Για ποια εφαρμογη δηλαδη?
iPetrol - Πρατήρια Καυσίμων - Φθηνότερα Καύσιμα
Από
Helios
, 08/06/2011 21:18
67 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 10/06/2011 - 16:53
Ad
Δημοσίευση 10/06/2011 - 16:55
Kαι εγώ παρέλαβα κωδικό οπού φυσικά τον έδωσα σε κάποιο άλλο μέλος με βάση το σκεπτικό και τον τρόπο αποστολής του προς έμενα.
Τουλάχιστον μια καλήμερα κατά το Send των Promos ίσως να βελτίωνε την εικόνα μου για την εταιρία σας.
Καλή συνέχεια.
Τουλάχιστον μια καλήμερα κατά το Send των Promos ίσως να βελτίωνε την εικόνα μου για την εταιρία σας.
Καλή συνέχεια.
Δημοσίευση 10/06/2011 - 16:55
Medifarm.Για ποια εφαρμογη δηλαδη?
iPhone 4 Tapatalk
Δημοσίευση 10/06/2011 - 16:59
Ορίστε και ο κωδικός που μου εστάλει
74EALH99N46H
Ο πρώτος που θα προλάβει ας τον χρησιμοποιησει. (αλλα να ενημερωσει ρε παιδια να ξερουν και οι υπολοιποι.
Ευχαριστω τον developer για το promo...αλλης(!) εφαρμογης αλλά μαλλον τα σχολια μας τα καταλαβε λαθος..
Το post #62 με βρισκει συμφωνο.
Καλη συνεχεια σε ολους!
74EALH99N46H
Ο πρώτος που θα προλάβει ας τον χρησιμοποιησει. (αλλα να ενημερωσει ρε παιδια να ξερουν και οι υπολοιποι.
Ευχαριστω τον developer για το promo...αλλης(!) εφαρμογης αλλά μαλλον τα σχολια μας τα καταλαβε λαθος..
Το post #62 με βρισκει συμφωνο.
Καλη συνεχεια σε ολους!
Δημοσίευση 10/06/2011 - 17:27
Καλησπέρα.
Δέσμευσα τον κωδικό, που αναγράφει πάνω ο φίλος κατά λάθος.
Νόμιζα ότι απευθυνόταν στην εφαρμογή με τις τιμές της βενζίνης.
Μεγάλο λάθος μου.
Πώς μπορώ να τη δώσω σε κάποιον άλλο μέσω ίντερνετ?
Γιατί εγώ δεν τη θέλω. Τουλάχιστον μπορώ να τη δώσω σε φίλο που έχω γνωρίσει στο στραατόπεδο.
Αλλά έλεγα να την πάρει άλλο μέλος του φόρουμ.
Χίλια συγγνώμη.
Δέσμευσα τον κωδικό, που αναγράφει πάνω ο φίλος κατά λάθος.
Νόμιζα ότι απευθυνόταν στην εφαρμογή με τις τιμές της βενζίνης.
Μεγάλο λάθος μου.
Πώς μπορώ να τη δώσω σε κάποιον άλλο μέσω ίντερνετ?
Γιατί εγώ δεν τη θέλω. Τουλάχιστον μπορώ να τη δώσω σε φίλο που έχω γνωρίσει στο στραατόπεδο.
Αλλά έλεγα να την πάρει άλλο μέλος του φόρουμ.
Χίλια συγγνώμη.
Δημοσίευση 10/06/2011 - 18:00
Για μένα το καλύτερο που έχει να κάνει (και μακάρι να ισχύσει για όλες...) μια εφαρμογή είναι ότι γινεται πχ με το iblacklist.Πολύ καλή ιδέα για την επόμενη εφαρμογή!! Μπράβο φίλε μου.
Κατεβάζεις μια εφαρμογή όπου τη χρησιμοποιείς δοκιμαστικά για μια περίοδο (πχ 5-10 μέρες) και μετά άμα σου κάνει την πληρώνεις για να την χρησιμοποιήσεις...
Έτσι ούτε οι καταναλωτές πέφτουν θύματα της περιέργειας τους ούτε οι developers (οι σωστοί με ποιότητα στη δουλειά τους...) χάνουν τίποτα....
Δημοσίευση 11/06/2011 - 06:26
Promo υπάρχει η όχι
Δημοσίευση 18/06/2011 - 08:14
Οσοι φίλοι ενδιαφέρονται για promo των εφαρμογών μας, να μας στείλει email στο info@enhance.grPromo υπάρχει η όχι
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες