εγω ως προς την συγκριση συμφωνω με αυτα που λεει ο nikosgnr
ασχετα με το ποσο χαμος εγινε με το celeste
Christos75 πρεπει να δεχτεις οτι υπαρχουν ατομα που δεν τους ενδιαφερει το bluetooth σαν μεσω μεταφορας.
Όλα τα κινητα μου πριν το i4 ειχαν BT και δεν το χρησιμοποιησα ουτε ΜΙΑ φορα.
Οι αλλες υπηρεσιες με βολευουν με βολευουν περισσοτερο...
και με το Flash τα ιδια εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει.
θα με πειραζε το usb μονο, θα ηταν ευκολια για μενα να βαζω οτι εξωτερικο θελω
να ρωτησω κατι ? Παιρνει εξωτερικο αλλα της apple δεν καταλαβα ...
Ο καθενας κοιταζει τις αναγκες του και πραττει αναλλογως
εχει καποιος αναγκη απο flash και ΒΤ ? κατανοητο
παιρνει την αντιστοιχη συσκευη.
Μα δεν έχω αντίρρηση στα περί ζήτησης ή όχι του bluetooth. Και βέβαια υπάρχουν αρκετοί που δεν το θέλουν!
Αλλά υπάρχουν και αρκετοί που το θέλουν όμως...το πόσοι είναι και που δεν ξέρω αν το μάθουμε και ποτέ!
Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν το είχες σαν δυνατότητα στη συσκευή σου δεν νομίζω να το θεωρούσες περιττό...
Τα ίδια και με το flash... Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βλέπουν flash sites!!! Υπάρχουν και άλλοι που δεν θέλουν,οκ!
Αυτό τι σημαίνει ? Ότι δεν είναι αναγκαίο πάλι ? ? Και αν είσαι κάπου έξω και πρέπει να μπεις σ'ενα flash site και δεν
μπορείς ? Δεν θα παίξουν τα νεύρα σου και θα πεις...γαμώτο...!!!!
Το usb ούτε αυτό σε πειράζει, μπράβο φίλτατε, είσαι πολύ βολικός!!! Στην ερώτηση που έκανες ναι, μπορείς να έχεις
δίσκο εξωτερικό στο ipad2 αλλά μόνο δίσκο της Apple, όχι άλλους! Μισή δουλειά και εδώ... Αν θέλω να βάλω αυτούς που
ήδη έχω, δεν παίζει!!!! Τώρα αυτό με τις ανάγκες του καθενός, ναι είναι αλήθεια αλλά μάλλον σαν υπερασπιστική γραμμή
των ipad's μου κάνει για να δικαιολογήσουν τις όποιες αδυναμίες μπορεί να έχουν!!!!!!!! Προσωπική και εγώ άποψη εκφράζω,
ακριβώς όπως και εσύ... Μπορώ να είμαι συνήγορος του διαβόλου, νομίζω ? Επίσης και αιρετικός το ίδιο...
Αν δεν υπηρχε j/b θα μπορουσες να συμβιβαστεις με τις ελληψεις/κλειδωματα της apple?
Εγω προσωπικα ουτε 24ωρο.
Ούτε και εγώ...
πραγματικα οχι .Ξεκαθαριζω οχι cracked εφαρμογες.
Μπράβο Ηρακλή, είσαι ειλικρινής!!!
μαζι σου απλα αν ειχε samsung και δεν εκανε root με το λαγκαρισμα που εχει δεν θα αντεχε ουτε μια ωρα.
Και αυτό μπορεί...
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 15:19