Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/11/2011 - 01:34

ρε παιδια συγνωμη, αλλα για ανωμαλια το κοβω, να σας αρεσει να βλεπετε το κιτρινο για ασπρο. και οχι μονο αυτο. αλλα να σας αρεσει κιολας.

Τελευταία επεξεργασία από: thelonapouliso, 20/11/2011 - 01:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 20/11/2011 - 01:39

ρε παιδια συγνωμη, αλλα για ανωμαλια το κοβω, να σας αρεσει να βλεπετε το κιτρινο για ασπρο. και οχι μονο αυτο. αλλα να σας αρεσει κιολας.

Tί δεν καταλαβαίνεις? Όπως εσένα σου αρέσει το άσπρο που εμάς μας φαίνεται άχρωμο έτσι κι εμάς μας αρέσουν οι πιο ζεστές αποχρώσεις που εσύ τις θεωρείς κιτρινίλα! Κι αν πρέπει να τα βάλουμε δίπλα δίπλα για να το ξεχωρίσουμε και δεν το είχαμε καταλάβει τόσο καιρό μιλάμε για ανεπαίσθητη διαφορά. Και στο κάτω κάτω εσύ τι ζόρι τραβάς? :P

#333   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/11/2011 - 01:44

Οι προστατευτικες ζελατινες της οθονης ειναι δυνατον να αλλοιωσουν την αποχρωση της οθονης;

#334   giannos92

giannos92

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2011 - 01:51

Οι προστατευτικες ζελατινες της οθονης ειναι δυνατον να αλλοιωσουν την αποχρωση της οθονης;

Μερικες κακης ποιοτητας απο ebay μπορει φιλε μου αλλα ζελατινες καλες πο γνωστους κατασκευαστες δεν νομιζω

#335   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2011 - 02:02

Οι Mirror από όποιον κατασκευαστή και να είναι αλλοιώνουν τα χρώματα για να μπορεί να γίνει το mirror όταν η οθόνη δε φωτίζεται. Δεν χαλάει τελείως τα χρώματα αλλά τα κάνει να ιριδίζουν και μειώνει δραστικά την φωτεινότητα (αυτό 10000%).

#336   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/11/2011 - 02:12

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια

#337   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2011 - 10:58

Tί δεν καταλαβαίνεις? Όπως εσένα σου αρέσει το άσπρο που εμάς μας φαίνεται άχρωμο έτσι κι εμάς μας αρέσουν οι πιο ζεστές αποχρώσεις που εσύ τις θεωρείς κιτρινίλα! Κι αν πρέπει να τα βάλουμε δίπλα δίπλα για να το ξεχωρίσουμε και δεν το είχαμε καταλάβει τόσο καιρό μιλάμε για ανεπαίσθητη διαφορά. Και στο κάτω κάτω εσύ τι ζόρι τραβάς? :P

ζεστες αποχρωσεις το λενε τωρα.! :) ελιωσα.... μου θυμισες εναν φιλο μου που το πηρε προχθες, και μου ελεγε τα ιδια με σενα. μου αρεσουν καλυτερα τα χρωματα πιο ζεστα και τετοια, για δικαιολογιες. και την ιδια μερα πηγε multirama το απογευμα, και εγινε της πο...νας. τελικα το αφησε, να του φερουν αλλο. και θα του φερνουν συνεχεια μεχρι να βρει καποιο με οχι τοσο ¨ζεστα¨ χρωματα.! :)

**** ααααα δεν τραβαω κανενα ζορι. απλως διασκεδαζω με καποιες απο τις απαντησεις. κακο ειναι? **** :)

#338   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2011 - 11:11

ζεστες αποχρωσεις το λενε τωρα.! :) ελιωσα.... μου θυμισες εναν φιλο μου που το πηρε προχθες, και μου ελεγε τα ιδια με σενα. μου αρεσουν καλυτερα τα χρωματα πιο ζεστα και τετοια, για δικαιολογιες. και την ιδια μερα πηγε multirama το απογευμα, και εγινε της πο...νας. τελικα το αφησε, να του φερουν αλλο. και θα του φερνουν συνεχεια μεχρι να βρει καποιο με οχι τοσο ¨ζεστα¨ χρωματα.! :)

**** ααααα δεν τραβαω κανενα ζορι. απλως διασκεδαζω με καποιες απο τις απαντησεις. κακο ειναι? **** :)

Αν ασχολείσαι λίγο με φωτογραφία θα καταλάβαινες πως φαντάζεις αδαής. Λιώσε όσο θέλεις, αλλά όντως είναι ζεστή απόχρωση ενω αυτή που αρέσει σε σένα ψυχρή. Προσωπικά, αν έχεις καλό μάτι θα παρατηρήσεις πως η "φυσιολογική" οθόνη μπλεδιάζει. Βάλε 2 διαφορετικά δίπλα-δίπλα και πες μας πάλι μετά.

http://farm3.static....c7fcd1b6c_o.jpg

http://forums.macrum...d.php?t=1156281

#339   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2011 - 11:24

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1321780790.048951.jpg   86.49KB   24 λήψεις

Αν τελικά φαίνεται κάτι...:

Το δεξιά είναι της κοπέλας μου με τη ψυχρή εικόνα ενώ το αριστερό το δικό μου που είναι θερμόμετρο.

Προτιμώ το θερμόμετρο. Αλλά για να το καταλάβεις πρέπει να τα βλέπεις καιρό και τα 2.

#340   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2011 - 12:46

Τι να κάνουμε το μάτι μου είναι πράσινο και ως γνωστόν τα πράσινα και μπλε μάτια είναι πιο ευαίσθητα στα ψυχρά και φωτεινά χρώματα. Έτσι δε μου αρέσει να γυαλίζει η ασπρίλα μπροστά του,τυφλώνει ειδικά το βράδυ. Εγώ αγόρασα το τηλέφωνο γι αυτά που κάνει και έχει κι όχι για να το παίζω ότι έχω το τελειότερο iPhone με την τελειότερη οθόνη και να το συγκρίνω με άλλους ώστε να τους επηρεάζω και να αλλάζουν τηλ χωρίς λόγο. Θα μπορούσα κάλλιστα να πω πχ σε σένα που πας με το άχρωμο,πλήρωσες τα τόσα χρώματα που έχει για να τα βλέπεις ξεβαμμένα? Αλλά δεν κάθομαι να ασχοληθώ με τις προτιμήσεις σου οπότε μην ασχολείσαι κι εσύ με τις δικές μου διότι με αφήνουν παγερά αδιάφορη.
*******αααα το να διασκεδάζεις δεν είναι κακό,το να προσβάλεις ανθρώπους και να λες ανωμαλία κάτι επειδή είναι διαφορετική γνώμη απ το δικό σου,μάντεψε :P ****

#341   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/11/2011 - 12:54

Τι να κάνουμε το μάτι μου είναι πράσινο και ως γνωστόν τα πράσινα και μπλε μάτια είναι πιο ευαίσθητα στα ψυχρά και φωτεινά χρώματα. Έτσι δε μου αρέσει να γυαλίζει η ασπρίλα μπροστά του,τυφλώνει ειδικά το βράδυ. Εγώ αγόρασα το τηλέφωνο γι αυτά που κάνει και έχει κι όχι για να το παίζω ότι έχω το τελειότερο iPhone με την τελειότερη οθόνη και να το συγκρίνω με άλλους ώστε να τους επηρεάζω και να αλλάζουν τηλ χωρίς λόγο. Θα μπορούσα κάλλιστα να πω πχ σε σένα που πας με το άχρωμο,πλήρωσες τα τόσα χρώματα που έχει για να τα βλέπεις ξεβαμμένα? Αλλά δεν κάθομαι να ασχοληθώ με τις προτιμήσεις σου οπότε μην ασχολείσαι κι εσύ με τις δικές μου διότι με αφήνουν παγερά αδιάφορη.
*******αααα το να διασκεδάζεις δεν είναι κακό,το να προσβάλεις ανθρώπους και να λες ανωμαλία κάτι επειδή είναι διαφορετική γνώμη απ το δικό σου,μάντεψε :P ****

+1 απο εμενα ,συμφωνω ...

#342   HolyDeamon

HolyDeamon

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2011 - 21:48

Πως βλεπετε και το δικο μου? χθες το αγορασα. παντως απ'οσες εικονες βλεπω εδω μεσα και απ'όσα κινητα ειδα και απο κοντα νομιζω οτι δεν υπαρχει ασπρο και κιτρινο αλλα πιο μπλε αποχρωση και πιο κιτρινη αποχρωση. και μου φαινεται οτι η πιο κιτρινη αποχρωση δενει πιο καλα με λευκα iphone. επισης ακομα και ενας με μπλε αποχρωση πηγαινε στο καταστημα που το αγορασε και τους ελεγε οτι η οθονη του ειναι μπλε και οχι ασπρη, συγκρινοντας το με ενα με κιτρινη αποχρωση, αρα ειναι προβληματικο, και ζητουσε αλλαγη, τοτε παλι, με την ιδια λογικη, θα επρεπε να του το αλλαξουν. το λαθος γενικα πιστευω οτι ειναι της apple γιατι βγαζει οθονες απο 2 κατασκευαστες. αν ολες οι συσκευες ηταν με κιτρινη αποχρωση κανενας δε θα ειχε προβλημα. τωρα που τα βγαζει με διαφορετικες οθονες θα επρεπε να μας εδινε τη δυνατοτητα επιλογης, οπως και με το χρωμα της συσκευης.

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: HolyDeamon, 20/11/2011 - 21:51

#343   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2011 - 21:53

Εγώ πάντως δεν εχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα στο δικό μου,καθώς διακρίνω οτι είναι λευκή η οθόνη και όχι λευκομπλέ η λευκοκίτρινη η όπως αλλιως λέγεται..Εμένα πάντως με εχει εντυπωσιάσει η ρετίνα αφου την συγκρίνα και με 4,4s και ειναι οκ..Η οθόνη τέλεια,ο browser τέλειος ,α5 τέλειος ,ολα τέλεια .THE BEST SMARTPHONE !!!!

#344   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 20/11/2011 - 21:54

Πως βλεπετε και το δικο μου? χθες το αγορασα. παντως απ'οσες εικονες βλεπω εδω μεσα και απ'όσα κινητα ειδα και απο κοντα νομιζω οτι δεν υπαρχει ασπρο και κιτρινο αλλα πιο μπλε αποχρωση και πιο κιτρινη αποχρωση. και μου φαινεται οτι η πιο κιτρινη αποχρωση δενει πιο καλα με λευκα iphone. επισης ακομα και ενας με μπλε αποχρωση πηγαινε στο καταστημα που το αγορασε και τους ελεγε οτι η οθονη του ειναι μπλε και οχι ασπρη, συγκρινοντας το με ενα με κιτρινη αποχρωση, αρα ειναι προβληματικο, και ζητουσε αλλαγη, τοτε παλι, με την ιδια λογικη, θα επρεπε να του το αλλαξουν. το λαθος γενικα πιστευω οτι ειναι της apple γιατι βγαζει οθονες απο 2 κατασκευαστες. αν ολες οι συσκευες ηταν με κιτρινη αποχρωση κανενας δε θα ειχε προβλημα. τωρα που τα βγαζει με διαφορετικες οθονες θα επρεπε να μας εδινε τη δυνατοτητα επιλογης, οπως και με το χρωμα της συσκευης.

Λαθος. Αν ολες οι οθονες ηταν κιτρινες. Τοτε θαχαν ΟΛΟΙ προβλημα οχι μονο μερικοι.

Σταλμένο απο το iΤσίου, το νέο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελία στο www.i-koutsoulame.gr)
Whatsapp doc?

#345   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2011 - 21:56

Στην δικιά σου μ φαίνεται οτι έχεις problem και πρεπει να κάνεις αλλαγή διοτι αν είναι ετσι full η φωτεινοτητα...βράστα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες