Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:14

Λοιπον οριστε η φωτο.

Σταλμένο απο το iΤσίου, το νέο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελία στο www.i-koutsoulame.gr)

marilina λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω λιγο, αλλα σε συκγριση με το λευκο που εχω, και το συγκρινα δεν ειναι ασπρο. πρεπει να το συγκρινεις με ενα ασπρο για να δεις την διαφορα. με το τεσσαρι που το συγκρινες, μπορει και το αλλο να ειχε την ιδια αποχρωση, για αυτο και να μην ειδες διαφορα. θα ανεβασω φωτο απο το δικο μου, με την ιδια φωτεινοτητα που εβαλες, να το συγκρινεις. και βλεπουμε.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:18

marilina λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω λιγο, αλλα σε συκγριση με το λευκο που εχω, και το συγκρινα δεν ειναι ασπρο. πρεπει να το συγκρινεις με ενα ασπρο για να δεις την διαφορα. με το τεσσαρι που το συγκρινες, μπορει και το αλλο να ειχε την ιδια αποχρωση, για αυτο και να μην ειδες διαφορα. θα ανεβασω φωτο απο το δικο μου, με την ιδια φωτεινοτητα που εβαλες, να το συγκρινεις. και βλεπουμε.....

φιλε συγνωμη που θα επεμβω αλλα με iphone 4 δεν εχει αναφερθει προβλημα με κιτρινη οθονη οποτε πιστευω οτι το να συγκρινεις ενα iphone 4s με ενα iphone 4 ειναι το καλυτερο μετρο συγκρισης

#243   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:19

Εμ δεν τα ειπα....
Μαριλινα τρεχα γυρευε τωρααα....

#244   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:20

φιλε συγνωμη που θα επεμβω αλλα με iphone 4 δεν εχει αναφερθει προβλημα με κιτρινη οθονη οποτε πιστευω οτι το να συγκρινεις ενα iphone 4s με ενα iphone 4 ειναι το καλυτερο μετρο συγκρισης

κανεις λαθος..... καρατσεκαρισμενο. εχω δει εγω και οχι ενα.

μισο ανεβαζω φωτο απο το δικο μου 4s. μολις την εβγαλα. μισο να την κανω upload.

#245   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:20

Φιλε μου κανεις πολυ μεγαλο λαθος...
Απο την εποχη του 3g δεν υπαρχει εκδοση που να μην εχει αναφερθει σε κιτρινισμενες οθονες!

#246   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:21

Τί της λέτε της κοπέλας μωρέ? Δεν είναι κίτρινο,μια χαρά είναι τα χρώματά του! Μήπως τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα κιτρινίλας αλλα ξεβαμμένα χρώματα και αυτά είναι τα άσπρα?? Μαριλίνα ειλικρινά σου μιλάω μακάρι και το δικό μου να είναι έτσι.

#247   maniasg

maniasg

iPH Addict

• 874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:21

παιδια μια ερωτηση ασχετη αυτο τ μαυρο πανω απο το ακουστικο τι ειναι εγω εχω το 4s μαυρο και δεν το εχει..στη φωτο της μαριλινας εννοω

Το δεύτερο ηχείο πίσω απο τη κάμερα που λέγαμε προχθές :) :) :)

Don't Sent from my iPhone using Tapatalk

#248   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:22

κανεις λαθος..... καρατσεκαρισμενο. εχω δει εγω και οχι ενα.

μισο ανεβαζω φωτο απο το δικο μου 4s. μολις την εβγαλα. μισο να την κανω upload.

εγω το εχω συγκρινει με 2 4αρια λαι ηταν πιο φωτεινο και λιγο πιο λευκο και απο τα 2 δε μπορει να ειναι συμπτωση που και αυτοι δεν ειχαν ιδεα

#249   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:22

Λοιπον οριστε η φωτο.

Σταλμένο απο το iΤσίου, το νέο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελία στο www.i-koutsoulame.gr)

να και το δικο μου 4s. τωρα τι νας πω ρε παιδια. το δικο μου φενεται πιο λευκο. δεν ξερω.

δικο μου
Αναρτημένη εικόνα

marilinas
Αναρτημένη εικόνα

και κοιταξτε το χαλι του ipad2 που εχω.! που αν ηξερα απο την αρχη το προβλημα και το συγκρινα θα το ειχα αλλαξει την ιδια μερα.!! :(
Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 18/11/2011 - 14:29

#250   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:29

Και το δικο μου που κοιταζω ειναι καπου στο ενδιαμεσο...
Νομιζω οτι 10 iphone να βαλεις στη σειρα, θα εχουν μια ελαφρα διαφορετικη αποχρωση..
Βασικα αν δεις το κομματι που ειναι τελειως λευκο(σημειο κερσορα) θα δεις οτι ειναι πιο λευκο της μαριλινας..
Ενω στο μπλε κομματι εχει μια πιο ζεστη αποχρωση προς το κιτρινο..
Ενω ipad το δικο σου μπλεδιζει ολο..ακομα και στο πιο λευκο σημειο εκει που ειναι ο κερσορας μπλεδιζει...και γενικα παει στα πιο ψυχρα χρωματα.

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 18/11/2011 - 14:31

#251   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:31

να και το δικο μου 4s. τωρα τι νας πω ρε παιδια. το δικο μου φενεται πιο λευκο. δεν ξερω.

δικο μου
Αναρτημένη εικόνα

marilinas
Αναρτημένη εικόνα

βγαλε ενα σκρινσοτ και ανεβασε χωρις το auto στη φωτεινοτητα οριστε το δικο μου
Συνημμένο αρχείο  IMG_00401.PNG   55.54KB   3 λήψεις

Συνημμένα αρχεία

#252   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:32

βγαλε ενα σκρινσοτ και ανεβασε χωρις το auto στη φωτεινοτητα οριστε το δικο μου
Συνημμένο αρχείο  IMG_00401.PNG   55.54KB   3 λήψεις

δεν φενεται απο screenshots πρωτον, κει δευτερον μην νομιζεις οτι αλαζει κατι με το auto η οχι.!

εγω επιτηδες εβαλα ακριβως οπως το ειχε η marilina...

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 18/11/2011 - 14:33

#253   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:38

Και το δικο μου που κοιταζω ειναι καπου στο ενδιαμεσο...
Νομιζω οτι 10 iphone να βαλεις στη σειρα, θα εχουν μια ελαφρα διαφορετικη αποχρωση..
Βασικα αν δεις το κομματι που ειναι τελειως λευκο(σημειο κερσορα) θα δεις οτι ειναι πιο λευκο της μαριλινας..
Ενω στο μπλε κομματι εχει μια πιο ζεστη αποχρωση προς το κιτρινο..
Ενω ipad το δικο σου μπλεδιζει ολο..ακομα και στο πιο λευκο σημειο εκει που ειναι ο κερσορας μπλεδιζει...και γενικα παει στα πιο ψυχρα χρωματα.

απο εκει και περα, εξαρταται πως εχεις βγαλει την φωτο απο τι γωνια φωτισμο και λοιπα. δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα. μονο ενδειξεις. απο εκει και περα μπορει να γινομαστε λιγο υποχονδριοι, αλλα επιμενω, πληρωσαμε πολλα, και το θελουμε τελειο. δεν εχει 100 ευρω. πως θα γινει. και απο την στιγμη που ειναι προβλημα, (γιατι εαν δεν ηταν δεν θα το εκανε αντικατασταση η αρβατο γιατι δεν θα το θεωρουσε προβλημα.) το θελω στην εντελεια.! κατανοητο? ξερω φιλους που εχουν αλλαξει πανω απο μια φορα τεσσαρι για αλλη αποχρωση οθονης. εαν ηταν απλως ψυχροτερο η θερμοτερο χρωμα, πειτε μου γιατι το αντικατεστησε η αρβατο? ας απαντησει καποιος που ειναι της θεωριας οτι φωναζουμε τσαμπα, και δημιουργουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει.!

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 18/11/2011 - 14:39

#254   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:40

bilara και το δικο σου προς της μαριλινας φερνει.. Δεν μπλεδιζει τοσο οσο του ipad..
Α

#255   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 14:43

bilara και το δικο σου προς της μαριλινας φερνει.. Δεν μπλεδιζει τοσο οσο του ipad..
Α

παιδια μπορει να ειναι μια χαρα της μαριλινας, και να ξεγελιομαστε απο τις φωτος.! θα ανεβασω αλλη μια δικη μου με φουλ φωτισμο και οχι auto. να δουμε. σε ενα λεπτο.

Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 18/11/2011 - 14:46

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;