Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 23/08/2009 - 17:54

Χρήστο είσαι μια χαρά... Μην το πεις ούτε του παπά!!!

Δεν θα του πω...θα έχω το νου μου να το κρύψω!!! Μιχάλη,δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί εν τέλει καλό κάτι τέτοιο διότι η χρήση είναι μόνο 2,5 ώρες μέχρι στιγμής. Αντε να αντέξει μία ώρα χρήσης ακόμα. Να φτάσω τις 3,5 ώρες χρήσης. Αυτό θεωρείς ότι είναι καλό??? Απευθύνομαι σε εσένα διότι αν μη τι άλλο έχεις και άλλα firmware δοκιμάσει παλαιότερα και όσο να πεις μία εμπειρια παραπάνω την έχεις! Κατά συνέπεια θα περιμένω μέχρι να χρειαστεί πλήρη φόρτιση να το δούμε συνολικά!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 17:57

Το ότι η apple δουλεύει πάνω στο πρόβλημα με την υπερθέρμανση είναι από έγκυρη πηγή γιατί ποσταρα στο τοπικ της 3.1 beta εγώ κ μια κοπέλα ακόμα κ κανείς δεν απάντησε σχετικά με αυτό το θέμα!!!

#393   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 18:00

Το ότι η apple δουλεύει πάνω στο πρόβλημα με την υπερθέρμανση είναι από έγκυρη πηγή γιατί ποσταρα στο τοπικ της 3.1 beta εγώ κ μια κοπέλα ακόμα κ κανείς δεν απάντησε σχετικά με αυτό το θέμα!!!

Το δικό σου το θέμα Μιχάλη λύθηκε?? Με αυτό που σου έγραψε κάποιος φίλος σε προγενέστερα posts??

#394   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1283 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/08/2009 - 18:09

Φίλε ktzaf έτσι είναι τα πράγματα γιατί όσοι από μας έχουμε το 3g τα προβλήματα μας άρχισαν μετά την 3.0!!! Οι χρήστες του 3gs δεν έχουν μέτρο σύγκρισης αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν downgrade σε 2.2.1, εμείς όμως που την ζήσαμε την παλιότερη έκδοση ξέρουμε πόσο καλύτερα ήταν τα πράγματα εκεί... Άντε να περιμένουμε update μπας κ δούμε την υγεία μας...

Με 3G ξεκίνησα και την είδα την διαφορά, αλλά καθώς έχω πρίζες και στη δουλειά και στο σπίτι δεν θα τρελαθώ. Θα περιμένω την επόμενη version.

Θα είμαι λιγο εκτώς θέματος αλλα παραθέτω και αυτό. Δεν ξέρω πόσοι έχετε δει το ζήτημα με την "κίτρινη" οθόνη του 3GS (yellow tint) και δεν μιλάω για το theme της ΑΕΚ. Το ζήτημα υπήρχε και στη μετάβαση από 2G σε 3G. Ψάχνωντας βρήκα σε κάποιο site να γίνεται σύγκριση της ίδιας συσκευής με διαφορετικό firmware (γυρω στην 2.1) το ζήτημα είχε λυθεί και η οθόνη ήταν πιο κοντά στα ψυχρότερα χρώματα το 2G μετά από πολλά παράπονα πελατών. Τι θέλω να πω. Όπως ανέφερα παραπάνω η apple δεν θέλει να χάνει πελάτες, έτσι θα λυθεί το ζήτημα της διαχείρησης ενέργειας (κατα την γνώμη μου είναι λάθος να το λέμε πρόβλημα μπαταρίας)όπως και το θέμα του screen warmth που παραπονιέται πολύς κόσμος στο 3GS, και πιστέψτε με μπορεί να ξυπνησετε ένα ωραίο πρωί και να διαβάζετε 3.1 is available. Ούτε κάν για την 3.0.1.

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 23/08/2009 - 18:10

#395   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 18:10

Δεν θα του πω...θα έχω το νου μου να το κρύψω!!! Μιχάλη,δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί εν τέλει καλό κάτι τέτοιο διότι η χρήση είναι μόνο 2,5 ώρες μέχρι στιγμής. Αντε να αντέξει μία ώρα χρήσης ακόμα. Να φτάσω τις 3,5 ώρες χρήσης. Αυτό θεωρείς ότι είναι καλό ??? Απευθύνομαι σε εσένα διότι αν μη τι άλλο έχεις και άλλα firmware δοκιμάσει παλαιότερα και όσο να πεις μία εμπειρια παραπάνω την έχεις! Κατά συνέπεια θα περιμένω μέχρι να χρειαστεί πλήρη φόρτιση να το δούμε συνολικά!!!

προσωπικά Χρηστο εγώ το θεωρώ καλό γιατί ξεκινησες αυτό το τοπικ λέγοντας ότι δεν σου κρατάει ούτε ένα 6-ωρο!!! Οπότε από τότε είσαι πολύ καλά... Τώρα το ότι υπάρχει πρόβλημα στην 3 μάλλον το καταλάβαμε ολοι μας (κι ας μου είπαν όλοι όταν το ανέφερα ότι δεν τρέχει τπτ, απλά κλεισε τα πάντα)!!! Επειδή όσα κ να γράφουμε εδώ ο καθένας μας λέει το μακρύ του κ το κοντό του (including me) δεν θα βγάλουμε ακρη!!! Ο καθένας μας έχει διαφορετικές εφαρμογές στην συσκευή του, άλλα mobilesubstrate addons, άλλοι έχουμε 3g ενώ άλλοι 3gs, άλλοι την 3 και άλλοι την 3.0.1!!! Έγραψα παραπάνω πως ξενερωσα και οντος έτσι είναι γιατί συγκρίνουμε ανομοια πράγματα τελικά!!! Μόνο αν είχαμε 2 η περισσότερα 3gs που αρχικά είναι χωρίς jailbreak και αργότερα με jailbreak αλλά ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές τότε σε αυτήν την ιδανική περίπτωση θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε... Εγώ λοιπόν προσωπικά περιμένω το νέο update κ βλέπουμε!!!

#396   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 18:19

προσωπικά Χρηστο εγώ το θεωρώ καλό γιατί ξεκινησες αυτό το τοπικ λέγοντας ότι δεν σου κρατάει ούτε ένα 6-ωρο!!! Οπότε από τότε είσαι πολύ καλά... Τώρα το ότι υπάρχει πρόβλημα στην 3 μάλλον το καταλάβαμε ολοι μας (κι ας μου είπαν όλοι όταν το ανέφερα ότι δεν τρέχει τπτ, απλά κλεισε τα πάντα)!!! Επειδή όσα κ να γράφουμε εδώ ο καθένας μας λέει το μακρύ του κ το κοντό του (including me) δεν θα βγάλουμε ακρη!!! Ο καθένας μας έχει διαφορετικές εφαρμογές στην συσκευή του, άλλα mobilesubstrate addons, άλλοι έχουμε 3g ενώ άλλοι 3gs, άλλοι την 3 και άλλοι την 3.0.1!!! Έγραψα παραπάνω πως ξενερωσα και οντος έτσι είναι γιατί συγκρίνουμε ανομοια πράγματα τελικά!!! Μόνο αν είχαμε 2 η περισσότερα 3gs που αρχικά είναι χωρίς jailbreak και αργότερα με jailbreak αλλά ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές τότε σε αυτήν την ιδανική περίπτωση θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε... Εγώ λοιπόν προσωπικά περιμένω το νέο update κ βλέπουμε!!!

Αναμονή για το πολυπόθητο fιrmware 3.1 !!!!!!

#397   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα
  • GameCenter:Rambokouklo

Δημοσίευση 23/08/2009 - 18:38

Εγώ κάτι άλλο που σκέφτομαι είναι ότι στην τελική η μπαταρία θα μαμηθεί και θα πρέπει να δώσουμε και χρήματα για αντικατάσταση. Μακάρι να ήξερα πως να κάνω Downgrade... δεν μου προσφέρει τίποτα η 3.0..

#398   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 19:40

Εγώ κάτι άλλο που σκέφτομαι είναι ότι στην τελική η μπαταρία θα μαμηθεί και θα πρέπει να δώσουμε και χρήματα για αντικατάσταση. Μακάρι να ήξερα πως να κάνω Downgrade... δεν μου προσφέρει τίποτα η 3.0..

Μην απογοητεύεσαι...όταν το πρόβλημα είναι συνολικό θα ληφθούν και μέτρα!!!Υπομονή να έχουμε...

#399   elektricrain

elektricrain

iPH newbie

• 99 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 23/08/2009 - 23:08

Παληκαρε να σου πω κατι,το προηγουμενο 3G εμενα μου κρατουσε με λειτουργια παιχνιδιων γυρο στης 4 μερες!!

Θές να μου πείς ότι παίζεις παιχνίδια και σου κρατάει 4 μέρες? Τι παιχνίδια παίζεις? Εαν παίξω 2 ώρες real racing η μπαταριία είναι στο 10%. Δεν νομίζω να παίζει κανείς 3D παιχνίδια και να του κρατάει 4 μέρες. Και 20 λεπτά να παίζεις κάθε μέρα και να μιλάς 30 λεπτά κάθε μέρα δεν νομίζω να του κρατάει πάνω από μέρα. Άμα πάιζεις tetris ίσως... :D

#400   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα
  • GameCenter:Drake1986

Δημοσίευση 23/08/2009 - 23:14

Θές να μου πείς ότι παίζεις παιχνίδια και σου κρατάει 4 μέρες? Τι παιχνίδια παίζεις? Εαν παίξω 2 ώρες real racing η μπαταριία είναι στο 10%. Δεν νομίζω να παίζει κανείς 3D παιχνίδια και να του κρατάει 4 μέρες. Και 20 λεπτά να παίζεις κάθε μέρα και να μιλάς 30 λεπτά κάθε μέρα δεν νομίζω να του κρατάει πάνω από μέρα. Άμα πάιζεις tetris ίσως... :D

εγω στο προηγουμενο 3G που ειχα επαιζα παρα πολυ tower games και ακομα παιζω,βεβαια δεν ειχα την 3.0 αλλα την 2.2!!

#401   teriparatide

teriparatide

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/08/2009 - 00:36

Αναμονή για το πολυπόθητο fιrmware 3.1 !!!!!!

ασχετο αλλα κανενα καλο προγραμμα για πληρες backup εχουμε ωστε να μαστε ετοιμοι οταν βγει η 3.1??

ευχαριστω! :)

#402   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 06:39

ασχετο αλλα κανενα καλο προγραμμα για πληρες backup εχουμε ωστε να μαστε ετοιμοι οταν βγει η 3.1??

ευχαριστω! :)

Αυτό δεν το ξέρω...αλλά πιστεύω ότι θα το μάθουμε!!!

#403   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 08:31

Και για να μην ξεχνιωμαστε :P
Aπο βλεπω καλα τα παμε.....
αααα βραδυ το ειχα κλειστο ομως :P

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: Drake19, 24/08/2009 - 08:32

#404   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 08:40

Και για να μην ξεχνιωμαστε :P
Aπο βλεπω καλα τα παμε.....
αααα βραδυ το ειχα κλειστο ομως :P

Δεν ξετρελαίνομαι από τα αποτελέσματα αφού το βράδυ το είχες και κλειστό..

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 24/08/2009 - 08:40

#405   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 09:09

Δεν ξετρελαίνομαι από τα αποτελέσματα αφού το βράδυ το είχες και κλειστό..

y y ουτε και εγω,αλλα η πλακα ειναι οτι απο συνηθεια το εκλεισα :P :P
το ειχα σκοπο να το αφησω αλλα αυτο το χερακι εκανε παλι την βρωμοδουλεια του,πηγε αυτοματα :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες