με ενα usb jig δεν σβήνεται και ο μετρητής?κανεις λαθος...ο μετρητης μετραει τo φλασαρισμα root απο odin και οχι τις custom rom...

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2
Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:45
Ad
Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:46
Δεν είσαι μειοψηφία φίλε μου. Πάρα πολλοί έχουν σιχαθεί τους αστείους περιορισμούς και τις ελλείψεις της apple και έχουν στραφεί στο android. Μην ακούς τι λένε. Όσοι δεν παραδέχονται τις σοβαρές ελλείψεις του iphone (μικρή οθόνη, flash, bluetooth, radio, itunes) είναι αυτοί που έσκασαν 700 ευρώ (χωρίς να τους περισσεύουν) και τώρα προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι έχουν το καλύτερο τηλέφωνο.
Κι εγώ (μετά από δύο χρόνια αποκλειστικής χρήσης iphone/ipad) το s2 έχω σαν κύρια συσκευή και έχω βρει την υγειά μου. Και σε tablet, πάλι galaxy tab επέλεξα.
Το iphone το έχω μόνο για μερικά παιχνίδια και σαν δεύτερο τηλέφωνο.
Συμφωνώ με τη γνώμη σου για τα τηλέφωνα, διαφωνώ για το tab. Δεν συγκρίνεται το Ipad 2 με το galaxy tab ή με κανένα αλλο tab προς το παρόν.
Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:48
Overclock δεν μπορώ να το κάνω από όσο έψαξα...
Το home button θα αρχίσω να το πυροβολάω σε λίγο για να δουλέψει...
Επίσης δοκίμασα sgs2 vs 4s το ένα δίπλα στο άλλο και το sgs2 με κέρδισε καθαρά από άποψη ταχύτητας μεταξύ εφαρμογών...
Το μονο μειονέκτημα που παρατήρησα στο sgs2 είναι η οθόνη αφής είναι λίγο πιο αργή απο το iphone...αλλά κλαιν...σε εργοστασιακή μορφή είναι εκπληκτικό...
Θα το πάρω σύντομα και το iphone.....
Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:51
με ενα usb jig δεν σβήνεται και ο μετρητής?
και με usb jig και με μια αντισταση 300 ΚΩ μπορεις να το κανεις
Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:51
κανεις λαθος...ο μετρητης μετραει τo φλασαρισμα root απο odin και οχι τις custom rom...
Ναι εχεις δικιο σε αυτο το φλασαρισμα απο odin μετραει δικο μου λαθος το ειχα ξεχασει...οπως κ να εχει λυση υπαρχει κ ειναι πανευκολη

Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:53
Εγώ πάντως με το iphone 4 αφότου έκλεισε έναν χρόνο...αρχίζει η απογοήτευση...πλέον με την 5άρα πάνω αρχίζει να σέρνεται και δεν το έχω φορτωμένο...
Overclock δεν μπορώ να το κάνω από όσο έψαξα...
Το home button θα αρχίσω να το πυροβολάω σε λίγο για να δουλέψει...
Επίσης δοκίμασα sgs2 vs 4s το ένα δίπλα στο άλλο και το sgs2 με κέρδισε καθαρά από άποψη ταχύτητας μεταξύ εφαρμογών...
Το μονο μειονέκτημα που παρατήρησα στο sgs2 είναι η οθόνη αφής είναι λίγο πιο αργή απο το iphone...αλλά κλαιν...σε εργοστασιακή μορφή είναι εκπληκτικό...
Θα το πάρω σύντομα και το iphone.....
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι πιο αργο στην οθονη αφης αυτο το ρυθμιζεις εσυ παλι και επισησ με μια custom rom ο γαλαξιας φυσαει πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο smartphone και αν εχω τσεκαρει!
Δημοσίευση 02/12/2011 - 20:56
Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:00
Ρε παίδες μην το κουράζεται τόσο πολύ. Οκ το s2 είναι πιο γρήγορο , έχει φλας , bt και radio. Σε εξωτερική εμφάνιση όμως για μένα δεν είναι πιο ωραίο ούτε και απο το iPhone 2g. Τώρα ο απλός χρήστης και με τα 2 Θα κάνει την δουλειά του και μάλιστα με το s2 θα έχει και αυτα που είπα παραπάνω, όμως όταν θα βλέπει κάποιον με ένα iPhone βαθειά μεσα του θα το ζηλεύει, εγω παντός απο όταν βγήκαν τα κινητά κάθε κινητο απλο που είχα σκεφτόμουν και ζήλευα ένα καλύτερο και ομορφότερο, απο όταν πείρα στα χέρια μου το iPhone δεν έχω ξανα σκεφτεί έτσι, και δεν έχω σκάσει πάνω απο 250 ευρω για κανένα απο τα μοντέλα απο 2g μέχρι το 4που έχω τώρα.
ναι βρε φιλε αλλα τι να το κανω αν ειναι πιο ομορφο....εργαλειο αγοραζουμε οχι κοσμημα...
και δεν ειναι μονο το ραδιο το bt και το φλας που κανουν καλυτερο το s2....
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 02/12/2011 - 21:01
Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:01
και ρε παιδια τοσοι αντι iphonakides τι κανετε εδω αληθεια;

Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:02
Και κάτι συμπληρωματικό για τον flash, εγω και στο iPad Kai στο iPhone φλας βλέπω κανονικα, μέχρι και σκάκι παίζω σε σάιτ στημένο πάνω σε φλας. Www.chesscube.comΡε παίδες μην το κουράζεται τόσο πολύ. Οκ το s2 είναι πιο γρήγορο , έχει φλας , bt και radio. Σε εξωτερική εμφάνιση όμως για μένα δεν είναι πιο ωραίο ούτε και απο το iPhone 2g. Τώρα ο απλός χρήστης και με τα 2 Θα κάνει την δουλειά του και μάλιστα με το s2 θα έχει και αυτα που είπα παραπάνω, όμως όταν θα βλέπει κάποιον με ένα iPhone βαθειά μεσα του θα το ζηλεύει, εγω παντός απο όταν βγήκαν τα κινητά κάθε κινητο απλο που είχα σκεφτόμουν και ζήλευα ένα καλύτερο και ομορφότερο, απο όταν πείρα στα χέρια μου το iPhone δεν έχω ξανα σκεφτεί έτσι, και δεν έχω σκάσει πάνω απο 250 ευρω για κανένα απο τα μοντέλα απο 2g μέχρι το 4που έχω τώρα.
Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:04
εγω αυτο που ξερω απο φιλο μου ειναι οτι του βγαινει η παναγια για να φορτιστει το s 2 , οταν τα ifonia σε μιση ωριτσα ειναι οκ. δεν ειναι βασικο αυτο;
και ρε παιδια τοσοι αντι iphonakides τι κανετε εδω αληθεια;
δεν ειμαστε αντι iphonακιδες...ειμαστε απλα αντικειμενικοι και βλεπουμε τα πραγματα λιγο πιο καθαρα και χωρις τα apple γυαλια...

εχεις δικιο για την φορτιση αλλα δεν νομιζω οτι αυτος ειναι σοβαρος λογος γιατι οι περισσοτεροι φανταζομαι φορτιζουμε το βραδυ...
Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:05
ναι βρε φιλε αλλα τι να το κανω αν ειναι πιο ομορφο....εργαλειο αγοραζουμε οχι κοσμημα...
αντε λιγο ακομα και θα μας πεισεις οτι το s2 ειναι καλυτερο γενικα. ακουσε φιλε μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι, το s2 δεν υπαρχει στο χαρτη σε σχεση με το 4s. και στην τελικη οσα κινητα βγαζουν ολες οι εταιρειες μαζι καθε χρονο, τις πουλαει μονο του το iphone. τυχαιο; οχι βεβαια. αστο θα χασεις φιλε ειμαστε πιο πολλοι

Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:07
δεν ειμαστε αντι iphonακιδες...ειμαστε απλα αντικειμενικοι και βλεπουμε τα πραγματα λιγο πιο καθαρα και χωρις τα apple γυαλια...
![]()
εχεις δικιο για την φορτιση αλλα δεν νομιζω οτι αυτος ειναι σοβαρος λογος γιατι οι περισσοτεροι φανταζομαι φορτιζουμε το βραδυ...
σωστα. μονο που εγω θα περιμενω μεχρι το βραδυ να φορτισω παλι, ενω εσυ οχι εαν το παιξεις λιγο. πες αληθεια.
Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:08
απο εκει και περα μπορω να κρινω τα στραβα και τα καλα και του s2 και του iphone...
αυτο που μου τη δινει ειναι να διαβαζω ανακριβειες ειτε για το ενα ειτε για το αλλο
η μπαταρια του s2 κραταει οσο του iph4..οπως σου ειπα τα εχω και ξερω...
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 02/12/2011 - 21:09
Δημοσίευση 02/12/2011 - 21:08
Κάτσε ρε σύ τότε να μην πάρω την BMW 316 που εχει τελικη 190 αλλα την τοyoga celica γιατι θα πηγαίνει λιγο πανω απο 200ναι βρε φιλε αλλα τι να το κανω αν ειναι πιο ομορφο....εργαλειο αγοραζουμε οχι κοσμημα...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες