Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPad 2 ή Samsung Galaxy Tab 10.1v;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
355 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 29/04/2011 - 04:39

Αυτό είναι πιθανό να γίνει για να μπορεί να ελέγχει την κατάσταση.Φυσικά πιστεύω πως γνωρίζεις ότι Hackers δεν τελειώνουν πότε..Η απόδειξη σε αυτό είναι οι Cracked εφαρμογές του cydia..Δηλαδή Cracking στο "Cracked"..E κάτι τέτοιο θα επικρατεί και τότε.

Μακάρι για να δούμε, έχουμε καιρό μέχρι τότε...

Χρήστο ωραία τα είπαμε σήμερα αλλά θα σε καλημερίσω (μιας και πλέον είναι ξημερώματα) και θα πάω για ύπνο..!
Καλή συνέχεια..!

Έχεις δίκιο. Είχαμε ωραία κουβέντα όντως! Θα περιμένω και άλλες γνώμες φίλων επί του θέματος πάντως!
Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου στο topic aυτό! Καλημέρα και καλή ξεκούραση...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 04:41

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 09:19

Βλέποντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο ταμπλετών θα ήθελα και την δική σας γνώμη για τα ποια από τις
δύο θεωρείτε καλλίτερη... ? ? ?

#78   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 09:24

Καλή σας ημέρα!
Όταν με το καλο κυκλοφορήσει κ δοκιμαστεί το samsung, τότε θα μιλήσουμε.
Προς το παρόν το δοκιμασμένο iPad, τα σπάει

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#79   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2594 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 29/04/2011 - 09:25

Καλημεριζω και μπαινω κι εγω στην κουβεντα σας!
Χρηστο ειμαι κι εγω στην ιδια θεση με εσενα, σκεφτομαι να προβω σε αγορα ταμπλετας και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο! Μιας κι ερχεται καλοκαιρι και εχω στο μυαλο μου φραπε τσιγαρακι και αραχτος στο μπαλκονι με το tabletακι μου!!
Τωρα πιο απο τα δυο δεν ξερω, το σιγουρο ειναι οτι ολες οι ταμπλετες αυτη τη στιγμη υστερουν σε scrolling, στην αισθηδη που σου αφηνει η χρηση του και φυσικα το appstore! Γιατι κακα τα ψεματα ηδη υπαρχουν 60.000 και κατι εφαρμογες μονο για ipad!
Σαν λειτουργικο το android3.0 μου αρεσει περισοτερο απο το ios για ταμπλετες παντα ε; Μιας και το ipad ειναι μια κορνιζα με τετραγωνα κουτακια που για να δεις πχ στο ημερολογιο τι εχεις για σημερα πρεπει να μπαινεις μεσα στην εφαρμογη, εν αντιθεση με το αντροιντ που με τα widgets και την παρα πολυ μεγαλη παραμετροποιηση που δεχετε γινονται ολα γρηγορα και δεν εχει και τοσο βαρετο ui σαν το ios!!
Το θεμα ειναι ομως αν πχ πας να scrolαρεις απο σελιδα σε σελιδα η απο μια εφαρμογη πανω η κατω και τρωει κοληματα τοτε τι απολαυση χρησης να παρεις; Γιατι καμια ταμπλετα δεν ειναι τοσο smooth οσο το ipad, το ιδιο και στα κινητα ! Αυτο το ξερει και η apple γιαυτο δεν βαζει ραδια,usb,flash,bluetouth και τοσα αλλα!
Επειδη τα λευτα ειναι πολλα θελει ξαι ξαλη σκεψη γιατι αν τελικα παμε για το galaxy που ειναι κι αυτο ομορφο ξαι σιυοερ ντουπερ και με πιπ καλα χαρακτηριστικα απο του ipad2 και μετα δεν εχουμε εφαρμογες να βγαλουμε τη δυναμη του galaxy προς τα εξω; Γιατι αν και εχει πολλες εφαρμογες το android market ειναι και για ποσα κινητα και με διαφορετικες οθονες και διαφορετικη αναλυση ενω το appstore εχει μονο για iphone ipad !!
Δυσκολη αποφαση και θελει πολυ σκαψη, μαλλον σε μπερδεψα παραπανω Χρηστο και μπερδευτηκα κι εγω πιο πολυ!! Εσυ τι λες τελικα; Εγω παντως δεν ειμαι fan κανενος , απλα θελω με τα χρηματα που θα δωσω να παρω το καλυτερο δυνατο κ οχι το πιο trendy ! Jailbrake θα κανω ουτος η σλλος αν τελικα παρω το ipad2 τουλαχιστων να κανω εγω κουμαντο στη συσκευη μου κ οχι ο θειος Στηβι!
Και δεν θελω να δωσω τοσα χρηματα και να εχω βασικες ελειψεις αλλα και να μην εχω υποστηριξη και εφαρμογες! Το διλημα μεγαλο
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#80   Kokouin

Kokouin

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/04/2011 - 09:49

Μιας και το ipad ειναι μια κορνιζα με τετραγωνα κουτακια που για να δεις πχ στο ημερολογιο τι εχεις για σημερα πρεπει να μπαινεις μεσα στην εφαρμογη, εν αντιθεση με το αντροιντ που με τα widgets και την παρα πολυ μεγαλη παραμετροποιηση που δεχετε γινονται ολα γρηγορα και δεν εχει και τοσο βαρετο ui σαν το ios!!

Εγώ αυτό κρατάω. Να κάνεις Unlock την συσκευή σου και να βλέπεις όλη την πληροφορία στην οθόνη. Για μένα, αυτό είναι SMART phone ή tablet. Σε μια συσκευή σαν τα tablet, θες να εκμεταλλευτείς και το τελευταίο pixel της οθόνης σου. Την να την κάνεις άμα αντί να σου δείχει ΑΜΕΣΑ όλη την πληροφορία που θές, να σου δείχνει 9 σελίδες με 5 x 4 στατικά εικονίδια.

#81   JP335i

JP335i

iPH Contributor

• 1080 μηνύματα
  • Twitter:@JimPapan
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:JP335i

Δημοσίευση 29/04/2011 - 09:53

Καλημέρα και από μένα παιδιά.

Είμαι κάτοχος του iPad 1 σχεδόν ένα χρόνο. Ήταν η πρώτη συσκεύη που όταν την έβγαλα από το κουτί και το ενεργοποιήσα, έπαθα πολιτισμικό σοκ. Τι είναι αυτό? Τι έφτιαξαν οι άνθρωποι πάλι?

Οκ, παραδέχομαι πως είμαι fan της Apple και των προιόντων της. Αλλά νομίζω πως η άποψη μου είναι αντικειμενική. Το Galaxytab το χω τρέξει για μια μέρα. Σιχαίνομαι στην κυριολεξία, το Android. Δεν μου αρέσει καθόλου το περιβάλλον του και γενικότερα η φιλοσοφία του "όλα χύμα" στα λογισμικά. Δεν θεωρώ πλεονέκτημα το γεγονός οτι έχει 5 φορές καλύτερη κάμερα μπρος πισω, οποίος πει οτι θα βγάζει φωτογραφίες και βιντεο με μια συσκευή 1+ κιλού με 10 ίντσες οθόνη, ψεύδεται και δεν υπάρχει περίπτωση να τον πιστέψω. Ίσως οτι έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα να του δίνει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το iPad. Αλλά και πάλι, την μπροστινή κάμερα την έχεις για βιντεοκλήσεις, όχι για φωτογραφίες.

Κατι που πρόσεξα στο αρχικό σου ποστ φίλε Χρήστο, είναι οτι δεν έχεις γράψει πλήρως τα χαρακτηριστικά του iPad. Ας πούμε έχεις αναφέρει ανάλυση οθόνης του Galaxytab ενώ του iPad όχι. Παρατηρώ από την συζήτηση πως έχεις ήδη αποφασίσει τι θα αγοράσεις, επομένως δεν έχει νοήμα (πλεον) το νήμα.

Κατι τελευταίο, για κάποιον που έχει ήδη το iPad 1 η αγορά του iPad 2 δεν αξίζει. Το γιατί το χω αναφέρει στο νήμα iPad 2.

Εαν κάποιος όμως δεν έχει iPad, τότε η αγορά του 2 αξίζει. Είναι η συσκεύη που συνδυάζει άριστα φορητότητα-ταχύτητα-ευκολία χρήσης. Σε μια τέτοια συσκευή δεν ζητάς τίποτα άλλο. Ούτε φωτογραφική μηχανή είναι, ούτε SonyEricsson για να ανταλλάσεις αρχεία. Αν μπορούσα να βρώ κάποιο μειονέκτημα του iPad, αυτό είναι οτι δεν έχει υποδοχή USB. Αυτό μόνο.

Κλείνοντας, θέλω να πω πως δεν πρόκειται να μπώ στην διαδικασία να δικαιολογήσω περαιτέρω τις απόψεις μου, ούτε να λογομαχήσω με κανενάν.

Αυτά από μένα φίλε Χρήστο. Την καλημέρα μου και πάλι. :)

Τελευταία επεξεργασία από: JP335i, 29/04/2011 - 09:54

#82   camback

camback

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:11

Εγώ θα στο κάνω λίγο πιο απλό.. Έχεις iPhone 4 σωστά ? θέλεις άλλο ενα 10" ?

Εγώ έχω dual boot hackintosh netbook και δεν τ'αλλαζω με τίποτα.Αν όμως μου έλεγε κάποιος τι δώρο να μου πάρει θα του έλεγα το Samsung.

Επίσης δεν αλλάζω με τίποτα και το iPhone μου φυσικά.

P.S δεν τεκμηρίωσα περισσότερο για έναν και μόνο λόγο.γιατί κατά την γνώμη μου οι διαφορές είναι εμφανέστατες άσχετα ότι πολλοί δεν θα τις δουν ποτέ..

Τελευταία επεξεργασία από: camback, 29/04/2011 - 10:13

#83   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:13

Κατι που πρόσεξα στο αρχικό σου ποστ φίλε Χρήστο, είναι οτι δεν έχεις γράψει πλήρως τα χαρακτηριστικά του iPad. Ας πούμε έχεις αναφέρει ανάλυση οθόνης του Galaxytab ενώ του iPad όχι. Παρατηρώ από την συζήτηση πως έχεις ήδη αποφασίσει τι θα αγοράσεις, επομένως δεν έχει νοήμα (πλεον) το νήμα.

Λάθος κάνεις, δεν έχω λάβει καμία απόφαση, απλά θέλω να καταλάβω γιατί το iPad2 λατρεύεται ενώ επί της ουσίας είναι υποδεέστερο του Galaxy Tab...
Μήπως είμαστε θύματα του marketing της Apple ? ? ?

Εγώ θα στο κάνω λίγο πιο απλό.. Έχεις iPhone 4 σωστά ? θέλεις άλλο ενα 10" ?

Προς το παρόν και εγώ συμφωνώ σε ό,τι έχει να κάνει με το iPhone!

Εγώ έχω dual boot hackintosh netbook και δεν τ'αλλαζω με τίποτα.Αν όμως μου έλεγε κάποιος τι δώρο να μου πάρει θα του έλεγα το Samsung.

P.S δεν τεκμηρίωσα περισσότερο για έναν και μόνο λόγο.γιατί κατά την γνώμη μου οι διαφορές είναι εμφανέστατες άσχετα ότι πολλοί δεν θα τις δουν ποτέ..

Νομίζω ότι ως προς το υστερόγραφό σου συμφωνώ απολύτως!!! Αν δεν θες να παραδεχτείς κάτι ό,τι και να
σου λένε είσαι «κολλημένος»!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 10:18

#84   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:17

Λάθος κάνεις, δεν έχω λάβει καμία απόφαση, απλά θέλω να καταλάβω γιατί το iPad2 λατρεύεται ενώ επί της ουσίας είναι υποδεέστερο του Galaxy Tab...

Προς το παρόν και εγώ συμφωνώ σε ό,τι έχει να κάνει με το iPhone!

ειμαστε Χρηστο και μας αρεσει :lol:

την καλημερα μου

Παρε ipad και τελος Χρησταρα :)

#85   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:22

ειμαστε Χρηστο και μας αρεσει :lol:

την καλημερα μου

Παρε ipad και τελος Χρησταρα :)

Καλημέρα αγαπητέ Ηρακλή! Δεν είναι νομίζω τόσο απλή η επιλογή, ιδίως με τις «καφρίλες» που χειρίζεται
η Apple τα πράγματα! Εν τω μεταξύ, αν κάποιος θελήσει να σταθεί λίγο περισσότερο αντικειμενικά απέναντι
στα πράγματα εγώ βλέπω ότι θα επιλέξει τελικά το Samsung Galaxy Tab και όχι το iPad2!!!
Το έχω τονίσει και στο αρχικό μου post, ας είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται και πιστεύω ότι γίνεται
αν ξεπεράσουμε τα όποια κολλήματα με την Apple έχει ο καθένας μας!!!

#86   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1137 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:24

Αν θες να βλέπεις Video - Αθλητικά - webTV... το samsung προς το παρόν είναι μονόδρομος! Εγώ έχω το μικρό Galaxy Tab (είχα και ipad 1) και με βολεύει περισσότερο.

#87   camback

camback

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:24

Του γενικότερου Marketing.. φτάνει να κοιτάξουμε γύρω μας πόσα πράγματα έχουμε κρεμασμένα,σε ράφια,σε συρτάρια,σε ντουλάπια και πόσο καιρό έχουμε να τα χρησιμοποιήσουμε.
Τότε θα έχουμε μια εύκολη απάντηση,και εντελώς υποκειμενικά _ αντικειμενική ! ¨:PPpp

#88   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:34

Είμαι κάτοχος του iPad 1 σχεδόν ένα χρόνο. Ήταν η πρώτη συσκεύη που όταν την έβγαλα από το κουτί και το ενεργοποιήσα, έπαθα πολιτισμικό σοκ. Τι είναι αυτό? Τι έφτιαξαν οι άνθρωποι πάλι?
Οκ, παραδέχομαι πως είμαι fan της Apple και των προιόντων της. Αλλά νομίζω πως η άποψη μου είναι αντικειμενική. Το Galaxytab το χω τρέξει για μια μέρα. Σιχαίνομαι στην κυριολεξία, το Android. Δεν μου αρέσει καθόλου το περιβάλλον του και γενικότερα η φιλοσοφία του "όλα χύμα" στα λογισμικά. Δεν θεωρώ πλεονέκτημα το γεγονός οτι έχει 5 φορές καλύτερη κάμερα μπρος πισω, οποίος πει οτι θα βγάζει φωτογραφίες και βιντεο με μια συσκευή 1+ κιλού με 10 ίντσες οθόνη, ψεύδεται και δεν υπάρχει περίπτωση να τον πιστέψω. Ίσως οτι έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα να του δίνει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το iPad. Αλλά και πάλι, την μπροστινή κάμερα την έχεις για βιντεοκλήσεις, όχι για φωτογραφίες.
Κατι τελευταίο, για κάποιον που έχει ήδη το iPad 1 η αγορά του iPad 2 δεν αξίζει. Το γιατί το χω αναφέρει στο νήμα iPad 2.
Εαν κάποιος όμως δεν έχει iPad, τότε η αγορά του 2 αξίζει. Είναι η συσκεύη που συνδυάζει άριστα φορητότητα-ταχύτητα-ευκολία χρήσης. Σε μια τέτοια συσκευή δεν ζητάς τίποτα άλλο. Ούτε φωτογραφική μηχανή είναι, ούτε SonyEricsson για να ανταλλάσεις αρχεία. Αν μπορούσα να βρώ κάποιο μειονέκτημα του iPad, αυτό είναι οτι δεν έχει υποδοχή USB. Αυτό μόνο.
Κλείνοντας, θέλω να πω πως δεν πρόκειται να μπώ στην διαδικασία να δικαιολογήσω περαιτέρω τις απόψεις μου, ούτε να λογομαχήσω με κανενάν.

Αγαπητέ, πέραν του αν είσαι fun ή όχι, κακά τα ψέματα, εδώ τα πράγματα μας διαψεύδουν λίγο! Ωραίο και συγκλονιστικό το iPhone αλλά όχι
ό,τι κάνει η Apple είναι και σωστό και κατά συνέπεια προτιμητέο... νομίζω ? ? ?Μόνο σου γράφεις αν έχεις ipad δεν χρειάζεται να πάρεις
ipad2 ? ? ? Γιατί άραγε ? ? Μήπως γιατί οι διαφορές δεν είναι δα και εντυπωσιακές ? ? ?
Πέραν του αν σου αρέσει το Android ή όχι, αν αυτό είχες μάθει από την αρχή και είχες εκπαιδευτεί από το τηλέφωνό του ας πούμε, θα σου άρεσε
και αυτό πάρα πολύ ενδεχομένως... είναι κάτι που επί της ουσίας δεν το ξέρουμε και ίσως να μην το μάθουμε και ποτέ διότι ήδη «εκπαιδευτήκαμε»
όλοι στο iPhone!!!! Το iOS είναι το ίδιο εξάλλου σχεδόν από το iPhone στο iPad!!!
Τώρα το κατά πόσο θα είναι χρήσιμη μία καλή κάμερα(είτε μπροστινή είτε πισινή) μίας ταμπλέτας αυτό είναι υποκειμενικό για τον καθένα, αλλά σαν
τεχνικό χαρακτηριστικό, θα σε στεναχωρήσω αλλά καλλίτερο είναι το Galaxy Tab και πάλι... Στο θέμα του usb ? ? Άστο, μέγιστη «γκάφα» της Apple!
Γιατί να πρέπει να αγοράσω νέο σκληρό δίσκο εξωτερικό για να μπορέσω να συνδεθώ ? ? Οι παλιοί μου θα είναι μόνο για windows ? ? ? Δηλαδή και πάλι
όλα θα περνάνε από το itunes ? ? ? Ας μην ξεχνάμε την ξεχωριστή χρέωση που σου έχει το μοντέλο που είναι εφοδιασμένο με wifi από εκείνο που έχει
wifi + 3G γιατί ? ? ? Στο Galaxy το θεωρούν αυτονόητο ότι όποιο μοντέλο και να επιλέξεις θα συνυπάρχουν αυτά!!!!!
Που με βρίσκεις λάθος ? ? ? Πρόσεξε, δεν είμαι κολλημένος ούτε με την Apple αλλά ούτε με την Google, επίσης δεν είμαι πωλητής καμιάς συσκευής
εκ των προαναφερθέντων!!!! Απλά στέκομαι κριτικά απέναντι σε δύο θαύματα της τεχνολογίας και είμαι κατά το τεχνολογικόν-εξ όσων γνωρίζω πάντα-αντικειμενικός!!!

Αν θες να βλέπεις Video - Αθλητικά - webTV... το samsung προς το παρόν είναι μονόδρομος! Εγώ έχω το μικρό Galaxy Tab (είχα και ipad 1) και με βολεύει περισσότερο.

Είμαι πεπεισμένος αγαπητέ απ'αυτού προς το παρόν!!! Και γιατί αυτό να μην μπορώ να το κάνω και με το iPad2 ? Που υστερεί άραγε ? ? ?

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 10:42

#89   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:39

Κάπου διάβασα τις τιμές, δεν θυμάμαι που, 16/799€, 32/899€, 64/999€
Ας επαληθευσει κάποιος

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#90   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 10:41

Κάπου διάβασα τις τιμές, δεν θυμάμαι που, 16/799€, 32/899€, 64/999€
Ας επαληθευσει κάποιος

Σε ποιο από τα δύο μοντέλα αναφέρεσαι ? iPad2 ή το Galaxy Tab ?

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 10:50

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1