Έχοντας κάποιο υψηλό επίπεδο νοημοσύνης εσύ και πολλοί άλλοι χρήστες της συσκευής, ίσως σκέφτονται έτσι!αξιότιμοι κύριοι devs
παρότι σας καταλαβαίνω που αντιδράτε έτσι,λόγω της δουλειάς που έχετε αφιερώσει στις εφαρμογές σας και τις νιώθετε "παιδιά" σας , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαλιέστε τόσο πολύ με αυτά τα ανούσια και κακοπροαίρετα σχόλια....κάθε λογικός αγοραστής ανεξαρτήτου ηλικίας το καταλαβαίνει,και όχι μόνο αυτό,αλλά και ενοχλείτε ή γελάει με τα άτομα αυτά και ο ίδιος,
για εμένα σταματήστε να ασχολείστε και απολάυστε την δημιουργία σας και τα όμορφα σχόλια...
εξάλλου όπως και στην ζωή έτσι και εδώ ή στο Itunes πάντα υπάρχουν κάποιοι που συμπεριφέρονται έτσι χωρίς λόγο...μάλλον λόγο έλλειψης παιδείας,ευγένειας,σοβαρής επιχειρηματολογίας...τι να πω?? οι καλές εφαρμογές φαίνονται και αγοράζονται ΟΤΙ σχόλια και αν έχουν...αυτό μόνο να προσέχετε...
πάντα φιλικά και με συμπαράσταση...
Επειδή ΄'ομως αυτό που μου εχει διδάξει η ζωή είναι πως δεν ήμαστε όλοι ίδιοι,... είναι πάρα πολλοί αυτοί που επηρεάζονται αρνητικά βλέποντας μια υβριστική κριτική.
Επίσης ο συγκεκριμένος χρήστης κάθε φορά που ανέβαζε την κριτική του (φρόντιζε πάντα να το κάνει αργά τη νύχτα ώστε το πρωί να φαίνεται πρώτη) οι πωλήσεις της εφαρμογής μας έπεφταν κατακόρυφα!
Πιστεύουμε οτι το προιόν μας είναι εξαιρετικό (προσωπικά θα το βαθμολογούσα με 4 αστέρια γιατί έχω κι άλλες απαιτήσεις απο εμάς) για τον μέσο χρήστη νομίζω πως είναι κοντά στα 5 αστέρια.
Σε κάποιους ίσως να μην αρέσουν κάποιες λειτουργίες ή ο σχεδιασμός ή τα γραφικά (γούστα είναι αυτά κι απολύτως σεβαστά φυσικά) και να το βαθμολογήσουν με 3 αστέρια,
αλλά το 1 αστέρι που συνοδεύεται με μια κακή κριτική μόνο υστεροβουλία και κακία δείχνει και σε μερικές περιπτώσεις, συμφέρον!
Σας ευχαριστούμε για τις συμβουλές. τα σχόλια και την συμπαράσταση. Ήταν μια πολύ μεγάλη ψυχολογική ανάσα για να συνεχίσουμε.
Στόχος μας είναι να φτιάξουμε την καλύτερη ραδιοφωνική εφαρμογή.
Είμαστε λίγοι (σε αριθμό, σε σχέση με τους κολοσούς) αλλά είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και θα τα καταφέρουμε.
Καλές διακοπές.