Καλησπερα και απο μενα.
Εχω Iphone 3g το οποιο οταν το ειχα Jailbroke στην 2.2.1 δουλευε μια χαρα και μου κρατουσε σχεδον 2 μερες η μπαταρια.
Οταν βγηκε η 3.0 - 3.0.1 εκανα αναβαθμιση χωρις jail με αποτελεσμα η μπαταρια να φτανει και τις 4 μερες.
Προχ8ες με επιασε και ειπα να του κανω jailbreak με αποτελεσμα η μπαταρια να μην μου βγαζει ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ.
Δηλαδη, Το φορτιζω το βραδυ πριν πεσω για υπνο. το βγαζω στις 12 περιπου το βραδυ το μεσημερι της επομενης μερας η μπαταρια εχει αδειασει εντελως.
το φορτιζω το μεσημερι το βραδυ τα ιδια.
Διαβαζοντας ολα τα προηγουμενα απεγκατεστησα και εγω το ΙΜ μηπως ειναι αυτο η πηγη του κακου.
Θα ηθελα ομως να προσθεσω οτι τον κυκλο διπλα απο το ονομα του παροχου κ/τ μου τον δειχνει.
μπαινω μεσα απο bossprefs και το Edge μου τα δειχνει Οff.
Καποια αλλη ιδεα ωστε να εξοικονομω μπαταρια και να βγαζω τη μερα μου ?
ευχαριστω
Ορίστε κάποιες συμβουλές για τη μπαταρία που έδωσε κάποιος φίλος από το forum και συμφωνώ απόλυτα! Σε εμένα δούλεψαν:
Κάποια μικρά αλλά σημαντικά tips είναι:
1)Κλειστό 3G
2)Κλειστό EDGE
3)Κλειστό Location SErvices
4)Κλειστό SSH
5)Κλειστό Wi-Fi
6)Κλειστό Bluetooth
7)Κλειστό Data Roaming
Χαμειλώστε την φωτεινότητα της οθόνης σας
9)Οι εφαρμογές δεν κλείνουν απλά πατώντας το Ηοme Button!Στην 3,0 ενώ είστε στην εφαρμογή και επιθυμείτε έξοδο κρατείστε πατημένο το power button μεχρι να βγεί το "slide to power off" και μετά κρατείστε το home button μέχρι να κλείσει η εφαρμογη!
10) Ανοίξτε κάτι από τα παράπάνω μ΄΄ονο όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι απ'αυτά!