Θα με ενδιέφερε να ακούσω μερικούς λόγους που κάποιος δεν λέει την γνώμη του όπως και τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει άμα το κάνει..Χρήστο δυστυχώς η ευτυχώς Σε όλο αυτό το διάστημα που έχει κάνει πρωτοποριακές κινήσεις , κάθε μέρα υπάρχει και κάποιος που προβλέπει το τέλος της Αpple σταυρώνοντας την για αθέμιτες πρακτικές και ένα σορό ωραία πράγματα. Και είναι λογικό. Η Apple είναι περισσότερο μια φάρσα, ένα κίνημα, μια ιδέα παρά μια εταιρία.
Αυτή είναι η αδυναμία της αλλά και η μεγαλύτερη δύναμή της.
Το ότι όλα τα σημερινά Smartphone ακολουθούν το μοτίβο της Apple με δίκες τους πινελιές δεν είναι καθόλου τυχαίο..Το ότι ξεφυτρώνουν online Store (βλέπε android market) ουτε αυτό είναι τυχαίο..Το οτι μετα το iPad εχουν βγει αλλα 10 στην αγορά ούτε αυτό είναι τυχαίο..Και ξέρεις γιατί δεν είναι τυχαία?
Γιατί όλοι αυτοί οι κύριοι που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες πατάνε πάνω σε μια δοκιμασμένη ιδέα από μια εταιρία που έχει τον σεβασμό τους.Όλοι οι ανταγωνιστές είδαν ότι είναι κάτι πετυχημένο και άπλα εισχώρησαν στα καταναλωτικά δίνοντας πράγματα χαμηλού κόστους αλλά πατώντας στην "ανάγκη" του κοσμου να εχει το bluetooh για να πει ο καταναλωτής " ΑΑΑΑΑΑ αυτό έχει και bluetooh" και να εισβάλουν στα γρανάζια της αγοράς και τίποτα παραπέρα..
Εμπεριστατωμένη άποψη Θανάση, τουλάχιστον περισσότερο από αυτά που αναφέρθησαν για το bluetooth και το usb προηγουμένως χλευαστικά βεβαίως!
Στο θέμα μας τώρα! Έχω γράψει σε προηγούμενα Posts ότι η Apple έχει μία αναμφισβήτητη ιστορία στο χώρο της πληροφορικής την οποία και σέβομαι
αρκούντως! Δεν προέβλεψα ούτε προβλέπω κανένα τέλος της αλλά ούτε και το επιθυμώ βεβαίως! Θέλω να υπάρχει και αυτή όπως και άλλοι και ας επιβιώσει ο καλλίτερος! Ο καλλίτερος όμως όχι λόγω ονόματος μόνο αλλά λόγω του ότι θα δίνει στον κόσμο κάτι το τόσο καλό, όπως ας πούμε με
το iPhone! Έχω αναφέρει τα περί iPhone σε προηγούμενα posts δεν θα το ξανακάνω, δεν έχει νόημα! Αν πουλάνε φύκια όλοι οι άλλοι θα κριθούν
αγαπητέ, ας τους αφήσουμε να κριθούν, μην τους πετάμε στον Καιάδα πριν τους δοκιμάσουμε καν... Αυτό προσπαθώ να δώσω συν του ότι η Apple
παίζει άσχημο παιχνίδι στην πλάτη μας!!! Μην μου πεις ότι η χλευαζόμενες τεχνολογίες που αναφέρατε παραπάνω με τον Νίκο της ήταν δύσκολο
να της εντάξει στη συσκευή της. Είπαμε είναι θέμα τακτικής μη αποδεκτής από εμένα!!!!! Φαντάζομαι και από άλλους... Πρόσεχε, εγώ έχω δοκιμάσει
και συνεχίζω να δοκιμάζω προϊόντα της! Απλά δεν καθαγιάζω ότι βγάζει!!!!