Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:08

Βρε παιδια ο Χρήστος έχει 3Gs... μέσα απο το settings->general->usage μπορεί να βρεί το numeric battery που σίγουρα το έχει βρει γιατι κάθε λίγο μας ενημερώνει για την μπαταρία του με ποσοστό... Αν δεν το είχε βρει δεν θα μπορούσε να ξέρει ποσοστό...

Σωστά Μιχάλη αλλά δεν φταίνε τα παιδιά,εγώ έκανα ανόητη ερώτηση!!Τα παιδιά απλά εξυπηρέτησαν!!!Ευχαριστώ όλους!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 19/08/2009 - 17:08

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:10

Βρε παιδια ο Χρήστος έχει 3Gs. Το γράφει κάτω απο το avatar του... μέσα απο το settings->general->usage μπορεί να βρεί το numeric battery χωρίς άλλες εφαρμογές που σίγουρα το έχει βρει γιατι κάθε λίγο μας ενημερώνει για την μπαταρία του με ποσοστό... Αν δεν το είχε βρει δεν θα μπορούσε να ξέρει ποσοστό...

Έχεις απόλυτο δίκιο Μιχάλη και βλακεία μου που δεν διάβασα προηγούμενα Posts του!

#183   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:13

Έχεις απόλυτο δίκιο Μιχάλη και βλακεία μου που δεν διάβασα προηγούμενα Posts του!

Παιδιά προς Θεού,μην γράφουμε και πράγματα ανεδαφικά! Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις σας! Ήταν πολύ χρήσιμες ούτως ή άλλως! Κάτι παραπάνω μάθαμε και σήμερα!!!!

#184   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:21

Καλώς ήρθες στον θαυμαστό κόσμο του iPhone 3Gs!!!! :P

#185   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:25

Θέλω στο σημείο που φτάσαμε να τονίσω κάτι...

Δεν είναι ανάγκη να "φορτώνουμε" τις συσκευές μας με εφαρμογές που μπορεί να κάνει και το λειτουργικό... Όσες περισσότερες εφαρμογές έχουμε τόσο επιβραδύνετε η συσκευή... Και να σας δώσω και ένα tip... όσα περισσότερα εικονίδια έχετε στο springboard τόση περισσότερη ram καταναλώνετε και αυτό γιατί κάθε εικονίδιο είναι μια png εικόνα που φορτώνετε απο το λειτουργικό στην ram για να μπορεί να την εμφανίσει... Αρα οσα περισσότερα εικονίδια, τόσο λιγότερη ram... Τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό είναι το categories απο το cydia( με αυτό φτιάχνετε φακέλους και τοποθετήτε όσα εικονιδια θέλετε μέσα)... Με αυτόν τον τρόπο το λειτουργικό φορτώνει μόνο το εικονίδιο του φακέλου και όχι όσα εικονίδια περιέχει ο φάκελος... Πρίν το categories είχα 26mb ram και μετά απο αυτό έχω 58mb!!!

Και για να επαναφέρω και λιγο το topic, ram φορτωμένη σημαίνει αργή συσκευή και κατ΄επέκταση μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας (μπαταρία)

Τελευταία επεξεργασία από: michaelkrtikos, 19/08/2009 - 17:28

#186   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:27

Καλώς ήρθες στον θαυμαστό κόσμο του iPhone 3Gs!!!! :P

Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!!!

#187   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:28

Δεν είναι ανάγκη να "φορτώνουμε" τις συσκευές μας με εφαρμογές που μπορεί να κάνει και το λειτουργικό... Όσες περισσότερες εφαρμογές έχουμε τόσο επιβραδύνετε η συσκευή... Και να σας δώσω και ένα tip... όσα περισσότερα εικονίδια έχετε στο springboard τόση περισσότερη ram καταναλώνετε και αυτό γιατί κάθε εικονίδιο είναι μια png εικόνα που φορτώνετε απο το λειτουργικό στην ram για να μπορεί να την εμφανίσει... Αρα οσα περισσότερα εικονίδια, τόσο λιγότερη ram... Τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό είναι το categories απο το cydia( με αυτό φτιάχνετε φακέλους και τοποθετήτε όσα εικονιδια θέλετε μέσα)... Με αυτόν τον τρόπο το λειτουργικό φορτώνει μόνο το εικονίδιο του φακέλου και όχι όσα εικονίδια περιέχει ο φάκελος... Πρίν το categories είχα 26mb ram και μετά απο αυτό έχω 58mb!!!

Και για να επαναφέρω και λιγο το topic, ram φορτωμένει σημαίνει αργή συσκευή και κατ΄επέκταση μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας (μπαταρία)

χαχαχαχα ωραία το πέρασες το θέμα.. Πάντως έχεισ απόλυτο δίκιο!! και εμένα το categories είναι ο καλύτερος μου φίλος!! Για αυτόν ακριβώς τον λόγο.. Είναι η 1η εφαρμογή που περνάω πάντα...

#188   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:30

Και για να επαναφέρω και λιγο το topic, ram φορτωμένη σημαίνει αργή συσκευή και κατ΄επέκταση μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας (μπαταρία)

Σωστός και ακριβής ο Μιχάλης,να είσαι καλά,πολύτιμες οι απόψεις σου ειδικά για νέους χρήστες της συσκευής!

#189   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2067 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:43

και βρησκουμε φιλε μιχαλη για τη ram?

#190   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 17:56

και βρησκουμε φιλε μιχαλη για τη ram?

Τί εννοεις; Αν το τηλεφωνο σου είναι jailbroaken το sbsettings έχει επιλογή να εμφανίζει την ελεύθερη ραμ δίπλα απο την ώρα... Μια ακόμα πολύ καλή εφαρμογή είναι το memtool απο cydia (εκτός του έχει κουμπάκι για να ελευθερώσεις μνήμη είναι και task manager που μπορείς να δεις πιες εφαρμογές τρέχουν και να τις κλείσεις)

Τώρα αν δεν είναι jailbroaken θα πρέπει να καταφύγεις σε εφαρμογή του app store όπως το free memory που αναφερθηκε παραπάνω...

#191   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/08/2009 - 18:26

Αυτό που περιγράφεις δεν είναι και απαραίτητα κανόνας. Σε εμένα με categories και 2 οθόνες το sbs δείχνει max 60Μb. Με τις εφαρμογές έξω από categories, κανένα φάκελο και 5 οθόνες το sbs δείχνει max 55Μb (σε καμία περίπτωση κάτω απο 30Μb!). Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και πόσα mobile substrate addons τρέχουν, καθώς και πόσοι daemons από third party εφαρμογές είναι ενεργοί και τρέχουν στο background. Και ακόμα περισσότερα ΜΒ θα χαθούν με Winterboard, themes κτλ...

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 19/08/2009 - 18:26

#192   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2067 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 18:28

netDB:open nodename nor servname provided or not known!αυτα μου γραφει στο cydia οταν παω να κατεβασω εφαρμογη!!!!

#193   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 18:37

Αυτό που περιγράφεις δεν είναι και απαραίτητα κανόνας. Σε εμένα με categories και 2 οθόνες το sbs δείχνει max 60Μb. Με τις εφαρμογές έξω από categories, κανένα φάκελο και 5 οθόνες το sbs δείχνει max 55Μb (σε καμία περίπτωση κάτω απο 30Μb!). Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και πόσα mobile substrate addons τρέχουν, καθώς και πόσοι daemons από third party εφαρμογές είναι ενεργοί και τρέχουν στο background. Και ακόμα περισσότερα ΜΒ θα χαθούν με Winterboard, themes κτλ...

Δεν είπα ποτέ οτι είναι κανόνας είπα οτι δίνω ένα tip... Σίγουρα παίζουν ρόλο τα addons και σίγουρα τα θέματα που πολλές φορές είναι απαιτητικά... (ενώ φτιάχνω θέματα, ποτέ δεν τα φορτώνω... Να φανταστείς οτι το sb μου δείχνει σχεδόν όπως ενός εργοστασιακού iphone με μόνη διαφορά το cydia και τους φακέλους του categories)!!!

#194   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2067 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 20:09

http://123locker.com/blog/?p=179 εδω ειναι το προβλημα!!!

#195   imposter

imposter

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2009 - 20:11

Καλησπερα και απο μενα.
Εχω Iphone 3g το οποιο οταν το ειχα Jailbroke στην 2.2.1 δουλευε μια χαρα και μου κρατουσε σχεδον 2 μερες η μπαταρια.

Οταν βγηκε η 3.0 - 3.0.1 εκανα αναβαθμιση χωρις jail με αποτελεσμα η μπαταρια να φτανει και τις 4 μερες.

Προχ8ες με επιασε και ειπα να του κανω jailbreak με αποτελεσμα η μπαταρια να μην μου βγαζει ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ.
Δηλαδη, Το φορτιζω το βραδυ πριν πεσω για υπνο. το βγαζω στις 12 περιπου το βραδυ το μεσημερι της επομενης μερας η μπαταρια εχει αδειασει εντελως.
το φορτιζω το μεσημερι το βραδυ τα ιδια.

Διαβαζοντας ολα τα προηγουμενα απεγκατεστησα και εγω το ΙΜ μηπως ειναι αυτο η πηγη του κακου.
Θα ηθελα ομως να προσθεσω οτι τον κυκλο διπλα απο το ονομα του παροχου κ/τ μου τον δειχνει.
μπαινω μεσα απο bossprefs και το Edge μου τα δειχνει Οff.

Καποια αλλη ιδεα ωστε να εξοικονομω μπαταρια και να βγαζω τη μερα μου ?

ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3