συγνωμη μαριλινα, αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ειναι καθολου σαχλαμαρες, για ενα κινητο τοσο ακριβο.! και δεν αλλαζω με τιποτα την γνωμη αυτη. και επισης ακομα δεν εχω παρει απαντηση, αφου δεν ειναι προβλημα λογω αστοχιας υλικου, οπως λενε μερικοι εδω μεσα, γιατι δικαιολογει την αντικατασταση η apple.! ολα τα αλλα ειναι σαχλαμαρες.
Φίλε μου αν κοιτάξεις post μου μερικές σελίδες πιο πίσω θα καταλάβεις ότι εγώ έχω μπλέξει σ'έναν γολγοθά και άκρη δεν βρίσκω με τίποτα.
Αγόρασα το κινητό από κατάστημα Γερμανός και μετά από μία ώρα τους το πήγα πίσω παραπονεμένος για την κατακίτρινη οθόνη!
Αυτοί έκαναν ότι πρώτη φορά το άκουγαν, δεν παραδεχόντουσαν το πρόβλημα και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να το αφήσω εκεί, να το στείλουν στα κεντρικά και άστα να πάνε από εκεί και πέρα!
Εγώ φυσικά τους είπα ότι είναι πολύ γνωστό πρόβλημα και θα έπρεπε να το γνωρίζουν και απαίτησα αντικατάσταση με ένα μοντέλο που θα έχει σωστή οθόνη. Με παρέπεμψαν στα κεντρικά... Εκεί και αυτοί μου αρχίσανε τις ίδιες δικαιολογίες και όταν τους είπα ότι η ίδια η Apple το αποδέχεται αυτό το πρόβλημα μου ζητήσανε απόδειξη!
Επικοινώνησα με τo Apple support GR. Και αυτοί πρώτοι φορά το ακούγανε και μου λέγανε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί αυτή την δύναμη την έχουν οι resellers.
Οπότε έχω μείνει με τον κιτρινιάρει στο χέρι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό!!! Αν διαβάσεις προηγούμενα posts θα δείς, τα περιγράφω αναλυτικότερα και με φωτογραφίες.
Πως εσύ λές ότι η Apple δικαιολογεί αντικατάσταση