Πάντως ένα βιντεακι που είδα, φαίνεται αρκετά καλό, απλά δεν ειναι iPad

Τελικα λάθος, 589€ το 16GB
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 29/04/2011 - 10:50
Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:47
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 29/04/2011 - 10:50
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:49
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εξτρεμιστικές οι τιμές του,με επιφύλαξη πάντα...Στο galaxy, αλλα δεν είμαι σίγουρος
Πάντως ένα βιντεακι που είδα, φαίνεται αρκετά καλό, απλά δεν ειναι iPad
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 10:50
Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:53
Αν θες να βλέπεις Video - Αθλητικά - webTV... το samsung προς το παρόν είναι μονόδρομος! Εγώ έχω το μικρό Galaxy Tab (είχα και ipad 1) και με βολεύει περισσότερο.
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 10:54
Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:57
Κοίτα, απ'ότι θυμάμαι οι τιμές είναι πάνω-κάτω οι ίδιες του ενός μοντέλου με το άλλο.Τελικα λάθος, 589€ το 16GB
Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:57
Δημοσίευση 29/04/2011 - 11:08
Επειδή κι εγώ βρισκόμουν σε ανάλογο δίλημμα καταλαβαίνω τη θέση σου. Κατέληξα τελικά στο iPad2 16 3G γιατους εξής λόγους. Έχω ήδη android κινητό οπότε καλύπτομαι στις περιπτώσεις που θα χρειαστώ flash ενώ είμαι εκτός σπιτιού. Το honeycomb θέλει ακόμα κάποιο καιρό για να ωριμάσει ώστε να ξεπεράσει το iOS και να γίνει το κορυφαίο tablet os όπως είναι το gingerbread στα κινητά. Το samsung στο οποίο αναφέρεσαι θα αντικατασταθεί τον Ιούνιο οπότε μην περιμένεις μακρόχρονη υποστήριξη από την εταιρεία. Και τέλος ο σημαντικότερος λόγος είναι η τιμή μιας και το iPad 16 3G θα μου έρθει από Αμερική και με σημερινή ισοτιμία θα κοστίσει 422 Ευρώ. Τα 630 που κοστίζει εδώ δεν τα έδινα σε καμία περίπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 11:12
Δημοσίευση 29/04/2011 - 11:18
Δημοσίευση 29/04/2011 - 11:20
Δημοσίευση 29/04/2011 - 11:24
Καλά κάνεις αγαπητέ.Νομίζω ότι ψυχρά αν το δούμε πέραν του τι έχουμε και του τι όχι, ναι το Samsung νομίζω είναι καλλίτερο. Ωστόσο, δενΔεν είναι αντικειμενικό επιχείρημα. Απλά συγγενής έρχεται από Αμερική τέλη Μαΐου οπότε η επιλογή θα έπρεπε να είναι σχετικά άμεση. Αν έπρεπε να επενδύσω κι εγω το ποσό στο οποίο αναφέρεσαι σαφώς και θα περίμενα το Galaxy. Δυστυχώς όμως δεν αντέχει η τσέπη και tablet 800 Ευρώ και galaxy SII μέσα σε περίοδο ενός μήνα
Αυτό είναι καλό διότι θα έχεις την ευκαιρία να δεις περισσότερες απόψεις από τη μία και από την άλληΔιάβασα αρκετά Post. Πάνω κάτω συνφωνώ με το Θανάση.
Αλλά το θέμα είναι οτι ο καθένας κοιτάει τις ανάγκες του.
Απο τη στιγμή Χρήστο που για 'σενα είναι τόσο σημαντικό η κάμερα, το ραδιόφωνο, και το Bluetooth σε ένα Tablet, τότε να πας στο Samsung.
Αν και θεωρώ οτι θα γυρίσεις σύντομα στο iOS (iPad).
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 11:33
Δημοσίευση 29/04/2011 - 11:40
Αν και θεωρώ οτι θα γυρίσεις σύντομα στο iOS (iPad).
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 11:46
Δημοσίευση 29/04/2011 - 11:51
Πρόσεξε, δεν αναφέρομαι στο iPhone αλλά σε ταμπλέτες!!!!Στο iPhone υπάρχει υπεροχή μέχρι στιγμής τουλάχιστον στο 4άρι έναντι των υπολοίπων, στις ταμπλέτες ισχύει το ίδιο για εσένα ?
Δηλαδή θες να μου πεις ή μάλλον να μου γράψεις, ότι αν το iPad2 είχε όλα όσα του λείπουν σε σχέση με το Galaxy δεν θα το είχες πάρει ήδη ? ? Που λέει ο λόγος τώρα...αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ...!!!!
Ας ρίξουμε μία ματιά και πέρα από τα όσα μας πλασάρει η Apple και η κάθε Apple... εκεί θέλω να εστιάσω εγώ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 29/04/2011 - 11:52
Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:02
Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:03
Μισό λεπτό, δηλαδή επειδή είναι ταμπλέτα πρέπει να στερείται ότι οι άλλοι προσφέρουν ? ? ? Ή αυτό που άλλοι προσφέρουν είναιΤα είπες όλα. Απάντησες.
Tablets.
Το Tablet λοιπόν δεν είναι ούτε για φωτογραφία, ούτε για ραδιόφωνο κτλ. Είναι για να έχεις Internet παντου. Μια Multimedia συσκευή.
Τώρα απλά οι άλλοι το φορτώνουν με διάφορα ανούσια (για 'μενα) ωστε να αυξήσουν τις πωλήσεις.
Αυτό είναι το θέμα. Να είσαι συνηδητοποιημένος τη συσκευή αγοράζεις. Τι σου προσφέρει.
Πέραν του αν συμφωνούμε ή όχι, η τοποθέτησή σου με καλύπτει!!! Έτσι είναι, το έχω αναφέρει και παραπάνω. Ό,τι έχει αποστερήσει η Apple από το κοινό, το έχουμε βαφτίσει περιττό!!! Ε αυτό είναι που με τρελαίνει όσο τίποτα!!! Το γεγονός με το Celeste το έχω αναφέρει και σε άλλα topics!!!! Έχουν γραφτεί σελίδες επί σελίδων γι'αυτό το ρημάδι το bluetooth πιο πολλές και από τα jailbreak του εκάστοτε firmware!!! Κατά τ΄άλλα είναι περιττό... εδώ είναι η ουσιώδης διαφωνία μου!!! Καιθ αυτό είναι ένα από τα πολλά...υπάρχουν και άλλα...Ρε παιδια οτι και να γινει το ιπαντ θα πουλαει περισσοτερο!Το μηλοφωνο δεν εχει μπλε δοντι και ολοι λεγανε η σχεδον ολοι οτι δεν το χρειαζομαστε και δεν ξερω γω τι και μολις βγηκε το celeste εγινε ο ΧΑΜΟΣ ! Αν τωρα το ipad 2 ειχε usb ραδιοφωνο bluetooth flash ολοι θα λεγανε πω πω τι τεχνολογια αυτη η Apple και ITS MAGIC ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟ IPAD ε απλα δεν τα χρειαζομαστε και ειναι περιτα
Δε λεω η αισθηση που σου αφηνουν οι συσκευες τις απλε ειναι οντως αξεπεραστη αλλα μην τρωτε και οτι σας πλασαρουν! Συμφωνω με το Χρηστο, εγω η πρωτη μου συσκευη απλε αιναι το iphone4 που πηρα εδω και 8 μηνες περιπου, προερχομαι απο windows mobile και android! Hρθα στην αλλη οχθη επειδη ηθελα να δοκιμασω κατι καινουριο για να εχω αποψη για ολα1
Λοιπον η απλε υπερτερει μονο στο appstore και στο touching-scrolling της οθονης! Ολα τα αλλα ζει ακομα στο 1980. Αφου φετος ανακαλυψαν τη βιντεοκληση! Ενα erickson που χω εδω και 7 χρονια εχει μπροστα καμερα και βιντεοκληση..
Τελος παντως βγηκα οφ τοπικ![]()
Απλα μην τους κανετε μαγκες, αυτοι πρεπει να μας κυνηγανε και οχι εμεις να τρεχουμε πισω απο αυτους!!
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 12:11
Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:09
Μισό λεπτό, δηλαδή επειδή είναι ταμπλέτα πρέπει να στερείται ότι οι άλλοι προσφέρουν ? ? ? Ή αυτό που άλλοι προσφέρουν είναι
προς άγρα ανταγωνισμού και μόνο ? ? ? Δηλαδή η Apple δεν παίζει στο παιχνίδι του ανταγωνισμού ? Αυτή και αν παίζει!!!!!!!!!!!
Αφού υπάρχει η δυνατότητα να βρίσκονται σε μία ταμπλέτα αυτά τα πράγματα, γιατί η Apple μας τα «απαξιώνει» ? ? ? Θεωρείς ότι
δεν είμαι συνειδητοποιημένος στο τι θέλω να αγοράσω ? Πρέπει για να συνειδητοποιηθώ να αποδεχτώ τα ψίχουλα που μου δίδει
η Apple ? ? ? Ενώ σαφώς μπορεί να μου δώσει πολύ περισσότερα, εξάλλου το πληρώνω το προϊόν της, δεν μου το χαρίζει!!!!
Εγώ εν κατακλείδι Νίκο, θέλω να παίρνω το βέλτιστο δυνατό για τα λεφτά που δίνω σε σχέση με την ποιότητα και τις υπηρεσίες που
μου προσφέρονται!!!! Γι'αυτό και είμαι εδώ και συζητώ με επιχειρήματα τα όσα δίδονται ή όχι και πόσο!!!!
Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:16
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες