Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/11/2011 - 22:56

Εγώ πάντως δεν εχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα στο δικό μου,καθώς διακρίνω οτι είναι λευκή η οθόνη και όχι λευκομπλέ η λευκοκίτρινη η όπως αλλιως λέγεται..Εμένα πάντως με εχει εντυπωσιάσει η ρετίνα αφου την συγκρίνα και με 4,4s και ειναι οκ..Η οθόνη τέλεια,ο browser τέλειος ,α5 τέλειος ,ολα τέλεια .THE BEST SMARTPHONE !!!!

Φίλε αν δεν είσαι φωτογράφος ή αν δεν έχεις ασχοληθεί εντατικά δε μπορείς να την καταλάβεις έυκολα τη διαφορά η οποία φαίνεται όταν φέρεις 2 δίπλα-δίπλα.

Λευκή 1000% δεν έχεις διότι βγαίνουν όλα σε μία από τις 2 "αποχρώσεις"...οπότε πάρε την άλλη οθόνη και δες αν μπλεδίζει ή αν κιτρινίζει...απλά πράγματα.

Είναι αβάσιμο να λέμε χρώμα λευκό, κίτρινο ή μπλε. Όλα έχουν χρώμα λευκό με διαφορετικό hue.

Ξαναλέω προτιμώ το θερμότερο κίτρινο γιατί πλησιάζει περισσότερο το "χαρτί" επειδή το λευκό background το συναντώ κυρίως στα:

1. address book
2. calendar
3. ibooks

όπου χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Προτιμώ αυτή την αίσθηση παρά το ψυχρότερο όπως το iPad της κοπέλας μου. Γούστα είναι αυτά. Και όντως παρατηρήσαμε σήμερα το απόγευμα πως στο δικό μου έχει καλύτερη θέαση στον έξω φωτισμό από ότι το δικό της.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   HolyDeamon

HolyDeamon

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2011 - 22:59

Δηλαδη αυτο το βλεπετε για κιτρινο?? δεν μπορω να καταλαβω. ειναι απο το safari.

Συνημμένα αρχεία

#348   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 21/11/2011 - 00:35

Παιδιά , χαλαρώστε μερικοί ! Δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεστε!!
Είναι δικαίωμα κάποιου να του αρέσει ότι θέλει και να πιστεύει πως η οθόνη του είναι καλή!
Προσωπική μου γνώμη είναι, πως αν κάποιου η οθόνη είναι όπως αυτή του 4S στο παρακάτω βίντεο , τότε δεν είναι retina , αλλά χάλια/ξεθωριασμένη κιτρινοretina και σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνετε με μια φυσιολογική του 4!
Ήμουν έτοιμος και γω να πάρω το 4s αλλά τρέμω στην ιδέα να μου τύχει καμιά κίτρινη πατάτα και μετά να χτυπάω το κεφάλι μου που άφησα ένα οπτικό έργο τέχνης σαν το 4 που ακόμα ευχαριστιέμαι να το κοιτάω, όπως ακριβώς την πρώτη μέρα που το είδα! (Love at first sight) :P

Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 21/11/2011 - 00:36

#349   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/11/2011 - 00:42

αν δεν εχεις αλλο iphone δυσκολα θα καταλαβεις τι χρωμα ειναι η οθονη. Αν απομονωσετε το 4s απο το παραπανω βιντεο κ δειτε το βιντεο μερικες φορες, θα σας φαινεται φυσιολογικη η οθονη του. Απο εκει κ περα δε ξερω. Ειχαν πει πως το κιτρινο, οσοι εχουν το προβλημα, φευγει μετα απο 10 μερες χρησης του τηλεφωνου.
κ κατι αλλο! πιστευω πως πολλοι ειναι οι κατοχοι που συμβιβαζονται με αυτο γιατι δεν ειναι κ το τεραστιο προβλημα ή μπορει κ να μην εχουν χρονο να ασχολουνται με το τηλεφωνο. Κακα τα ψεμματα, αλλα αν τρεχεις ολη μερα στη δουλεια κ σου βγαινει ο πατος καθε μερα, σιγα μη πας στη voda,cosmote ή απο οπου το πηρες να κανεις φασαρια για την οθονη :P

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 21/11/2011 - 00:49

#350   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 01:27

Τα off topics ( ειρωνικά σχολια ) διαγραφησαν .. Εαν συνεχιστούν θα κερδίσετε warn status + .... ευχαριστω για την κατανοηση

#351   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 02:27

Τα off topics ( ειρωνικά σχολια ) διαγραφησαν .. Εαν συνεχιστούν θα κερδίσετε warn status + .... ευχαριστω για την κατανοηση

Εαν δεν ειρωνευονται δεν θα ειρωνευομαι. θα αρκεστω μονο στο οτι οι κιτρινες οθονες ειναι προβληματικες, και δεν εχουν απλα πιο ζεστο χρωμα οπως ισχυριζονται αυτοι που τα εχουν. να μην τα λενε οπως τους συμφερει, γιατι στο κατω κατω πρεπει να ξερουν οι υποψηφιοι κατοχοι οτι μπορει να πεσουν σε κιτρινιλα. :) εγω θα το φωναζω, και ειναι δικαιωμα μου.
αλλα οσο τους υπενθυμιζεις οτι εχουν παρει κατι λιγοτερο απο αυτο που πληρωσαν, πεφτουν να σε φανε. αντι να πανε και να διεκδικησουν να ειναι τελειο αυτο που αγορασαν, θελουν να μας πεισουν οτι ειναι προβληματικες οι λευκες οθονες. η μαλλον οι μπλε. γιατι ετσι τις αποκαλουν. :)
εαν ηθελαν πιο ζεστο χρωμα, δηλαδη ξεπλυμενο κιτρινο, (γιατι ετσι ειναι οι προβληματικες οθονες) μπορουσαν να παρουν ζελατινες που να δινουν στην λευκη οθονη τετοια αποχρωση. απο κιτρινη ομως να την κανει λευκη δεν γινεται. γινεται?
κραξτε και φωναξτε οσο θελετε. εγω αυτο που ξερω ειναι , οτι σε οσους γνωστους που πηραν τα 4s και ειχαν προβλημα , ηταν ικανοποιημενοι μεχρι που ειδαν πως ειναι μια κανονικη οθονη. μετα εκλαιγαν και ετρεχαν για αλλαγη στα καταστηματα που το πηραν. και ρωτω. αφου δειχνουμε 2 διαφορετικα iohone προς συγκριση γιατι ολοι δειχνουν την κιτρινη οθονη ως χειροτερη και συνεπως με προβλημα ? γιατι δεν δειχνουν την λευκη? γιατι κινουν την διαδικασια αντικαταστασης με το που το βλεπουν? γιατι δινουν για αντικατασταση μονο iphones με οθονες με θερμοτερα χρωματα, (ΚΙΤΡΙΝΑ) και οχι iphones με λευκες οθονες?

#352   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 03:00

Δηλαδη αυτο το βλεπετε για κιτρινο?? δεν μπορω να καταλαβω. ειναι απο το safari.

μια χαρα ειναι φιλε μου δεν ειπαν για τη δικια σου ειναι σκοτεινη η φωτο που εχεις βγαλει οχι το κινητο χαλαρωσε

#353   b0b3rm4n

b0b3rm4n

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 03:13

Τι να κάνουμε το μάτι μου είναι πράσινο και ως γνωστόν τα πράσινα και μπλε μάτια είναι πιο ευαίσθητα στα ψυχρά και φωτεινά χρώματα. Έτσι δε μου αρέσει να γυαλίζει η ασπρίλα μπροστά του,τυφλώνει ειδικά το βράδυ. Εγώ αγόρασα το τηλέφωνο γι αυτά που κάνει και έχει κι όχι για να το παίζω ότι έχω το τελειότερο iPhone με την τελειότερη οθόνη και να το συγκρίνω με άλλους ώστε να τους επηρεάζω και να αλλάζουν τηλ χωρίς λόγο. Θα μπορούσα κάλλιστα να πω πχ σε σένα που πας με το άχρωμο,πλήρωσες τα τόσα χρώματα που έχει για να τα βλέπεις ξεβαμμένα? Αλλά δεν κάθομαι να ασχοληθώ με τις προτιμήσεις σου οπότε μην ασχολείσαι κι εσύ με τις δικές μου διότι με αφήνουν παγερά αδιάφορη.
*******αααα το να διασκεδάζεις δεν είναι κακό,το να προσβάλεις ανθρώπους και να λες ανωμαλία κάτι επειδή είναι διαφορετική γνώμη απ το δικό σου,μάντεψε :P ****

Οταν κατι ειναι ΑΣΠΡΟ πρεπει να ειναι ΑΣΠΡΟ και οχι κιτρινο!! και κανονικα το θεμα τελειωνει εδω.. Αλλα συνεχιζω γτ θελω να τα πω..

Εμεις λοιπον δεν αγοραζουμε τα κινητα μας για να χαιρομαστε οτι εχουμε τη τελειοτερη οθονη και βλακειες, απλα οταν περνουμε κατι θελουμε να μας φαινεται ωραιο με τα πραγματικα χρωματα και οχι κιτρινο. Αλλα ενταξει παρηγορησε και πεισε τον εαυτο οτι το δικο σ ειναι ενταξει και δεν εχει κανενα προβλημα.

Βεβαια θα μου πεις οτι ειναι αποψη σου για το πως σου αρεσει το κινητο σου και το σεβομαι αλλα μη μου λες οτι η φυσιολογικα λευκη οθονη ειναι αχρωμη και προβληματικη και η κιτρινη ειναι η σωστη και η ωραια! Ειναι σαν να λεει ενας μονοφθαλμος οτι ειναι καλυτερα ετσι γιατι με ενα ματι βλεπει λιγοτερα απο ολα τα ασχημα που συμβαινουν γυρω του.

(και θα παρακαλουσα να μη διαγραφει γιατι απανταει σε αντιστοιχο ποστ)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 21/11/2011 - 08:35

#354   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 04:18

Το δικο μου κατα λευκο!

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 21/11/2011 - 04:18

#355   agelos89

agelos89

iPH Contributor

• 1080 μηνύματα
  • Twitter:@ageloskosmatos
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:agelos1989

Δημοσίευση 21/11/2011 - 07:11

Νομίζω λογικό είναι αφού είναι τέρμα η φωτηνοτητα!

#356   agelos89

agelos89

iPH Contributor

• 1080 μηνύματα
  • Twitter:@ageloskosmatos
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:agelos1989

Δημοσίευση 21/11/2011 - 07:13

Και σε εμένα στο ένα από τα δυο 4αρια μου είναι ποιο κίτρινο !το είχα παρατηρήσει εδώ και καιρό αλλά λέω μπάσκετ θα είναι η ζελατηνα!αλλα έλα μου βρε!

#357   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1121 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 21/11/2011 - 07:14

Το δικο μου κατα λευκο!

Ρε φιλε αφου screenshot πηρες πως να μην ειναι?
Φωτο απ'εξω πρεπει να βγαλεις :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

#358   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2729 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 08:31

Το δικο μου κατα λευκο!

σε screen shoot ειναι ολες ιδιες ρε συ!!

#359   stanto

stanto

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 09:06

αν δεν εχεις αλλο iphone δυσκολα θα καταλαβεις τι χρωμα ειναι η οθονη. Αν απομονωσετε το 4s απο το παραπανω βιντεο κ δειτε το βιντεο μερικες φορες, θα σας φαινεται φυσιολογικη η οθονη του. Απο εκει κ περα δε ξερω. Ειχαν πει πως το κιτρινο, οσοι εχουν το προβλημα, φευγει μετα απο 10 μερες χρησης του τηλεφωνου.
κ κατι αλλο! πιστευω πως πολλοι ειναι οι κατοχοι που συμβιβαζονται με αυτο γιατι δεν ειναι κ το τεραστιο προβλημα ή μπορει κ να μην εχουν χρονο να ασχολουνται με το τηλεφωνο. Κακα τα ψεμματα, αλλα αν τρεχεις ολη μερα στη δουλεια κ σου βγαινει ο πατος καθε μερα, σιγα μη πας στη voda,cosmote ή απο οπου το πηρες να κανεις φασαρια για την οθονη :P

ρε φίλε πόσο δίκιο έχεις.... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα και να παίρνει τέτοια έκταση εάν το λευκό είναι λίγο πιο θερμό ή λίγο πιο ψυχρο. Στις τηλεοράσεις συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εδώ ακόμα και σε μια μπλουζα από το ίδιο εργοστάσιο μπορεί να την αγοράσουν 2 άνθρωποι και να υπάρχει κάποια ελάχιστη διαφορά στα χρώματα.

#360   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 09:38

Το δικο μου κατα λευκο!

Εσύ καταρχήν έκανες πατάτα :-) γιατί με capture screen ολονών έτσι κατάλευκη βγαίνει!

Ps: δεν υπάρχει λευκό λευκό κ τζάμπα κάποιοι ευλογάρε τα γένια σας. 2 αποχρώσεις υπάρχουν. Όσοι επιμένουν παίζω το κινητό σας στοίχημα με μετρητά.

Λευκό λευκό ΔΕΝ υπάρχει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2