φιλε μου πηγα μιντια μαρκτ αλιμου και το πηρα και ηταν πιο λευκο απο το εκθεσιακο αν θες ρισκαρε το αλλα μιντια μαρκτ συγγρου μακρυα 4 συσκευες αλλαξα απο εκειΠαιδια είναι εύκολο να μου πει κάποιος απο ποιο καταστημα το πηρε και δεν είχε πρόβλημα? για να το αγοράσω και εγω ....επειδη θελω σήμερα να το αγοράσω μπορεί να μου καποιος σε ποια καταστήματα δεν θα συναντήσουμε πρόβλημα με την οθόνη??παρακαλώ ασ πει κάποιος

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)
Δημοσίευση 15/11/2011 - 22:00
Ad
Δημοσίευση 15/11/2011 - 22:04
φιλε μου οι περισσοτεροι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ απο πωλητες μεχρι service οι παντες.λοιπον αν η εγγυηση ειναι απο vodafone πας και απαιτεις αλλαγη αντε με τους ασχετουςλοιπον παιδια, ακουστε πως εχει. την παρασκευη πηρα το 4s και σε σχεση με ενα αλλο iphone 4 που εχω, φενοταν καθαρα η διαφορα κιτρινιλας και ασπρου εαν τα συγκρινες.! πηγα σε στο καταστημα της vodafone που το πηρα, πηρα και εναν φιλο μου μαζι που μολις ειχε παρει και αυτος το 4s απο την wind, ακριβως το ιδιο μοντελο με το δικο μου, για να τους δειξω την διαφορα, γιατι εαν πηγαινα μονο με το δικο μου, σιγουρα θα μου ελεγαν οτι δεν εχει προβ΄λημα η συσκευη. οταν λοιπον το ειδαν και αυτοι με τα ματια τους, και απαιτησα αλλαγη συσκευης, κλασσικα μου ειπαν να παρω τηλεφωνο αρβατο. πηρα λοιπον και απο την αρβατο μου ειπαν, οτι σε καμια περιπτωση δεν ισχυει DOA για συσκευες apple.!!! και οτι αυτη ειναι η τακτικη τους. οταν τους ειπα πως γινεται π.χ. το πλαισιο να κανει αλλαγες iphone μεσα στην εβδομαδα εαν εχει προβλημα, αρα ειναι θεμα τακτικης της εκαστοτε εταιριας που πουλαει προιοντα της apple, και οχι της ιδιας της apple, μου το γυρισαν και μου ειπαν πως ειναι τελικα τακτικη της vodafone.! μου εξηγησαν πως ακομα και μια ωρα να εχω το τηλεφωνο, εαν βγαλει προβλημα, πρεπει να ακολουθηθει η γνωστη διαδικασια παραδοσης-παραλαβης απο την αρβατο.! οταν τους ειπα οτι εγω πληρωσα καινουργια συσκευη και οχι ανακατασκευασμενη και σε τοσο πολυ μικρο χρονικο διαστημα, μου ειπαν πως ΠΙΘΑΝΟΝ, δεν θα παρω ανακατασκευασμενη αφου ειναι καινουργια η συσκευη και δεν εχουν προλαβει ΙΣΩΣ να ανακατασκευασουν.! ποιος μου λεει εμενα ομως οτι δεν εχουν φερει απο το εξωτερικο, αφου εκει η συσκευη κυκλοφορει πανω απο εναν μηνα.! η απαντηση που πηρα και για αυτο απο υπαλληλο της vodafone, ηταν οτι, μακαρι να παρω ανακατασκευασμενη για να εχει ελενχθει διπλα.! οσον αφορα τωρα το προβλημα με τα χρωματα που τους ανεφερα στην αρβατο, εκαναν σαν να ειχαν πεσει απο τα συνεφα, και μου επιβεβαιωναν, οτι μεχρι σημερα δεν τους ειχε αναφερει ΚΑΝΕΝΑΣ ουτε καν τηλεφωνικα για τετοιο προβλημα.! ρε λετε να ημουν ο πρωτος μ....ας που τους πηρα τηλεφωνο? απο την αλλη αυτο που μου ειπαν ειναι οτι εαν εχει βγει ετσι καμποια παρτιδα, διακυνδινευω να μου στειλουν αλλο με αναλογο προβλημα, αλλα μπορει και να κατσουν να δοκιμαζουν τις συσκευες που εχουν σε σχεση με την δικη μου, και οταν πετυχουν την ασπρη να μου την στειλου.!!!
μετα απο αυτα και αυτα, αποφασισα να κρατησω την συσκευη τουλαχιστον για τωρα, και βλεπουμε.!!
Δημοσίευση 15/11/2011 - 22:09
γιατι αν το κυνηγησετε θα αλλαξετε συσκευη και θα βρειτε καποια καλη....
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗ ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΕΙΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ...
ΑΛΛΑΞΑ 5 ΓΑ....Σ ΣΥΣΚΕΥΕς ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ
670 ΕΥΡΩ !!!! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΙς ΑΝΟΙΓΜΕΝΕς ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΛΛΙΩς ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ
Δημοσίευση 16/11/2011 - 00:05
Το θεμα οτι εγω τα πηρα απο Αγγλια και δεν ξερω αν αξιζει να τα γυρισω πισω!
Και αν φυσικα τα αλλαξουν. Διαβασα οτι ενδεχομενως μετα απο καποιο διαστημα φευγει αυτο το φαινομενο!
Απο την Τριτη που τα εχω εγω δεν ειδα καποια διαφορα
Στο αλλαζουν..
Εγω στο Γερμανο το πηγα,εβγαλε μια φωτοτυπια την αποδειξη,και την πρωτοτυπη την κρατησα εγω..
Παγκοσμια εγγυηση εχει το κινητο για 1 χρονο.
Οτι αλλο σου πουνε,αν σου πουνε ειναι ψεμα.
Εγω ειχα προβλημα με την κεραια,αμα το αλλο εχει προβλημα με την οθονη θα πηδηχτω απο το παραθυρο!
Sakis K. ipad2
Δημοσίευση 16/11/2011 - 00:08
φιλε μου οι περισσοτεροι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ απο πωλητες μεχρι service οι παντες.λοιπον αν η εγγυηση ειναι απο vodafone πας και απαιτεις αλλαγη αντε με τους ασχετους
πηγα και ειπαν δεν το αλλαζουν.! η μαλλον το αλλαζουν αλλα με την διαδικασια αρβατο. οχι επι τοπου.!
Δημοσίευση 16/11/2011 - 00:15
λοιπον ενα πραγμα θα πω....
γιατι αν το κυνηγησετε θα αλλαξετε συσκευη και θα βρειτε καποια καλη....
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗ ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΕΙΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ...
ΑΛΛΑΞΑ 5 ΓΑ....Σ ΣΥΣΚΕΥΕς ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ
670 ΕΥΡΩ !!!! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΙς ΑΝΟΙΓΜΕΝΕς ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΛΛΙΩς ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ
πηγα φιλε μου, και τους εδειξα την διαφορα και παραδεχτηκαν οτι οντως εχει διαφορα με τα αλλα. αλλα μου ειπαν να μιλησω με αρβατο. δεν υπαρχει DOA ουτε μιας μερας σε iphone. ετσι μου ειπαν.! ειμουν ετοιμος να τους γ....ησω αλλα σκεφτομε και τι θα βγει. θα παω κανενα αυτοφωρο θα φαω και καμια μυνηση.! το θεμα ειναι οτι δεν το αλλαζουν επι τοπου. και τι μπορω να κανω? τι εναλακτικες εχω? να το καταγγειλω? ωραια το καταγγελω. ε και? ποτε θα βγαλω ακρη και ακομα και να δικαιωθω? νομιζω οτι λιγοτερο απο μηνα δεν προκειται στην καλυτερη, εαν μπλεξω με δικηγορους και τα σχετικα.! οποτε δεν το στελνω στην αρβατο που θα το αλλαξουν σιγουρα και θα το παρω σε καμια εβδομαδα.? δεν ξερω ρε παιδια. ακουω γνωμες. παντως μαλλον αφου δεν μου το αλλαζουν, θα το κρατησω γαι την ωρα. και να σας πω και κατι? αφου ειναι προβλημα η κιτρινιλα και το γνωριζουν, θα το στειλω κανα 6αρι μηνες αργοτερα, που θα εχει και φυσιολογικες εξωτερικες φθορες η συσκευη, και θα παρω αλλη κουκλα.!

Δημοσίευση 16/11/2011 - 00:21

Δημοσίευση 16/11/2011 - 00:30
Καλα στο τελος θα πουν πως εχει ενσωματομενο το f.lux για να μη πονανε τα ματια μας το βραδυ!
ου μπλεξεις αδερφε. ου μπλεξεις. γα....ε τα.....
Δημοσίευση 16/11/2011 - 10:18
τωρα το ανοιξα το δικο μου!!!
ολα καλα λευκο οπως το 4αρι που είχα
Δημοσίευση 16/11/2011 - 11:47
ουφφφφφφ!!
τωρα το ανοιξα το δικο μου!!!
ολα καλα λευκο οπως το 4αρι που είχα
Καλοταξιδο!
Αντε και στα δικα μας!
Sakis K. ipad2
Δημοσίευση 16/11/2011 - 12:06
ευχαριστώ πολύ!!!!Καλοταξιδο!
Αντε και στα δικα μας!
Sakis K. ipad2
Δημοσίευση 16/11/2011 - 14:13
Δημοσίευση 16/11/2011 - 14:43
Δημοσίευση 16/11/2011 - 15:59
Κανονικά αφού το πρόβλημα είναι γνωστό και παραδεκτό από την apple θα έπρεπε να γίνουν μαζικές επιστροφές!
Εγώ ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με τον Γερμανό και να τους αφήσω το τηλ. μου να το στείλουν στα κεντρικά και όποτε μου το ξαναστείλουν και το τι θα κάνουν και αν το αλλάξουν τελικά...
Δεν πρόκειται να μπώ σε αυτή την διαδικασία...
Δημοσίευση 16/11/2011 - 16:16

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες