Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPad 2 ή Samsung Galaxy Tab 10.1v;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
355 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:01

Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει έλλειψη αντικειμενικότητας όμως! Γιατί να μην μπορώ να ακούσω αντικειμενική άποψη για ένα ανταγωνιστικό
προϊόν ? ? ? Και εμένα μου αρέσει γι'αυτό είμαι και εγώ εδώ αλλά πέρνα αυτού, αναγνωρίζω και τα κουλά του!!!! Πως να το κάνουμε ?
Δηλαδή θα το Θεοποιώ επειδή μου αρέσει ? Και ό,τι μου δίνει η Apple θα το αγοράζω άκριτα ? ? Να μην το συγκρίνω ? Να μην πάρω απόψεις
και από άλλους χρήστες της συσκευής πριν προβώ στην όποια αγορά ? Δηλαδή να μην ελπίζω σε αντικειμενικές απόψεις ?
Εξάλλου το ζήτησα και στο αρχικό post αυτό! Θα ήθελα την αντικειμενική σας και μόνο άποψη!!! Όποιος δεν μπορεί να την καταθέσει, δεν
πειράζει. Και πάλι φίλοι είμαστε...απόψεις ανταλλάσουμε! Πέραν του ότι βοηθιέμαι εγώ, πιστεύω ότι βοηθιούνται και άλλοι φίλοι που τυχόν
διαβάζουν αυτό το νήμα!!!!!

Εννοειται οτι θα παρεις και αλλες αποψεις δεν θελω να παρεξηγηθω ,απλα στο φορουμ αυτο επειδη το 99 % ασχολειται και εχει συσκευες της apple δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι αντικειμενικες ,αυτο θελω να καταλαβεις .
Δεν ειμαι funboy απλα επειδη εχω δοκιμασει και αλλες συσκευες ,εχω καταληψει στην αpple.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:01

Μας έστειλες... :lol:

Χαχαχαχαχα... :lol: :lol:
Είδες ? Έγινα και ταχυδρόμος!!! Στέλνω κόσμο...

#183   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:02

Εννοειται οτι θα παρεις και αλλες αποψεις δεν θελω να παρεξηγηθω ,απλα στο φορουμ αυτο επειδη το 99 % ασχολειται και εχει συσκευες της apple δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι αντικειμενικες ,αυτο θελω να καταλαβεις .
Δεν ειμαι funboy απλα επειδη εχω δοκιμασει και αλλες συσκευες ,εχω καταληψει στην αpple.

Σε κινητά μπορεί και σε tablet ? ? ?

#184   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:05

εγω ως προς την συγκριση συμφωνω με αυτα που λεει ο nikosgnr

ασχετα με το ποσο χαμος εγινε με το celeste
Christos75 πρεπει να δεχτεις οτι υπαρχουν ατομα που δεν τους ενδιαφερει το bluetooth σαν μεσω μεταφορας.

Όλα τα κινητα μου πριν το i4 ειχαν BT και δεν το χρησιμοποιησα ουτε ΜΙΑ φορα.
Οι αλλες υπηρεσιες με βολευουν με βολευουν περισσοτερο...

και με το Flash τα ιδια εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει.

θα με πειραζε το usb μονο, θα ηταν ευκολια για μενα να βαζω οτι εξωτερικο θελω
να ρωτησω κατι ? Παιρνει εξωτερικο αλλα της apple δεν καταλαβα ...

Ο καθενας κοιταζει τις αναγκες του και πραττει αναλλογως
εχει καποιος αναγκη απο flash και ΒΤ ? κατανοητο
παιρνει την αντιστοιχη συσκευη.

#185   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:05

Να πω και κατι ποιο γενικο Χρηστο.
Απο την στιγμη που εχω laptop θεωρω περιττή, την αγορα της ταμπλετας.
Να ξαπλωνω στον καναπε, με καργα ραδιενεργεια αναμεσα απο τα σκελια μου, το θεωρω χαζο.
Να παω στην παραλια με μια ταμπλετα επισης το θεωρω χαζο, προτιμώ να παιζω με την κορη μου ή να παρω την ταμπλετα και να την κανω ρακετα για να παιζω ταμπλετορακετες με τους φιλους μου :lol:
Αν το ipad2 ειχε τις δυνατοτηρες που εγραψα ποιο πριν ισως να το αντικαταστουσα το laptot μου μονο για λογους φορητοτητας.

Το σκεπτικό σου εν γένει είναι σωστό! Εγώ λοιπόν που δεν έχω laptop ή που αν θες έχω αλλά είναι μεγάλο σαν desk
θέλω κάτι μικρό για να κάνω την δουλειά μου!!!Κάτι σαν μεγάλο iPhone αλλά με λίγα περισσότερα που αξίζω να έχω!!!
Όχι να μην μπορώ να μπω στον μισό ιστό λόγω flash...

#186   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:06

Σε κινητά μπορεί και σε tablet ? ? ?

Δεν θελω tablet διοτι δεν χρειαζομαι .Αν επερνα θα αγοραζα ipad (η φιλοσοφια φιλε μου της συσκευης ειναι η ιδια με το iphone πανω κατω)

#187   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:10

Δεν θελω tablet διοτι δεν χρειαζομαι .Αν επερνα θα αγοραζα ipad (η φιλοσοφια φιλε μου της συσκευης ειναι η ιδια με το iphone πανω κατω)

Αν δεν υπηρχε j/b θα μπορουσες να συμβιβαστεις με τις ελληψεις/κλειδωματα της apple?
Εγω προσωπικα ουτε 24ωρο.

#188   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:12

Αν δεν υπηρχε j/b θα μπορουσες να συμβιβαστεις με τις ελληψεις/κλειδωματα της apple?

πραγματικα οχι .Ξεκαθαριζω οχι cracked εφαρμογες.

#189   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:12

μαζι σου απλα αν ειχε samsung και δεν εκανε root με το λαγκαρισμα που εχει δεν θα αντεχε ουτε μια ωρα.

#190   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:13

εγω ως προς την συγκριση συμφωνω με αυτα που λεει ο nikosgnr

ασχετα με το ποσο χαμος εγινε με το celeste
Christos75 πρεπει να δεχτεις οτι υπαρχουν ατομα που δεν τους ενδιαφερει το bluetooth σαν μεσω μεταφορας.

Όλα τα κινητα μου πριν το i4 ειχαν BT και δεν το χρησιμοποιησα ουτε ΜΙΑ φορα.
Οι αλλες υπηρεσιες με βολευουν με βολευουν περισσοτερο...

και με το Flash τα ιδια εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει.

θα με πειραζε το usb μονο, θα ηταν ευκολια για μενα να βαζω οτι εξωτερικο θελω
να ρωτησω κατι ? Παιρνει εξωτερικο αλλα της apple δεν καταλαβα ...

Ο καθενας κοιταζει τις αναγκες του και πραττει αναλλογως
εχει καποιος αναγκη απο flash και ΒΤ ? κατανοητο
παιρνει την αντιστοιχη συσκευη.

Μα δεν έχω αντίρρηση στα περί ζήτησης ή όχι του bluetooth. Και βέβαια υπάρχουν αρκετοί που δεν το θέλουν!
Αλλά υπάρχουν και αρκετοί που το θέλουν όμως...το πόσοι είναι και που δεν ξέρω αν το μάθουμε και ποτέ!
Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν το είχες σαν δυνατότητα στη συσκευή σου δεν νομίζω να το θεωρούσες περιττό...
Τα ίδια και με το flash... Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βλέπουν flash sites!!! Υπάρχουν και άλλοι που δεν θέλουν,οκ!
Αυτό τι σημαίνει ? Ότι δεν είναι αναγκαίο πάλι ? ? Και αν είσαι κάπου έξω και πρέπει να μπεις σ'ενα flash site και δεν
μπορείς ? Δεν θα παίξουν τα νεύρα σου και θα πεις...γαμώτο...!!!!
Το usb ούτε αυτό σε πειράζει, μπράβο φίλτατε, είσαι πολύ βολικός!!! Στην ερώτηση που έκανες ναι, μπορείς να έχεις
δίσκο εξωτερικό στο ipad2 αλλά μόνο δίσκο της Apple, όχι άλλους! Μισή δουλειά και εδώ... Αν θέλω να βάλω αυτούς που
ήδη έχω, δεν παίζει!!!! Τώρα αυτό με τις ανάγκες του καθενός, ναι είναι αλήθεια αλλά μάλλον σαν υπερασπιστική γραμμή
των ipad's μου κάνει για να δικαιολογήσουν τις όποιες αδυναμίες μπορεί να έχουν!!!!!!!! Προσωπική και εγώ άποψη εκφράζω,
ακριβώς όπως και εσύ... Μπορώ να είμαι συνήγορος του διαβόλου, νομίζω ? Επίσης και αιρετικός το ίδιο...

Ούτε και εγώ...

Μπράβο Ηρακλή, είσαι ειλικρινής!!!

μαζι σου απλα αν ειχε samsung και δεν εκανε root με το λαγκαρισμα που εχει δεν θα αντεχε ουτε μια ωρα.

Και αυτό μπορεί...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 15:19

#191   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:19

Οποτε ειναι δεκτω οτι υπαρχουν ελλειψεις στις συσκευες της apple και ολοι ζηταμε το κατι παραπανω, το κακο ειναι οτι καποιοι δεν το παραδέχονται.

Μονο που οι google το εχει αφησει στην κριση του χρηστη, ενω η apple παιζει την γατα με το ποντικι με τους hackers, θετωντας σε ακομα ποιο πολυ κινδηνο τις συσκευες της.

#192   Demonoire

Demonoire

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:20

Το usb ούτε αυτό σε πειράζει, μπράβο φίλτατε, είσαι πολύ βολικός!!! Στην ερώτρηση που έκανες ναι, μπορείς να έχεις
δίσκο εξωτερικό στο ipad2 αλλά μόνο δίσκο της Apple, όχι άλλους! Μισή δουλειά και εδώ... Αν θέλω να βάλω αυτούς που
ήδη έχω, δεν παίζει!!!!

κατα αρχην εγραψα θα με πειραζε το usb...

και επισης δεν ειναι θεμα βολικοτητας, δεν με νοιαζει το BT δεν το χρησιμοποιω, δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε στην ζωη μου
δεν με ενδιαφερει αν εχει ή δεν εχει πανω BT.

Και δεν ειμαι fun της Apple, 1η φορα πηρα i4.
Αν δω κατι αλλο πιο καλο στα ματια μου και μπορω να το παρω
δεν υπαρχει περιπτωση να σκεφτω συναισθηματικα οπαδικα.

Αν με ενδιαφερε πολυ το BT και το Flash θα επαιρνα Android παει τελειωσε...δεν θα ειχα προβλημα
Αν και γενικα πιστευω το WebOS εχει καλυτερες προοπτικες

Τελευταία επεξεργασία από: Demonoire, 29/04/2011 - 15:22

#193   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:20

Οποτε ειναι δεκτω οτι υπαρχουν ελλειψεις στις συσκευες της apple και ολοι ζηταμε το κατι παραπανω, το κακο ειναι οτι καποιοι δεν το παραδέχονται.

Ακριβώς!!!

Μονο που οι google το εχει αφησει στην κριση του χρηστη, ενω η apple παιζει την γατα με το ποντικι με τους hackers, θετωντας σε ακομα ποιο πολυ κινδηνο τις συσκευες της.

Σωστό!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 15:21

#194   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113600 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:21

Τα ίδια και με το flash... Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βλέπουν flash sites!!! Υπάρχουν και άλλοι που δεν θέλουν,οκ!
Αυτό τι σημαίνει ? Ότι δεν είναι αναγκαίο πάλι ? ? Και αν είσαι κάπου έξω και πρέπει να μπεις σ'ενα flash site και δεν
μπορείς ? Δεν θα παίξουν τα νεύρα σου και θα πεις...γαμώτο...!!!!
Το usb ούτε αυτό σε πειράζει, μπράβο φίλτατε, είσαι πολύ βολικός!!! Στην ερώτηση που έκανες ναι, μπορείς να έχεις
ήδη έχω, δεν παίζει!!!! Τώρα αυτό με τις ανάγκες του καθενός, ναι είναι αλήθεια αλλά μάλλον σαν υπερασπιστική γραμμή
των ipad's μου κάνει για να δικαιολογήσουν τις όποιες αδυναμίες μπορεί να έχουν!!!!!!!! Προσωπική και εγώ άποψη εκφράζω,
ακριβώς όπως και εσύ... Μπορώ να είμαι συνήγορος του διαβόλου, νομίζω ? Επίσης και αιρετικός το ίδιο...

Kαταρχάς η ιστορία με το Flash ήδη έχει αρχίσει να τελειώνει. Πλέον HTML5.

Όσο για τις ανάγκες που λέμε, αλήθεια δεν είναι? Μόνος σου το είπες πιο πάνω.

Άλλοι το χρειάζονται π.χ το Bluetooth άλλοι όχι. Δεν είναι θέμα υπερασπιστικής γραμμής Χρήστο..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#195   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2011 - 15:22

κατα αρχην εγραψα θα με πειραζε το usb...

και επισης δεν ειναι θεμα βολικοτητας, δεν με νοιαζει το BT δεν το χρησιμοποιω, δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε στην ζωη μου
δεν με ενδιαφερει αν εχει ή δεν εχει πανω BT.

Και δεν ειμαι fun της Apple, 1η φορα πηρα i4.
Αν δω κατι αλλο πιο καλο στα ματια μου και μπορω να το παρω
δεν υπαρχει περιπτωση να σκεφτω συναισθηματικα οπαδικα.

Μπράβο φίλε μου, συμφωνώ και με εσένα! Καθόλου οπαδικά και εγώ!
Το καλλίτερο θα πάρει και τα λεφτά μου...!

Kαταρχάς η ιστορία με το Flash ήδη έχει αρχίσει να τελειώνει. Πλέον HTML5.

Όσο για τις ανάγκες που λέμε, αλήθεια δεν είναι? Μόνος σου το είπες πιο πάνω.

Άλλοι το χρειάζονται π.χ το Bluetooth άλλοι όχι. Δεν είναι θέμα υπερασπιστικής γραμμής Χρήστο..

Μα ακόμα και το υποκειμενικό του πράγματος έχει μία αντικειμενικότητα στο τι παρέχει ο ένας και τι
ο άλλος! Αυτό είναι fact, άσχετα με το αν το χρησιμοποιώ ή όχι!!!! Δεν παίζει ρόλο ακόμα και αν δεν
το χρησιμοποιώ κατά κόρον! Πες μου αλήθεια, ποτέ στο βίο σου δεν χρειάστηκες BT στο κινητό σου ?
Flash ποτέ ? ? Μπράβο ρε παιδιά, έχετε καταφέρει να είστε ολιγαρκής!!! Εγώ δεν έχω μπορέσει ακόμα...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 15:25

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0