Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα:Είναι στη κρίση του καθενους εάν θέλει ή οχι να αλλάξει το κινητο του εάν έχει κίτρινη οθόνη!!! Άλλους τους αρέσει κ την ανέχονται κ σε άλλους οχι!!
Δημοσίευση 21/11/2011 - 18:16
Δημοσίευση 21/11/2011 - 18:17
Συμφωνώ!+1Καλό θα ήταν να πάρει επίσημη θέση και η Apple για την όλη κατάσταση .., πάντως το ότι δέχεται να κάνει αλλαγή σε αυτούς που το επιστρέφουν για την οθόνη, εμένα μου δείχνει πως παραδέχεται το πρόβλημα!! Εσείς λέτε πως το κάνει για να μην έχει δυσαρεστημένους πελάτες? Έχει ανάγκη τους "λίγους" αυτούς που το επιστρέφουν?
Μήπως γίνετε ένας χαμός?? Αν ξεφυλλίσετε πάντως το ξένο/επίσημο site της Apple , αλλά και όλα τα βίντεο με το"πρόβλημα", θα δείτε πως γίνετε ένας χαμός και με τίποτα δεν τους θεωρείς λίγους, ή χαζούς, ή ότι έχουν πρόβλημα στην όραση!!!
Κάτι συμβαίνει στραβό και το κακό είναι πως συμβαίνει σε συσκευές που κοστίζουν 700-1000 ευρώ που ΈΠΡΕΠΕ να ήταν τέλειες !! Νομίζω δεν θα βγάλουμε άκρη εδώ με το να λέει ο άλλος άσπρο , ο άλλος κίτρινο, ο άλλος μπλε, ο άλλος σκατουλί ..!!!
Καλό θα ήταν από δω και πέρα να μην σχολιάζουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι τα ίδια και τα ίδια, αλλά να ποστάρουν νέοι κάτοχοι του 4s και να μας μεταφέρουν την γνώμη τους , μαζί και με φωτογραφίες αν μπορούν ή και να μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τις επιστροφές που έκαναν και πως είναι τα καινούργια που πήραν!!
Δημοσίευση 21/11/2011 - 18:17
Κάτι συμβαίνει στραβό και το κακό είναι πως συμβαίνει σε συσκευές που κοστίζουν 700-1000 ευρώ που ΈΠΡΕΠΕ να ήταν τέλειες !! Νομίζω δεν θα βγάλουμε άκρη εδώ με το να λέει ο άλλος άσπρο , ο άλλος κίτρινο, ο άλλος μπλε, ο άλλος σκατουλί ..!!!
Καλό θα ήταν από δω και πέρα να μην σχολιάζουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι τα ίδια και τα ίδια, αλλά να ποστάρουν νέοι κάτοχοι του 4s και να μας μεταφέρουν την γνώμη τους , μαζί και με φωτογραφίες αν μπορούν ή και να μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τις επιστροφές που έκαναν και πως είναι τα καινούργια που πήραν!!
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 21/11/2011 - 18:30
Σε αυτά τα δύο νομίζω πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε.
Το να λέμε οι ίδιοι και οι ίδιοι τα ίδια πράγματα δεν έχει καμία ουσία .Νέους πρέπει να ακούσουμε που έχουν ή όχι πρόβλημα .
Δημοσίευση 21/11/2011 - 18:53
Δημοσίευση 21/11/2011 - 18:54
Ναι βρε Κώστα αλλα και να έρθει ενας και δυο και 10 καινούριοι και να ποστάρουν φωτο του καινούριου τους κινητού ρωτώντας το κλασσικό (και πολυερωτημένο) "Πως σας φαίνεται" και μετα να πεταχτούν παλι οι ιδιοι και οι ιδιοι και να πουν "φιλε πηρες κινέζο" κλπ κλπ δεν είναι φαύλος κύκλος?
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 21/11/2011 - 22:15
Δε χρειάζεται να κλείσει το τόπικ σε κάποια σημεία του είναι πολύ βοηθητικό για μερικούς που θέλουν να δουν τί απόχρωση και hue έχει η οθόνη τους. Απλά να διαγραφούν κάποια comments. Και να σου πω και κάτι όταν λέμε κάμποσοι το ίδιο πράγμα 5-6 φορές το κάθε άτομο και 2-3 προκαλούν συνεχώς,ε προφανώς θα χάσουμε την υπομονή μας και θα γίνει αυτό που έγινε.
![]()
![]()
κλειστε το τοπικ ρε παιδια
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 21/11/2011 - 22:58
Δημοσίευση 21/11/2011 - 22:47
Καλό θα ήταν να πάρει επίσημη θέση και η Apple για την όλη κατάσταση .., πάντως το ότι δέχεται να κάνει αλλαγή σε αυτούς που το επιστρέφουν για την οθόνη, εμένα μου δείχνει πως παραδέχεται το πρόβλημα!! Εσείς λέτε πως το κάνει για να μην έχει δυσαρεστημένους πελάτες? Έχει ανάγκη τους "λίγους" αυτούς που το επιστρέφουν?
Μήπως γίνετε ένας χαμός?? Αν ξεφυλλίσετε πάντως το ξένο/επίσημο site της Apple , αλλά και όλα τα βίντεο με το"πρόβλημα", θα δείτε πως γίνετε ένας χαμός και με τίποτα δεν τους θεωρείς λίγους, ή χαζούς, ή ότι έχουν πρόβλημα στην όραση!!!
Δημοσίευση 21/11/2011 - 22:48
Συμφωνώ τώρα αν με ρωτάς το topic έχει γίνει bla bla ποια και πρέπει να αλλάξει ενότητα για να ησυχάσουν και πολλοί.
Δημοσίευση 21/11/2011 - 22:49
Δημοσίευση 21/11/2011 - 22:55
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:03
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:07
Το θέμα με τις αποχρώσεις ανοίγει κάθε χρόνο με το που έρχεται κάθε καινούργιο μοντέλο. Φυσικά και είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα απλά λόγω του hype το πρόβλημα εκεί που περιορίζεται σε ένα 5-10% παίρνει διαστάσεις 20-30%. Το θέμα είναι ότι τα panel που διαλέγει η Apple είναι κατά βάση φτηνά για αυτό και παρουσιάζονται σε όλη τη γκάμα των προϊόντων της και όχι μόνο στο iPhone. Το κλείσε τα μάτια και απόλαυσε το κινητό σου είναι σαν να αγοράζεις αυτοκίνητο που τρίζει εσωτερικά και να σου λέει ο άλλος κλείσε τα αυτιά σου και οδήγησε το.
Τελευταία επεξεργασία από: thelonapouliso, 21/11/2011 - 23:08
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:14
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:19
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες