Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 19/11/2011 - 00:04

Αυτό λέω να κάνω! Αύριο πάω να το πάρω να το έχω το Σαββατοκύριακο να το φορτίσω και να ασχοληθώ και λίγο!

Καλως να το παρεις!

Εγω σημερα εκανα πρωτη φορτιση και τα παει πολυ καλα σε σχεση με χτες που το πηρα. Μαλλον στρωνει η μπαταρια.

Το τελειωσα απο περασμα εφαρμογων, επαφων και ολα τα σεταρισματα. Καλα παει, αν και πραγματικα δε βλεπω τρελλη διαφορα με το 4αρι μου ( το οποιο τοφερε ο πατερας σημερα επισκεψη να του περασω κατι ringtones χαχα)

Ειναι απλα ελαφρως πιο γρηγορο στην αναποκριση αλλα οχι τρομερα.

Σταλμένο με iΤσίου, το νεο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελίες στο www.ikoutsoulame.gr)

και πριν ρωτήσετε κάτι, κάντε κι εναΑναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 19/11/2011 - 00:04

Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 19/11/2011 - 00:04

Εμένα μια χαρά ειναι το χρώμα σε ασπρο 4s αγορασμένο απο Γερμανό
Εχει μια πολυ μικρη διαφορα με το 4άρι που αν δεν το ειχα δίπλα δεν θα το καταλάβαινα!

#303   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 00:07

Καλως να το παρεις!

Εγω σημερα εκανα πρωτη φορτιση και τα παει πολυ καλα σε σχεση με χτες που το πηρα. Μαλλον στρωνει η μπαταρια.

Το τελειωσα απο περασμα εφαρμογων, επαφων και ολα τα σεταρισματα. Καλα παει, αν και πραγματικα δε βλεπω τρελλη διαφορα με το 4αρι μου ( το οποιο τοφερε ο πατερας σημερα επισκεψη να του περασω κατι ringtones χαχα)

Σταλμένο με iΤσίου, το νεο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελίες στο www.ikoutsoulame.gr)

η διαφορα με καμερα βιντεο ειναι μερα με νυχτα.! ειναι μεγαλη βελτιωση αυτο. οπως φυσικα και ο επεξεργαστης.

#304   md29

md29

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/11/2011 - 00:09

Καλως να το παρεις!

Ευχαριστώ πολύ. Εγώ επειδή θα είναι το πρώτο μου iphone ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου!!!

#305   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 19/11/2011 - 00:10

Παιδιά εγω προχθές πήρα το 4s και είδα τεράστια διάφορα απο το 4 που είχα. Το 4s έχει αρκετά πιο κιτρινισμένη οθόνη η οποία φαίνεται εμφανώς όταν είσαι μεσα στις ρυθμίσεις. Όλα τα λευκά σημεία είναι αρκετά πιο κίτρινα.

#306   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 00:10

Σαχλαμαρες μωρε παρτο να το ευχαριστηθεις.

συγνωμη μαριλινα, αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ειναι καθολου σαχλαμαρες, για ενα κινητο τοσο ακριβο.! και δεν αλλαζω με τιποτα την γνωμη αυτη. και επισης ακομα δεν εχω παρει απαντηση, αφου δεν ειναι προβλημα λογω αστοχιας υλικου, οπως λενε μερικοι εδω μεσα, γιατι δικαιολογει την αντικατασταση η apple.! ολα τα αλλα ειναι σαχλαμαρες.

Τελευταία επεξεργασία από: thelonapouliso, 19/11/2011 - 00:10

#307   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 00:11

Παιδιά εγω προχθές πήρα το 4s και είδα τεράστια διάφορα απο το 4 που είχα. Το 4s έχει αρκετά πιο κιτρινισμένη οθόνη η οποία φαίνεται εμφανώς όταν είσαι μεσα στις ρυθμίσεις. Όλα τα λευκά σημεία είναι αρκετά πιο κίτρινα.

οπως τα λες ειναι φιλε ακριβως.! να πας απο εκει που το πηρες και να τους βαλεις να ανοιγουν ενα ενα μεχρι να βρεις κανονικο. εγω αυτο εκανα, και προς τιμην τους που παραδεχτηκαν το προβλημα. πιεστε και λιγο καταστασεις προς την apple. οχι μονο να μας τα παιρνει.

Τελευταία επεξεργασία από: thelonapouliso, 19/11/2011 - 00:13

#308   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 19/11/2011 - 00:14

συγνωμη μαριλινα, αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ειναι καθολου σαχλαμαρες, για ενα κινητο τοσο ακριβο.! και δεν αλλαζω με τιποτα την γνωμη αυτη. και επισης ακομα δεν εχω παρει απαντηση, αφου δεν ειναι προβλημα λογω αστοχιας υλικου, οπως λενε μερικοι εδω μεσα, γιατι δικαιολογει την αντικατασταση η apple.! ολα τα αλλα ειναι σαχλαμαρες.

Γιατί θα τους έχουν πρήξει προφανώς κάποιοι και θα απειλούν με εξώδικα,αγωγές κτλ. Το 50% τουλάχιστον δε θα το καταλάβει και όσοι από το υπόλοιπο 50 διαμαρτηρηθούν θα τους δώσει άλλες και θα επανασυσκευάσει τις "κίτρινες" δύσκολο της είναι?

#309   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 00:19

Γιατί θα τους έχουν πρήξει προφανώς κάποιοι και θα απειλούν με εξώδικα,αγωγές κτλ. Το 50% τουλάχιστον δε θα το καταλάβει και όσοι από το υπόλοιπο 50 διαμαρτηρηθούν θα τους δώσει άλλες και θα επανασυσκευάσει τις "κίτρινες" δύσκολο της είναι?

το γνωριζεις? η το υποθετεις? γιατι το "θα τους τα εχουν πρηξει" δεν δικαιολογει αντικατασταση βασει νομου. :)

#310   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1044 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 03:23

Από όσο γνωρίζω από προηγούμενα μοντέλα η κιτρινίλα είναι θέμα κόλλας και εξαφανίζεται μετά από κάποιο διάστημα δεν υπήρξε ποτέ παρατεταμένο θέμα σε κανένα μοντέλο το ζήτημα είναι γνωστό από το 3G ήδη δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο η αλλαγή ειδικά αν η συσκευή είναι λειτουργική κατά τα λοιπά.

#311   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 14:26

το γνωριζεις? η το υποθετεις? γιατι το "θα τους τα εχουν πρηξει" δεν δικαιολογει αντικατασταση βασει νομου. :)

Δεν νομίζω να υπάρχει νόμος και δεν είναι αστοχία υλικών αν από τις 2 εταιρείες που προμηθεύεται οθόνες η apple η μία επιλέγει να τις βγάλει πιο κίτρινες. Και όπως σου είπα,επειδή στην Αμερική γίνεται χαμός και όλοι χρησιμοποιούν τους δικηγόρους για "ψύλλου πήδημα" (όπως μου έχει πει μια δικηγόρος που δουλεύει και σπούδασε εκεί) έτσι προκειμένου να τρέχει στα δικαστήρια η apple και να χρησιμοποιεί τους δικηγόρους της προτιμά να σου δίνει εσένα την άλλη συσκευή και να ανασυσκευάζει την προηγούμενη (ή να στη δίνει ως ανακατασκευασμένη). Γίνεται έτσι κι αλλιώς ντόρος γύρω από το όνομά της και με το να σου δίνει εσένα καινούρια συσκευή αποφεύγει και αρνητική διαφήμιση αφού εσύ τελικά φεύγεις ικανοποιημένος. Άσε που οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά όπως είπα έτσι κι αλλιώς.

#312   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 16:06

Δεν νομίζω να υπάρχει νόμος και δεν είναι αστοχία υλικών αν από τις 2 εταιρείες που προμηθεύεται οθόνες η apple η μία επιλέγει να τις βγάλει πιο κίτρινες. Και όπως σου είπα,επειδή στην Αμερική γίνεται χαμός και όλοι χρησιμοποιούν τους δικηγόρους για "ψύλλου πήδημα" (όπως μου έχει πει μια δικηγόρος που δουλεύει και σπούδασε εκεί) έτσι προκειμένου να τρέχει στα δικαστήρια η apple και να χρησιμοποιεί τους δικηγόρους της προτιμά να σου δίνει εσένα την άλλη συσκευή και να ανασυσκευάζει την προηγούμενη (ή να στη δίνει ως ανακατασκευασμένη). Γίνεται έτσι κι αλλιώς ντόρος γύρω από το όνομά της και με το να σου δίνει εσένα καινούρια συσκευή αποφεύγει και αρνητική διαφήμιση αφού εσύ τελικά φεύγεις ικανοποιημένος. Άσε που οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά όπως είπα έτσι κι αλλιώς.

μαλλον και εσυ υποθετεις για το συγκεκριμενο προβλημα.! γιατι μολις μιλησα με ξαδερφο μου στην αμερικη που ειχε το ιδιο προβλημα με iphone, και στο πολυκαταστημα που το επεστρεψε, παραδεχτηκαν οτι οντως υπαρχει προβλημα και το γνωριζει αυτο η apple.! για αυτο και τα αλλαζει. ειναι αστοχο αυτο που λες. δηλαδη οτι προκειμενου να τρεχει στα δικαστηρια τα αλλαζει. εαν εγω πηγαινα πισω συσκευη οποιασδηποτε εταιρειας και δεν ειχε προβλημα, οτι και να εκανα δεν θα μου την αλλαζαν.! ας τους εστελνα 100 εξωδικα. ουτε αυτο που λες, για τις δυο εταιρειες που προμηθευεται η apple τις οθονες. εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου απο που τις παιρνει και τι κανει. εγω πληρωνω και γουσταρω οθονη οπως πρεπει να ειναι.! και αν η δικηγορος που λες, θεωρει ψυλλου πηδημα να κανω φασαρια η να απαιτησω συσκευη που πληρωσα ενα χιλιαρικο σχεδον, να μου την αλλαξουν επειδη εχει προβλημα, τοτε τα αντιλαμβανεται αλλιως. κατανοητο?

#313   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 16:36

μαλλον και εσυ υποθετεις για το συγκεκριμενο προβλημα.! γιατι μολις μιλησα με ξαδερφο μου στην αμερικη που ειχε το ιδιο προβλημα με iphone, και στο πολυκαταστημα που το επεστρεψε, παραδεχτηκαν οτι οντως υπαρχει προβλημα και το γνωριζει αυτο η apple.! για αυτο και τα αλλαζει. ειναι αστοχο αυτο που λες. δηλαδη οτι προκειμενου να τρεχει στα δικαστηρια τα αλλαζει. εαν εγω πηγαινα πισω συσκευη οποιασδηποτε εταιρειας και δεν ειχε προβλημα, οτι και να εκανα δεν θα μου την αλλαζαν.! ας τους εστελνα 100 εξωδικα. ουτε αυτο που λες, για τις δυο εταιρειες που προμηθευεται η apple τις οθονες. εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου απο που τις παιρνει και τι κανει. εγω πληρωνω και γουσταρω οθονη οπως πρεπει να ειναι.! και αν η δικηγορος που λες, θεωρει ψυλλου πηδημα να κανω φασαρια η να απαιτησω συσκευη που πληρωσα ενα χιλιαρικο σχεδον, να μου την αλλαξουν επειδη εχει προβλημα, τοτε τα αντιλαμβανεται αλλιως. κατανοητο?

Δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα,οι άνθρωποι το έχουν κάνει και δεν έχει προσδιορίσει κανείς το πώς πρέπει να είναι η οθόνη. Λέει πουθενά ότι η οθόνη σου πρέπει απαραιτήτως να είναι ολόλευκη και να μην έχει θερμές αποχρώσεις? Προκειμένου να της κάνεις εσύ και οι υπόλοιποι φασαρία γι αυτό τα αλλάζει και το αναγνωρίζει όχιως πρόβλημα αλλά συμβάν, και σου λέω πως θα τα ξαναδώσει μετά που είτε η κόλλα θα έχει κρυώσε είτε οτιδήποτε. Αν ήταν αστοχία υλικών αφού παρατηρείται αυτό από το 3GS κτλ θα είχαν ήδη φροντίσει για αυτό. Εγώ που μίλησα με Αγγλία όχι σε κάποιο κατάστημα όπως ο ξάδερφός σου αλλά στα κεντρικά της apple,δεν το θεωρούν πρόβλημα απλά αν κάτι δεν αρέσει στη συσκευή σε οποιονδήποτε εντός 14 ημερών από την αγορά του του το αλλάζουν ή του επιστρέφουν τα χρήματα. Ακόμα κι αν αυτό είναι να θεωρεί πως το τηλέφωνο δεν του δίνει αυτά που θέλει. Εμένα αυτά μου είπαν και τους εμπιστεύομαι αφού από εκεί το πήρα,δε θα κάτσω να πιστέψω τον κάθε πωλητή στο εκάστοτε κατάστημα! Αν ήταν έτσι θα πίστευα και τον άλλον στο πλαίσιο που έλεγε ότι η apple θέλει να βγάλει το siri στα ελληνικά για να το διαθέσει στην Ελλάδα :P

#314   Chaos3X

Chaos3X

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 16:47

Φίλε μου αν κοιτάξεις post μου μερικές σελίδες πιο πίσω θα καταλάβεις ότι εγώ έχω μπλέξει σ'έναν γολγοθά και άκρη δεν βρίσκω με τίποτα.
Αγόρασα το κινητό από κατάστημα Γερμανός και μετά από μία ώρα τους το πήγα πίσω παραπονεμένος για την κατακίτρινη οθόνη!
Αυτοί έκαναν ότι πρώτη φορά το άκουγαν, δεν παραδεχόντουσαν το πρόβλημα και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να το αφήσω εκεί, να το στείλουν στα κεντρικά και άστα να πάνε από εκεί και πέρα!
Εγώ φυσικά τους είπα ότι είναι πολύ γνωστό πρόβλημα και θα έπρεπε να το γνωρίζουν και απαίτησα αντικατάσταση με ένα μοντέλο που θα έχει σωστή οθόνη. Με παρέπεμψαν στα κεντρικά... Εκεί και αυτοί μου αρχίσανε τις ίδιες δικαιολογίες και όταν τους είπα ότι η ίδια η Apple το αποδέχεται αυτό το πρόβλημα μου ζητήσανε απόδειξη!
Επικοινώνησα με τo Apple support GR. Και αυτοί πρώτοι φορά το ακούγανε και μου λέγανε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί αυτή την δύναμη την έχουν οι resellers.
Οπότε έχω μείνει με τον κιτρινιάρει στο χέρι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό!!! Αν διαβάσεις προηγούμενα posts θα δείς, τα περιγράφω αναλυτικότερα και με φωτογραφίες.
Πως εσύ λές ότι η Apple δικαιολογεί αντικατάσταση???

#315   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/11/2011 - 17:24

Κατα την γνώμη μου το κινητό ειναι το καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί αυτη την στιγμη ,τώρα καποιες αστοχίες θα υπάρχουν αλλα εδώ εχει παραγίνει με εσας το θέμα που έχω αρχίσει και πιστεύω οτι μερικοί γράφετε ετσι απλά για να γραφέτε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες