Καλημέρα και από μένα παιδιά.
Είμαι κάτοχος του iPad 1 σχεδόν ένα χρόνο. Ήταν η πρώτη συσκεύη που όταν την έβγαλα από το κουτί και το ενεργοποιήσα, έπαθα πολιτισμικό σοκ. Τι είναι αυτό? Τι έφτιαξαν οι άνθρωποι πάλι?
Οκ, παραδέχομαι πως είμαι fan της Apple και των προιόντων της. Αλλά νομίζω πως η άποψη μου είναι αντικειμενική. Το Galaxytab το χω τρέξει για μια μέρα. Σιχαίνομαι στην κυριολεξία, το Android. Δεν μου αρέσει καθόλου το περιβάλλον του και γενικότερα η φιλοσοφία του "όλα χύμα" στα λογισμικά. Δεν θεωρώ πλεονέκτημα το γεγονός οτι έχει 5 φορές καλύτερη κάμερα μπρος πισω, οποίος πει οτι θα βγάζει φωτογραφίες και βιντεο με μια συσκευή 1+ κιλού με 10 ίντσες οθόνη, ψεύδεται και δεν υπάρχει περίπτωση να τον πιστέψω. Ίσως οτι έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα να του δίνει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το iPad. Αλλά και πάλι, την μπροστινή κάμερα την έχεις για βιντεοκλήσεις, όχι για φωτογραφίες.
Κατι που πρόσεξα στο αρχικό σου ποστ φίλε Χρήστο, είναι οτι δεν έχεις γράψει πλήρως τα χαρακτηριστικά του iPad. Ας πούμε έχεις αναφέρει ανάλυση οθόνης του Galaxytab ενώ του iPad όχι. Παρατηρώ από την συζήτηση πως έχεις ήδη αποφασίσει τι θα αγοράσεις, επομένως δεν έχει νοήμα (πλεον) το νήμα.
Κατι τελευταίο, για κάποιον που έχει ήδη το iPad 1 η αγορά του iPad 2 δεν αξίζει. Το γιατί το χω αναφέρει στο νήμα iPad 2.
Εαν κάποιος όμως δεν έχει iPad, τότε η αγορά του 2 αξίζει. Είναι η συσκεύη που συνδυάζει άριστα φορητότητα-ταχύτητα-ευκολία χρήσης. Σε μια τέτοια συσκευή δεν ζητάς τίποτα άλλο. Ούτε φωτογραφική μηχανή είναι, ούτε SonyEricsson για να ανταλλάσεις αρχεία. Αν μπορούσα να βρώ κάποιο μειονέκτημα του iPad, αυτό είναι οτι δεν έχει υποδοχή USB. Αυτό μόνο.
Κλείνοντας, θέλω να πω πως δεν πρόκειται να μπώ στην διαδικασία να δικαιολογήσω περαιτέρω τις απόψεις μου, ούτε να λογομαχήσω με κανενάν.
Αυτά από μένα φίλε Χρήστο. Την καλημέρα μου και πάλι. 
Αγαπητέ, πέραν του αν είσαι fun ή όχι, κακά τα ψέματα, εδώ τα πράγματα μας διαψεύδουν λίγο! Ωραίο και συγκλονιστικό το iPhone αλλά όχι
ό,τι κάνει η Apple είναι και σωστό και κατά συνέπεια προτιμητέο... νομίζω ? ? ?Μόνο σου γράφεις αν έχεις
ipad δεν χρειάζεται να πάρεις
ipad2 ? ? ? Γιατί άραγε ? ? Μήπως γιατί οι διαφορές δεν είναι δα και εντυπωσιακές ? ? ?
Πέραν του αν σου αρέσει το Android ή όχι, αν αυτό είχες μάθει από την αρχή και είχες εκπαιδευτεί από το τηλέφωνό του ας πούμε, θα σου άρεσε
και αυτό πάρα πολύ ενδεχομένως... είναι κάτι που επί της ουσίας δεν το ξέρουμε και ίσως να μην το μάθουμε και ποτέ διότι ήδη «εκπαιδευτήκαμε»
όλοι στο
iPhone!!!! Το
iOS είναι το ίδιο εξάλλου σχεδόν από το
iPhone στο
iPad!!!
Τώρα το κατά πόσο θα είναι χρήσιμη μία καλή κάμερα(είτε μπροστινή είτε πισινή) μίας ταμπλέτας αυτό είναι υποκειμενικό για τον καθένα, αλλά σαν
τεχνικό χαρακτηριστικό, θα σε στεναχωρήσω αλλά καλλίτερο είναι το
Galaxy Tab και πάλι... Στο θέμα του usb ? ? Άστο, μέγιστη «γκάφα» της Apple!
Γιατί να πρέπει να αγοράσω νέο σκληρό δίσκο εξωτερικό για να μπορέσω να συνδεθώ ? ? Οι παλιοί μου θα είναι μόνο για windows ? ? ? Δηλαδή και πάλι
όλα θα περνάνε από το itunes ? ? ? Ας μην ξεχνάμε την ξεχωριστή χρέωση που σου έχει το μοντέλο που είναι εφοδιασμένο με
wifi από εκείνο που έχει
wifi + 3G γιατί ? ? ? Στο
Galaxy το θεωρούν αυτονόητο ότι όποιο μοντέλο και να επιλέξεις θα συνυπάρχουν αυτά!!!!!
Που με βρίσκεις λάθος ? ? ? Πρόσεξε, δεν είμαι κολλημένος ούτε με την Apple αλλά ούτε με την Google, επίσης δεν είμαι πωλητής καμιάς συσκευής
εκ των προαναφερθέντων!!!! Απλά στέκομαι κριτικά απέναντι σε δύο θαύματα της τεχνολογίας και είμαι κατά το τεχνολογικόν-εξ όσων γνωρίζω πάντα-αντικειμενικός!!!
Αν θες να βλέπεις Video - Αθλητικά - webTV... το samsung προς το παρόν είναι μονόδρομος! Εγώ έχω το μικρό Galaxy Tab (είχα και ipad 1) και με βολεύει περισσότερο.
Είμαι πεπεισμένος αγαπητέ απ'αυτού προς το παρόν!!! Και γιατί αυτό να μην μπορώ να το κάνω και με το
iPad2 ? Που υστερεί άραγε ? ? ?
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 10:42