Σε αυτό που λέει, "δείτε τα σχόλια και στις άλλες εφαρμογές, τα ίδια άτομα δίνουν 5 αστέρια" το κοίταξε κανείς ή αβίαστα πέσατε όλοι να υπερασπιστείτε τη σκληρή δουλεια των devs?
Tο έχω ξαναγράψει οτι έχω δεί κραυγαλέα reviews - δυστυχώς και απο τη review team αυτού εδώ του φόρουμ- που κάνουν μπαπ απο χιλιόμετρα οτι είναι "στημένα". 5 αστέρια, thumbs up, θαυμαστικά, γελάκια, καρδόυλες και όλα υπερτέλεια για μέτριότατες εφαρμογές.
Επανέρχομαι επειδή βλέπω οτι το παραπάνω το περάσατε στο ντούκου, και επειδή το συνεχίζετε (και κυρίως ο developer)...
Κάθησα και έψαξα λίγο πιο αναλυτικά τα reviews της εφαρμογής "Ραδιόφωνο" απο το itunes, που παρέχονται περισσότερα στοιχεία.
Με λύπη μου αναφέρω τα παρακάτω που διαπίστωσα:
Α)
Σούπερ Ντούπερ 5άστερα reviews απο άτομα που δεν έχουν ξανακάνει σχόλιο
ΠΟΥΘΕΝΑ. Τυχαίο?
Δε νομίζω.
(Εκτός αν θεωρούμε οτι η πρώτη και μοναδική εφαρμογή που θα αγοράσει κάποιος με iPhone ειναι το Ραδιόφωνο)
Και αν θέλετε περισσότερα στοιχεία, ανοίξτε το itunes, βρείτε την εφαρμογή Ραδιόφωνο και δείτε τα reviews:
Μαρίνα-Περιστέρι 5/8/11
Koza1971 4/8/11
Θεόδωρος1111 28/7/11
vespa79 (αυτός βάζει 5αστέρια σε ότι φέρει υπογραφή George Blu, και δεν έχει ασχοληθεί με καμία άλλη εφαρμογή πέρα απο μια αντίστοιχη, άλλου developer -panayotis.com στην οποία μαντέψτε.. έβαλε
1 αστέρι, κράζοντας για αποτυχία, εφαρμογή άλλης εποχής κτλ! πολύ γέλιο!)
Iason Karagiorgas 18/7/11
George Bakiris 18/7/11 (5αστέρια σε 2 εφαρμογές του George Blu, δεν ξέρω πως έκατσε και ασχολήθηκε και με άλλη μία :Ρ)
Master-Streamer69 14/7/11 (αποκλεστικός αντιπρόσωπος 5αστέρων του George Blu, δεν ασχολείτε με
καμία άλλη απο τις 425,000 άλλες εφαρμογές του app store)
OdysseyM 1/3/11
Makiskirv 16/2/11
digi78 28/1/11
gbour65 28/1/11
B ) Σχόλια απίστευτου κραξίματος, χωρίς επεξήγηση (τύπου σκ@τ@, τελεία και παυλα) επίσης απο άτομα που δεν έχουν ξανακάνει σχόλιο
ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού! Τυχαίο και αυτό?
Δε νομίζω.
Christina Gavriilidou 10/8/10
Dimitris Spyridakis 25/7/11
Pepe7778 13/3/11
bibasart 7/3/11 (ο George Blu πρέπει να του σκότωσε τη μάνα δεν εξηγείται αλλιώς )
Ελενα_Ο 15/1/11
Geo2152 21/10/10
ps2105 26/6/10 (αυτός προτείνει και άμεση απόσυρση, είναι πολύ μπροστά το παληκάρι)
Δυστυχώς το itunes δεν μου επιτρέπει να αντιγράψω τα σχόλια, όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να ανοίξετε το iTunes...
Επίσης δεν ασχολήθηκα με άλλη εφαρμογή, απλά επειδή βαρέθηκα.
Η επιλογή έγινε εντελώς τυχαίαΕίμαι όμως πεπεισμένος μετά απο αυτά οτι και άλλη εφαρμογή, άλλου Έλληνα developer να κοιτάξω, μια απο τα ίδια θα δώ.
Η δική μου εκδοχή?(πείτε με καχύποπτο, δεν με απασχολεί)
Α) Στην καλύτερη περίπτωση
φίλοι-αυλικοί των developers (αλλά και πάλι τι στα διάλα, άλλη εφαρμογή δεν έχουν κατεβάσει/σχολιάσει? Όλος τους ο καημός κρατώντας ένα iPhone στα χέρια τους, ήταν αυτή η εφαρμογή?
)
Ψευτικα accounts που εχουν δημιουργηθεί
απο τους ίδιους τους δημιουργούς , μόνο και μόνο για να αποθεώσουν την εφαρμογή τους ώστε να δίνει όποτε χρειάζεται ώθηση στις πωλήσεις της κτλ κτλ
Β)Στην καλύτερη περίπτωση, απλά
δυσαρεστημένοι πελάτες (που μετά απο τόόόση δυσαρέσκεια, αποφάσισαν να μην ξανακατεβάσουν
καμία εφαρμογή απο τις υπόλοιπες 425,000
)
Ανθέλληνες
Ψευτικα accounts που έχουν δημιουργηθεί
απο ανταγωνιστές developers, ώστε να θάψουν την εφαρμογή του άλλου.
Ελπίζω να μου διαφεύγει κάτι στην όλη ιστορία και να μη την έχω ερμηνεύσει σωστά. (αναμένω και τη θέση του bluradio, μιας και ξεκίνησε το θέμα για να παραπονεθεί. Δεν είδα όμως να παραπονιέται για τα
Α reviews, anyway)
Αν όμως ισχύουν όσα υποπτεύομαι, ευχομαι όσοι (αν) ακολουθούν ανάλογες τακτικές, να φάνε Installous σύννεφο και να μην μπορούν να γραφτούν σύντομα ΟΥΤΕ στο ταμείο ανεργίας. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.