Ο χρήστης 'ipad', στις 18 Jul 2011 - 22:01, έγραψε:
θα σου πω κατι. αντε και εκανα import φωτογραφιες στο iphone μου. για καποιο πολυ σοβαρο λογο εαν χρειαστει να σβυσω καποιες, γιατι ετσι γουσταρω, και ειμαι μακρια απο pc. πες μου μπορω? δεν νομιζω οτι γινεται. και σε ρωταω ειναι αυτο λειτουργικο? να μην αναφερθω σε αλλα......
Μα και χωρίς το iTunes να περνούσες τίς φωτογραφίες, πάλι δέν θα μπορούσες να τις σβήσεις! Είναι θέμα του iOS, όπως σου είπε ο φίλο Jimmy παραπάνω, και όχι του iTunes.
Τώρα όσον αφορά τις φωτογραφίες από PC φίλου που αναφέρεις στο άλλο post σου, για τέτοιες έκτακτες και περιστασιακές περιπτώσεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή τύπου Dropbox ή διάφορες άλλες που υποστηρίζουν drag n drop (χωρίς jailbreak) ή απλά να τίς στείλεις με email. Σίγουρα, αυτό είναι μεσοβέζικη λύση και όχι τόσο πρακτική, αλλά θα σου χρησιμεύσει σε ώρα ανάγκης.
Κανείς δέν λέει ότι το iTunes είναι ότι το τελειότερο και δέν χρειάζεται βελτιώσεις. Σίγουρα με κάποιες προσθήκες θα γίνει ακόμα καλύτερο. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι οι όποιες ελλείψεις ή παραξενιές του δέν είναι αρκετές να με κάνουν να το εγκαταλείψω, ειδικά όσο δέν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική.
Ps: αν στο PC του φίλου σου κάνεις "Authorize this computer", η μουσική και οι εφαρμογές του iPhone θα περάσουν στο PC του φίλου σου (όπως επίσης και επαφές και ημερολόγια) και δέν θα χάσεις τίποτα από τόν συγχρονισμό (εφόσον πρίν συγχρονίσεις πατήσεις "Transfer Purchases").
Τελευταία επεξεργασία από: giannisg2004, 19/07/2011 - 00:56