Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Στην αγορά δεν αρέσει το iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
92 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:40

*OFFTOPIC*
ευτηχως υπαρχει καποιος ¨απο μηχανης θεος¨ (προφανως administrator) που σβησει σχολια που δειχνει το επιπεδο μερικων! κ στον ιδιο τον cook να λεγαμε ¨εκανες μ@κ@κια¨ετσι με τετοια κακια κ με τετοιο τροπο δε θα μας απαντουσε! Ελληναρες αθανατοι! κ μετα αναρωτιομαστε πως φτασαμε εδω που φτασαμε..

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 05/10/2011 - 00:41

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   pabou13

pabou13

iPH Member

• 257 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:41

οπα εχουμε δηλωσεις! την δοκιμασες? γτ τη κατεβασα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θελω να τη βαλω πριν βγει jb!

Απλα πεταει, ταχυτατο το 4αρι, θα στην συνιστουσα ανεπιφυλακτα ;)
Νομιζω εχει βγει jb αλλα ειναι tethered..

#18   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:42

Απλα πεταει, ταχυτατο το 4αρι, θα στην συνιστουσα ανεπιφυλακτα ;)
Νομιζω εχει βγει jb αλλα ειναι tethered..

οκ φιλε μου θα τη δοκιμασω! ευχαριστω για την ενημερωση ;)

#19   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:53

Μπορεί η αγορά να απογοητεύτηκε που δεν παρουσιάστηκε το 5, αλλά σας βάζω και στοίχημα ότι το 4S την ημέρα της κυκλοφορίας του θα κάνει τη μετοχή της Apple να φτάσει στα ταβάνια!

#20   gastonegr

gastonegr

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • GameCenter:Sbxgr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 00:54

Κριμα.. Εγω περιμενα κατι αλλο αν και το ηξερα οτι θα ηταν το 4s σε ενα post μου το αναφερω ακριβως ετσι οπως ειναι. Αλλα αυτη η apple δεν καταλαβαινει οτι δεν μας ενιαζε ο Α5 ουτε τα 8 mpixels καμερα ουτε αν θα του λεμε που εχει φτηνο καφε να παω να πιω και αυτο να μας απανταει, αλλα αυτο που ενοιαζε τους περισσοτερους ηταν μια καινουρια συσκευη με αλλο λουκ γιατι βαρεθηκαμε αυτο το design? Σιγουρα δεν θα παει καλα η συσκευη λογω της κρισης που διανυουμε. πολλοι ειναι αυτοι που θα το σκεφτουνε να αλλαξουνε απο 4 σε 4s. πχ ενας απο αυτους ειμαι και εγω δεν το δινω μεχρι να βγει το επομενο iphone. καλυτερα να παρω ενα IPAD 2 . Και αν ηταν κατι να με συγκινισει για να το παρω θα ηταν να βαλουνε επιτελους ενα ραδιο αφου δεν το βαλανε και αυτο καληνυχτα.

#21   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:02

Κριμα.. Εγω περιμενα κατι αλλο αν και το ηξερα οτι θα ηταν το 4s σε ενα post μου το αναφερω ακριβως ετσι οπως ειναι. Αλλα αυτη η apple δεν καταλαβαινει οτι δεν μας ενιαζε ο Α5 ουτε τα 8 mpixels καμερα ουτε αν θα του λεμε που εχει φτηνο καφε να παω να πιω και αυτο να μας απανταει, αλλα αυτο που ενοιαζε τους περισσοτερους ηταν μια καινουρια συσκευη με αλλο λουκ γιατι βαρεθηκαμε αυτο το design? Σιγουρα δεν θα παει καλα η συσκευη λογω της κρισης που διανυουμε. πολλοι ειναι αυτοι που θα το σκεφτουνε να αλλαξουνε απο 4 σε 4s. πχ ενας απο αυτους ειμαι και εγω δεν το δινω μεχρι να βγει το επομενο iphone. καλυτερα να παρω ενα IPAD 2 . Και αν ηταν κατι να με συγκινισει για να το παρω θα ηταν να βαλουνε επιτελους ενα ραδιο αφου δεν το βαλανε και αυτο καληνυχτα.

Το συγκεκριμένο design όχι μόνο δεν το βαρέθηκε η αγορά και ο κόσμος αλλά ακόμα και σήμερα βγαίνει το ωραιότερο σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Όσο για το ποιοι θα το πάρουν. Έχεις ένα δίκιο.

Πολύς κόσμος που έχει το 4 ίσως να το σκεφτεί.

Από την άλλη όσοι είχαν μείνει με 3GS ή ακόμα και με 3G θα το πάρουν μιας και οι συγκεκριμένες συσκευές αρχίζουν να παλιώνουν.

Πιστεύω ότι και η Apple πιο πολύ στοχεύει σε νέους χρήστες ή σε χρήστες 3GS και πίσω παρά σε κατόχους του 4.

#22   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 01:34

Πάντα θέλουμε περισσότερα από όσα μας δίνουν! Και ειδικά με τα προιόντα της Apple, πάντα απογοητευόμαστε, μέχρι να τα πιάσουμε στα χέρια μας! Εκεί είναι που κλέβουν τις εντυπώσεις, στην χρήση και όχι στα χαρτιά!

Τέλος πάντων, όποιος νομίζει ότι δεν θα πουλήσει είναι τουλάχιστον αφελής ή εκτός πραγματικότητας.
Ομοίως και για το Siri, το οποίο το "κριτικάρουν" ως περίεργο, άβολο, κτλ., με τα ίδια ακριβώς λόγια που περιέγραφαν το GUI όταν πρωτοεμφανίστηκε με τον Macintosh! Αλλά δεν βλέπω κανείς σήμερα να χρησιμοποιεί DOS ή GNU/Linux μόνο με κονσόλα! Έτσι θα κοιτάμε και αυτήν την μέρα μετά από κάποια χρόνια που το Siri (γενικά, σαν τεχνολογία) θα έχει γίνει De Facto! Γιατί δεν πρόκειται απλά για αναγνώριση φωνής, υπάρχει πολύ έρευνα πίσω από αυτό (Hidden Markova Models, artificial intelligence, decision making, κτλ.).

#23   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 05/10/2011 - 02:20

Αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ!! Έναι μέχρι να ξεκινήσουν οι πωλήσεις του και τα hands on!!!

#24   nmout

nmout

Advanced Member

• 1205 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 03:04

περιμενα μεγαλυτερη οθονη

#25   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1121 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 05/10/2011 - 06:00

Η απορια μου ειναι η εξης:
Ειδαμε cases πολλες οπου αποκαλυπταν μεαλυτερη οθονη τελειος διαφορετικο σχεδιασμο και το επιβαιβεωναν μεχρι και με τον κωδικα του itunes
Που ειναι το 5αρι λοιπον?
Ολα αυτα που ειδαμε τι ηταν?

#26   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 06:03

Η απορια μου ειναι η εξης:
Ειδαμε cases πολλες οπου αποκαλυπταν μεαλυτερη οθονη τελειος διαφορετικο σχεδιασμο και το επιβαιβεωναν μεχρι και με τον κωδικα του itunes
Που ειναι το 5αρι λοιπον?
Ολα αυτα που ειδαμε τι ηταν?

Ή μια τεράστια φούσκα ή η Apple θα μας φέρει μυστικά σε λίγο καιρό ένα νέο 5άρι και μας έδωσε αυτό για να μας κλείσει το στόμα.

Μπορεί και μέχρι τον Μάιο να δούμε και άλλο iPhone.;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#27   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1121 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 05/10/2011 - 06:13

Ή μια τεράστια φούσκα ή η Apple θα μας φέρει μυστικά σε λίγο καιρό ένα νέο 5άρι και μας έδωσε αυτό για να μας κλείσει το στόμα.

Μπορεί και μέχρι τον Μάιο να δούμε και άλλο iPhone.;-)

Εμεινα με ενα 3gs εδω και 1.5 χρονια περιμενωντας το 5
Δεν την βγαζει ως το Μαη κωστααα :P

#28   drmdtsap

drmdtsap

iPH User

• 165 μηνύματα
  • GameCenter:drmdtsap

Δημοσίευση 05/10/2011 - 06:58

παιδια ενταξει μην τρελλαθουμε τελειως. επειδη εμεις που εχουμε 4 αρια θελαμε κατι νεο σχεδιαστικα δε σημαινει οτι το 4s ειανι epic fail. ειναι ενα πολυ δυνατο τηλεφωνο και στεκεται διπλα στον ανταγωνισμο. απλα απο αυτους που εχουμε 4 μια μικρη μεριδα θα προχωρησει σε αναβαθμιση στο 4s, πιστευω.

#29   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 05/10/2011 - 07:32

Ειλικρινά δηλαδή, τι θα σας εντυπωσίαζε; Να φτιάχνει κ καφέ;
Ποσο πιά καλύτερο να το έκαναν;

Σκεφτήκατε ότι ίσως να έχει ταβανιάσει η εξέλιξη; Τι θα μπορούσαν να έβαζαν δηλαδή που σας έλειψε; Εκτος του design
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#30   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 07:37

Οι διαφορές του από το 4 είναι ασήμαντες για ένα απλό χρήστη. Όσων για το 5 ........... του χρόνου πάλι προς το καλοκαιράκι όπως συνήθως

Τελευταία επεξεργασία από: dion75, 05/10/2011 - 07:38

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0