Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Στην αγορά δεν αρέσει το iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
92 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/10/2011 - 07:37

Οι διαφορές του από το 4 είναι ασήμαντες για ένα απλό χρήστη. Όσων για το 5 ........... του χρόνου πάλι προς το καλοκαιράκι όπως συνήθως

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:iphone 12 pro max

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:03

Πολλοί φίλοι συγκρίνουν τις πωλήσεις που είχε το 3GS και λένε ότι το ίδιο θα γίνει και με το 4S.
Η γνώμη μου είναι ότι άλλο τότε και άλλο τώρα, η διαφορά είναι ότι τότε το iphone είχε ξεκινήσει να μπαίνει δυνατά στην αγορά και έφτασε στο σημείο να υπάρχει ένα σε κάθε σπίτι (σαν τους Γιάννιδες...), τώρα όμως που υπάρχει παντού είναι δύσκολο ένας που έχει το iphone 4 να πάρει το 4s (εκτός από τους σταθερούς αιμοδότες).
Εγώ προσωπικά θα περιμένω λίγους μήνες, η ιστορία έχει δείξει ότι τον Ιούνιο θα έχουμε το Iphone 5 και φανταστείτε ΉΤΤΑ για αυτούς που θα πάρουν το Ιανουάριο (γιατί τότε θα υπάρχει πλέον διαθέσιμο για τους πολλούς στην Ελληνική αγορά) το 4s, θα το κρατήσουν 6 μήνες και θα δουν μετά το iphone 5...., γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να έχεις ένα κινητό εξωτερικά κλόνος του τελευταίου μοντέλου με αναβαθμισμένο εσωτερικό από το να έχεις ένα κινητό που είναι εντελώς διαφορετικό από το επόμενο μοντέλο

Τελευταία επεξεργασία από: sotzyg, 05/10/2011 - 08:06

#33   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:07

Εγώ προσωπικά θα περιμένω λίγους μήνες, η ιστορία έχει δείξει ότι τον Ιούνιο θα έχουμε το Iphone 5 και φανταστείτε ΉΤΤΑ για αυτούς που θα πάρουν το Ιανουάριο (γιατί τότε θα υπάρχει πλέον διαθέσιμο για τους πολλούς στην Ελληνική αγορά) το 4s, θα το κρατήσουν 6 μήνες και θα δουν μετά το iphone 5....

Σωστη αυτή η σκέψη...εισαι όμως σίγουρος ότι Ιούνιο 2012 βγαινει το 5;

Τελευταία επεξεργασία από: SirAlex, 05/10/2011 - 08:07

Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#34   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:11

Σωστη αυτή η σκέψη...εισαι όμως σίγουρος ότι Ιούνιο 2012 βγαινει το 5;

Αυτό κάνει η Apple μέχρι σήμερα, γιατί να το αλλάξει τώρα, άλλωστε ένα γερασμένο καλούπι (που θα είναι τότε το iphone 4-4s τον ερχόμενο Ιούνιο) θα θέλει να το αλλάξει γρήγορα για να ξαναβγεί στην αγορά με νέο μοντέλο.

#35   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2729 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:11

τι θα γινουν ολοι αυτοι που ειχαν φτιαξει θηκες για το iphone5????
αντε μα τα πρηξανε γενικα...........

#36   iahabibi

iahabibi

iPH newbie

• 60 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:kingofthestoneage

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:12

εγώ έφυγα για Nexus Prime.

Αναρτημένη εικόνα

τουλάχιστον εκεί δεν μας συμπεριφέρονται σαν ζώα.

καλοχώνευτο το iOS5, και το twiitter intergration και το notification center.
απο το καλοκαίρι την έχω για οποιον πεταχτεί.

#37   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:19

κι εγώ σήμερα ελέω της απογοήτευσης χάζευα το Samsung Gallaxy S2 και το βρήκα καταπληκτικό.. δεν είναι άπλα στο look & feel φυσικά αλλά έχει μεγάλη οθόνη, είναι ελαφρύ κ' γρήγορο... από την άλλη δεν ξέρω, έχετε δίκιο ότι γενικά τα προϊόντα της apple κερδίζουν περισσότερο από κοντά.. περίμενα κάτι απλά πιο φρέσκο και με μεγαλύτερη οθόνη. 16 μήνες μετά δεν ήταν κ' τόσο δύσκολο πιστεύω! Επίσης έχει γεμίσει ο κόσμος 4άρια οπότε μην λέτε ότι στοχεύουν αυτούς με τα 3άρια... ποιος δεν θέλει ρε παιδιά μεγαλύτερες πωλήσεις??? Τέσπα, δεν είναι fail το event αλλά μην τρελαθούμε κιόλας ότι όλα είναι ΟΚ... τόσος κόσμος περίμενε και απλά θα χάσουν πολλές πωλήσεις... αν βγει 5άρι σχετικά σύντομα ΟΚ αλλά αυτοί που θα έχουν πάρει το 4S θα νοιώσουν λιγάκι ότι τους έπιασαν κότσο σωστά?

#38   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:30

αν βγει 5άρι σχετικά σύντομα ΟΚ αλλά αυτοί που θα έχουν πάρει το 4S θα νοιώσουν λιγάκι ότι τους έπιασαν κότσο σωστά?

Σωστά !!!!!!!!!

#39   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 08:40

Για να είμαστε και όλοι μας ειλικρινής πιστεύω ότι ειδικά φέτος ψάχναμε αιτιολογία για να μην ρίξουμε 700 ευρώ για αγορά Iphone και η καλή APPLE μας την έδωσε απλόχερα... :rolleyes:

#40   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:09

Η μετοχη ανεβηκε τωρα?τελος παντων εγω θα κλεισω λεγοντας οτι το siri ειναι αχρηστο και το bluetooth και το ραδιοφωνο αλλα θα μπορουσαν να κανουν αλλες προσθηκες πχ εγγραφης 3D σε video οπως κανουν και αλλα κινητα.Σε ολα αυτα επηρρεαζει και το θεμα οτι δεν εκαναν ουτε ενα λιφτινγκ στην συσκευη εξωτερικα(πχ εναν φωτισμο ας εβαζαν στο μηλο απο πισω)ωστε να αποκτησει ο υποψηφιος αγοραστης ενα ακομη δελεαρ για να την αποκτησει. Τελος θα πρεπει να κανουν πιο γρηγορα βηματα γιατι οι αλλες εταιριες εχουν βγαλει τον tegra 3 kal-el και δεν μπορει ακομα να παρουσιαζουν σαν την ανακαλυψη της Αμερικης τον Α5 πρεπει να επιταχυνουν αν θελουν να κοψουν το νημα του ανταγωνισμου και να μην εχουν απωλειες απο τις αλλες εταιριες γιατι αλλιως θα καταφευγουν σε μηνυσεις στην samsung για παραβιασεις σε πατεντες
Φαινεται οτι ακομα ειναι κολλημενοι εκει στο Cupertino πως εχουν να ανταγωνιστουν τον ιδιο τους τον εαυτο.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 05/10/2011 - 09:13

#41   ekaradimos

ekaradimos

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Vagelis Karadimos

Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:14

Σαν συσκευή δεν είναι άσχημα. Φυσικά δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες, που είχαν καλλιεργηθεί. Θα περίμενα μεγαλύτερη οθόνη. Πλέον η Apple δεν "παίζει μπάλα" μόνη στην αγορά των smart phones. Πιστεύω ότι "αναγκάστηκε" από τον ανταγωνισμό να βγάλει ένα κινητό με λίγο βελτιωμένα specs για να μη μείνει πίσω. Εγώ έχω ένα 4άρι, ενώ πριν ένα μήνα πούλησα το 3GS που χρησιμοποιούσε η γυναίκα μου. Άρα θα αγοράσω με μισή καρδιά το 4S, για να έχουμε και οι 2 iPhone. Υπολογίζω με την επιδότηση και τα λεφτά από την πώληση του 3GS να πληρώσω περίπου 150Ε, οπότε δεν είναι πολλά. Πάντως για όσους έχουν το 4άρι και πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, δεν είναι καλή ιδέα η αγορά του 4S.

#42   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:24

Μπορεί να έπεσε η μετοχή αλλά είναι πολλοί που πούλησαν το 3gs για να πάρουν iphone4.Όπως και εγώ περίμενα την παρουσίαση.και με κάλυψε
θα δείτε σε 1 μήνα(κ λιγότερο) πως θα ανεβεί πάλη.Εγώ προσωπικά θα το αγοράσω. :)

#43   JP335i

JP335i

iPH Contributor

• 1080 μηνύματα
  • Twitter:@JimPapan
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:JP335i

Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:41

Άποψή μου είναι πως όσοι είμαστε κάτοχοι iPhone 4 η αγορά του 4S δεν αξίζει. Το design του για μένα, είναι το πιο όμορφο που υπάρχει αυτή την στιγμή σε τηλέφωνο.

Ναι ωραίος ο Α5, ωραία η κάμερα ωραίο το Siri(αν και στην χώρα μας είναι άχρηστο) αλλά δεν είναι προσθήκες που σε κάνουν να αγοράσεις την συσκεύη ειδικά αν είσαι κάτοχος του 4
Περιμένω να δώ το iPad 3...8)

Την καλημέρα μου να έχετε. :)

#44   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1095 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 09:57

Τι να αρέσει η πατάτα που έβγαλαν απορώ! Να αντέξει ένα χρόνο ακόμα στον ανταγωνισμό;

#45   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1142 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 10:05

oσο περναει η ωρα τοσο πιο πολυ θα ηθελα να το παρω!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες