Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/11/2011 - 15:32

Δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα οσοι εχετε αυτο το προβλημα για προσπαθηστε το εξης
Πατε την φωτεινοτητα στο μαξιμουμ. Απενεργοποιηστε το αυτοματα.
Πατε ρυθμισεις -> γενικα -> αυτοματο κλειδωμα ποτε.
Μην ΣΒΗΣΕΤΕ !!!!! την οθονη για περιπου 10 - 20 λεπτα.
Πειτε μου αν εχει αλλαξει κατι.
Ειναι αυτο που σας ελεγα χτες!
Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 15:36

Δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα οσοι εχετε αυτο το προβλημα για προσπαθηστε το εξης
Πατε την φωτεινοτητα στο μαξιμουμ. Απενεργοποιηστε το αυτοματα.
Πατε ρυθμισεις -> γενικα -> αυτοματο κλειδωμα ποτε.
Μην ΣΒΗΣΕΤΕ !!!!! την οθονη για περιπου 10 - 20 λεπτα.
Πειτε μου αν εχει αλλαξει κατι.
Ειναι αυτο που σας ελεγα χτες!
Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας

+1 απο μένα για την ιδέα. Μακάρι σε κάποιους να πιάσει..

#138   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 15:41

Εμενα η οθονη μου εγινε ασπρη!
Οπως ακριβως χτες στο καταστημα της Vodafone
Το εχω ηδη 30 λεπτα συνεχεια αναμμενο και η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!
Θα κατσω να δω αν τελικα παραμεινει και ετσι αφου σβησει και ξανα αναψει

#139   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 16:16

Πήρα τηλ. το μαγαζί που το πήρα, του εξήγησα τι συμβαίνει και μου είπε πως έχει δώσει τόσα τηλέφωνα και πως κανένας δεν του ανέφερε το πρόβλημα και πως πρώτη φορά το ακούει και οτί δεν έχει καμία ενημέρωση από την Apple.
Εγώ του είπα πως το πρόβλημα είναι γνωστό και παραδεκτό απο την Apple και οτι σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται αντικατάσταση με καινούριο. Κι εκείνος μου είπε πως αντικατάσταση δεν μπορεί να μου κάνει, μόνο να το στείλει στα κεντρικά να το ελένξουν και θα μου απαντήσει σε αγνωστο χρονικό διάστημα...

απο ποοιο μαγαζι το πηρες? εχεις δικαιωμα αλλαγης μεσα σε 3 η 14 μερες αναλογα με τη πολιτικη του καταστηματος... εγω σου λεω αλλαξα 5 συσκευες στα μιντια μαρκτ δε μου εφεραν τη παραμικρη αντιρρηση

#140   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/11/2011 - 16:51

απο ποοιο μαγαζι το πηρες? εχεις δικαιωμα αλλαγης μεσα σε 3 η 14 μερες αναλογα με τη πολιτικη του καταστηματος... εγω σου λεω αλλαξα 5 συσκευες στα μιντια μαρκτ δε μου εφεραν τη παραμικρη αντιρρηση

Παιδια είναι εύκολο να μου πει κάποιος απο ποιο καταστημα το πηρε και δεν είχε πρόβλημα? για να το αγοράσω και εγω ....επειδη θελω σήμερα να το αγοράσω μπορεί να μου καποιος σε ποια καταστήματα δεν θα συναντήσουμε πρόβλημα με την οθόνη??παρακαλώ ασ πει κάποιος

#141   Chaos3X

Chaos3X

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 16:55

Απ'το κατάστημα Γερμανός στον Αγ. Δημήτριο...

#142   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 18:20

λοιπον παιδια, ακουστε πως εχει. την παρασκευη πηρα το 4s και σε σχεση με ενα αλλο iphone 4 που εχω, φενοταν καθαρα η διαφορα κιτρινιλας και ασπρου εαν τα συγκρινες.! πηγα σε στο καταστημα της vodafone που το πηρα, πηρα και εναν φιλο μου μαζι που μολις ειχε παρει και αυτος το 4s απο την wind, ακριβως το ιδιο μοντελο με το δικο μου, για να τους δειξω την διαφορα, γιατι εαν πηγαινα μονο με το δικο μου, σιγουρα θα μου ελεγαν οτι δεν εχει προβ΄λημα η συσκευη. οταν λοιπον το ειδαν και αυτοι με τα ματια τους, και απαιτησα αλλαγη συσκευης, κλασσικα μου ειπαν να παρω τηλεφωνο αρβατο. πηρα λοιπον και απο την αρβατο μου ειπαν, οτι σε καμια περιπτωση δεν ισχυει DOA για συσκευες apple.!!! και οτι αυτη ειναι η τακτικη τους. οταν τους ειπα πως γινεται π.χ. το πλαισιο να κανει αλλαγες iphone μεσα στην εβδομαδα εαν εχει προβλημα, αρα ειναι θεμα τακτικης της εκαστοτε εταιριας που πουλαει προιοντα της apple, και οχι της ιδιας της apple, μου το γυρισαν και μου ειπαν πως ειναι τελικα τακτικη της vodafone.! μου εξηγησαν πως ακομα και μια ωρα να εχω το τηλεφωνο, εαν βγαλει προβλημα, πρεπει να ακολουθηθει η γνωστη διαδικασια παραδοσης-παραλαβης απο την αρβατο.! οταν τους ειπα οτι εγω πληρωσα καινουργια συσκευη και οχι ανακατασκευασμενη και σε τοσο πολυ μικρο χρονικο διαστημα, μου ειπαν πως ΠΙΘΑΝΟΝ, δεν θα παρω ανακατασκευασμενη αφου ειναι καινουργια η συσκευη και δεν εχουν προλαβει ΙΣΩΣ να ανακατασκευασουν.! ποιος μου λεει εμενα ομως οτι δεν εχουν φερει απο το εξωτερικο, αφου εκει η συσκευη κυκλοφορει πανω απο εναν μηνα.! η απαντηση που πηρα και για αυτο απο υπαλληλο της vodafone, ηταν οτι, μακαρι να παρω ανακατασκευασμενη για να εχει ελενχθει διπλα.! οσον αφορα τωρα το προβλημα με τα χρωματα που τους ανεφερα στην αρβατο, εκαναν σαν να ειχαν πεσει απο τα συνεφα, και μου επιβεβαιωναν, οτι μεχρι σημερα δεν τους ειχε αναφερει ΚΑΝΕΝΑΣ ουτε καν τηλεφωνικα για τετοιο προβλημα.! ρε λετε να ημουν ο πρωτος μ....ας που τους πηρα τηλεφωνο? απο την αλλη αυτο που μου ειπαν ειναι οτι εαν εχει βγει ετσι καμποια παρτιδα, διακυνδινευω να μου στειλουν αλλο με αναλογο προβλημα, αλλα μπορει και να κατσουν να δοκιμαζουν τις συσκευες που εχουν σε σχεση με την δικη μου, και οταν πετυχουν την ασπρη να μου την στειλου.!!! :) μετα απο αυτα και αυτα, αποφασισα να κρατησω την συσκευη τουλαχιστον για τωρα, και βλεπουμε.!!

#143   tolistr

tolistr

iPH Enthousiast

• 416 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 15/11/2011 - 18:26

Φίλε μου όσον αφορά την Arvato για αυτό το θέμα της κίτρινης οθόνης,
μου έχουν αλλάξει 2 φορές το iphone 4,
γι' αυτό μην σε κοροϊδεύουν.

#144   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 19:01

λοιπον παιδια, ακουστε πως εχει. την παρασκευη πηρα το 4s και σε σχεση με ενα αλλο iphone 4 που εχω, φενοταν καθαρα η διαφορα κιτρινιλας και ασπρου εαν τα συγκρινες.! πηγα σε στο καταστημα της vodafone που το πηρα, πηρα και εναν φιλο μου μαζι που μολις ειχε παρει και αυτος το 4s απο την wind, ακριβως το ιδιο μοντελο με το δικο μου, για να τους δειξω την διαφορα, γιατι εαν πηγαινα μονο με το δικο μου, σιγουρα θα μου ελεγαν οτι δεν εχει προβ΄λημα η συσκευη. οταν λοιπον το ειδαν και αυτοι με τα ματια τους, και απαιτησα αλλαγη συσκευης, κλασσικα μου ειπαν να παρω τηλεφωνο αρβατο. πηρα λοιπον και απο την αρβατο μου ειπαν, οτι σε καμια περιπτωση δεν ισχυει DOA για συσκευες apple.!!! και οτι αυτη ειναι η τακτικη τους. οταν τους ειπα πως γινεται π.χ. το πλαισιο να κανει αλλαγες iphone μεσα στην εβδομαδα εαν εχει προβλημα, αρα ειναι θεμα τακτικης της εκαστοτε εταιριας που πουλαει προιοντα της apple, και οχι της ιδιας της apple, μου το γυρισαν και μου ειπαν πως ειναι τελικα τακτικη της vodafone.! μου εξηγησαν πως ακομα και μια ωρα να εχω το τηλεφωνο, εαν βγαλει προβλημα, πρεπει να ακολουθηθει η γνωστη διαδικασια παραδοσης-παραλαβης απο την αρβατο.! οταν τους ειπα οτι εγω πληρωσα καινουργια συσκευη και οχι ανακατασκευασμενη και σε τοσο πολυ μικρο χρονικο διαστημα, μου ειπαν πως ΠΙΘΑΝΟΝ, δεν θα παρω ανακατασκευασμενη αφου ειναι καινουργια η συσκευη και δεν εχουν προλαβει ΙΣΩΣ να ανακατασκευασουν.! ποιος μου λεει εμενα ομως οτι δεν εχουν φερει απο το εξωτερικο, αφου εκει η συσκευη κυκλοφορει πανω απο εναν μηνα.! η απαντηση που πηρα και για αυτο απο υπαλληλο της vodafone, ηταν οτι, μακαρι να παρω ανακατασκευασμενη για να εχει ελενχθει διπλα.! οσον αφορα τωρα το προβλημα με τα χρωματα που τους ανεφερα στην αρβατο, εκαναν σαν να ειχαν πεσει απο τα συνεφα, και μου επιβεβαιωναν, οτι μεχρι σημερα δεν τους ειχε αναφερει ΚΑΝΕΝΑΣ ουτε καν τηλεφωνικα για τετοιο προβλημα.! ρε λετε να ημουν ο πρωτος μ....ας που τους πηρα τηλεφωνο? απο την αλλη αυτο που μου ειπαν ειναι οτι εαν εχει βγει ετσι καμποια παρτιδα, διακυνδινευω να μου στειλουν αλλο με αναλογο προβλημα, αλλα μπορει και να κατσουν να δοκιμαζουν τις συσκευες που εχουν σε σχεση με την δικη μου, και οταν πετυχουν την ασπρη να μου την στειλου.!!! :) μετα απο αυτα και αυτα, αποφασισα να κρατησω την συσκευη τουλαχιστον για τωρα, και βλεπουμε.!!

Η Arvato το γνωρίζει και απο το 4 ακόμη, στο λέω με βεβαιότητα 110%. Άσε που κάνουν την πάπια..

#145   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 19:21

Εκανε κανεις το τεστ που εγραψα?
Εμενα η οθονη μου παραμενει λευκη μετα το "πειραμα"

#146   Chaos3X

Chaos3X

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 19:35

Εκανε κανεις το τεστ που εγραψα?
Εμενα η οθονη μου παραμενει λευκη μετα το "πειραμα"

Το έκανα εγώ!
Το έχω με ανοικτή την οθόνη 3 ώρες!!!
Καμία διαφορά ούτε στο ελάχιστο...

#147   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 19:44

Το έκανα εγώ!
Το έχω με ανοικτή την οθόνη 3 ώρες!!!
Καμία διαφορά ούτε στο ελάχιστο...

Εμενα φιλε μου εχει γινει λευκη!!
Το εχεις τερμα φουλ φωτεινοτητα και οχι αυτοματο?
Πολυ σημαντικο επισης να μην σβησει η οθονη! Πηγαινε για παραδειγμα στις επαφες και πανω πανω κατω συνεχεια ισα ισα για να μην σβησει η οθονη

#148   Chaos3X

Chaos3X

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 19:58

Τέρμα είναι η φωτεινότητα και δεν έχει σβήσει καθόλου η οθόνη.

#149   Chaos3X

Chaos3X

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 20:04

Λοιπόν πήγα από εκεί και μου είπαν ότι δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα, πως δεν έχει αναφερθεί πουθενά αυτό το πρόβλημα και πως δεν έχουν καμία τέτοια ενημέρωση.
Όταν εγώ του είπα ότι απιτώ να γίνει αντικατάσταση και μάλιστα να ανοιχτούν οι υποψήφιες συσκευές για να διαπιστωθεί ποιά είναι εντάξει γέλασε και μου είπε ότι και μετά πως θα πουλήσω εγώ τις ανοιγμένες συσκευές? Κι εγώ του είπα ότι αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα και πως εγώ πλήρωσα για μία συσκευή που είναι ελλατωματική!
Μου είπε να μιλήσω με τα κεντρικά ή να το αφήσω εκεί για να σταλεί στα κεντρικά! Τα οποία κεντρικά είναι στον Αγ. Στέφανο.
Έφυγα από εκεί και πήρα τηλ. τα κεντρικά και περιέγραψα όλη την ιστορία απ'την αρχή.
Έπεσαν απ'τα σύνεφφα!!! Πρώτη φορά το άκουγαν! Δεν έχει αναφερθεί ποτέ και να το στείλω να το κοιτάξουν!!!
Τι να πώ... Φαίνεται πως ξέμεινα με τον κινέζο!

#150   ihnn35

ihnn35

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/11/2011 - 21:09

Λοιπόν πήγα από εκεί και μου είπαν ότι δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα, πως δεν έχει αναφερθεί πουθενά αυτό το πρόβλημα και πως δεν έχουν καμία τέτοια ενημέρωση.
Όταν εγώ του είπα ότι απιτώ να γίνει αντικατάσταση και μάλιστα να ανοιχτούν οι υποψήφιες συσκευές για να διαπιστωθεί ποιά είναι εντάξει γέλασε και μου είπε ότι και μετά πως θα πουλήσω εγώ τις ανοιγμένες συσκευές? Κι εγώ του είπα ότι αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα και πως εγώ πλήρωσα για μία συσκευή που είναι ελλατωματική!
Μου είπε να μιλήσω με τα κεντρικά ή να το αφήσω εκεί για να σταλεί στα κεντρικά! Τα οποία κεντρικά είναι στον Αγ. Στέφανο.
Έφυγα από εκεί και πήρα τηλ. τα κεντρικά και περιέγραψα όλη την ιστορία απ'την αρχή.
Έπεσαν απ'τα σύνεφφα!!! Πρώτη φορά το άκουγαν! Δεν έχει αναφερθεί ποτέ και να το στείλω να το κοιτάξουν!!!
Τι να πώ... Φαίνεται πως ξέμεινα με τον κινέζο!

Πάρε τηλέφωνο εδώ: 00800 44145417 (Apple Support Greece), είναι χωρίς χρέωση, και θα σου πουν το αυτονόητο πως γνωρίζουν το πρόβλημα. ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες