Όταν το πήρα η μπαταρία ήταν φορτισμένη περίπου εως τη μέση (κάτι λίγο παραπάνω), μου είπαν να περιμένω να αποφορτιστεί τελείως, όπως και έκανα. Μετά τη φόρτισα με το φορτιστή της (σε πρίζα) περίπου για 4 ώρες. Η μπαταρία κράτησε περίπου 1 μέρα πριν πέσει στο 20%. Την έβαλα να ξαναφορτίσει πλήρως σε USB σε PC (στη δουλειά). Εκφορτίστηκε πάλι σε 1 μέρα (έπεσε το 10%). Μου πήρε 4 ώρες περίπου. Η χρήση δεν ήταν πολύ σπουδαία, αλλά έχω ανοιχτό BT, 3G και wifi συνεχώς.
Το ερώτημά μου όμως (τα άλλα έχουν ήδη αναλυθεί περί BT, 3G κλπ παραπάνω) είναι το εξής : Ποιος είναι ο σωστός τρόπος φόρτισης ? Διότι είδα ότι με το USB από το PC έκανε 4 ώρες να φορτίσει πλήρως, ενώ με τη πρίζα έκανε μόλις 1.5-2 ώρες. Να την αφήνω να πέσει εως το 20% ή όταν δω ότι έφτασε στη μέση να τη φορτίζω ? Τι λέτε ? Είναι καλύτερο να τη φορτίζεις από τη πρίζα ή από USB μέσω PC ή δεν έχει σημασία ? Ποιός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος φόρτισης και κάθε πότε ? Να το αφήνω το iphone πάνω στο φορτιστή όταν είμαι σπίτι ακόμα κι αν είναι φορτισμένο ή δεν κάνει ?
Αν κάποιος φίλος ξέρει ας απαντήσει. Νομίζω ότι θα ενδιαφέρει πολλούς.
Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από: gs74, 23/09/2009 - 20:19