σωστος.! μαλλον αυτοι που θεωρουν δυσκολο να το γεμισεις ενα 64αρι, παιζουν μονο κανα παιχνιδακι και καμια εφαρμογουλα.
Όχι φίλε μου. Προσωπικά τα βιντεο/φωτο που βγάζω αμέσως τα περνάω στον μακ μου κ απο το iphoto συγχρονιζω τα αγαπημενα μου πισω στο κινητο. Επισης εχω καμια 20αρια εφαρμογες, 2-3 παιχνιδια, κ φορτωνω πολυ το dropbox κ τα pages/numbers με αρχεια excel/word λόγω δουλειας. Οσο για ταινιες βαζω 2-3 μεσω vlc streamer κ τις βλεπω στη TV μου. Βεβαια ο καθενας κανει διαφορετικη χρηση. Μια συμβουλη προς το φιλο που μεταφερει ταινιες. Μεσω handrbrake κ προφιλ "iphone4 h.264" εχεις την ιδανικη ποιοτητα για προβολη σε iphone4 κ μεγεθη 2-3gb το πολυ για μια 2ωρη ταινια. Οποτε τα περνας απευθειας μεσω itunes στο κινητο κ γλυτωνεις το decoding απο τριτες εφαρμογες. Βέβαια δεν ξερω αν διαθετεις τον απαραιτητο χρονο για να τα μετατρεψεις
Σε οτι αφορα τον Α5 δεν ξερω αν θα ειναι ακριβως ο ιδιος ή καποιος κλωνος του downgraded αμυδρά για να χρησιμοποιηθεί στο iphone. Κάτι σαν τις καρτες γραφικών στους σταθερους κ τους φορητους υπολογιστές που εχουν τετοιες μικροδιαφορες. Κ αν μαλιστα ισχυει κ το mockup του γερμανο-ιαπωνα που ειναι λεπτυτερο να δω αν θα τα καταφερουν...
Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 30/09/2011 - 17:03