Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   stelos2003

stelos2003

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Twitter:@stelos2003
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:.ScorpiOn.

Δημοσίευση 14/11/2011 - 04:22

εγω απο καναδα 4s φαινεται μια χαρα (απο εμπειρια λογω του οτι ειχα και κιτρινιαρικο και ''ασπρο'' 4αρι).. Με το καλημερα αυριο θα το συκρινω με του αδερφου μου :Ρ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 14/11/2011 - 04:26

Εγώ πιστέυω ότι το κάνετε πολύ μεγάλο θέμα. Νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με software παρά με hardware το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δοκιμάστε να βάλετε το flux όταν το κάνετε jb και θα το κάνετε τσακ μπαμ άσπρο. Εγώ προσωπικά αυτό έκανα στο 4άρη μου που ήταν κιτρινιασμένο από την πρώτη μέρα και τώρα είναι πιο λευκό από όλα όσα το έχω συγκρίνει.

Nα δω τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα.....Eχω κανει αντικατασταση 5 τηλεφωνα απο την apple για το συγκεκριμενο προβλημα και θα μας πεις τωρα οτι κανουμε λαθος και να το φτιαξουμε με το f.lux.....

#93   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 14/11/2011 - 04:27

εγω απο καναδα 4s φαινεται μια χαρα (απο εμπειρια λογω του οτι ειχα και κιτρινιαρικο και ''ασπρο'' 4αρι).. Με το καλημερα αυριο θα το συκρινω με του αδερφου μου :Ρ

να υποθεσω και το Sακι λευκο?

Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 14/11/2011 - 04:27

#94   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2011 - 13:04

Πηγα σημερα σε ενα καταστημα Vodafone να συγκρινω την οθονη του κινητου μου Iphone 4s 32gb (αγορασμενο απο Αγγλια)και η διαφορα ηταν ΕΜΦΑΝΗΣ!!!!
Το δικο μου ειναι σαφως πιο κιτρινο!!!!!!!!!!!!
Πηρα τηλ στην Apple στην Αγγλια και μου ειπαν οτι τους εχουν τυχει καποιες τετοιες περιπτωσεις και οτι θα πρεπει να το στειλω πισω προκειμενου να μου στειλουν καινουργιο!!!
Παω να τρελλαθω!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: spacegucci, 14/11/2011 - 13:09

#95   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2011 - 13:08

στειλτω στην arvato οχι στην Αγγλια

#96   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2011 - 13:08

στειλτω στην arvato οχι στην Αγγλια

Και ειναι σιγουρο οτι αυτοι θα το αλλαξουν?

#97   akiszaki

akiszaki

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 14/11/2011 - 13:10

από που το πήρες φίλε μου;

απο wind το πηρα

#98   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2011 - 13:39

Και ειναι σιγουρο οτι αυτοι θα το αλλαξουν?

παρτους ενα τηλ πρωτα...

#99   gastonegr

gastonegr

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Sbxgr

Δημοσίευση 14/11/2011 - 13:49

τυχερος και εγω . Ασπρο κατασπρο.

#100   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1407 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/11/2011 - 14:05

μην μου λετε τετοια τωρα γτ μεσ την βδομαδα θα παω να το παρω κ εγω κ το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα θα παρω i phone k δεν θα χω να το συγκρινω

το ιδιο και εγω..ελεγα να το παρω τωρα σαν πρωτο μου iphone αλλα με αυτα που ακουω δισταζω λιγο.. :unsure:

#101   stelos2003

stelos2003

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Twitter:@stelos2003
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:.ScorpiOn.

Δημοσίευση 14/11/2011 - 14:30

να υποθεσω και το Sακι λευκο?

Ναι το 4ς ειναι λευκο και μολις το εβαλα διπλα διπλα με του αδερφου μου το 4αρι και ψιλοστεναχωριθηκε.. :P ευτυχως κομπλε η ''χιονατη'' οπως την αποκαλει και ο κωστας..

#102   emmker

emmker

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2011 - 15:05

Παιδες να διαχωρισουμε λιγο τις κιτρινιλες απο την πιο "ζεστη" (πιο κιτρινη χροια) στην οθονη. Αν εχει κιτρινιλες απο την κολα οντως πρεπει να επιστραφει για αλλαγη.
Αν προκειται ομως για ππιο "ζεστη" οθονη τοτε αλλαζει το θεμα. Η apple προμηθευεται οθονες απο 2 κατασκευαστες. Η μια περιπτωση οθονης ειναι πιο ψυχρη και η αλλη πιο θερμη. Η καθε μια εχει και τα πλεονεκτηματα της. Η ψυχρη εχει υψηλη φωτηνοτητα αλλα χανει ελαχιστα στην ορθη αποδοση των χρωματω (ο πυχης ειναι ψηλα οπως και να εχει αρα δεν μιλαμε για μεγαλη αποκληση), και η θερμη εχει καλυτερη πιστοτητα χρωματων (πλισιαζει περισσοτερο στο true color) αλλα χαμηλοτερη φενομενικη φωτινοτητα.
Ειναι καθαρα θεμα επιλογης.
Αν συγκρινεις το λευκο μιας ακριβης οθονης (eizo κτλ) με το λευκο της θερμης, ειναι σχεδον ιδια, αντιθετως το λευκο της ψυχρης πλισιαζει στο λευκο των απλων οθονων του εμποριου που ενω δεν ειναι true λευκο, παρολα αυτα καλοπιζει τα χρωματα.
Ειναι κατι σαν το EQ για τον ηχο. Στην ψυχρη εχει "ΕQ" ενω στην θερμη οχι, για να το πουμε χοντροκομμενα.

#103   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2011 - 15:56

Παιδες να διαχωρισουμε λιγο τις κιτρινιλες απο την πιο "ζεστη" (πιο κιτρινη χροια) στην οθονη. Αν εχει κιτρινιλες απο την κολα οντως πρεπει να επιστραφει για αλλαγη.
Αν προκειται ομως για ππιο "ζεστη" οθονη τοτε αλλαζει το θεμα. Η apple προμηθευεται οθονες απο 2 κατασκευαστες. Η μια περιπτωση οθονης ειναι πιο ψυχρη και η αλλη πιο θερμη. Η καθε μια εχει και τα πλεονεκτηματα της. Η ψυχρη εχει υψηλη φωτηνοτητα αλλα χανει ελαχιστα στην ορθη αποδοση των χρωματω (ο πυχης ειναι ψηλα οπως και να εχει αρα δεν μιλαμε για μεγαλη αποκληση), και η θερμη εχει καλυτερη πιστοτητα χρωματων (πλισιαζει περισσοτερο στο true color) αλλα χαμηλοτερη φενομενικη φωτινοτητα.
Ειναι καθαρα θεμα επιλογης.
Αν συγκρινεις το λευκο μιας ακριβης οθονης (eizo κτλ) με το λευκο της θερμης, ειναι σχεδον ιδια, αντιθετως το λευκο της ψυχρης πλισιαζει στο λευκο των απλων οθονων του εμποριου που ενω δεν ειναι true λευκο, παρολα αυτα καλοπιζει τα χρωματα.
Ειναι κατι σαν το EQ για τον ηχο. Στην ψυχρη εχει "ΕQ" ενω στην θερμη οχι, για να το πουμε χοντροκομμενα.

Μαζί σου στο πρώτο σκέλος. Οι κατασκευαστές της οθόνης είναι 2 μόνο? Κι αν ναι,
πόσες διαφορετικές οθόνες βγάζει ο καθένας? Γιατί όπως προανέφερα,
τα 3 δικά μου έχουν τελείως διαφορετικές οθόνες και τώρα που μιλάμε έχω κι ένα white,
που επίσης η οθόνη του είναι διαφορετική και απο τις 3! Υπάρχουν και ''κίτρινισμένες''
οθόνες που -όπως πολύ σωστά αναφέρεις- τα πάνε καλύτερα στην απόδοση των χρωμάτων.
Οι περισσότερες όμως χάνουν παντού και έχοντάς τα μπροστά μου αυτή την στιγμή, βλέπω τις κίτρινες να
μην μπορούν να αποδώσουν το επιθυμητό βάθος στο χρώμα και να φαίνονται θολές σε σύγκριση με
την λευκή. Κρίμα.. Αυτά τα ολίγα και για σήμερα, με έχει απογοητεύσει προσωπικά το όλο θέμα,
σκας ενα μηνιάτικο και δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Να σημειώσω οτι όλα τα iphone που έχω και σχολιάζω,
είναι του κουτιού, όλα καινούρια, όλα αγορασμένα απο μένα και δεν δέχτηκαν ποτέ την παραμικρή επέμβαση.
Ελπίζω να μην κούρασα με το μεγάλο post, είναι καλό όμως να μαθαίνουν όλοι το τι συμβαίνει και ιδίως
αυτοί που είναι έτοιμοι να αγοράσουν να την ψάξουν καλά, καλή η Apple, καλό το iPhone, είμαι κι εγώ
ένας πελάτης και υποστηρικτής του iPhone, αλλά δεν τα κλέβουμε, ούτε μας τα χαρίζουν. Πρώτα εμείς..
Πληρώνουμε (τελειότητα) και απαιτούμε (τελειότητα)..

Τελευταία επεξεργασία από: bon1121, 14/11/2011 - 15:59

#104   k3rn3l

k3rn3l

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:k3rn3l

Δημοσίευση 14/11/2011 - 16:10

Έχω δύο 4αρια μαύρα και ένα 4s λευκό...
Απλά 3 διαφορετικές οθόνες με ποιό φωτινό το 4s που πήρα τώρα...
Δέν νομίζω πάντως οτι είναι πρόβλημα αυτό. :blush:

#105   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2011 - 16:16

Οπως σας ειπα και σε προηγουμενο μου post πηγα και συγκρινα το τηλεφωνο μου με ενα σε καταστημα Vodafone!
Με τα γνωστα αποτελεσματα. Πηρα τηλ στην Arvato και μου ειπαν να το στειλω σε αυτους και αυτοι με την σειρα τους θα το αντικαταστησουν ασχετος αν αγοραστηκε απο την Αγγλια!!! ( ευχαριστω φιλε ababapanos για την πληροφορια!!!!)
Επειδη εχω μεγαλη τρελα με το τηλ αυτο καθως και δεν μπορω να μεινω χωρις τηλ ειχα αποφασισει τα εξης να παω να αγορασω αλλο ενα απο καταστημα Vodafone να στειλω πισω το δικο στην Arvato ( και οταν με το καλο ερχοταν απο την Arvato το καινουργιο να το πουλαγα) Εννοειται πως θα εχανα χρηματα απο ολοι αυτην την διαδικασια αλλα αυτο δεν με ενοχλουσε στην προκειμένη περίπτωση.
Πηγα λοιπον στην Vodafone ( εχω πολυ καλες σχεσεις με το παλικαρι που εχει το μαγαζι " να ειναι καλα ο φιλος!!!!" ) και του ειπα την Ιστορια σχετικα με την οθονη μου.
Τον ρωτησα τι θα καναμε στην περιπτωση που και αυτο που θα αγοραζα απο αυτον ειχε την ιδια οθονη!!! Μου ειπε πως θα ανοιγαμε οσα χρειζοταν προκειμενου να βρουμε αυτο που εχει την "λευκη" οθονη!!!
Πραγματι ανοιξαμε το πρωτο και τα βαλαμε πλαι πλαι.
3 Iphone 4s ενα λευκο δικο του, ενα δικο μου και ενα το καινουργιο που μολις ειχαμε ανοιξει!!! ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!
Το δικο του το λευκο ηταν σαφως πιο λευκη η οθονη του. Το δικο μου συνεχιζε να κιτρινιζει και το καινουργιο λευκο!!
Γραφω ολο αυτο το μακροσκελες post για να καταληξω στο εξης!!!!
Μετα απο περιπου 10 λεπτα αφου τα χαζεβαμε σαν τους βλακες για να δουμε πιο ειναι "πιο λευκο" ξαφινκα το δικο μου εγινε και αυτο λευκο!!! ( παντα μιλαμε οτι ειχαμε τις ιδιες ρυθμισεις)
Λες και μολις ζεσταθηκε η οθονη του ασπρισε!!!!
Λεω δεν μπορει θα ειναι η ιδεα μου. Δεν το αλλαξα τελικα. Μολις το εχω στα χερια μου κανενα 10λεπτο η οθονη του γινεται πιο λευκη!
Αυτα και λεω να μην ασχοληθω αλλο γιατι στο τελος θα θελω γυαλια!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: spacegucci, 14/11/2011 - 16:17

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0