Ομολογω οτι χρονια χρηστης iphone, ξερω που λειτουργει η apple..αλλα για τα imac και τα συναφη δεν ειχα τοσο μεγαλη ιδεα..δηλ δεν ηξερα οτι παμε για τοσο μεγαλες αλλαγες.
Φυσικα δεν ειμαι παιδακι και του τυπου δεν κρατιεμαι με τρωει ο κωλος μου κ τα σχετικα γιατι τοτε θα το ειχα ηδη αγορασει...
Θεωρουσα οτι θα υπηρχε μια αλλαγη της ταξεως απο imac mid2010 σε imac mid2011.. που και του 2010 να ειχα παρει σε καμια περιπτωση δεν θα γκρινιαζα-ζηλευα του 2011..
Λειτουργω καπως πχ εχω iphone 3gs, κανω ολες τις δουλειες μου αψογα, δεν βρηκα καμια σημαντικη λειτουργια που θα με τραβαγε στο iphone4 και εκ νεου 650 ευρω.
Με τετοια εκτενη αναφορα οφειλω να ζητησω συγγνωμη κ απο τα υπολοιπα παιδια που μου ελεγαν ''σου προτεινω να περιμενεις τα ενα imac 2011'' μιας και επουδενι δεν ειχα καταλαβει οτι ηρθε ο καιρος για τοσο μεγαλες αλλαγες στα imac.
Ομολογω ουτως η αλλως θα προχωραγα στην οποια αγορα απο Σεπτεμβριο κ μετα, ναι οντως πραγματικα το χρειαζομαι το μηχανημα για τις επεξεργασιες μου σε photoshop k lightroom γιατι οσο τις αφηνεις, μαζευονται..αλλα ηταν τοσο καθαρος κ πειστικος ο λογος σου που σχεδον με επεισε...
Με τετοιες αλλαγες που αναφερεις νομιζω οτι κ ο imac mid2011 θα χασει παρα πολυ απο την μεταπωλητικη του αξια.
Το κειμενο σου πραγματικα αλλαξε τον τροπο σκεψη μου, και γι αυτο κ παλι σου λεω ενα μεγαλο ευχαριστω..
Η βοηθεια σου ηταν παραπανω απο πολυτιμη...
Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 26/07/2011 - 07:33