Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPad 2 ή Samsung Galaxy Tab 10.1v;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
355 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113602 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/04/2011 - 12:56

Χρήστο εγώ σου παραθέτω επιχειρήματα εμπειρίας ετών και στην συγκεκριμένη κοινότητα αλλά και σε όσες άλλες συναναστρέφομαι.Είναι τεράστια η διαφορά να σου μιλάω για κατασκευαστές και να μου απαντάς για τα "θέλω" σου.Η Samsung τι έχει να μας δείξει όλα αυτά τα χρόνια?Σε ρωτώ μήπως και δεν θυμάμαι καλά το ναυάγιο του Omnia..Τα πράγματα με βάση την κοινή λογική είναι απλά.Είναι φύση ΑΔΥΝΑΤΟΝ κάποιος που μπηκε χθες σε ένα τομέα να μπορέσει να χτυπήσει κολοσσούς (και δεν αναφέρομαι στην Apple αποκλειστικά που στην "πιάτσα" των υπολογιστών έχει από 1983) οπως η IBM πχ.

Η εν λόγο εταιρία(Samsung) μέχρι "προχθές" έφτιαχνε οθόνες και τα συναφή.

Ακόμα φτιάχνει και ψυγεία.. Φουρνους μυκροκυμάτων..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:01

Χρήστο λείπουν πολλές σελίδες από την ιστορία της πληροφορικής ωστε να καταλάβει ο καταναλωτής ότι μια δοκιμασμένη συνταγή είναι κλάσης ανώτερη από μια φρέσκια..

Υπάρχουν γεγονότα, πρόσωπα, τεχνολογίες που πέρασαν απαρατήρητα και κάποια ακόμη που ποτέ δε βγήκαν στην επιφάνεια. Η βιομηχανία της υψηλής τεχνολογίας μοιάζει αρκετά με τα χαλκεία της πολιτικής. Εξαφανίζει κάποιους και μεγεθύνει κάποιους άλλους, ακριβώς όπως έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν κάποια καθεστώτα. Ίσως γιατί και η ίδια η πληροφορική είναι ένα καθεστώς στον μεταπολεμικό κόσμο.

Από κάθε άλλη εταιρία σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο χώρο, εκείνη που έχει τα πρωτεία στο μυστήριο είναι η Apple . Η εταιρία που άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τους υπολογιστές - ( Συνεπώς και της ταμπλέτες μιας και είναι πρώτη που έδωσε σε κυκλοφορία κάτι τέτοιο στο αγοραστικό κοινό,Και μην μου πεις για το kidle γιατί θα γελάει ο κόσμος όλος..), η εταιρία που τόλμησε να προσπαθήσει να αλλάξει τον κόσμο, μα πάνω από όλα εκείνη που έγινε το πρότυπο της χαοτικής ανάπτυξης και της περισσότερο αντιφατικής πρωτοπορίας.

Όποιος μελετήσει την ιστορία της Apple πέρα από τις "επίσημες" σελίδες, εχθρών και φίλων, θα δει πως ήταν μοναδικά ταιριαστή η ημερομηνία ίδρυσης της. Πρωταπριλιά του 1976, η αμερικάνικη foolys day στάθηκε για την Apple, αλλά και τον κόσμο της πληροφορικής ένα μοναδικό ορόσημο.

ezgif_com_crop_2.gif

#123   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:02

Έχουν και θυρα Usb και bluetooh? :P :P

ezgif_com_crop_2.gif

#124   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113602 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:05

Μα βέβαια.

Το ψυγείο το Bluetooth για να σου στέλνει τι λείπει, να πας να ψωνίσεις και το USB στο μικροκυμάτων. Για Special συνταγες :P

LG8ISzO.gif

#125   kokolaki

kokolaki

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:07

Χα το γελας αλλά για θυμισου τότε που είχε βγάλει το ψυγείο με την τηλεοπραση πάνω του,τι σάλος με την μεναγακη που μαγειρευε παρέα με την βεφα και πίσω έδειχνε την εκπομπή!! Α ρε samsung

Τελευταία επεξεργασία από: kokolaki, 29/04/2011 - 13:09

#126   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:11

Εκεί η apple είναι κλάσης χειρότερη σαν εταιρία γιατί ΔΕΝ είναι ο τομέας της.Δεν γίνεται από τα κατσαρολικά ξαφνικά να πουλάς ταμπλέτες..

ezgif_com_crop_2.gif

#127   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:11

ρε συ Χρηστο ακομα δεν εχεις πειστεί. :lol: Παρε ipad να ξεμπερδευεις..Επισης ενα βασικο το ipad εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια. :)

#128   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:14

Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν Ηρακλή..Απλά λέμε ο καθένας την γνώμη του και της σκέψεις του και ανταλλάσσουμε γνώμες.

ezgif_com_crop_2.gif

#129   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:15

Δεν το έψαχναν. Τόσο απλά. Πηγαιναν με τα μούτρα εκεί. Γιατί γινόταν πανικός. Και τώρα αυτό γίνεται και μετα παραπονούνται.. Δεν έχει "αυτό", δεν έχει το "άλλο"

Όλη η ουσία είναι τι καλύπτει τις αναγκες σου.

Δηλαδή εσυ θα αγοράσεις μια συσκευή που δε θα καλύπτει τις αναγκές σου ολοκληρωτικά, με την ελπίδα στο μέλλον να σου τα δώσει..?

Απο τη στιγμη που δε στα δίνει εκείνη τη στιγμη δε θα στα δώσει και στο μέλλον. Αυτό είναι η φιλοσοφία. Δεν αλλάζει.

Τέτοια είναι η Apple.

Οι άλλες εταιρείες πηγαίνουν με το ρεύμα των καιρών. Δεν έχουν μια σταθερη φιλοσοφία. Την αλλάζουν συνεχώς για να έχουν συνεχεία κέρδος.

Δηλαδή είναι κακό να αγοράσω μία συσκευή που μου προσφέρει 5 πράγματα ας πούμε και εν καιρώ να αναμένω να μου τα κάνει 8 ? ? ?
Δηλαδή αυτό είναι παράλογο ? ? Γιατί στα pc's είναι κάπως έτσι ? Δηλαδή η apple στα δικά της δεν λειτουργεί κάπως έτσι ?
Δεν βγάζει νέα ανανεωμένα μοντέλα που τα χρυσοπουλάει ? ? Δηλαδή επειδή η φιλοσοφία της είναι αυτή, εμείς απλά την «αγοράζουμε»
και την αποδεχόμαστε άκριτα δίχως να την επικρίνουμε ? ? ? Οι άλλες εταιρίες που αλλάζουν ακόμα και για να έχουν κέρδος, κάνουν
λάθος ? ? ? Είναι νέοι οικονομικοί προσδιορισμοί αυτοί που δεν τους γνώριζα ομολογουμένως!!!! Θα πρέπει να συμβιβαστώ και εγώ εεε...? ?
Εμ έλα που δεν μου αρέσει όμως ? ? ?

#130   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:17

Και επειδή έχει αυτήν την ιστορία, εμείς «πρέπει» να αγοράζουμε Apple άκριτα...
Είναι μία άποψη...

ρε συ Χρηστο ακομα δεν εχεις πειστεί. :lol: Παρε ipad να ξεμπερδευεις..Επισης ενα βασικο το ipad εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια. :)

Τι να πειστώ βρε Ηρακλή ? Και η μικρομαλακή έχει μία ιστορία παρόμοια με την Apple αλλά δεν την αποδέχομαι
επι της ουσίας και θεωρώ την Apple σε αυτό το κομμάτι καλλίτερη! Επειδή δεν φτιάχνει κατσαρόλες δηλαδή ? ? ?
Ε τι να κάνουμε κινείται σε πιο συγγενικούς τύπους...!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 13:19

#131   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:21

Το να κρίνεις είναι κάτι φυσιολογικό.Το να κατακρίνεις όμως είναι το άσχημο.Σε αυτό το topic η Apple έχει κατακριθεί(όχι κριθεί) και έχει σταυρωθεί για της επιλογές της...

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 29/04/2011 - 13:21

ezgif_com_crop_2.gif

#132   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:25

Το να κρίνεις είναι κάτι φυσιολογικό.Το να κατακρίνεις όμως είναι το άσχημο.Σε αυτό το topic η Apple έχει κατακριθεί(όχι κριθεί) και έχει σταυρωθεί για της επιλογές της...

Εδώ θα διαφωνήσουμε πλήρως! Όταν έχω το δικαίωμα να κρίνω την ίδια στιγμή έχω και να κατακρίνω εφόσον είμαι
και πελάτης της! Δηλαδή αν δεν κατακρίνω εγώ ή κάποιος άλλος που την χρησιμοποιεί, ποιος θα το κάνει ? Ο χρήστης
του Nokia ? ? Επίσης, ποια είναι η σταύρωση που τις έκανα ? Το ότι επισημαίνω τις αδυναμίες της προς άγρα marketing ? ?
Αφού πολλοί έχουν παράπονα, μη κοιτάς που δεν τα εκφράζουν για πολλούς και διάφορους λόγους!!! Εγώ τα εκφράζω...
Δηλαδή επειδή η Apple έχει μία αναμφισβήτητη ιστορία στη τεχνολογία τη καθαγιάζει στο να λειτουργεί τοιουτοτρόπως ? ? ?
Ή μήπως στερούμε από μία άλλη εταιρία με ποικίλη ιστορία να την χτυπήσει ?
Μήπως να την χλευάσουμε την Samsung που τόλμησε να την ανταγωνιστεί ? ? ?
Να δεις πως αλλάζουν τα πράγματα και οι εποχές...σε όλα, μα σε όλα αγαπητέ Θανάση και εκεί που είσαι ηγέτης γίνεσαι ουραγός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 13:31

#133   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113602 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:31

Δηλαδή είναι κακό να αγοράσω μία συσκευή που μου προσφέρει 5 πράγματα ας πούμε και εν καιρώ να αναμένω να μου τα κάνει 8 ? ? ?
Δηλαδή αυτό είναι παράλογο ? ? Γιατί στα pc's είναι κάπως έτσι ? Δηλαδή η apple στα δικά της δεν λειτουργεί κάπως έτσι ?
Δεν βγάζει νέα ανανεωμένα μοντέλα που τα χρυσοπουλάει ? ? Δηλαδή επειδή η φιλοσοφία της είναι αυτή, εμείς απλά την «αγοράζουμε»
και την αποδεχόμαστε άκριτα δίχως να την επικρίνουμε ? ? ? Οι άλλες εταιρίες που αλλάζουν ακόμα και για να έχουν κέρδος, κάνουν
λάθος ? ? ? Είναι νέοι οικονομικοί προσδιορισμοί αυτοί που δεν τους γνώριζα ομολογουμένως!!!! Θα πρέπει να συμβιβαστώ και εγώ εεε...? ?
Εμ έλα που δεν μου αρέσει όμως ? ? ?

Δε σου είπα οτι είναι κακό.

Τόση ώρα σου λέω οτι ο καθένας με τις ανάγκες του. Δε σε υποχρεώνει κανένας να αγοράσεις προιόντα της Apple.

Kαι στη τελική αν είναι να την επικρίνεις και να μη σου αρέσει, δε την αγοράζεις. Αγοράζεις αυτο που πραγματικά και ολοκληρωτικά σε καλύπτει.

Δε μένεις στο "πρέπει".

Όταν λέω για συμβιβασμό εννοώ αυτά που σου προσφέρει. Στο είπα και πριν.

Είδα τη μου δίνει και τι όχι. Με καλυπτουν? Μου αρέσει? Το αγοράζω. Τόσο απλά.

LG8ISzO.gif

#134   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:37

Το καλοκαιρι λεω να μην παρω το laptop μου μαζι στις διακοπες, αλλα το πανεμορφο ipad 2.
Θα ηθελα να παρω και τους 3 εξωτερικους που εχω, για να εχω ταινιούλες μουσικουλα, ωχ ! δεν γίνεται.
Ωραια, σαν συνδρομιτης της νοβα, εχω το διακαιωμα να δω και την μπαλιτσα μου online, ωχ ! δεν γινεται.
Ωραια, θα βρεθω με την Γεωργια την μουναραμπελ, θα με ζαλισει παλι να της στελνω τραγουδια στο κινητο της, αλλα δεν πειραζει μπορει να της ριξω και κανεναν... :lol: , ωχ δεν γινεται, το χασα το μωρο.
Ωραια, θα συνδεσω το ipad με την πλασμα στο χωριο με hdmi και θα ειμαι κομπλε, ωχ δεν γινεται, θα πληρωσεις κυριε, hdmi τι ειναι αυτο, ποιος λαλακας το βγαλε, δεν το γουσταρω γιατι ειμαι apple.

Δεν ξερω τι αλλο να πω, απλα Χρηστο ειναι λιγοι αυτοι που βλεπουν τα πραγματα αντικειμανικα εδω.
Για μ ενα τα ipad προσφερουν oτι τo κινεζικο με τα 150 ευρω, απλα κάποιοι φτανουν σε οργασμο βλεπωντας το μηλο.

Αγαπητε Θαναση, τους 5 εξωτερικους που εχω, δεν μπορω να τους καρφωσω στο ipad, μαλλον δεν χανω και δεν θα μπει το iphone στις αγγελιες.

Εγω αν επερνα ipad θα καθόταν στο ραφι, θα ηθελα να κανω τα απλα καθημερινα πραγματα αλλα δεν γινεται, ποιος ο λογος να συμβιβαστώ με τις ελλείψεις/κλειδωματα της apple.
Ελπιζω να αναρρωσετε.

#135   kokolaki

kokolaki

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 13:37

Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα καταλήξεις στο samsung ,αν δε το έχεις πάρει ήδη,πράγμα που σου ξαναλέω δεν είναι κακό Απο τη στιγμή που δεν έχεις δουλέψει κανένα απ τα δυο για καιρό.Ασε που μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν βγει δεκάδες αλλα android με ακόμα καλύτερα specs ,ακόμη και η ίδια η samsung.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες