Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPad 2 ή Samsung Galaxy Tab 10.1v;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
355 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:16

Η Apple δε σε απαξιώνει. Αυτη είναι η φιλοσοφία της. Χρόνια τώρα.

Μίλησα για 'μενα. Αυτά λοιπόν για 'μενα σε ένα Tablet μου είναι ανούσια. Δε μου χρειάζονται. Ποιός ό λόγος να φορτώνεις μια συσκευή?

Δε μπορούν να τα κάνουν όλα. Και "αυτό" και το "άλλο".

Εγώ πάλι έχω αντίθετη άποψη! Με την συμπεριφορά της αυτή αισθάνομαι ότι με απαξιώνει! Η φιλοσοφία της με απαξιώνει εν γένει!!!!
Όταν τα μισά μου τα κλειδώνει ? Άλλα πάλι μου τα μπλοκάρει ? ? ? Δηλαδή τι μου κάνει ? ? Εσύ πιστεύεις ότι όλα αυτά αν ήθελε
δεν μπορούσε να τα εντάξει στη συσκευή της ? ? ? Ας μην κοροϊδευόμαστε, μπορούσε και παρα-μπορούσε, ΔΕΝ ήθελε!!!!! Για να δεις
που μπορεί στο iPad3 να σου έχει usb και καλλίτερη κάμερα, τότε δεν θα είναι περιττά αυτά ? ? ? ? Εδώ θα είμαστε πιθανόν και θα τα λέμε!!!!!
Αγαπητέ Νίκο, μας «παίζουν» για να αγοράζουμε συνέχεια και όλο να περιμένουμε!!!!!
Είναι καιρός να κοιτάξουμε και σε άλλη «γκόμενα» πέρα από την Apple!!!

Χρήστο αυτό που λες σχετικά με το ότι θες να παίρνεις τα μάξιμουμ χαρακτηριστικά για τα λεφτά που δίνεις δε συγκρίνεται με τίποτα με την εμπειρία χρήσης που μπορείς να έχεις Απο ένα προϊόν.Είχα ένα κολλητό που πάντα αποφάσιζε έτσι και ποτέ δεν ευχαριστηθηκε αληθινά τις αγορές του(κατα τον ίδιο).έχω είχα πρώτα ένα galaxy 7" και μετά αρον αρον το έδωσα και πήρα iPad.Όπως επίσης και όταν μετά Απο ένα iPhone 2g ύστερα 3GS πήγα και πήρα το desire HTC ,όπου και το κράτησα 1 εβδομα και το άλλαξαν με ένα iPhone 4.Αντικειμενικά ,αν σε κάποιο έδιναν την android πλατφόρμα να δουλέψει ,δε θα είχε το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα θα του φαινόταν super.Αλλά αν είχε δουλέψει πρώτιστος με iOS δεν θα συμβιβαζοταν.ανεξάρτητος χαρακτηριστικών.

Χμμμ...επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω αγαπητέ! Σέβομαι ότι έχεις περάσει απ'όλα και αυτό είναι σημαντικό για εμένα!
Ας μην ήταν η έλλειψη του αντίστοιχου app store και της jailbreak σκηνής και θα τα λέγαμε εντελώς διαφορετκά!
Επίσης, μην ξεχνάς και κάτι ακόμα βασικό...όλος ο κόσμος έχει πέσει πάνω εδώ σε εφαρμογές και ένα σωρό άλλα.
Αν ο κόσμος στραφεί και αλλού και υπάρξει ανάπτυξη θα το δούμε και πάλι...
Σαφώς και δεν Θεοποιώ το Galaxy Tab, σίγουρα θα έχει και αυτό τα μειονεκτήματά του, απλά εγώ δεν τα ξέρω
ακόμα! Αν κάποιο φίλος το έχει ας μας αναφέρει κάποια...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 12:23

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   JP335i

JP335i

iPH Contributor

• 1080 μηνύματα
  • Twitter:@JimPapan
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:JP335i

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:18

Αγαπητέ, πέραν του αν είσαι fun ή όχι, κακά τα ψέματα, εδώ τα πράγματα μας διαψεύδουν λίγο! Ωραίο και συγκλονιστικό το iPhone αλλά όχι
ό,τι κάνει η Apple είναι και σωστό και κατά συνέπεια προτιμητέο... νομίζω ? ? ?Μόνο σου γράφεις αν έχεις ipad δεν χρειάζεται να πάρεις
ipad2 ? ? ? Γιατί άραγε ? ? Μήπως γιατί οι διαφορές δεν είναι δα και εντυπωσιακές ? ? ?
Πέραν του αν σου αρέσει το Android ή όχι, αν αυτό είχες μάθει από την αρχή και είχες εκπαιδευτεί από το τηλέφωνό του ας πούμε, θα σου άρεσε
και αυτό πάρα πολύ ενδεχομένως... είναι κάτι που επί της ουσίας δεν το ξέρουμε και ίσως να μην το μάθουμε και ποτέ διότι ήδη «εκπαιδευτήκαμε»
όλοι στο iPhone!!!! Το iOS είναι το ίδιο εξάλλου σχεδόν από το iPhone στο iPad!!!
Τώρα το κατά πόσο θα είναι χρήσιμη μία καλή κάμερα(είτε μπροστινή είτε πισινή) μίας ταμπλέτας αυτό είναι υποκειμενικό για τον καθένα, αλλά σαν
τεχνικό χαρακτηριστικό, θα σε στεναχωρήσω αλλά καλλίτερο είναι το Galaxy Tab και πάλι... Στο θέμα του usb ? ? Άστο, μέγιστη «γκάφα» της Apple!
Γιατί να πρέπει να αγοράσω νέο σκληρό δίσκο εξωτερικό για να μπορέσω να συνδεθώ ? ? Οι παλιοί μου θα είναι μόνο για windows ? ? ? Δηλαδή και πάλι
όλα θα περνάνε από το itunes ? ? ? Ας μην ξεχνάμε την ξεχωριστή χρέωση που σου έχει το μοντέλο που είναι εφοδιασμένο με wifi από εκείνο που έχει
wifi + 3G γιατί ? ? ? Στο Galaxy το θεωρούν αυτονόητο ότι όποιο μοντέλο και να επιλέξεις θα συνυπάρχουν αυτά!!!!!
Που με βρίσκεις λάθος ? ? ? Πρόσεξε, δεν είμαι κολλημένος ούτε με την Apple αλλά ούτε με την Google, επίσης δεν είμαι πωλητής καμιάς συσκευής
εκ των προαναφερθέντων!!!! Απλά στέκομαι κριτικά απέναντι σε δύο θαύματα της τεχνολογίας και είμαι κατά το τεχνολογικόν-εξ όσων γνωρίζω πάντα-αντικειμενικός!!!

Πουθενά δεν σε βρίσκω λάθος φίλε μου. Ο καθένας μας έχει την απόψη του και αυτή υποστηρίζει.

Ανέφερα οτι σαν χρήστης iPad 1 δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το 2 καθώς δεν μου προσφέρει τίποτα νέο. Αν δεν είχα στην κατοχή μου το 1 ασφαλώς θα έπαιρνα το 2, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.
Είπα όμως, πως μέγα λάθος της Apple που δεν σου επιτρέπει να συνδέσεις εξωτερικό σκληρό.
Έχεις δίκιο σχετικα με την διαφορετική τιμή του wifi και του wifi+3G αλλά αυτή είναι η πολιτική της Apple, και την ξέρουμε όλοι μας. Είτε θέλουμε είτε όχι.

Τώρα βέβαια εσύ αποφασίζεις φίλε Χρήστο. Εσύ είσαι ο αγοραστής εσύ διαλέγεις.

#108   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113602 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:19

Και σου ξαναλέω φίλε Χρήστο.

Ο καθένας με τις ανάγκες του.

Όλα αυτα τα ήξερες όταν επαιρνες το iPhone. Αυτή είναι η Apple. Δεν αλλάζουν κάποια πράγματα.

Εγώ όταν αποφάσισα πριν 2 χρόνια να αγοράσω iPhone, ηξερα που ερχόμουν. Τι μου προσφέρει και τι όχι.

Γι αυτο και όλα αυτα δε με απασχολούν. Πλέον στις ταμπλέτες χάθηκε η ταυτότητα.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#109   kokolaki

kokolaki

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:23

Σχετικά με το jailbreak μην είσαι τόσο αρνητικός.π.χ το group VAG έχει ακριβά αυτοκινητα (ΑUDI-VW) με σχετικά λίγους ίππους και υπάρχουν και αλλά αυτοκινητα με περισσότερους αλλά μέχρι εκεί.με ένα πολύ απλό "jailbreak" στον εγκέφαλο και οι ιπποι απογειωνονται.ΕΣΥ ,αν είχες τα φράγκα, θα πήγαινες σε ένα seat skoda και όχι σε audi π.χ?

#110   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:29

Πουθενά δεν σε βρίσκω λάθος φίλε μου. Ο καθένας μας έχει την απόψη του και αυτή υποστηρίζει.

Ανέφερα οτι σαν χρήστης iPad 1 δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το 2 καθώς δεν μου προσφέρει τίποτα νέο. Αν δεν είχα στην κατοχή μου το 1 ασφαλώς θα έπαιρνα το 2, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.
Είπα όμως, πως μέγα λάθος της Apple που δεν σου επιτρέπει να συνδέσεις εξωτερικό σκληρό.
Έχεις δίκιο σχετικα με την διαφορετική τιμή του wifi και του wifi+3G αλλά αυτή είναι η πολιτική της Apple, και την ξέρουμε όλοι μας. Είτε θέλουμε είτε όχι.

Τώρα βέβαια εσύ αποφασίζεις φίλε Χρήστο. Εσύ είσαι ο αγοραστής εσύ διαλέγεις.

Σαφώς αγαπητέ ο καθένας αποφασίζει τι θα πάρει και τι όχι αλλά πέραν των όποιων αναγκών μας, μήπως με το να ενισχύουμε
την χείριστη-κατ'εμέ-συμπεριφορά της Apple την αφήνουμε να «ασελγεί» στα πορτοφόλια μας ? ? Τα μειονεκτήματα που αναφέρεις
στο δικό σου post και τα έχω αναφέρει και εγώ σε προηγούμενα δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα, ούτε είναι αστοχίες της Apple,
είναι ξεκάθαρη τακτική της!!!!! Τακτική που πρέπει να απαξιωθεί και από εμάς!!!!!!!Ο νοών νοείτω!!!!!

#111   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:29

Εγώ όταν αποφάσισα πριν 2 χρόνια να αγοράσω iPhone, ήξερα που ερχόμουν. Τι μου προσφέρει και τι όχι.

Αυτό είναι η αρχή και το τέλος αυτής της συζήτησης Νικο..Το να ξέρεις τι ψάχνεις και όχι να ψάχνεις εκείνη την ώρα.Ο πως είπα και νωρίτερα όσοι γνωρίσαν το iOS από μόδα χτυπήσανε το κεφάλι τους στον τοίχο όταν δεν κάλυπτε τις ανάγκες τους.Όταν με τον καιρό χρήσης όμως αποφάσισαν να αλλάξουν "γκόμενα" γύρισαν πάλι πίσω με την ουρά κάτω από τα σκέλια..

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 29/04/2011 - 12:33

ezgif_com_crop_2.gif

#112   kokolaki

kokolaki

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:30

Το βασικότερο όλων είναι είναι η εμπειρία χρήσης γιατί έτσι οποως έχει γίνει η τεχνολογία τώρα δεν θα καταλάβεις διάφορα σε ένα αυτοκίνητο 600 ίππων με ένα 650 .

#113   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:33

Και σου ξαναλέω φίλε Χρήστο.

Ο καθένας με τις ανάγκες του.

Όλα αυτα τα ήξερες όταν επαιρνες το iPhone. Αυτή είναι η Apple. Δεν αλλάζουν κάποια πράγματα.

Εγώ όταν αποφάσισα πριν 2 χρόνια να αγοράσω iPhone, ηξερα που ερχόμουν. Τι μου προσφέρει και τι όχι.

Γι αυτο και όλα αυτα δε με απασχολούν. Πλέον στις ταμπλέτες χάθηκε η ταυτότητα.

Πρώτον, όταν πρωτο-πήρα iPhone όλα αυτά δεν τα ήξερα!!! Κανείς δεν τα ήξερε όλα, στην συνέχεια τα αποδέχτηκα
και είπα ok, στην πορεία κάποια πράγματα θα βελτιωθούν! Εδώ όμως δεν βλέπω μέλλον...μόνο παρελθόν σε ό,τι έχει
να κάνει με την νοοτροπία!!! Κάνω λάθος ? ?
Υ.Γ. Σε προλαβαίνω, μην μου πεις ότι δεν έκανα την απαραίτητη έρευνα αγοράς πριν τρία χρόνια που πρωτοπήρα iphone...
Ούτε που το ήξεραν οι περισσότεροι τότε τι κάνει και τι όχι!!!!! Θα μου πεις μα πήρες το 4άρι, ναι το πήρα εν γνώση
μου, εκεί όντως κολλάει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανέχομαι επ'αόριστον τις οπισθοδρομικές τις νοοτροπίες!!!!

#114   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:39

Αυτό είναι η αρχή και το τέλος αυτής της συζήτησης Νικο..Το να ξέρεις τι ψάχνεις και όχι να ψάχνεις εκείνη την ώρα.Ο πως είπα και νωρίτερα όσοι γνωρίσαν το iOS από μόδα χτυπήσανε το κεφάλι τους στον τοίχο όταν δεν κάλυπτε τις ανάγκες τους.Όταν με τον καιρό χρήσης όμως αποφάσισαν να αλλάξουν "γκόμενα" γύρισαν πάλι πίσω με την ουρά κάτω από τα σκέλια..

Φίλε Θανάση, χαίρεσαι όταν ο κόσμος γυρίζει πίσω θεωρώντας-το αναφέρω αυτό διότι το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει ως επιχείρημα-ότι είναι
το καλλίτερο που υπάρχει μέχρι στιγμής. Στα τηλέφωνα ίσως ναι, στις ταμπλέτες εν καιρώ θα ανατραπούν οι ισορροπίες...
Το ότι οι περισσότεροι από εμάς εθιζόμαστε στη διαφήμιση και όταν προσκολλάμε σε ένα brand name δύσκολα το αποχωριζόμαστε δεν σημαίνει
απαραίτητα πρόοδος...!

Το βασικότερο όλων είναι είναι η εμπειρία χρήσης γιατί έτσι οποως έχει γίνει η τεχνολογία τώρα δεν θα καταλάβεις διάφορα σε ένα αυτοκίνητο 600 ίππων με ένα 650 .

Που σημαίνει τι επί της ουσίας ? Ότι οι διαφορές των δύο συσκευών είναι ελάχιστες ? ? ?Αλλά μόνο η εμπειρία
χρήσης μετράει ? Πως το συνδέεις αυτό διότι δεν το έχω πιάσει ακριβώς το νόημα αγαπητέ...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 12:41

#115   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113602 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:41

Μα αυτή είναι η ουσία. Αυτό πυ αγοράζεις, να ξέρεις γιατι το αγοράζεις. Όχι γιατι πρέπει να το αγοράσω γιατι το έχει και ο δίπλα.

Πρώτον, όταν πρωτο-πήρα iPhone όλα αυτά δεν τα ήξερα!!! Κανείς δεν τα ήξερε όλα, στην συνέχεια τα αποδέχτηκα
και είπα ok, στην πορεία κάποια πράγματα θα βελτιωθούν! Εδώ όμως δεν βλέπω μέλλον...μόνο παρελθόν σε ό,τι έχει
να κάνει με την νοοτροπία!!! Κάνω λάθος ? ?
Υ.Γ. Σε προλαβαίνω, μην μου πεις ότι δεν έκανα την απαραίτητη έρευνα αγοράς πριν τρία χρόνια που πρωτοπήρα iphone...
Ούτε που το ήξεραν οι περισσότεροι τότε τι κάνει και τι όχι!!!!! Θα μου πεις μα πήρες το 4άρι, ναι το πήρα εν γνώση
μου, εκεί όντως κολλάει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανέχομαι επ'αόριστον τις οπισθοδρομικές τις νοοτροπίες!!!!

Μη το λες αυτο για τα όλα.

Όπως είπα και παραπάνω, πριν κάνω την αγορά έκατσα και διάβασα. Τι μου προσφέρει. Τι όχι. Με κάλυπταν? Το αγόρασα.

Δεν αγοράζεις κάτι που δε σε καλύπτει με την ελπίδα να φτιάξει στο μέλλον. Λάθος είναι αυτό.

Πρέπει να πηγαίνεις με το τι πραγματικά θες εκείνη τι στιγμή.

Όλα είναι θέμα συμβιβασμού. Και να είσαι συνηδητοποιημένος τι κρατάς στα χέρια σου.

LG8ISzO.gif

#116   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:49

Μα αυτή είναι η ουσία. Αυτό πυ αγοράζεις, να ξέρεις γιατι το αγοράζεις. Όχι γιατι πρέπει να το αγοράσω γιατι το έχει και ο δίπλα.

Μη το λες αυτο για τα όλα.

Όπως είπα και παραπάνω, πριν κάνω την αγορά έκατσα και διάβασα. Τι μου προσφέρει. Τι όχι. Με κάλυπταν? Το αγόρασα.

Δεν αγοράζεις κάτι που δε σε καλύπτει με την ελπίδα να φτιάξει στο μέλλον. Λάθος είναι αυτό.

Πρέπει να πηγαίνεις με το τι πραγματικά θες εκείνη τι στιγμή.

Όλα είναι θέμα συμβιβασμού. Και να είσαι συνηδητοποιημένος τι κρατάς στα χέρια σου.

Γιατί να μην το λέω-γράφω αγαπητέ Νίκο ? ? ? Νομίζεις ότι το 2008 ήξεραν πολλοί τι γινόταν με το iPhone τότε ? ? ?
Ήταν στη φάση που ο κόσμος ανακάλυπτε το νέο «τροχό». Τώρα σαφώς και δεν είναι έτσι!
Σε ό,τι έχει να κάνει με το τι αγοράζεις ή όχι γιατί να μην προσδοκάς στο μέλλον μία καλλιτεύρευση του ότι ήδη
κατέχεις ? ? Δηλαδή, ξεκινήσαμε από κάπου και θα πηγαίνουμε εκεί μονοκούκι και είμαστε ευχαριστημένοι ? ? ?
Εδώ έχουμε διαφορά νοοτροπίας! Τότε δεν ήταν και πολλές οι επιλογές και πάλι θα σου αναφέρω, δεν υπήρχε καν ανταγωνισμός
σιγά-σιγά και αυτός ξυπνάει!!!!!!Η χειμερία νάρκη τελειώνει μαζί με τον χειμώνα!!!! Π.χ. Θα το σκεφτώ πάρα πολύ να πάρω πια
ακόμα και το iPhone 5!!! Πρόσεξε, κάποτε ήμουν φαντατικός με το iPhone...και ακόμα το στηρίζω ως συσκευή αλλά θα το εξετάζω
πολύ δε περισσότερο από πριν πια...!

#117   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:50

Χρήστο εγώ σου παραθέτω επιχειρήματα εμπειρίας ετών και στην συγκεκριμένη κοινότητα αλλά και σε όσες άλλες συναναστρέφομαι.Είναι τεράστια η διαφορά να σου μιλάω για κατασκευαστές και να μου απαντάς για τα "θέλω" σου.Η Samsung τι έχει να μας δείξει όλα αυτά τα χρόνια?Σε ρωτώ μήπως και δεν θυμάμαι καλά το ναυάγιο του Omnia..Τα πράγματα με βάση την κοινή λογική είναι απλά.Είναι φύση ΑΔΥΝΑΤΟΝ κάποιος που μπηκε χθες σε ένα τομέα να μπορέσει να χτυπήσει κολοσσούς (και δεν αναφέρομαι στην Apple αποκλειστικά που στην "πιάτσα" των υπολογιστών έχει από 1983) αλλα σε κάποια πολύ ηχηρά ονόματα όπως η IBM πχ.

Η εν λόγο εταιρία(Samsung) μέχρι "προχθές" έφτιαχνε οθόνες και τα συναφή.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 29/04/2011 - 12:56

ezgif_com_crop_2.gif

#118   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113602 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:55

Γιατί να μην το λέω-γράφω αγαπητέ Νίκο ? ? ? Νομίζεις ότι το 2008 ήξεραν πολλοί τι γινόταν με το iPhone τότε ? ? ?
Ήταν στη φάση που ο κόσμος ανακάλυπτε το νέο «τροχό». Τώρα σαφώς και δεν είναι έτσι!
Σε ό,τι έχει να κάνει με το τι αγοράζεις ή όχι γιατί να μην προσδοκάς στο μέλλον μία καλλιτεύρευση του ότι ήδη
κατέχεις ? ? Δηλαδή, ξεκινήσαμε από κάπου και θα πηγαίνουμε εκεί μονοκούκι και είμαστε ευχαριστημένοι ? ? ?
Εδώ έχουμε διαφορά νοοτροπίας! Τότε δεν ήταν και πολλές οι επιλογές και πάλι θα σου αναφέρω, δεν υπήρχε καν ανταγωνισμός
σιγά-σιγά και αυτός ξυπνάει!!!!!!Η χειμερία νάρκη τελειώνει μαζί με τον χειμώνα!!!! Π.χ. Θα το σκεφτώ πάρα πολύ να πάρω πια
ακόμα και το iPhone 5!!! Πρόσεξε, κάποτε ήμουν φαντατικός με το iPhone...και ακόμα το στηρίζω ως συσκευή αλλά θα το εξετάζω
πολύ δε περισσότερο από πριν πια...!

Δεν το έψαχναν. Τόσο απλά. Πηγαιναν με τα μούτρα εκεί. Γιατί γινόταν πανικός. Και τώρα αυτό γίνεται και μετα παραπονούνται.. Δεν έχει "αυτό", δεν έχει το "άλλο"

Όλη η ουσία είναι τι καλύπτει τις αναγκες σου.

Δηλαδή εσυ θα αγοράσεις μια συσκευή που δε θα καλύπτει τις αναγκές σου ολοκληρωτικά, με την ελπίδα στο μέλλον να σου τα δώσει..?

Απο τη στιγμη που δε στα δίνει εκείνη τη στιγμη δε θα στα δώσει και στο μέλλον. Αυτό είναι η φιλοσοφία. Δεν αλλάζει.

Τέτοια είναι η Apple.

Οι άλλες εταιρείες πηγαίνουν με το ρεύμα των καιρών. Δεν έχουν μια σταθερη φιλοσοφία. Την αλλάζουν συνεχώς για να έχουν συνεχεία κέρδος.

LG8ISzO.gif

#119   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:55

Χρήστο εγώ σου παραθέτω επιχειρήματα εμπειρίας ετών και στην συγκεκριμένη κοινότητα αλλά και σε όσες άλλες συναναστρέφομαι.Είναι τεράστια η διαφορά να σου μιλάω για κατασκευαστές και να μου απαντάς για τα "θέλω" σου.Η Samsung τι έχει να μας δείξει όλα αυτά τα χρόνια?Σε ρωτώ μήπως και δεν θυμάμαι καλά το ναυάγιο του Omnia..Τα πράγματα με βάση την κοινή λογική είναι απλά.Είναι φύση ΑΔΥΝΑΤΟΝ κάποιος που μπηκε χθες σε ένα τομέα να μπορέσει να χτυπήσει κολοσσούς (και δεν αναφέρομαι στην Apple αποκλειστικά που στην "πιάτσα" των υπολογιστών έχει από 1983) οπως η IBM πχ.

Η εν λόγο εταιρία(Samsung) μέχρι "προχθές" έφτιαχνε οθόνες και τα συναφή.

Συμφωνώ Θανάση. Η Apple κολοσσός! Μαζί σου και εγώ! MacOS πολύ ανώτερα των windows ακόμα και αν τα τελευταία έχουν κατακτήσει τον πλανήτη!!!
Το marketing της μικρομαλακής ήταν δυνατότερο του μήλου και γι'αυτό επικράτησαν! Έλα που όμως σιγά-σιγά και αυτό αλλάζει... όλο και περισσότερος
κόσμος στρέφεται πια στα macOS... Και καλά κάνει!!!! Και εγώ θα στραφώ!!!! Απ'όσο διαβάζω και συζητώ, το αξίζουν.
Τώρα όμως με τις ταμπλέτες θεωρώ ότι η Αpple το ξεφτιλίζει, κοπιάρει το μηλόφωνό της!!!! Δεν είναι τα ίδια και ας μοιάζουν!!! Δεν έχουμε τις ίδιες
ανάγκες με το iPhone, Μην το ξεχνάμε αυτό!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 12:58

#120   kokolaki

kokolaki

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:56

Ίσως να μην μπορέσω πραγματικά να στο δώσω να το καταλάβεις άμα δεν δουλεψεις ο ίδιος πάνω στις συσκευές.κάποια μικροπραματα που είναι το αλατοπιπεπερο,π.χ το 3G είναι παντού ενεργό σαν data ,στο iPad-iPhone όταν πας να κανείς χρήση διαδίκτυου με οπιαδηποτε μορφή ,αυτό αν ανιχνεύσει wi-fi σε παραπεμπτει στο wifi και αν δεν θες αρχίζει την χρήση 3G .στα android που είχα με το που τα άνοιγαν για να βρω κάτι αυτά χρησημοποιουσαν την 3G που ήταν ήδη ενεργή ,δηλαδή κάθε φορά έπρεπε να περιςμενω κάτι του στυλ 10 δευτερόλεπτα να μπει στο δίκτυο του σπιτιού μου και μετα να σερφαρω.Και άλλες τέτοιες μικρολεπτομερειες που κάνουν την κάθε συσκευή να ξεχωρίζει.
P.s το samsung Απο το καλοκαίρι που θα βγει το v2 δεν θα έχει πλέον USB θύρες,(μάλλον λόγω επιβολής της google).oopss ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες