Εγώ πάλι έχω αντίθετη άποψη! Με την συμπεριφορά της αυτή αισθάνομαι ότι με απαξιώνει! Η φιλοσοφία της με απαξιώνει εν γένει!!!!Η Apple δε σε απαξιώνει. Αυτη είναι η φιλοσοφία της. Χρόνια τώρα.
Μίλησα για 'μενα. Αυτά λοιπόν για 'μενα σε ένα Tablet μου είναι ανούσια. Δε μου χρειάζονται. Ποιός ό λόγος να φορτώνεις μια συσκευή?
Δε μπορούν να τα κάνουν όλα. Και "αυτό" και το "άλλο".
Όταν τα μισά μου τα κλειδώνει ? Άλλα πάλι μου τα μπλοκάρει ? ? ? Δηλαδή τι μου κάνει ? ? Εσύ πιστεύεις ότι όλα αυτά αν ήθελε
δεν μπορούσε να τα εντάξει στη συσκευή της ? ? ? Ας μην κοροϊδευόμαστε, μπορούσε και παρα-μπορούσε, ΔΕΝ ήθελε!!!!! Για να δεις
που μπορεί στο iPad3 να σου έχει usb και καλλίτερη κάμερα, τότε δεν θα είναι περιττά αυτά ? ? ? ? Εδώ θα είμαστε πιθανόν και θα τα λέμε!!!!!
Αγαπητέ Νίκο, μας «παίζουν» για να αγοράζουμε συνέχεια και όλο να περιμένουμε!!!!!
Είναι καιρός να κοιτάξουμε και σε άλλη «γκόμενα» πέρα από την Apple!!!
Χμμμ...επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω αγαπητέ! Σέβομαι ότι έχεις περάσει απ'όλα και αυτό είναι σημαντικό για εμένα!Χρήστο αυτό που λες σχετικά με το ότι θες να παίρνεις τα μάξιμουμ χαρακτηριστικά για τα λεφτά που δίνεις δε συγκρίνεται με τίποτα με την εμπειρία χρήσης που μπορείς να έχεις Απο ένα προϊόν.Είχα ένα κολλητό που πάντα αποφάσιζε έτσι και ποτέ δεν ευχαριστηθηκε αληθινά τις αγορές του(κατα τον ίδιο).έχω είχα πρώτα ένα galaxy 7" και μετά αρον αρον το έδωσα και πήρα iPad.Όπως επίσης και όταν μετά Απο ένα iPhone 2g ύστερα 3GS πήγα και πήρα το desire HTC ,όπου και το κράτησα 1 εβδομα και το άλλαξαν με ένα iPhone 4.Αντικειμενικά ,αν σε κάποιο έδιναν την android πλατφόρμα να δουλέψει ,δε θα είχε το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα θα του φαινόταν super.Αλλά αν είχε δουλέψει πρώτιστος με iOS δεν θα συμβιβαζοταν.ανεξάρτητος χαρακτηριστικών.
Ας μην ήταν η έλλειψη του αντίστοιχου app store και της jailbreak σκηνής και θα τα λέγαμε εντελώς διαφορετκά!
Επίσης, μην ξεχνάς και κάτι ακόμα βασικό...όλος ο κόσμος έχει πέσει πάνω εδώ σε εφαρμογές και ένα σωρό άλλα.
Αν ο κόσμος στραφεί και αλλού και υπάρξει ανάπτυξη θα το δούμε και πάλι...
Σαφώς και δεν Θεοποιώ το Galaxy Tab, σίγουρα θα έχει και αυτό τα μειονεκτήματά του, απλά εγώ δεν τα ξέρω
ακόμα! Αν κάποιο φίλος το έχει ας μας αναφέρει κάποια...
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 12:23