Φίλε ktzaf έτσι είναι τα πράγματα γιατί όσοι από μας έχουμε το 3g τα προβλήματα μας άρχισαν μετά την 3.0!!! Οι χρήστες του 3gs δεν έχουν μέτρο σύγκρισης αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν downgrade σε 2.2.1, εμείς όμως που την ζήσαμε την παλιότερη έκδοση ξέρουμε πόσο καλύτερα ήταν τα πράγματα εκεί... Άντε να περιμένουμε update μπας κ δούμε την υγεία μας...
Με 3G ξεκίνησα και την είδα την διαφορά, αλλά καθώς έχω πρίζες και στη δουλειά και στο σπίτι δεν θα τρελαθώ. Θα περιμένω την επόμενη version.
Θα είμαι λιγο εκτώς θέματος αλλα παραθέτω και αυτό. Δεν ξέρω πόσοι έχετε δει το ζήτημα με την "κίτρινη" οθόνη του 3GS (yellow tint) και δεν μιλάω για το theme της ΑΕΚ. Το ζήτημα υπήρχε και στη μετάβαση από 2G σε 3G. Ψάχνωντας βρήκα σε κάποιο site να γίνεται σύγκριση της ίδιας συσκευής με διαφορετικό firmware (γυρω στην 2.1) το ζήτημα είχε λυθεί και η οθόνη ήταν πιο κοντά στα ψυχρότερα χρώματα το 2G μετά από πολλά παράπονα πελατών. Τι θέλω να πω. Όπως ανέφερα παραπάνω η apple δεν θέλει να χάνει πελάτες, έτσι θα λυθεί το ζήτημα της διαχείρησης ενέργειας (κατα την γνώμη μου είναι λάθος να το λέμε πρόβλημα μπαταρίας)όπως και το θέμα του screen warmth που παραπονιέται πολύς κόσμος στο 3GS, και πιστέψτε με μπορεί να ξυπνησετε ένα ωραίο πρωί και να διαβάζετε 3.1 is available. Ούτε κάν για την 3.0.1.
Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 23/08/2009 - 18:10