φιλε πλακα κανεις? χαχαχαχαχαχαα και λες πως ειχες και iphone? θελεις 4 με 5 ωρες να φορτισεις το s2?!!!!! και θελεις παραπανω για το iphone? θα μας τρελανεις τελειως? επειδη το ειχα και εγω το s2 και το εδωσα, δεν εχει καμια σχεση με το Iphone. ας απαντησει οποιοσδηποτε που εχει iphone εαν χρειαζεται πανω απο μια ωρα (και πολυ λεω) για να φορτισει φουλ το iphone του. ασε που το s2 την ετρωγε για την πλακα λιγο αν το σκαλιζες. οση ωρα θες να φορτισεις το s2 εγω φορτιζω ανετα το ipad 2.
Στην περιπτωση που εκλεινε το κινητο απο μπαταρια το iphone οντως ηθελε περισσοτερη ωρα απο οτι θελει το sgs2 μου αν το φορτιζω ομως καπου στο ενδιαμεσο π.χ. να ειναι στο 40% η μπαταρια κ τα 2 δεν ηθελαν παραπανω απο 1-1.30 οσο για την μπαταρια ηταν προβλημα δικο σου που δεν ηξερες να το χειριστεισ φιλε μου γιατι εμενα μου κρατα γυρω στισ 3 μερες με αρκετη χρηση οπως κ ολων των υπολοιπων που ξερω και που γνωριζουν πως να το ρυθμισουν!
Οσο για τους υπολοιπους εχετε δικιο παιδια και τα δυο κανουν μια χαρα τη δουλεια τους οπως κ ενα απλο κινητο χωρις τπτ κανει τη δουλεια του μιας κ η χρηση του ειναι να παιρνεις τηλεφωνα ουσιαστικα απλα εφοσον ανοιξε το θεμα κουβεντα γινεται και οχι τπτ περισσοτερο που λετε οτι προσπαθουμε να πεισουμε κ δεν ξερω και εγω τι...ο καθενας εχει τη δικη του συσκευη για τους δικουσ του λογους αλλος γιατι του χρειαζεται ,αλλος γιατι θελει να πουλησει μουρη ποιος εχει το καλυτερο, αλλος γιατι ειναι τον εχει βολεψει κ γενικα για ενα καρο αλλους λογους αυτο δε σημαινει οτι με το να εκφερεις αποψη προσπαθεις να πεισεις κανεναν ή να αναδειχθεις γιατι πολυ ευκολα αν π.χ. θελαμε να ακουμε παινεματα θα μπορουσαμε να παμε κ στο φορουμ το αντιστοιχο του sgs2 και να ακουμε ολοι μερα οτι εχουμε το πιο μαμαουα smartphone που εχει βγει ever,κουβεντα κανουμε και τιποτα περισσοτερο

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 03/12/2011 - 00:39