Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/12/2011 - 00:36

φιλε πλακα κανεις? χαχαχαχαχαχαα και λες πως ειχες και iphone? θελεις 4 με 5 ωρες να φορτισεις το s2?!!!!! και θελεις παραπανω για το iphone? θα μας τρελανεις τελειως? επειδη το ειχα και εγω το s2 και το εδωσα, δεν εχει καμια σχεση με το Iphone. ας απαντησει οποιοσδηποτε που εχει iphone εαν χρειαζεται πανω απο μια ωρα (και πολυ λεω) για να φορτισει φουλ το iphone του. ασε που το s2 την ετρωγε για την πλακα λιγο αν το σκαλιζες. οση ωρα θες να φορτισεις το s2 εγω φορτιζω ανετα το ipad 2. :)

Στην περιπτωση που εκλεινε το κινητο απο μπαταρια το iphone οντως ηθελε περισσοτερη ωρα απο οτι θελει το sgs2 μου αν το φορτιζω ομως καπου στο ενδιαμεσο π.χ. να ειναι στο 40% η μπαταρια κ τα 2 δεν ηθελαν παραπανω απο 1-1.30 οσο για την μπαταρια ηταν προβλημα δικο σου που δεν ηξερες να το χειριστεισ φιλε μου γιατι εμενα μου κρατα γυρω στισ 3 μερες με αρκετη χρηση οπως κ ολων των υπολοιπων που ξερω και που γνωριζουν πως να το ρυθμισουν!

Οσο για τους υπολοιπους εχετε δικιο παιδια και τα δυο κανουν μια χαρα τη δουλεια τους οπως κ ενα απλο κινητο χωρις τπτ κανει τη δουλεια του μιας κ η χρηση του ειναι να παιρνεις τηλεφωνα ουσιαστικα απλα εφοσον ανοιξε το θεμα κουβεντα γινεται και οχι τπτ περισσοτερο που λετε οτι προσπαθουμε να πεισουμε κ δεν ξερω και εγω τι...ο καθενας εχει τη δικη του συσκευη για τους δικουσ του λογους αλλος γιατι του χρειαζεται ,αλλος γιατι θελει να πουλησει μουρη ποιος εχει το καλυτερο, αλλος γιατι ειναι τον εχει βολεψει κ γενικα για ενα καρο αλλους λογους αυτο δε σημαινει οτι με το να εκφερεις αποψη προσπαθεις να πεισεις κανεναν ή να αναδειχθεις γιατι πολυ ευκολα αν π.χ. θελαμε να ακουμε παινεματα θα μπορουσαμε να παμε κ στο φορουμ το αντιστοιχο του sgs2 και να ακουμε ολοι μερα οτι εχουμε το πιο μαμαουα smartphone που εχει βγει ever,κουβεντα κανουμε και τιποτα περισσοτερο :) !!!

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 03/12/2011 - 00:39

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/12/2011 - 01:55

Όταν βλέπω αυτο το τοπικ το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, αν και κατα περίπτωση σε ορισμένους χρήστες υποστηρίζω το andoid, είναι "έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου"... Και με ορισμένους χρήστες εννοώ κλασσικά τους τύπους δεν έχει Bluetooth κτλ κτλ...

#363   stefplak

stefplak

iPH User

• 116 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2011 - 02:39

Εαν και δεν κατεχω πολλα θα σας πω την γνωμη μου.Ημουν και ειμαι ενας ανθρωπος που εδινε αρκετα χρηματα για τηλεφωνα ,ακριβα τηλεφωνα.Ενα τηλεφωνο το οποιο με ειχε ενθουσιασει και ειπα οτι ειναι το κατι διαφορετικο ,ηταν το nokia 7650, το οποιο και ειχα αγορασει το 2002 500+ευρω.Αυτο που με ενθουσιασε τοτε ηταν η καμερα η οποια ειχε, γιατι ηταν απο τα πρωτα κινητα με την συγκεκριμενη τεχνολογια, μπορει και το πρωτο μαζι με ενα panasonic του οποιου το μοντελλο μου διαφευγει.Αυτο ομως που με ξετρελλανε ηταν οτι φορουσε symbian os.Δηλαδη θυμαμαι πως μπορουσα να βαλω εφαρμογες στο τηλεφωνο μου εκτος απο αυτες που εδινε η μανα του.Εκει καταλαβα πως παμε πια σε κινητα υπολογιστες.Εχουν περασει αρκετα κινητα απο τα χερια μου τυπου lg prada(m@λ@κι@....)samsung,htc ,motorola,sony ericcson κτλπ....Οσπου ηρθε το 2007 και ειδα στα χερια ενος συμφοιτητη μου ενα iphone 1 το οποιο ειχε φερει απο Αμερικη.Απλως επαθα την πλακα μου.Πηρα τηλ την θεια απο το Αμερικα και το εστειλε .Απο το 2007 δεν εχω αλλαξει τηλ απο Iphone 1 πηγα σε 3g και απο εκει σε 4s....Ποιος ο λογος λοιπον να μεινει ενας ανθρωπος που αλλαζε τα κινητα καθε 6 μηνες σε μονο ενα τηλ;Η απαντηση ειναι απλη.Το λειτουργικο του συστημα .
Ο,τι και να λεμε το Iphone εφερε επανασταση στο τομεα των κινητων τηλεφωνων.Για μενα android , λειτουργικα των windows-Nokia και οτι αλλη παπαντζα κυκλοφορει ειναι απλως αντιγραφη της λειτουργιας και φιλοσοφιας του iphone .Για ολα φταει η εξης τροικα AN IPOD,A PHONE ,AN INTERNET COMMUNICATION DEVICE....Απο εκει ξεκινησαν ολα και εκατσαν ολοι πανω .Τι να λεμε τωρα ,ακομα και το ξεκλειδωμα του τηλεφωνου με συρσιμο το εχουν πατεντιασει ολα τα τηλ απο το Iphone.Οταν τα βλεπω σε κινητα φιλων η γνωστων που τα περνω στα χερια μου απλως γελαω....
Τωρα για το εαν ειναι καλυτερο το samsung η το iphone 4s δεν ξερω να σας απαντησω .Αλλο το γεγονος οτι το samsung φοραει android αυτο και μονο μου φτανει αυτο και μονο με κανει να αποφευγω τετοιου ειδους κινητα και ας εχουν εικοσαπυρηνους επεξεργαστες καμερες 300 megapixel, 3d,70 ιντσες οθονη και οτι αλλη μ@λ@κι@ ακουει ο καθενας για να ψαρωσει.....

#364   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/12/2011 - 03:02

Εαν και δεν κατεχω πολλα θα σας πω την γνωμη μου.Ημουν και ειμαι ενας ανθρωπος που εδινε αρκετα χρηματα για τηλεφωνα ,ακριβα τηλεφωνα.Ενα τηλεφωνο το οποιο με ειχε ενθουσιασει και ειπα οτι ειναι το κατι διαφορετικο ,ηταν το nokia 7650, το οποιο και ειχα αγορασει το 2002 500+ευρω.Αυτο που με ενθουσιασε τοτε ηταν η καμερα η οποια ειχε, γιατι ηταν απο τα πρωτα κινητα με την συγκεκριμενη τεχνολογια, μπορει και το πρωτο μαζι με ενα panasonic του οποιου το μοντελλο μου διαφευγει.Αυτο ομως που με ξετρελλανε ηταν οτι φορουσε symbian os.Δηλαδη θυμαμαι πως μπορουσα να βαλω εφαρμογες στο τηλεφωνο μου εκτος απο αυτες που εδινε η μανα του.Εκει καταλαβα πως παμε πια σε κινητα υπολογιστες.Εχουν περασει αρκετα κινητα απο τα χερια μου τυπου lg prada(m@λ@κι@....)samsung,htc ,motorola,sony ericcson κτλπ....Οσπου ηρθε το 2007 και ειδα στα χερια ενος συμφοιτητη μου ενα iphone 1 το οποιο ειχε φερει απο Αμερικη.Απλως επαθα την πλακα μου.Πηρα τηλ την θεια απο το Αμερικα και το εστειλε .Απο το 2007 δεν εχω αλλαξει τηλ απο Iphone 1 πηγα σε 3g και απο εκει σε 4s....Ποιος ο λογος λοιπον να μεινει ενας ανθρωπος που αλλαζε τα κινητα καθε 6 μηνες σε μονο ενα τηλ;Η απαντηση ειναι απλη.Το λειτουργικο του συστημα .
Ο,τι και να λεμε το Iphone εφερε επανασταση στο τομεα των κινητων τηλεφωνων.Για μενα android , λειτουργικα των windows-Nokia και οτι αλλη παπαντζα κυκλοφορει ειναι απλως αντιγραφη της λειτουργιας και φιλοσοφιας του iphone .Για ολα φταει η εξης τροικα AN IPOD,A PHONE ,AN INTERNET COMMUNICATION DEVICE....Απο εκει ξεκινησαν ολα και εκατσαν ολοι πανω .Τι να λεμε τωρα ,ακομα και το ξεκλειδωμα του τηλεφωνου με συρσιμο το εχουν πατεντιασει ολα τα τηλ απο το Iphone.Οταν τα βλεπω σε κινητα φιλων η γνωστων που τα περνω στα χερια μου απλως γελαω....
Τωρα για το εαν ειναι καλυτερο το samsung η το iphone 4s δεν ξερω να σας απαντησω .Αλλο το γεγονος οτι το samsung φοραει android αυτο και μονο μου φτανει αυτο και μονο με κανει να αποφευγω τετοιου ειδους κινητα και ας εχουν εικοσαπυρηνους επεξεργαστες καμερες 300 megapixel, 3d,70 ιντσες οθονη και οτι αλλη μ@λ@κι@ ακουει ο καθενας για να ψαρωσει.....

εγω θα συμφωνησω σε ολα οσα ειπες εκτος απο ενα πραγμα που κανεις λαθος οχι μονο εσυ αλλα και πολλοι αλλοι...

μη συγκρινετε το ανδροιδ των αλλων συσκευων με το ανδροιδ του galaxy s2...εχω δοκιμασει αρκετα ανδροιδ...htc sensation,se arc,htc dhd,xperia και διαφορα αλλα....ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με το ανδροιδ του s2...καλο ειναι πριν κραξετε να δοκιμασετε πρωτα...
κ εγω τα εκραζα αλλα μολις επιασα στα χερια μου το συγκεκριμενο επαθα πλακα και σινεχιζω να παθαινω πλακα γιατι οσο παει γινετε ακομα
καλυτερο σε ολους τους τομεις...
κ εχω και το iphone 4 αλλα ρε γαμωτο δεν μπορω να το δουλεψω σαν κυρια συσκευη...λιγο οι ελληψεις λιγο η μικρη οθονη για τα δικα μου γουστα λιγο το ενα λιγο το αλλο παλι στο s2 καταληγω...

σιγουρα καποιοι ειναι προκατειλημμενοι με το android οπως ημουν κ εγω αλλα αυτο που γινετε με το s2 ειναι αλλο πραγμα και δεν μιλαω
για custom κτλ μιλαω για μαμα ρομ

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 03/12/2011 - 03:02

#365   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2011 - 10:24

Ότι να ναι! Εδώ παιδιά με το 3gs λένε φυσάει ακόμα και στο iOS5 και εσύ λες ότι στο 4αρι σέρνετε.
Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.
Εκτός και αν το συγκρίνεις με κάποιο διπύρηνο κινητό που και παλι σφαίρα πάει το 4αράκι αλλά φυσικά θα είναι λίγο πιο αργό απ'το διπύρηνο.

Τι να σου πω...εκφραζω αυτο που βλεπω...τα εχει δει και ο φιλος μου τα κοληματα και παει λεγοντας
Ουτε κολλημενος ειμαι ουτε τπτ
Τωρα τα σχολια του τυπου "οτι να ναι" τα προσπερναω
Δεν θα κατσω να μπω στην διαδικασια να λογομαχησω για αψυχα πραγματα
Και παιδες γενικα μην κολλατε και πορωνεστε με βλακειες
Στον καθενα αρεσει και κατι διαφορετικο
Παντα θα υπαρχει καποιος πιο γρηγορος πως να το κανουμε...
Το ποιος ειναι...δοκιμαστε και τα τηλεφωνα live σε εργοστασιακη μορφη και αποφασιστε
Καλημερα :)

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

#366   Crackbrain

Crackbrain

iPH Addict

• 806 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 03/12/2011 - 10:53

Τι να σου πω...εκφραζω αυτο που βλεπω...τα εχει δει και ο φιλος μου τα κοληματα και παει λεγοντας
Ουτε κολλημενος ειμαι ουτε τπτ
Τωρα τα σχολια του τυπου "οτι να ναι" τα προσπερναω
Δεν θα κατσω να μπω στην διαδικασια να λογομαχησω για αψυχα πραγματα
Και παιδες γενικα μην κολλατε και πορωνεστε με βλακειες
Στον καθενα αρεσει και κατι διαφορετικο
Παντα θα υπαρχει καποιος πιο γρηγορος πως να το κανουμε...
Το ποιος ειναι...δοκιμαστε και τα τηλεφωνα live σε εργοστασιακη μορφη και αποφασιστε
Καλημερα :)

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Συμφωνώ φίλε μου. Πάντα θα υπάρχει κάποιο καλύτερο. Πόσο μάλλον το iphone 4 που είναι ενάμισι χρόνο στην αγορά έχει αρκετά καλύτερα και πιο γρήγορα κινητά από αυτό πλέον. Μην μου λες όμως ότι σέρνεται με την 5. Το χει ο αδερφός μου και το χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν ισχύει καθόλου αυτό.
Επίσης έχω χρησιμοποιήσει κινητά φίλων μου (galaxy s2, nexus s, sensetion) και όντως είναι πολύ καλά κινητά.
Εγώ σχολίασα μόνο τη φράση σου ότι σέρνεται το 4άρι.

Όπως και να 'χει ο καθένας έχει την άποψη του.
Φιλικά πάντα.

#367   koskas1

koskas1

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2011 - 14:03

Παιδιά και γω την αποψή μου θέλω να πώ .
Χωρίς να έχω δει το Samsung ,αλλά ακούγοντας διάφορα που κατά καιρούς έχουν ειπωθεί και γραφτεί για πολλά άλλα μοντέλα το 4άρι θα έπαιρνα χωρίς καμμία σκέψη . Γιατί απλά δεν θέλω ένα κινητό με τα χαρακτηριστικά του Παλιού μου (Πρώτο κινητό) Nokia (Ραδιόφωνο κτλ)

#368   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/12/2011 - 14:11

Παιδιά και γω την αποψή μου θέλω να πώ .
Χωρίς να έχω δει το Samsung ,αλλά ακούγοντας διάφορα που κατά καιρούς έχουν ειπωθεί και γραφτεί για πολλά άλλα μοντέλα το 4άρι θα έπαιρνα χωρίς καμμία σκέψη . Γιατί απλά δεν θέλω ένα κινητό με τα χαρακτηριστικά του Παλιού μου (Πρώτο κινητό) Nokia (Ραδιόφωνο κτλ)

το πρωτο σου νοκια ειχε wifi direct,usb otg επαιζε ταινια 1080 και αλλα πολλα?

Sent from my iphone 4

#369   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9858 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2011 - 14:15

αντε να το αρμεξουμε παλι....καλα ρε μαγκες δεν εχετε κουραστει τα ιδια και τα ιδια συνεχεια?Ειλικρινα ολα αυτα που ποσταρετε εδω τι νοημα εχουν?

#370   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2729 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2011 - 14:25

αντε να το αρμεξουμε παλι....καλα ρε μαγκες δεν εχετε κουραστει τα ιδια και τα ιδια συνεχεια?Ειλικρινα ολα αυτα που ποσταρετε εδω τι νοημα εχουν?

δεν εχουν κανενα νοημα βεβαια
ο καθενας περνει οτι νομιζει πιο καλο
και ας μην προσπαθει να πεισει και του αλλους οτι το δικο του ειναι το πιο καλο

#371   koskas1

koskas1

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2011 - 14:36

Εγώ την αποψή μου είπα.
4άρι και πάλι 4άρι

#372   stefplak

stefplak

iPH User

• 116 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2011 - 16:23

εγω θα συμφωνησω σε ολα οσα ειπες εκτος απο ενα πραγμα που κανεις λαθος οχι μονο εσυ αλλα και πολλοι αλλοι...

μη συγκρινετε το ανδροιδ των αλλων συσκευων με το ανδροιδ του galaxy s2...εχω δοκιμασει αρκετα ανδροιδ...htc sensation,se arc,htc dhd,xperia και διαφορα αλλα....ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με το ανδροιδ του s2...καλο ειναι πριν κραξετε να δοκιμασετε πρωτα...
κ εγω τα εκραζα αλλα μολις επιασα στα χερια μου το συγκεκριμενο επαθα πλακα και σινεχιζω να παθαινω πλακα γιατι οσο παει γινετε ακομα
καλυτερο σε ολους τους τομεις...
κ εχω και το iphone 4 αλλα ρε γαμωτο δεν μπορω να το δουλεψω σαν κυρια συσκευη...λιγο οι ελληψεις λιγο η μικρη οθονη για τα δικα μου γουστα λιγο το ενα λιγο το αλλο παλι στο s2 καταληγω...

σιγουρα καποιοι ειναι προκατειλημμενοι με το android οπως ημουν κ εγω αλλα αυτο που γινετε με το s2 ειναι αλλο πραγμα και δεν μιλαω
για custom κτλ μιλαω για μαμα ρομ

Αναφερα φιλε μου οτι δεν γνωριζω ποιο ειναι καλυτερο κινητο για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχω πιασει το samsung στα χερια μου για να τα συγκρινω.Το android Που φοραει ομως αρκει για να το απορριψω.Προσωπικη παντα η γνωμη μου..... ο καθενας διαλεγει οτι θελει οπως προειπαν οι φιλοι συνφορουμιστες....

#373   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 30/12/2011 - 16:42

Πω πω... απο τα τοπικ που τελευταια εχω βαρεθει να βλεπω. :blush:

#374   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1085 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2012 - 03:21

αλλη αισθηση να κρατας το iphone και αλλη το πλαστικοψευτικο samsungaki αυτη ειναι η αληθεια

SIA -  MIDNIGHT DECISIONS   :wub:

#375   pamekatsika

pamekatsika

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2012 - 10:24

Το s2 είναι ποιο γρήγορο από το 4 αλλά προτιμώ το 4 για τους εξής λόγους
1.Βρίσκω στο ios ότι χρειάζομαι
2.Μου φαίνεται ποιο εύκολο και εύχρηστο το ios
3.Βρίσκω περισσότερες Ελληνικές Εφαρμογές από ότι στο android market
4.Βρίσκω περισσότερες Δωρεάν Εφαρμογές πχ προσφορές σε πολλά καλά παιχνίδια η προγράμματα που στο android πρέπει να τα πληρώσεις η στο android δεν υπάρχουν.
5.Μου φαίνεται ποιο εύκολο να γράφεις μήνυμα στο iphone 4 από ότι στο s2.
6.Με βολεύει απίστευτα όταν οδηγάω να πατάω ένα κουμπί και να δέχεται ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ φωνητικές εντολές πχ Κάλεσε Φουφουτο Γιώργο ενώ στο sii δεν δέχεται ελληνικές φωνητικές εντολές.

Στο s2 δεν μου αρέσει που με μαμα firmware κρασάρουν εφαρμογές όπως facebook και άλλα.
Το s2 χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί αυτό εξαρτάτε πως φορτίζεις την κάθε συσκευή έχω την εντύπωση πως η μπαταρία του κρατάει λιγότερο από ότι στο iphone 4.

Στο s2 μου αρέσουν τα widget και ανυπομονώ να δω το android 4.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες