Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:29

α καταλαβα μου τη λες δηλαδη επειδη ξεκινησα αυτο το ποστ? :)που να ηξερα οτι θα ανοιγα τα ματια πολλων και θα ειχε τετοια απηχηση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:29

Ακριβως ετσι ειναι...
Εδωσες το καλυτερο παραδειγμα μπιλαρα με την φωτογραφικη και τα 2 δειγματα..
Γι αυτο λεω οτι τρελλα εντονη διαφορα δικαιολογημενη η αιτηση αντικαταστασης..Αλλα για ψιλου πηδηγμα μη τρελλενομαστε κιολλας.
Εχουμε χασει την απολαυση, και οδηγουμαστε στη ξενερα...
Οι περισσοτεροι πριν δουν αυτο το ποστ ηταν απολυτα ευτυχισμενοι...ξαφνικα τρεχουν και δεν φτανουν!

σωστος.! και εγω εαν δεν εβλεπα το θεμα, δεν ξερω εαν θα καταλαβαινα ποτε την διαφορα, συγκρινοντας το με αλλο 4s, ουτε αν θα τραβαγα λουκι επι μια εβδομαδα να αλλαζω συσκευες ωσπου να πετυχω το συγκεκριμενο.! δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η να λυπηθω που διαβασα το συγκεκριμενο ποστ.! αυτο που καταλαβα ομως και ειναι αδιαπραγματευτο, ειναι οτι υπαρχει οντως καποιο προβλημα με τις οθονες! στην αποχρωση ενοω. και αν καποιος δεν τον πειραζει να βλεπει κιτρινη αποχρωση, προβλημα του.! προσωπικα δεν μου αρεσει.! εαν ειχα διαβασει και τον ιουνιο που μας περασε ενα αναλογο ποστ, θα ειχα αλλαξει το ipad μου, που ειναι σαν κινεζος.!

#273   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:32

α καταλαβα μου τη λες δηλαδη επειδη ξεκινησα αυτο το ποστ? :)που να ηξερα οτι θα ανοιγα τα ματια πολλων και θα ειχε τετοια απηχηση

ρε bilara τωρα ειδα οτι εσυ ανοιξες το ποστ.!!!!!! μας κατεστρεψες.!! :) πρεπει να μου δωσεις για ψυχικη οδυνη για αυτα που τραβηξα μια εβδομαδα.! απο την αλλη ομως εχω ενα iphone καταλευκο. που θα ειχα κιτρινιαρη.!

#274   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:36

Λοιπόν το αποφάσισα,είμαι ανώμαλη στο θέμα κιτρινίλα! Το μπλε(δηλαδή το πιο άσπρο του bilara) δεν ξερω γιατί όταν το κοιτάω μου κουράζει το μάτι :/ Ντάξει τα άλλα 2 από κάτω δεν είναι ότι είναι κίτρινα είναι σα ξεβαμμένα γι αυτό και είναι άσχημα. Πιστεύω ότι αν δείτε υπάρχουν και άσπρα ξεβαμμένα,ενώ της Μαριλίνας τα χρώματα είναι πολύ ζωντανά,όπως θα τα ήθελα...

#275   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:40

αχαχαχαχαχαχαχα.....μπιλαρα ουτε που το ηξερα οτι εσυ το ειχες ανοιξει, αχαχα.
Και φυσικα δεν εχω θεμα με το τοπικ σου.
Κατυα αλλο ενα παραδειγμα προτιμησης διαφορετικης οθονης..
Οποτε παιδια..κλειστε ενα ραντεβου iphonehellas, να μαζευτουμε ολοι με τα 4s και να κανουμε ανταλλαγες μεταξυ μας να τελειωνει αυτο το στορι..
αχαχαχαχαχα εχω πεθανει στα γελια!!!

#276   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:42

αχαχαχαχαχαχαχα.....μπιλαρα ουτε που το ηξερα οτι εσυ το ειχες ανοιξει, αχαχα.
Και φυσικα δεν εχω θεμα με το τοπικ σου.
Κατυα αλλο ενα παραδειγμα προτιμησης διαφορετικης οθονης..
Οποτε παιδια..κλειστε ενα ραντεβου iphonehellas, να μαζευτουμε ολοι με τα 4s και να κανουμε ανταλλαγες μεταξυ μας να τελειωνει αυτο το στορι..
αχαχαχαχαχα εχω πεθανει στα γελια!!!

Έχω κλείσει από τώρα απόχρωση σαν της Μαριλίνας,αν είναι άσπρο το δικό μου ποιός το θέλει;;;;; Χα χα χα!

#277   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:55

Παιδιά οχι μια χαρά ειναι η οθόνη, και κάθε φορά που την κοιτάω και καλύτερη μου φαίνεται, και οχι δε θα κάτσω να σκάσω.

Έκανα την πρώτη φόρτιση σήμερα (με usb απο το λάπτοπ) και παμε αρκετά καλά μπορώ να πώ, έχω περίπου 5 ώρες που τοχω φορτίσει, και με όλα ανοιχτά (wi fi, klp) και με χρήση εφαρμογών και διάφορα ειναι στο 86 τωρα.
Whatsapp doc?

#278   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 15:59

Ξεχνάτε και κάτι ακόμα.

Η φωτο που έβγαλε ο φίλος ειναι πιο σκοτεινή και σε πιο σκοτεινό δωμάτιο, ενω εγω την έβγαλα με πολύ φως και με την χαλι κάμερα του ipad 2.

Ας είναι.

Δεν με στενοχωρεί ποσώς, το πως φαίνεται στην φωτό που έβγαλα που δεν ειναι και τόσο καλή δεν έχει και πολύ σχέση με αυτό που βλέπω στην πραγματικότητα, και αυτό που βλέπω δεν είναι κίτρινο, ειναι μια χαρά και με ωραιότατα χρώματα.

Οπότε..............οτι και να λέει ο καθένας........πως το λέει και η παροιμία στο Αμέρικα?

"Opinions are like assholes. Everyone has got one and they all stink". B)
Whatsapp doc?

#279   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:20

Μαριλινα ίδιο είναι κ εμένα. Μπορεί να έχει μια πιο ζέστη απόχρωση αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Απόλαυσε το.... Επίσης το έχω πάρει απο πλαίσιο με επιδότηση που έχει Doa αλλά δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία αλλαγής. Δηλ αν κ το επόμενο κ μεθεπόμενο είναι ίδια θα κάνω την ίδια διαδικασία; Και το πιο βασικό το γουστάρω όπως είναι!!!

#280   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:21

Ξεχνάτε και κάτι ακόμα.

Η φωτο που έβγαλε ο φίλος ειναι πιο σκοτεινή και σε πιο σκοτεινό δωμάτιο, ενω εγω την έβγαλα με πολύ φως και με την χαλι κάμερα του ipad 2.

Ας είναι.

Δεν με στενοχωρεί ποσώς, το πως φαίνεται στην φωτό που έβγαλα που δεν ειναι και τόσο καλή δεν έχει και πολύ σχέση με αυτό που βλέπω στην πραγματικότητα, και αυτό που βλέπω δεν είναι κίτρινο, ειναι μια χαρά και με ωραιότατα χρώματα.

Οπότε..............οτι και να λέει ο καθένας........πως το λέει και η παροιμία στο Αμέρικα?

"Opinions are like assholes. Everyone has got one and they all stink". B)

και λεω εγω τωρα, αφου απο την αρχη σου αρεσαν και τα χρωματα και ολα, γιατι μπηκες στον κοπο να ανεβαζεις φωτογραφιες και ιστοριες? ενοω αφου εσενα σου εκανε η οθονη, ποιος ο λογος να μπαινεις σε συγκρισεις και αμφιβολιες ως προς τα χρωματα.? ρωταω γιατι αν εμενα μου αρεσει κατι και δεν εχω καμια αμφιβολια ως προς την αξιοπιστια του, δεν το ψαχνω καθολου. αλλιως προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι μου αρεσει με το ζορι, για να μην μπω σε διαδικασιες ψυχοφθορες. ;)

#281   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:24

Μαριλινα ίδιο είναι κ εμένα. Μπορεί να έχει μια πιο ζέστη απόχρωση αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Απόλαυσε το.... Επίσης το έχω πάρει απο πλαίσιο με επιδότηση που έχει Doa αλλά δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία αλλαγής. Δηλ αν κ το επόμενο κ μεθεπόμενο είναι ίδια θα κάνω την ίδια διαδικασία; Και το πιο βασικό το γουστάρω όπως είναι!!!

και εμενα ο αδερφος μου το ιδιο λεει, για το δικο του. οτι το γουσταρει κιτρινο οπως ειναι. :) η ψυχουλα του το ξερει. και ειδικα οταν το συγκρινει με το δικο μου τεσσαρι, καταλαβαινω τον πονο του, οσο και να μην το παραδεχεται. οπως και πολλοι πιστευω.

#282   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:27

και λεω εγω τωρα, αφου απο την αρχη σου αρεσαν και τα χρωματα και ολα, γιατι μπηκες στον κοπο να ανεβαζεις φωτογραφιες και ιστοριες? ενοω αφου εσενα σου εκανε η οθονη, ποιος ο λογος να μπαινεις σε συγκρισεις και αμφιβολιες ως προς τα χρωματα.? ρωταω γιατι αν εμενα μου αρεσει κατι και δεν εχω καμια αμφιβολια ως προς την αξιοπιστια του, δεν το ψαχνω καθολου. αλλιως προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι μου αρεσει με το ζορι, για να μην μπω σε διαδικασιες ψυχοφθορες. ;)

Φωτό πόσταρα επειδή ειναι το σχετικό τοπικ και επειδή συζητιόταν το θέμα.

απο κεί και πέρα δεν τις πόσταρα απο πλευράς αμφιβολίας, ισα ισα το αντίθετο. Και δεν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου για τίποτα με το ζόρι. Έχω δεί αρκετές κιτρινες φωτο εδω μέσα και ξέρω πως είναι το χρώμα.

Μαλλον εσύ είσαι αυτός που προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του kαι μένα μαζι οτι το δικό σου κινητό έχει καλύτερα χρώματα ΛΟΛ.

Ας είναι. Εισαι καλύτερος απο όλους μαςςςςςςς! ! Ενα μεγάλο μπράβο που πέτυχες το σωστο κινητό! ;)

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 18/11/2011 - 16:30

Whatsapp doc?

#283   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:31

Κι εγώ θα ανεβάσω όταν μου έρθει με το καλό (αυτές οι ρημάδες μέρες δεν περνάνε). Δεν τις ανεβάζουμε μόνο επειδή εμείς ψαχνόμαστε,μπορεί κάποιος άλλος να θέλει να συγκρίνει την απόχρωση της οθόνης του και απ ότι βλέπουμε υπάρχουν μεγάλες διαφορές,τουλάχιστον αν μπει στη διαδικασία να το αλλάξει να βρει μια απόχρωση που θα του αρέσει και όχι να ψάχνει στα τυφλά για το "άσπρο". Και στο κάτω κάτω να δει τα χειρότερα κι αν του αρέσει να την κρατήσει. Και τέλοσπάντων εμείς μπορεί ποστάρουμε το τηλ χωρίς απαραιτήτως να ψαχνόμαστε,πού είναι το κακό? :P

#284   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:43

πραγματικα παντως δεν υπαρχει θεμα με κιτρινιλα....Μονο 15 σελιδες Post....(εφτιαχνε παντως με το f.lux που ειπε και καποιος...)

#285   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:46

πραγματικα παντως δεν υπαρχει θεμα με κιτρινιλα....Μονο 15 σελιδες Post....(εφτιαχνε παντως με το f.lux που ειπε και καποιος...)

χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα φιλε μου οταν βγει jb, εχει να γινει του f.lux !, απο ολους τους πληρως ικανοποιημενους με το χρωμα συσκευη τους. :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες