Τι να το κανω το hardware αν δεν μπορω να το εκμεταλλευτώ ρε συ Χρηστο.Χαχαχαχαχα...το έσκισες!!!
![]()
Εντάξει όχι και τελευταίο...αλλά σίγουρα είναι υπό σοβαρή κρίση!!!
Να λεω οραια εμφανιση και ωραιο smooth?
Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:56
Τι να το κανω το hardware αν δεν μπορω να το εκμεταλλευτώ ρε συ Χρηστο.Χαχαχαχαχα...το έσκισες!!!
![]()
Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:56
...
Είναι σαν να μου λες πως ξέρεις την οδό για αυτό το "κάτι καλύτερο", αλλά δεν την επιλέγεις εσύ ο ίδιος που την αναζητάς (ενώ ξέρεις ότι υπάρχει κάπου εκεί έξω)!
Δεν μπορώ να το διατυπώσω με άλλον τρόπο Χρήστο!
Δημοσίευση 29/04/2011 - 16:59
Δηλαδή εσύ αγαπητέ αν μία συσκευή σου δίνει 8 πράγματα, θα πεις οκ! Μου κάνει δεν θέλω κάτι άλλο, με καλύπτει!
Επίσης οι αγορά αυτοκινήτου και ταμπλετών είναι μη συγκρίσιμες. Στην τεχνολογία αυτής της μορφής έχεις γίνει
πιο απαιτητικός ίσως και πιο άπληστος, είναι επίσης πιο αναλώσιμη!!!! Τα αμάξια είναι αλλιώς ιδίως σε τέτοιες
εποχές...
Κάνεις μεγάλο λάθος εδώ, στο αυτοκίνητο θα είμαι πιο απαιτητικός γιατί μπορεί να κινδυνέυσει η ζωή μου, ενώ με μια ταμπλέτα ρισκάρω να χάσω το BT....
Επίσης σου ξαναλέω ότι συγκρίνεις μεροληπτικά δύο ανόμοια πράγματα, ένα tablet που υπάρχει και ένα που θα υπάρξει...
Χαχαχαχαχα...το έσκισες!!!![]()
Δημοσίευση 29/04/2011 - 17:04
Στα παραπάνω συμφωνώ. Και εγώ έχω pc και ας μην παίζω παιχνίδια! Το θέλω για άλλους λόγους! Απλά αυτό που δεν έχεις καταλάβει και εσύΚατά τη γνώμη μου λοιπόν το Ipad μπορεί να μη σου κάνει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι φταίει η Apple γιατί δεν το έχει κάνει για να πληροί τις ανάγκες σου.
Πολλοί άλλοι χρήστες, που δεν είναι πρόβατα ή θύματα της Apple, το θέλουν για να χρησιμοποιήσουν τη μεγάλη γκάμα από applications που διαθέτει, εκτός του use and feel. Πχ θέλω να έχω εκπαιδευτικά προγράμματα για τα πιτσιρίκια μου (βλ Garageband), θέλω Navigation προγράμματα τα οποία μπορώ να τα επαναχρησιμοποιήσω και στο iPhone ( να ένα σημαντικό κέρδος για αυτούς που έχουν ήδη πληρώσει sw appstore), θέλω να κρατάω σημειώσεις, να διαβάζω βιβλία κ.α.
Μην κριτικάρεις λοιπόν αυτούς που έχουν στραφεί στην Apple, όπως το ίδιο δεν θα έκανες σε αυτούς που έχουν πάρει PC vs Mac γιατί υπάρχουν πιο πολλές εφαρμογές ή τ καλύτερα παιχνίδια.
Δεν διαφωνώ φίλτατε επί της ουσίας...Τι να το κανω το hardware αν δεν μπορω να το εκμεταλλευτώ ρε συ Χρηστο.
Να λεω οραια εμφανιση και ωραιο smooth?
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 17:05
Δημοσίευση 29/04/2011 - 17:04
Όχι, Χρήστο. Όταν είχα το P800, πήγα σε αυτό για ήθελα την νέα καινοτομία στο λειτουργικό αυτό. Μετά πήγα σε ένα W800 (το οποίο έχω ακόμα σαν καινούργιο), γιατί ήθελα τον πολύ καλό ήχο του σαν walkman και την άνεση της μετάβασης σε ένα SE.Το έχω γράψει σε αρκετά posts πριν και το ξαναγράφω! Δεν είμαι αντίπαλος της Apple, δεν είμαι πωλητής
κανενός μοντέλου σε κανέναν. Δεν έχω πουλήσει ποτέ εδώ αλλά και πουθενά συσκευές ούτε και με νοιάζει!!!
Απλά βλέπω δύο ξεχωριστά προϊόντα που ευαγγελίζονται τα ίδια περίπου πράγματα και μη έχοντας δοκιμάσει
κανένα αλλά ας πούμε ότι είμαι πιο κοντά στο iPad2 από πλευράς γνώσης θέλω να δω ποιο μου δίνει περισσότερα
πράγματα και μεγαλύτερη ποιότητα στις όποιες ανάγκες εξεζητημένες ή μη έχω!!!!! Τόσο παράλογο είναι αυτό ? ?
Δεν υποστηρίζω κατά ανάγκη το A ή το B απλά αναζητώ το καλλίτερο μεταξύ δύο ή και περισσοτέρων!!!!
Πριν βγει το iPhone δεν ψώνιζες κινητό τηλέφωνο ? Δεν έψαχνες ποιο είναι αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο
και θα είναι σε μία τιμή προσιτή για εσένα ? ? ?
Δημοσίευση 29/04/2011 - 17:05
Άν πάμε ξανά στα αυτοκίνητα, θα έπαιρνες κάποιο που δίνει ένα σωρό αξεσουάρ μέσα (κασετόφωνα, ΒΤ...) χωρίς αερόσακο ή ABS?Το έχω γράψει σε αρκετά posts πριν και το ξαναγράφω! Δεν είμαι αντίπαλος της Apple, δεν είμαι πωλητής
κανενός μοντέλου σε κανέναν. Δεν έχω πουλήσει ποτέ εδώ αλλά και πουθενά συσκευές ούτε και με νοιάζει!!!
Απλά βλέπω δύο ξεχωριστά προϊόντα που ευαγγελίζονται τα ίδια περίπου πράγματα και μη έχοντας δοκιμάσει
κανένα αλλά ας πούμε ότι είμαι πιο κοντά στο iPad2 από πλευράς γνώσης θέλω να δω ποιο μου δίνει περισσότερα
πράγματα και μεγαλύτερη ποιότητα στις όποιες ανάγκες εξεζητημένες ή μη έχω!!!!! Τόσο παράλογο είναι αυτό ? ?
Δεν υποστηρίζω κατά ανάγκη το A ή το B απλά αναζητώ το καλλίτερο μεταξύ δύο ή και περισσοτέρων!!!!
Πριν βγει το iPhone δεν ψώνιζες κινητό τηλέφωνο ? Δεν έψαχνες ποιο είναι αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο
και θα είναι σε μία τιμή προσιτή για εσένα ? ? ?
Δημοσίευση 29/04/2011 - 17:09
Άν πάμε ξανά στα αυτοκίνητα, θα έπαιρνες κάποιο που δίνει ένα σωρό αξεσουάρ μέσα (κασετόφωνα, ΒΤ...) χωρίς αερόσακο ή ABS?
Έτσι είναι να πάρεις ταμπλέτα χωρίς SW, Από ότι φαίνετα στο προφίλ σου κάνεις sw, οπότε θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτό είναι το σημαντικότερο για να λειτουργήει οτιδήποτε.
Δημοσίευση 29/04/2011 - 17:11
Την τιμή την ζύγισα σε σχέση με τα υλικά (λειτουργικά, όλοι είχαν να μας παρουσιάσουν, ποιότητα όμως κανείς).
Είδα ότι το IOS είναι λειτουργικό-Os, γρήγορο, και αξιοπρεπές.
Τώρα, σχετικά με ότι άλλο είχε να προσφέρει κάθε άλλο λειτουργικό, ήταν για να περάσει η ώρα και όχι για διάρκεια χρόνου.
Δημοσίευση 29/04/2011 - 17:13
Τελικά μετα απο τοση κουβέντα, κατέληξες πουθενα Χρήστο?
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 17:14
Δημοσίευση 29/04/2011 - 17:14
Ότάν έχει 60 tablet applications ναι έτσι το θεωρώ, γιατί δεν θέλω να έχω τα upscaled apps που έχει το 2.2 ή αν/χα τα iphone specific applications.Σαφώς και ναι!!!! Πολύ σωστά είδες αλλά αερόσακο και ABS σε αντιστοιχία δεν έχει το Galaxy Tab θαρρείς ? ? ?
Γιατί απαξιώνεις το αντίπαλο δέος του iOS ? ? ? Δηλαδή iOS και τα μυαλά στα κάγκελα ? ? ? Να μην δούμε και κάτι άλλο ? ? ?
Λέμε τώρα, συζήτηση κάνουμε και θεωρώ γόνιμη, σωστά ? ? ?
Δημοσίευση 29/04/2011 - 17:17
Ότάν έχει 60 tablet applications ναι έτσι το θεωρώ, γιατί δεν θέλω να έχω τα upscaled apps που έχει το 2.2 ή αν/χα τα iphone specific applications.
Είναι σαν να παίρνεις το καλύτερο PC για gaming και να πάιζεις MAME.
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 17:18
Δημοσίευση 29/04/2011 - 17:19
Δεν απαξιώνω τίποτα.Δηλαδή το iOS είναι είναι λειτουργικό και αξιοπρεπές ενώ το Android όχι ? ? ?
Τα windows tablets τι είναι ? Για κλωτσιές ? ? ?
Γιατί τα υπόλοιπα εκτός του iOS δεν έχουν μέλλον ? ? ?
Μήπως τα απαξιώνεις όλα ? ? ?
Δημοσίευση 29/04/2011 - 17:19
Νίκο θεωρείς ότι η απόφαση είναι εύκολη ? ? ?
Δεν θα πάρω γρήγορη απόφαση γιατί θα είναι λάθος.
Μην ξεχνάς δεν έχω δει ακόμα καν το Samsung...οπότε τι να συγκρίνω ?
Μόνο από το net ? ? ? Αλλά είναι ωραίο να ακούγονται απόψεις θαρρώ και
όχι μόνο για εμένα αλλά και για κόσμο που θέλει να αγοράσει μία ταμπλέτα!
Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι τα χρόνια της ταμπλέτας και όχι των
netbooks!!!!
Δημοσίευση 29/04/2011 - 17:21
Δεν απαξιώνω τίποτα.
"Αγαπώ" το Market του Android, αλλά είναι "πάπαλα" σε σχέση με το appstore. (Για εμένα).
"Αγαπώ" επίσης την παραμετροποίηση των συσκευών που φορούν Android, σε σχέση με το μέγεθός τους. Μπορείς να βρεις κινητά με Android σε διάφορα μεγέθη. Όχι όπως τα κινητά της Apple. Όμως αυτό δεν είναι κριτήριο για εμένα, εφόσον κατέληξα σε ένα "ιδανικό" μέγεθος κινητού, σε σχέση με αυτά που θέλει να προσφέρει (βλέπε iPhone).
Μου αρέσει το ότι τα διάφορα κινητά με Android, υπάρχουν σε διαφορετικές τιμές αγοράς λόγω κατασκευής. (ίδιος λειτουργικό σε χαμηλή τιμή λόγο διαφορετικού κινητού).
Εδώ όμως δεν τίθεται θέμα σε σχέση με την Apple πιστεύω.
Δεν απαξιώνω τίποτα. Απλά επιλέγω και το ίδιο λέω πως πρέπει να κάνει ο καθένας μας Χρήστο ;-)
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες