Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   tgiannak

tgiannak

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tgiannak

Δημοσίευση 21/11/2011 - 13:16

Γι αυτό Μαριλίνα τσαντίζομαι όταν όλοι λένε ω εσύ έχεις κινέζο,έχεις την κιτρινίλα,δεν είναι σωστό,είναι αστοχία υλικών και δε συμμαζεύεται. Τα περισσότερα από τα τηλ που έχουμε δει ως τώρα δεν έχουν πρόβλημα απλά είναι άλλο hue...

το πραγματικο προβλημα το ειχε ο Chaos3X εκει ηταν πολυ θαμπη και "φτηνη" η οθονη του..εκει έχει χιλια δικια το παιδι να παει και να τους @#$@$@#$#@$@# ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 21/11/2011 - 13:17

Γι αυτό Μαριλίνα τσαντίζομαι όταν όλοι λένε ω εσύ έχεις κινέζο,έχεις την κιτρινίλα,δεν είναι σωστό,είναι αστοχία υλικών και δε συμμαζεύεται. Τα περισσότερα από τα τηλ που έχουμε δει ως τώρα δεν έχουν πρόβλημα απλά είναι άλλο hue...

Ακριβώς. Θα πάμε να πιούμε καφέ οταν το πάρεις, να δούμε τα hue. Το δικό μου δεν ειναι το έντονο μπλε hue αλλα ουτε κίτρινο είναι, και σιγουρα δεν ενοχλεί οπως άλλα screenshots Κιτρινίλας που είδα. Μάλλον υπάρχει μεγάλη γκαμα χαχα!
Whatsapp doc?

#378   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/11/2011 - 13:57

μπραβο ρε φιλε. εχεις απολυτο δικιο. αυτο λεω και εγω. αλλα καποιοι προσπαθουν να μας βγαλουν και ψυχοπαθεις, για να πεισουν τον εαυτο τους οτι ολα ειναι οκ με το χρωμα. !

Δεν θελω να στη χαλασω, αλλα ως λατρεις της φωτογραφιας..με dslr, επεξεργασια κτλ.. ουτε η μια ουτε η αλλη ειναι ασπρη οσο και αν θελετε να χτυπιεστε..Αυτο που λετε εσεις ασπρο ουτε κατα διαννοια..και φαινεται ξεκαθαρα οταν πατε στις ρυθμισεις φωτεινοτητας, το πεδιο που ελεγχεις τη φωτεινοτητα μπλεδιζει..
Η μια εχει μπλε αποχρωση η αλλη κιτρινωπη... Αυτο ειναι θες δε θες...με πολυ μικρες αποκλισεις!
Απλα υπαρχουν ελλατωματικες οθονες οπως αυτες των βιντεο που εκει οντως μιλαμε για ξεβαμμενη σχεδον χαλασμενη οθονη..
Υπαρχουν παιδια στο εξωτερικο που πανε στην apple και τους λενε το κινητο μου μπλεδιζει..και αλλοι που λενε κιτρινιζει..
Ειτε στη μια περιπτωση ειτε στην αλλη η apple τα αλλαζει γιατι δεν θελει να εχει με τους πελατες της (οπου ειναι κ σχεδον μονιμοι) κανενα προβλημα..
Για τι ανακατασκευες μιλατε και κολοκυθια.. Το ιδιο το δινει αλλου, το δηλωνει ως ανακατασκευασμενο, ο επομενος δεν θα καταλαβει τιποτα και τελειωσε το θεμα..
Εδω επαγγελματιες φωτογραφοι και χρησιμοποιουν τη λεγομενη ''γκρι καρτα'' για να πετυχουν το σωστο λευκο, οπως κ επισης ο καθε φωτογραφος εχει διαφορετικες ρυθμισεις στη μηχανη του, γιατι πολυ απλα ο καθενας εχει διαφορετικο γουστο..
Οποτε μην προσπαθεις να επιβαλλεις τι ειναι λευκο και τι όχι..ή τη αρέσει στον έναν και τι στον άλλον..
Οποιος εχει σημαντικο προβλημα παει και το αλλαζει...οι υπολοιποι ας το απολαυσουν και ας κλεισει επιτελους αυτο το θεμα γιατι εχει γινει γραφικο και κουραστικο.

#379   bilaras7

bilaras7

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 14:09

ναι ρε φιλε (thelonapoyliso) εχεις δικιο ... εγω το τοπικ το ξεκινησα για αυτους που εχουν μεγαλο θεμα και η οθονη οχι απλα ειναι κιτρινι αλλα σα μουσταρδα... τωρα καποιοι αλλοι εχουν ελαχιστο θεμα και δυσκολα το καταλαβαινουν
αλλαξα 5 συσκευες 4s μεχρι να βρω τη λευκη και θα την ξαναπερναγα τη ταλαιπωρια αυτη οσες φορες και αν χρειαζοταν αλλα το εχω συγκρινει με 5 4αρια και το δικο μου ειναι και πιο μπλε και πιο φωτεινο και οι τυποι που τα ειχαν δεν ειχαν ιδεα για κιτρινη οθονη ενω ειχαν μια!! και δεν τους ειπα και τιποτα για να μη τους βαλω σε μπελαδες αφου τα εχουν τα κινητα τους εδω και 6-7 μηνες... μην ξεκινησουμε παλι την ιδια συζητηση γιατι ειναι τελειως υποκειμενικη

#380   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 14:19

αλλαξα 5 συσκευες 4s μεχρι να βρω τη λευκη και θα την ξαναπερναγα τη ταλαιπωρια αυτη οσες φορες και αν χρειαζοταν αλλα το εχω συγκρινει με 5 4αρια και το δικο μου ειναι και πιο μπλε και πιο φωτεινο

Τελικά ειναι λευκή η πιο μπλέ...
Και μετα λεμε για τις οθονες και τα χρωματα..
Αι απολαυστε το τηλεφωνο σας.. Οπως ειπε ενα παιδι αρκει να ειναι ρετινα και ας εχει μια μικρη αποκλιση..
Αν ειναι μουσταρδα αλλαχτε το..
Αλλα σορρυ οσο και να απογοητευεστε ουτε η μια ουτε η αλλη ειναι ''λευκο''.

#381   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 14:20

Άσπρο άσπρο έχουν μόνο οι άσχετοι. Σόρρυ κιόλας αλλά είναι ηλίου φαεινότερο. Όποιος πιστεύει πως έχει άσπρο άσπρο μαζί με παρόντα άλλα 10 άτομα από φόρουμ ας συναντηθούμε κάπου για ένα στοιχηματάκι γερό.

2 είναι οι αποχρώσεις και φαίνονται όταν βάλεις 2 διαφορετικά δίπλα δίπλα. Σε παραπάνω ποστ παρέθεσα και 2 λινκ. Τα είδε κανείς τυφλόμυαλος από αυτούς που είναι σίγουροι δίχως να έχουν δει καν review από sites που δοκιμάζουν καλιμπραρίσματα;;;

2 hue λοιπόν, ένα γαλαζωπό και ένα κιτρινωπό.

Και ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: όταν μιλάμε για κιτρινωπή απόχρωση κλπ ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΜΕ πιθανό bleeding, γιατί κάποιος άκυρος πιο πάνω σε αυτό αναφερόταν (αβγό, κρόκος κλπ). Το bleeding είναι άλλη, κοινή, ιστορία. Εμείς λέμε πως φαίνεται το άσπρο.

#382   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 14:24

δεν μπορω να καταλαβω σας μιλα καποιος ειδικος με τις φωτογραφιες (puzzle) .. και εσεις ακομη δεν εχετε πιστει;..

ειναι σαν να πηγαινετε σε γιατρο να σας λεει οτι δεν εχετε τιποτα .. και εσεις να πιστευετε το γειτονα που σας λεει "μου φαινεσαι χλωμος σημερα.. εχεις κατι;"... ???

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 21/11/2011 - 14:25

#383   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 14:24

Ababapanos εσύ 90% έχεις κιτρινωπή γιατί το δικό σου και αυτό που παρήγγειλα για τον ξάδερφό μου ήρθαν ίδια μέρα και τα παραγγείλατε με μία μέρα διαφορά.

#384   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 14:29

δεν μπορω να καταλαβω σας μιλα καποιος ειδικος με τις φωτογραφιες (puzzle) .. και εσεις ακομη δεν εχετε πιστει;..

ειναι σαν να πηγαινετε σε γιατρο να σας λεει οτι δεν εχετε τιποτα .. και εσεις να πιστευετε το γειτονα που σας λεει "μου φαινεσαι χλωμος σημερα.. εχεις κατι;"... ???

Δε χρειάζεται να σου μιλήσει ειδικός...

Αρκεί να διαβάσεις και να μην εθελοτυφλείς.

Εγώ έπαθα αρχικο σοκ με το ipad 2 μου. Μετά από 2 μήνες της κοπέλας μου -το λευκό, λολ- μου φαίνεται απόκοσμο, διότι φυσικά τα λευκα πάνε προς το κίτρινο (χαρτί Α4) και όχι προς το λευκό. Επιπλέον το νιώθω πιο ξεκούραστο στο μάτι. Το ipad 1 μου ήταν γαλαζωπό, αλλά το συνήθισα.

#385   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 14:34

Δεν ξερω αν ειναι ειρωνικο το σχολιο σου, σιγουρα επαγγελματιας δεν ειμαι..αλλα ειμαι hobistas φωτογραφος 10 χρονια τωρα...
Φωτογραφοι πληρωνουν χιλιαδες ευρω για μηχανηματα καλιμπραρισματος...
Ισως η πιο σωστη τοποθετηση ηταν του researcher περι hue..
Λευκη δεν ειναι καμία ειτε το θελουμε ειτε οχι..ανεξαρτητως τι εχουμε ο καθενας!
Και φυσικα δεν θεωρω οτι παιδια απο εδω εχουν καλυτερες γνωσεις περι λευκου, αφου ακομα κ ο φωτογραφος χρησιμοποιει ''γκρι καρτα'' για να βρει το σωστο λευκο στις φωτογραφιες του..
Γι αυτο και λεω απλα απολαυστε το τηλεφωνο σας.. γιατι εχετε αναλωθει και πολυ εχουν ξενερωσει χωρις κανεναν ουσιαστικο λογο.

#386   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 21/11/2011 - 15:23

Δεν ξερω αν ειναι ειρωνικο το σχολιο σου, σιγουρα επαγγελματιας δεν ειμαι..αλλα ειμαι hobistas φωτογραφος 10 χρονια τωρα...
......
Γι αυτο και λεω απλα απολαυστε το τηλεφωνο σας.. γιατι εχετε αναλωθει και πολυ εχουν ξενερωσει χωρις κανεναν ουσιαστικο λογο.

Φίλε και γω είμαι επαγγελματίας κινητοbistas 15 χρόνια και έχουν περάσει από τα χέρια μου 100αδες κινητά και έχω να σου πω ότι τέτοιο χάλι σε οθόνες ακριβών κινητών ΔΕΝ έχει ξαναγίνει!! Και επειδή και γω ασχολούμαι με φωτογραφίες σαν χόμπυ , δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα μια κίτρινη οθόνη σαν φυσιολογική! Τώρα αν κάποιοι βαριούνται να πάνε να κάνουν επιστροφή ή φοβούνται να πάρουν ανακατασκευασμένο και προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους πως όλα είναι καλά ,... αυτό είναι άλλο θέμα!! :P
ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΙΝΗΤΟ, δεν δικαιολογείται με τίποτα να έχει τέτοια απόκλιση ποιότητας στα μεταξύ τους , ίδια μοντέλα!! Και αφού μερικοί το θεωρείτε φυσιολογικό και σας αρέσει , τότε το σωστό θα ήταν στην επιλογή αγοράς του iPhone να έλεγε και αν είχε κίτρινη οθόνη, οπότε να μπορούσε ο κόσμος να διαλέξει!! Αλλά αυτό το ...""και αν σου κάτσει"" είναι για μένα γελοίο και δεν αρμόζει στην Apple!!

#387   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 15:40

όλοι οι ειδικοι φωτογραφιας και λοιπα εδω μαζευτηκαν..:) λοιπον αφου τα λετε οπως θελετε και εσεις, τα γαλαζωπα, ειναι πολυ πιο ωραια στο ματι και πιο ξεκουραστα απο τα κιτρινωπα, που εχουν προβλημα. και τον κολ@ σας να βαρατε κατω, οσοι εχουν κινεζο εχουν παρει iphone, με αστοχια υλικου.! πειτε οτι θελετε. εαν δεν μπορειτε να το αλλαξετε καλως. αλλα μην πατε να μας πεισετε για το αντιθετο. εγω ξερω 100% οτι υπαρχει προβλημα.
και επισης μια σοβαρη απαντηση στο γιατι αντικαθιστα το επισημο servise της apple παντου, τα iphone με κιτρινωπη οθονη, και οχι τα ipone με την γαλαζωπη, δεν εχω παρει ακομη.
μην απαντατε με υποθεσεις καποιοι, αλλα μονο με αποδειξεις. οκ? υπαρχουν παρα πολλοι εδω μεσα, που εχουν αλλαξει πολλα τεσσαρια που ειχαν πια ¨ζεστα¨ χρωματα :) στην αρβατο. δεν εχει αλαχτει κανενα με ¨ψυχρα¨ χρωματα. κοινος ΛΕΥΚΟ.
αραγε γιατι ρε γαμωτο να αλλαζουν μονο τα κιτρινα, αφου δεν ειναι προβλημα και ειναι πολυ πιο ξεκουραστα.? αραγε γιατι κανενας κατοχος με γαλαζωπη οθονη, δεν την εχει παει για αντικατασταση? :)

περαστικα σας.

#388   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 15:47

Φωτογραφοι πληρωνουν χιλιαδες ευρω για μηχανηματα καλιμπραρισματος...
Ισως η πιο σωστη τοποθετηση ηταν του researcher περι hue..
Λευκη δεν ειναι καμία ειτε το θελουμε ειτε οχι..ανεξαρτητως τι εχουμε ο καθενας!
Και φυσικα δεν θεωρω οτι παιδια απο εδω εχουν καλυτερες γνωσεις περι λευκου, αφου ακομα κ ο φωτογραφος χρησιμοποιει ''γκρι καρτα'' για να βρει το σωστο λευκο στις φωτογραφιες του..

απολυτως καμια ειρωνεια.. εγω ειμαι ασχετος απο φωτογραφια.. και απο την στιγμη που το κανεις και ως hobby.. θεωρω πως εισαι ειδικος...

σκεψου εγω ασχολουμαι με φαρμακα.. και ως hobby εχω το iphone.. δεν ξερω κατι παραπανω;.. σε θεματα iphone;..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 21/11/2011 - 15:47

#389   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 15:49

Ειχα μια βδομαδα doa και δεν το αλλαξα...
Οταν αναφερεις κατι καλυτερα να το ψαχνεις μονος σου, και να μην λες αερολογιες διχως να γνωριζεις..
Φυσικα και σεβομαι το γεγονος οτι σου αρεσει περισσοτερο το μπλε..αλλα μη μου το λες ασπρο.. Εδω το παιδι το ιδιο ομολογησε οτι αλλαξε 5 συσκευες για να βρω το σωστο που ειναι πιο μπλε(καινουργια αποχρωση λευκου)..
Οτι να ναι..
Οτι σου πουλανε αυτο αγοραζεις..
Και η φημολογια δεν εχει ξεκινησει για την μικρη αντιθεση που εχουν ορισμενα..αλλα λογω του οτι οντως προβληματικες συσκευες ειχαν οθονη τελειως κιτρινη..Ναι οντως φωναζουμε εκει υπαρχει προβλημα..
Αλλος ενας ελληναρας που αμφισβητει την ιδιοτητα ορισμενων ανθρωπων και τις γνωσεις του..
http://www.dpgr.gr/f...hp?topic=3693.0
Δες οτι επαγγελματιες αγοραζουν mac και καλλιμπραρουν τις οθονες με προγραμματα αξιας χιλιαδων ευρω για να δουν τα σωστα αποτελεσματα..
Υπαρχει η κιτρινη οθονη=χαλασμενη... και μετα υπαρχει με hue κιτρινωπο και με hue μπλε..
Οσο και να τραγουδας αυτο δεν θα αλλαξει..

#390   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2011 - 15:51

απολυτως καμια ειρωνεια.. εγω ειμαι ασχετος απο φωτογραφια.. και απο την στιγμη που το κανεις και ως hobby.. θεωρω πως εισαι ειδικος...

σκεψου εγω ασχολουμαι με φαρμακα.. και ως hobby εχω το iphone.. δεν ξερω κατι παραπανω;.. σε θεματα iphone;..

Difun οκ..απλα δεν καταλαβα λιγο το τονο σου...
Τεσπα προσπαθω να το εξηγησω οσο πιο ευκολα μπορω, αλλα λιγοι καταννοουν..Και για να το πιο απλα.. ειτε η κιτρινιαρηδες ειτε η μπλεδιαρηδες, αν ειχε το iphone μια επιλογη ρυθμισης χρωματος, και οι 2 ομαδες θα το πειραζαν για να το φερουν στα ισα τους..
Τα υπολοιπα ειναι παραμυθια ικανοποιησης!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες