Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 14/11/2011 - 22:50

Σήμερα είδα ένα λευκό 4S στο public στο Σύνταγμα και είναι πραγματικά χιονάτη που λένε τα παιδιά. Καταρχάς το γύρω γύρω και το πίσω είναι πολύ πιο άσπρα απ τα 4άρια που έχω δει ( και ipod touch) αλλά και η οθόνη πιο άσπρη από iPhone 4 που συγκρίναμε :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 14/11/2011 - 22:51

Για απαντήσεις στο θέμα του κιτρινου παραπεμπω εδω.

http://www.iphonehel...topic/81455-ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΩ ΦΩ(ΡΟΥΜ) - Χιουμοριστικό Μαγκαζίνο Τεύχος 3

Σταλμένο μέσω Αραπη-μεξ

Mapatalk(arpouzi)
Whatsapp doc?

#123   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/11/2011 - 22:57

iphone 4s
Αναρτημένη εικόνα

iphone 4
Αναρτημένη εικόνα

lol να κανουμε και καμια πλακουλα παιδια....:) λοιπον τα κανονικα ειναι τα απο κατω.! ειναι κανονικο η οχι? εγω το βλεπω για κιτρινο το 4s παντως.! :(

iphone 4s
Αναρτημένη εικόνα

iphone 4
Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 14/11/2011 - 23:02

#124   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2011 - 22:59

Και πανω που ειχα αποφασισει για το λευκο... Τι μου κανεις τωρα >:(

Να το πάρεις αφού το θές και cross your fingers! Υπάρχουν και "χιονάτες" που θα καταευχαριστηθείς!

#125   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 14/11/2011 - 23:00

iphone 4s
Αναρτημένη εικόνα

iphone 4
Αναρτημένη εικόνα

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;!

Αυτό θα ηταν το iphone της δεκαετιας του 70 λολ! Flower power phone χαχα

Σταλμένο μέσω Αραπη-μεξ

Mapatalk(arpouzi)
Whatsapp doc?

#126   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 14/11/2011 - 23:05

Και πανω που ειχα αποφασισει για το λευκο... Τι μου κανεις τωρα >:(

Σκέψου ότι αν πάρεις το λευκό έχεις λιγότερες πιθανότητες να σου βγει κιτρινίλα :P

#127   HolyDeamon

HolyDeamon

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2011 - 23:19

iphone 4s
Αναρτημένη εικόνα

iphone 4
Αναρτημένη εικόνα

lol να κανουμε και καμια πλακουλα παιδια....:) λοιπον τα κανονικα ειναι τα απο κατω.! ειναι κανονικο η οχι? εγω το βλεπω για κιτρινο το 4s παντως.! :(

iphone 4s
Αναρτημένη εικόνα

iphone 4
Αναρτημένη εικόνα

Το κιτρινο που λετε ολοι ετσι ειναι??? στο 4s παντως η οθονη ειναι και απο τον ηλιο ξεξασπρότερη!!! :P Μια χαρα τη βλεπω εγω

#128   alkoudis

alkoudis

iPH User

• 101 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2011 - 23:26

εμενα το 4αρη είναι ασπρο ρε γαμώτο! άμα ήταν κίτρινο θα πηγενα να το κάνω αλλαγη γιατί έχει κάτι γρατζουνιές! λέτε να βάλω το φλουξ και να το πάω για αντικατάσταση? :o :lol: :lol:

#129   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 14/11/2011 - 23:45

Να και δύο φωτογρφίες για να μου πείτε κι εσείς την γνώμη σας.

Στις φωτό δεν φαίνεται καλά.
Κανονικά είναι πολύ πιο κίτρινο!!!

:mad: :mad: :mad:

από πού το αγόρασες? είναι το λευκό η μαύρο?

#130   Chaos3X

Chaos3X

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 11:39

Ποτε το πηρες;

Το πήρα χθές σε λευκό χρώμα.

#131   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 11:43

Το πήρα χθές σε λευκό χρώμα.

Δεν το συζητάς…Πηγαίνεις και απαιτείς, αν σου κάνουν τον κινέζο υπάρχουν τρόποι να κινηθείς,δε νομίζω να φτάσεις εκεί. Να αναφέρεις οτι το πρόβλημα είναι γνωστό και παραδεκτό απο την Apple και οτι σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται αντικατάσταση με καινούριο.

#132   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 14:48

ρε παιδια τελικα τι γινεται με το προβλημα? σημερα το συγκρινα με ενα ιδιο 4s ενος φιλου, και δεν εχει καμια σχεση. πηρα την αρβατο αφου με συνδεσαν απο την εξυπηρετηση πελατων της vodafone, και μου ειπαν οτι φυσικα αναλαμβανουν να το αλλαξουν αλλα απο την στιγμη που ειναι καινουργιο, αν μπορω να κανονισω με το καταστημα που το πηρα της voda να μου δωσουν αλλο. εγω πηγα και ειπα να μου το αντικαταστησουν και μου απαντησαν οτι θα εποικηνωνησουν με αρβατο, και θα με παρουν τηλεφωνο για το τι θα κανουμε. τι γινεται τωρα??? :(

#133   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1058 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/11/2011 - 14:58

Εχω ενα λευκο 4s το εβαλα μολις τωρα διπλα σε ενα 4 η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι το 4s ειναι πολυ πιο φωτεινο απο το 4.....

#134   Chaos3X

Chaos3X

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 15:13

Δεν το συζητάς…Πηγαίνεις και απαιτείς, αν σου κάνουν τον κινέζο υπάρχουν τρόποι να κινηθείς,δε νομίζω να φτάσεις εκεί. Να αναφέρεις οτι το πρόβλημα είναι γνωστό και παραδεκτό απο την Apple και οτι σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται αντικατάσταση με καινούριο.

Πήρα τηλ. το μαγαζί που το πήρα, του εξήγησα τι συμβαίνει και μου είπε πως έχει δώσει τόσα τηλέφωνα και πως κανένας δεν του ανέφερε το πρόβλημα και πως πρώτη φορά το ακούει και οτί δεν έχει καμία ενημέρωση από την Apple.
Εγώ του είπα πως το πρόβλημα είναι γνωστό και παραδεκτό απο την Apple και οτι σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται αντικατάσταση με καινούριο. Κι εκείνος μου είπε πως αντικατάσταση δεν μπορεί να μου κάνει, μόνο να το στείλει στα κεντρικά να το ελένξουν και θα μου απαντήσει σε αγνωστο χρονικό διάστημα...

#135   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 15:24

Πήρα τηλ. το μαγαζί που το πήρα, του εξήγησα τι συμβαίνει και μου είπε πως έχει δώσει τόσα τηλέφωνα και πως κανένας δεν του ανέφερε το πρόβλημα και πως πρώτη φορά το ακούει και οτί δεν έχει καμία ενημέρωση από την Apple.
Εγώ του είπα πως το πρόβλημα είναι γνωστό και παραδεκτό απο την Apple και οτι σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται αντικατάσταση με καινούριο. Κι εκείνος μου είπε πως αντικατάσταση δεν μπορεί να μου κάνει, μόνο να το στείλει στα κεντρικά να το ελένξουν και θα μου απαντήσει σε αγνωστο χρονικό διάστημα...

Μαέστρος στην αποφυγή ο κύριος..Να πας απο εκεί, να είσαι απόλυτος, δεν λέω βέβαια
να πάρεις γάντια του box, αλλά μην είσαι και η προσωποποίηση της ευγένειας. Έδωσες λεφτά,
πήρες κάτι το οποίο έχει εμφανώς ελάττωμα σε σχέση με άλλα, συνεπώς υποχρεούται να πράξει τα
νόμιμα, στην περίπτωσή σου, αντικατάσταση. Δείξτου το δίπλα απο ένα εκθεσιακό, ή πάρε κι ενός φίλου σου
και δώστου να καταλάβει. Στη θέση σου δεν θα άφηνα μέρα να περάσει, ο χρόνος που περιμένεις για την
αντικατάσταση είναι δυστυχώς εις βάρος σου..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες