Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

Το JailbreakMe.com επιστρέφει...?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
2103 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   kokolaki

kokolaki

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:08

Σωστη η διορθωση σου αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να μην θελει το jb αφου οπως ειπες και εσι δεν χανει τιποτα το app store πουλαει τοτε;;;;;Αβυσος η ψυχη της apple αβυσος χαχαχχαχαχχα:)

Γιατί ανέκαθεν αυτη η εταιρεία ήταν ΜΟΝΟΦΑΓΟΥ ;) χεχε
Εδώ χρόνια μας επρηζε τα συκώτια για το πως οι powerPC ήταν μακραν καλύτεροι επεξεργαστες και η RISC τεχνολογία αυτο και εκείνο και όταν είδε και αποειδε τα τακιμιασε με τον ΚΑΡΑαντιπαλο την Intel (compatible PCs) και ακολούθησαν τα ωραία (hackintosh etc).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   sale

sale

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:09

με απλα λογια, τον που...ο κλαιγανε.! και καπακι....., το jb θα ερθει του αγιου π...ου ανημερα.! οποιος ξερει ημερομηνια που πεφτει να μας πει.

Τελευταία επεξεργασία από: sale, 27/06/2011 - 23:10

#648   kokolaki

kokolaki

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:11

Το topic αναφέρεται (αναφερώταν βασικά) στο jailbreak του comex και όχι στο τι συνεπάγεται το jb, αν είναι χρήσιμο ή όχι.

Χίλια συγγνώμη , όχι αλλα off topic! Αλλα πως να περάσει και αυτη η βδομάδα ? δεν βγαίνω μάνα μου!!!Άδειο θα μείνει το topic? της βρισιές και τις κατάρες στον comex τις ψιλό εξαντλησαμε! Χεχε

#649   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:13

Γιατί ανέκαθεν αυτη η εταιρεία ήταν ΜΟΝΟΦΑΓΟΥ ;) χεχε
Εδώ χρόνια μας επρηζε τα συκώτια για το πως οι powerPC ήταν μακραν καλύτεροι επεξεργαστες και η RISC τεχνολογία αυτο και εκείνο και όταν είδε και αποειδε τα τακιμιασε με τον ΚΑΡΑαντιπαλο την Intel (compatible PCs) και ακολούθησαν τα ωραία (hackintosh etc).

υποθετουμε οτι εχεις ενα σπιτι προς ενοικιαση σε συμφερει να εχεις καποιον να στα σκαει καθε μηνα ή σε συμφερει να μενει στο σπιτι σου με το ετσι θελω και χωρις να σε πληρωνει τιποτα?ετσι λειτουργει και το appstore τους συμφερει να δεχονται καθε μηνα ενα επιδομα απο το να παιρνουν τα κουλουρια απο το installous?Δεν ειναι μονοφαγαδες,απλα θελουν τα ευσημα για κατι που ανακαλυψαν αυτοι και οχι το installous

#650   pro10

pro10

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:13

τι λετε τωρα ρε παιδια?
αν και ειναι αλλο το θεμα του φορουμ
λοιπον εγω πηρα το πρωτο μου apple κινητο iphone 3g ασχετος τελειος,στα 3-4 πρωτα λεπτα ειπα τι μαλακια εκανα τσαμπα 600 ε αλλα μετα μπεικα εδω στο site εμαθα για jaibreak και τι ειναι ολο αυτο το εδωσα σε ενα φιλο μου στην αρχη να μου το κανει jaibreak (μετα εμαθα οτι το ειχε και αυτος) και να σας πω την αληθεια δεν θα επαιρνα ουτε το iphone 4 ουτε ipad 2
εαν δεν υπηρχε jaibreak,και μεχρι στιγμης δεν μετανιονω τα λεφτα που εχω δωσει μεχρι στιγμης παντα,τωρα αν σταματησει λεμε αν το jaibreak δεν προκειται να ξαναπαρω μηλο ουτε σε μπακαλικο...
για μενα (παντα) δεν αξιζει μηλο χωρις jaibreak φιλικα παντα και ο καθενας λεει την αποψη του.........

#651   kokolaki

kokolaki

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:21

υποθετουμε οτι εχεις ενα σπιτι προς ενοικιαση σε συμφερει να εχεις καποιον να στα σκαει καθε μηνα ή σε συμφερει να μενει στο σπιτι σου με το ετσι θελω και χωρις να σε πληρωνει τιποτα?ετσι λειτουργει και το appstore τους συμφερει να δεχονται καθε μηνα ενα επιδομα απο το να παιρνουν τα κουλουρια απο το installous?Δεν ειναι μονοφαγαδες,απλα θελουν τα ευσημα για κατι που ανακαλυψαν αυτοι και οχι το installous

Βασικά το πιο σωστό παράδειγμα κατ´εμε είναι το εξής :
Έχεις σπίτια για πώληση , δίνεις μια τιμη πώλησης αλλα λες μόνο αποιος τα σκάσει τα μπικικινια το βλέπει το σπιτι, αλλιώς έχω κάτι screenshots και καλα.
Και είναι και οι άλλοι όπου πουλάνε σπίτια και τα δείχνουν σε όλους καιι οποίος τους κατσει.
Ποιος θα πουλάει ποιο πολλά σπίτια ? έστω και αν του κλέβουν μερικα
(ατυχές παράδειγμα τα σπίτια αλλα τεσπα, θα προτιμούσα να το κάναμε με ...καβουροπατυ ξέρω γω)

#652   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:21

Θα παρακαλέσω να παραμείνετε στο τίτλο του topic..

ezgif_com_crop_2.gif

#653   kokolaki

kokolaki

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:28

Και επί του θέματος , γιατί 5 μέρες χτυπώντας το xxx.jailbreakme.com έβγαινε κανονικά ο σκιερ (σικ!) και σήμερα σε άσχετες στιγμές σε κάνει redirect στο jailbreakme.com/star ?
Λέτε να κάνει δοκιμές το παιδί τόσον καιρο και όλοι μας το έχουμε γλωσσοφαει? το μάτι είναι κακό πραμα, τώρα που το σκέφτομαι θα πω τις μάνας να του ρίξει ένα ξεματιασμα μπάς και βοηθήσω λιγο.(θέλω πολλά rep μετα ε !)

#654   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:lifeowner771

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:28

Εχουμε μεινει χωρις jailbreak και εχουνε παρει τα μυάλα μας αερα παντος ο comex κανει tweets πολυ σπανια και αμα κανει δεν λει κατι για το jailbreak

#655   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:31

Τι λετε να ξενυχτησω και σημερα μεχρι τις 3:00, ναι ή οχι;

#656   kokolaki

kokolaki

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:33

Κάτσε μη βιαζεσαι γιατί δεν έχω βρει την μάνα ακομα.Άμα δε βγει το μάτι μη μείνεις και συ ξενυχτης!

#657   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:lifeowner771

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:35

Φιλε μου καθομαι εγο στη θεση σου θα κατσω εως της 4

#658   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:38

παιδια δεν εχει νόημα... δεν έχουμε καμια ένδειξη οτι μπορεί να το βγάλουν αποψε. αντιθέτως λενε για την άλλη κυριακη

#659   katsulas

katsulas

Newbie

• 975 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgeKatsulas
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:iKatsulas

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:44

Αρχίσαμε πάλι τις βάρδιες του jn... :lol:

#660   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2011 - 23:46

Καλα θα κατσω μεχρι 3-4 αρα εσεις θα φταιτε που θα ξυπνησω 13:30 και θα χασω την μιση μου μερα -.-

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες