iPetrol - Πρατήρια Καυσίμων - Φθηνότερα Καύσιμα
Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:29
Ad
Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:35
Τελευταία επεξεργασία από: maserrr, 08/06/2011 - 22:36
Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:36
Να τα μοιρασουν αυτοι??
Λάθος πολιτικη φιλε μου.Promo δινεις σε καποιους ωστε να δοκιμασουν,να αξιολογησουν και να προτεινουν κ στους υπολοιπους να αγορασουν ή όχι την εφαρμογη.Και όχι το ανάποδο.
Καλή τύχη με την εφαρμογή.
Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:40
Και τι να τα κανουν τα promo αυτοι που θα αγορασουν την εφαρμογη?
Να τα μοιρασουν αυτοι??
Λάθος πολιτικη φιλε μου.Promo δινεις σε καποιους ωστε να δοκιμασουν,να αξιολογησουν και να προτεινουν κ στους υπολοιπους να αγορασουν ή όχι την εφαρμογη.Και όχι το ανάποδο.
Καλή τύχη με την εφαρμογή.
Φίλε μου, δεν θα πάρουν promo αυτής της εφαρμογής! Είναι άχρηστο σε κάποιον που την έχει αγοράσει ήδη. Μιλάω για promo μιας άλλης εφαρμογής μας, που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάποιον ενώ είχε ενδοιασμούς στην αγορά της.
Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:41
Sorry αλά μου κάνει λίγο ζητιανια.
iPhone 4 Tapatalk
Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:43
Οσοι αγοράσουν το ThirdEye ας μας στείλουν το registration number και θα πάρουν promo από την εφαρμογή iPetrol για iPhone.
Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:44
Ρε παιδιά, όταν βγαίνει μια εφαρμογή πολλοί ζητάτε προμο.
iPhone 4 Tapatalk
Θα συμφωνήσω αλλά δε πειράζει.
Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:46
κ που ξερεις αν το προμο της αλλης εφαρμογης που θα δωσεις αν θα ειναι χρησιμη στο χρηστη η οχι κ να μη δωσεις για αυτη που ενδιαφερονται?κ εκτος αυτο εγω προσωπικα αγορασα τοσες εφαρμογες απο σενα κ σου στειλα κ πμ να σου δωσω ενα αλλο προμο(δικης σου εφαρμογης παλι) κ να μ δωσεις ενα σε αυτο ουτε καν απαντησες..οποτε παιδες παρτε ενα του προμο του σουπερ 3 που εχω εγω κ οποιος το προλαβει XN7NJXTLK3X9 ..δν ειναι πολιτικη αυτη για προμο συγνωμη.υστερα λεει στηριξτε τους ελληνες developers...βεβαι δν ειναι ολοι ιδιοιι να ξερουμε κ τι λεμε...καλες πωλησειςΦίλε μου, δεν θα πάρουν promo αυτής της εφαρμογής! Είναι άχρηστο σε κάποιον που την έχει αγοράσει ήδη. Μιλάω για promo μιας άλλης εφαρμογής μας, που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάποιον ενώ είχε ενδοιασμούς στην αγορά της.
edit:και ενημερωτικα για οσους ενδιαφερονται για κατι τετοιο μπορουν να το μαθουν κ απο εδω και free : http://www.fuelprices.gr/GetGeography
Τελευταία επεξεργασία από: maserrr, 08/06/2011 - 22:49
Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:47
Tο να δώσεις ένα Promo Code από άλλη εφαρμογή σου ναι μεν είναι θετική κίνηση από μέρους σου για τους αναγνώστες του iPhoneHellas άλλα από την άλλη εφόσον μιλάμε για αυτή την εφαρμογή τα Promo θα πρέπει να αφορούν αυτή την εφαρμογή και καμιά άλλη.
Σίγουρα αυτό είναι ένας έμμεσος τρόπος προώθησης της δουλειάς σου στο σύνολο της και το καταλαβαίνω/αποδέχομαι,αλλά όπως και να έχει τα Promo που ζητούν τα ζητούν για αυτό που παρουσιάζεις και όχι αυτό που θέλεις να προωθήσεις..Σαφώς είναι λάθος το οτι τα ζητούν σαν καραμέλες και οι χρήστες..
Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος η αν λέω κάτι λάθος ζητώ συγνώμη άλλα έτσι αντιλαμβάνομαι την όλη κατάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 08/06/2011 - 22:47
τοσο εμενα μου μοιαζει αρπακτη πανω (γενικα το λεω και εχι για την συγκεκριμενη app)
στην περιεργια το να δουμε τι κανει η νεα εφαρμογη
αλλα ειναι μεγαλη συζητηση η δοκιμη app
Τελευταία επεξεργασία από: manwlis77, 08/06/2011 - 22:47
μα δεν ειναι κακο να δοκιμαζεις ετσι μια εφαρμογη. εγω ας πουμε εχω αλλη εφαρμογη για τα ιδια πραγματα οποτε δεν θα την αγοραζα, οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι. με τα προμο ομως ουσιαστικα δεν χανει σχεδον τιποτα ο developer ισα ισα κερδιζει, αφου τυχον θετικες κριτικες αυτων που πηραν τα προμο θα ενισχυσουν τις πωλησεις της εφαρμογης.Ρε παιδιά, όταν βγαίνει μια εφαρμογή πολλοί ζητάτε προμο.
iPhone 4 Tapatalk
Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:52
Παρουσιάζει κάποιος μια εφαρμογή και τρώει πέσιμο για προμο από παντού.
Ο dev την προωθεί όπως γουστάρει και τα πάντα είναι στο χέρι του.
Αυτά.
iPhone 4 Tapatalk
Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:55
αυτο παθενουν πολλοι
Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:57
καλα δεν του εβαλε και κανενας το μαχαιρι στο λαιμοΠαιδιά δεν μίλησα για την συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά γενικά.
Παρουσιάζει κάποιος μια εφαρμογή και τρώει πέσιμο για προμο από παντού.
Ο dev την προωθεί όπως γουστάρει και τα πάντα είναι στο χέρι του.
Αυτά.
iPhone 4 Tapatalk
δικη του ειναι οτι θελει θα κανει, αλλα ειπαμε, δεν χανει τιποτα ο developer, ισα ισα θα κερδισει.. αν ειναι και σοβαρη η δουλεια του και ανταμειφθει και με καποιες κριτικες εχει να κερδισει πολλα..
τωρα σε αυτο που λες οτι τρωει πεσιμο αμεσως θα συμφωνησω καπως και εγω, οτι πεφτουν ολοι για προμο καθε φορα. αλλα γενικοτερα με τα προμο συμφωνω (και πως να μην συμφωνω αφου τζαμπα ειναι ) και ειναι και μια καλη ευκαιρια για τον developer να διαφημισει την εφαρμογη του
Δημοσίευση 08/06/2011 - 23:03
Ρε παιδιά, όταν βγαίνει μια εφαρμογή πολλοί ζητάτε προμο.
iPhone 4 Tapatalk
Οταν διαφημιζεται η εκαστοτε εφαρμογη μεσω του iPhonehellas θεωρω σωστο εκ μερος του δημιουργου να δωσει 3-5 promo.
Όφελος θα εχει πολλαπλο και οχι χασουρα.
Οταν σκεφτεσαι την αρπαχτη ομως δε σε νοιαζει.
Θα συμφωνησω μαζι σου οτι πολλοι ζητανε promo.
Και αν θες την προσωπικη μου αποψη,δεν με ενδιαφερει η συγκεκριμενη εφαρμογη.
Λιγο η προχειροδουλεια στα γραφικα (οπως τουλαχιστον φαινεται στα post), λιγο η υψηλοτατη τιμη (εν συγκρισει με αντιστοιχες προτασεις), λιγο η διαθεση του δημιουργου να διαφημιστει αλλά με τον λαθος τροπο και με το αστειο επιχειρημα των 50(!) αγοραστων.
Απλα προσπερναω.
Ευχομαι ειλικρινα να παει καλα η εφαρμογη,αλλα τετοιες πρακτικες εγω δε θα τις υποστηριξω.
Καλη συνεχεια!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες