Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#706   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 15/09/2009 - 07:25

οχι τπτ φιλε μ! στα καλα καθούμενα γινεται αυτο! ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω :blink:

Περίεργα πράγματα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#707   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 15/09/2009 - 08:14

k δεν ειναι ειναι μονο αυτο ρε παιδια! και στην εκδοση 3.0 αλλα κ στην 3.1 που εχω τωρα το ποσοστο της μπαταριας κολλουσε σε καποιες φασεις και μετα απο καποια ωρα επεφτε αποτομα κ εδειχνε το πραγματικο! δλδ...εμπαινα ιντερνετ ή ακουγα μουσικη κ αυτο εχανε παρα πολι λιγο(ισως 2%) και μετα απο κανα μισαωρο εχανε 10% αποτομα! εχει κανεις καμια ιδεα μηπως γι αυτο?? αυτο ειναι πιο σημαντικο γτ μπορει να με κρεμασει το κινητο σε φαση που ισως θα το χρειαζομαι...

#708   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2009 - 08:32

k δεν ειναι ειναι μονο αυτο ρε παιδια! και στην εκδοση 3.0 αλλα κ στην 3.1 που εχω τωρα το ποσοστο της μπαταριας κολλουσε σε καποιες φασεις και μετα απο καποια ωρα επεφτε αποτομα κ εδειχνε το πραγματικο! δλδ...εμπαινα ιντερνετ ή ακουγα μουσικη κ αυτο εχανε παρα πολι λιγο(ισως 2%) και μετα απο κανα μισαωρο εχανε 10% αποτομα! εχει κανεις καμια ιδεα μηπως γι αυτο?? αυτο ειναι πιο σημαντικο γτ μπορει να με κρεμασει το κινητο σε φαση που ισως θα το χρειαζομαι...

Στην 3.0 που εγώ έχω,δεν το έχω διαπιστώσει,στην 3.1 δεν έχω άποψη ακόμα! Κάποιος φίλος που χρησιμοποιεί την 3.1 έχει άποψη γι'αυτό.. ?

#709   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2009 - 08:56

ρωτησα στο γερμανό γι αυτο κ δεν το ειχαν ακουσει ξανα. τοση γκαντεμια...?!?! μου λενε να το στειλουμε κ θα μασ πουνε, για 3 εβδομαδεσ...δεν σφαξανε...α ρε ατιμο εγωτηλεφωνο...

#710   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2009 - 15:46

ρωτησα στο γερμανό γι αυτο κ δεν το ειχαν ακουσει ξανα. τοση γκαντεμια...?!?! μου λενε να το στειλουμε κ θα μασ πουνε, για 3 εβδομαδεσ...δεν σφαξανε...α ρε ατιμο εγωτηλεφωνο...

Εγώ έχω την 3.1 από την πρώτη στιγμή και δεν έχω παρατηρήσει κανένα τέτοιο πρόβλημα. Πάντως πριν στείλεις το iPhone σου "διακοπές" στο Γερμανό, δοκίμασε να κάνεις ένα restore αλλά ως νέο τηλέφωνο (πλήρες reset δηλαδή). Το πιθανότερο είναι πως θα επανέλθει εκτός και αν υπάρχει σημαντικό hardware πρόβλημα πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω.

Παρόμοιο τέτοιο πρόβλημα είχε δικό μου 3GS πριν το update στη 3.1. Με ένα restore (όχι όμως από backup), επανήλθε και έκτοτε δεν το παρουσίασε ποτέ.

#711   sakis07

sakis07

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2009 - 16:45

οχι φιλε μην το στειλεις εγω ειδα και επαθα με την vodafone 1 μηνα..και δεν ειχε και τιποτα ..και θα σου ζητανε και τα ρεστα...απλα κανε εγατασταση ξανα την εκδοση...

#712   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2009 - 18:27

λετε ρε παιδες να το κανω restore ως new iphone κ οχι απο buckup και να δω αποτελεσμα? μπορει να ειναι καποια εφαρμογη που το κανει αυτο?

#713   elektricrain

elektricrain

iPH newbie

• 99 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 15/09/2009 - 19:18

λετε ρε παιδες να το κανω restore ως new iphone κ οχι απο buckup και να δω αποτελεσμα? μπορει να ειναι καποια εφαρμογη που το κανει αυτο?

Γειά χαρά,
εμένα μου το κάνει αυτό μόνο όταν παίξω κάποιο 3D game όπως Real Racing. Δεν μου το κάνει με κάποιες εφαρμογές παρά μόνο μετά από παιχνίδια.

#714   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2009 - 19:33

περιπου το ιδιο! οταν καταλωσει αποτομα μεγαλα ποσα ενεργειας

#715   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/09/2009 - 23:24

περιπου το ιδιο! οταν καταλωσει αποτομα μεγαλα ποσα ενεργειας

παιδια είναι απίστευτο,μετά απο 6 ώρες χρήση 20 ώρες αναμονή και 4 ώρες και 36 λεπτα κλήσεων η μπαταρια πήγε 40%

Τελευταία επεξεργασία από: poluxgreece, 15/09/2009 - 23:25

#716   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2009 - 23:40

παιδια είναι απίστευτο,μετά απο 6 ώρες χρήση 20 ώρες αναμονή και 4 ώρες και 36 λεπτα κλήσεων η μπαταρια πήγε 40%

με την 3.1 ε? κ εμενα ετσι αργει να πεσει. εκτος κ αν παιξω καποιο παιχνιδι...εκει πεφτει πολυ γρηγορα...

#717   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/09/2009 - 23:43

με την 3.1 ε? κ εμενα ετσι αργει να πεσει. εκτος κ αν παιξω καποιο παιχνιδι...εκει πεφτει πολυ γρηγορα...

οχι με την 3.0

#718   ste

ste

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/09/2009 - 00:11

να βάλω κι εγώ κανένα στατιστικό! :rolleyes:
Λοιπόν έχω iPhone 3G 16GB με OS 3.0....με αρκετά addons και το παρακάτω περιείχε τηλ και μην κλασσικά,gaming,mails,σερφάρισμα.... με λίγα λόγια από όλα!!!Δεν είναι κι άσχημα! :P
Η δεύτερη φωτό με το μεγαλύτερο χρόνο αναμονής (6.5+ μέρες) είναι το καλύτερό μου σε χρόνο αλλά τότε δεν ήταν jailbroken!

edit : ξέχασα να πω ότι αυτός ο χρόνος (ο 6.5+ μέρες) ήταν κυρίως με τηλέφωνα και μηνύματα!!

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: ste, 16/09/2009 - 00:15

#719   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2009 - 06:23

Ακόμα δεν έχει γίνει j/b στη 3.1 κατά συνέπεια δεν μπορούμε να συγκρίνουμε πλήρως τα πράγματα!!!

#720   XRO78

XRO78

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • GameCenter:xro78

Δημοσίευση 16/09/2009 - 21:11

να πω και εγω τα δικα μου εχω ενα ολοφρεκο 3gs 32gb στην εργοστασιακη 3.0.1 του εκανα j/k και ολα μια χαρα ξαφνικα εκανε τα γνωστα με τα προηγουμενα post ετρωγε την μπαταρια μεσα σε μια μερα χωρις χρηση μιλαμε καθολου...και επιανε και θερμοκρασια.αυτο που καταλαβα μεχρι στιγμης ειναι αυτο οταν το βαζω σε flight mode κρυωνει παλι και η μπαταρια εχει σοβαρη διαφορα στην αυτονομια...
βασικα το ειχα παθει και με ενα 2g στην 3.0 και οταν το πηγα στην 3.0.1 και το ρυθμισα ως new iphone ολα εφτιαξαν και j/k και τα παντα.τωρα σκεφτομαι σοβαρα να το παω στην 3.1 αν και ξερω οτι δεν παιζει j/k τι να κανω αλλο μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!!!![θα σας πω τι θα γινει με την 3.1]και πιστευω οτι ολα ειναι θεμα software αυτη η 3 ειναι για κλοτσες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες