Απλα να σου αναφέρω περίπτωση που Peugeot 207 gt αξίας 19500 ευρώ είχε κατα την αγορά μηχανικό πρόβλημα.. Ποτέ με ποτέ δεν του έδωσαν καινούργιο αμάξι όσες φασαρίες και να έγιναν.. Απλά του το έφτιαξαν επι βασάνων. Δεν δικαιολογώ ότι τυγχων ελάττωματικα προϊόντα δεν θα έπρεπε να αλλάζουν αλλα μη λέμε και ότι θελουμε... Αν μη τη άλλο να καταλαβαίνουμε κ ποτέ υπάρχει πραγματικά πρόβλημα.. Γιατί εδώ μέσα είναι κάποιοι γραφικοί που εκτός απο άγνοια γουστάρουν και την ένταση.. Αν μη τι άλλο ότι λένε θα πρέπει να είναι κ σωστό. Έχετε δημιουργήσει κόμπλεξ σε κατόχους που δεν έχουν κανενα πρόβλημα και δεν μπορούν να απολαύσουν το μηλαρακι τους. Και όπως λες κ εσυ σαν να αγοράζεις αυτοκίνητο να μην έχει κανενα ουσιαστικό πρόβλημα αλλα επειδή γράφουν 2-3 γραφικοι και υποστηρίζοντας επι θανάτου δίχως να ακούνε καμία άλλη άποψη ότι το αυτοκίνητο αυτο έχει το τάδε πρόβλημα, εσυ να μην μπορείς να το απολαύσεις ψάχνοντας στα τυφλά γι αυτο. Ελλαδαρα μου, θα υποστηρίζω μέχρι θανάτου την άποψη μου και ας αποδεδειγμένα λέω μαλ@κιες... Καλή πρόοδο!!!Το θέμα με τις αποχρώσεις ανοίγει κάθε χρόνο με το που έρχεται κάθε καινούργιο μοντέλο. Φυσικά και είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα απλά λόγω του hype το πρόβλημα εκεί που περιορίζεται σε ένα 5-10% παίρνει διαστάσεις 20-30%. Το θέμα είναι ότι τα panel που διαλέγει η Apple είναι κατά βάση φτηνά για αυτό και παρουσιάζονται σε όλη τη γκάμα των προϊόντων της και όχι μόνο στο iPhone. Το κλείσε τα μάτια και απόλαυσε το κινητό σου είναι σαν να αγοράζεις αυτοκίνητο που τρίζει εσωτερικά και να σου λέει ο άλλος κλείσε τα αυτιά σου και οδήγησε το.

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)
#421
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:21
Ad
#422
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:24
Δε θέλω να στεναχώρησω, θες δε θες ανακατασκευασμενο θα πάρεις.. Και αφού θες εξοδικα κτλ ελπίζω να έχεις στην άκρη κανά 1.500 για δικηγόρους κτλ. Και όταν με το καλό τελείωσεις σε 6-7-8 χρόνια πες μας και τι έγινε.. Εύχομαι πάντως αν είχες πραγματικό πρόβλημα να στο αλλάξουν!Update : σήμερα πριν πάρω την απόφαση μου έκανα το εξής απλό.... πήγα σε όλα τα καταστήματα στο mall όπου έχουν iPhone 4s σε display έκανα σύγκριση με το δικό μου και ΟΛΑ (εκτός απο ένα) είχαν πιο άσπρη οθόνη από το δικό μου και λέω δεν μπορεί όλα τα display ειναι λάθος και το δικο μου το σωστό !! Οπότε και το παρέδωσα σε κατάστημα στο golden hall και περιμένω να δω τι θα γίνει Δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσω σε περίπτωση που δεν ειναι new new και όχι άνακατασκευασμενο και δεν αποκλείω το εξώδικο σε αντίθετη περίπτωση το iPhone ήταν 7 ημερών και δεν το πλήρωσα καινούργιο για να πάρω πίσω ανακατασκευασμενο !! σε άλλες χώρες μπορείς να πάρεις και τα λεφτά σου πίσω έτσι θα μπορούσα να το ξανα αγοράσω απο κάπου αλλού τελοσπαντον βλέποντας και κάνοντας αν κάποιος άλλος εχει κάνει αυτή τη διαδικασία ( με το Servise )( το πήρα με Vodafone ) και έχει εμπειρία ας το μοιραστεί μαζί μας
#423
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:25
Καλά έκανες και το έψαξες μόνος σου , γιατί αν κοίταζες από το φόρουμ μάλλον θα σ' έβγαζαν περίεργο και αλλήθωρο με τικ αχρωματοψίας!!

Πρέπει να καταλάβει η Apple και η κάθε Apple πως δεν είμαστε μ@λάκες και ότι χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε καν!
Κράτα μας ενήμερους φίλε!
Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 21/11/2011 - 23:26
#424
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:26
Update : σήμερα πριν πάρω την απόφαση μου έκανα το εξής απλό.... πήγα σε όλα τα καταστήματα στο mall όπου έχουν iPhone 4s σε display έκανα σύγκριση με το δικό μου και ΟΛΑ (εκτός απο ένα) είχαν πιο άσπρη οθόνη από το δικό μου και λέω δεν μπορεί όλα τα display ειναι λάθος και το δικο μου το σωστό !! Οπότε και το παρέδωσα σε κατάστημα στο golden hall και περιμένω να δω τι θα γίνει Δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσω σε περίπτωση που δεν ειναι new new και όχι άνακατασκευασμενο και δεν αποκλείω το εξώδικο σε αντίθετη περίπτωση το iPhone ήταν 7 ημερών και δεν το πλήρωσα καινούργιο για να πάρω πίσω ανακατασκευασμενο !! σε άλλες χώρες μπορείς να πάρεις και τα λεφτά σου πίσω έτσι θα μπορούσα να το ξανα αγοράσω απο κάπου αλλού τελοσπαντον βλέποντας και κάνοντας αν κάποιος άλλος εχει κάνει αυτή τη διαδικασία ( με το Servise )( το πήρα με Vodafone ) και έχει εμπειρία ας το μοιραστεί μαζί μας
και πολυ καλα εκανες φιλε μου. και να διεκδικησεις μεχρι τελους ενα σωστο κινητο αντιστοιχο με τα λεφτα που εδωσες. και ουτε κιτρινες οθονες ουτε τιποτα. ασε μερικους εδω να λενε, οτι δεν υπαρχει προβλημα και τετοια. οντως καποιοι δεν εχουν προβλημα αφου το κινητο τους ειναι οκ. εαν και εσυ εισαι ενας απο αυτους που ειδε εμφανη διαφορα στα χρωματα και δεν μπορεις να συμβιβαστεις με αυτο το ξεπλυμενο χρωμα, "ζεστο"

#425
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:26
μην μπερδευεις τα φορουμ...εδω γραφουν τις αποψεις τους οσοι εχουν η προκειται να αποκτησουν iphone η καποιο αλλο προιον της apple.Kαι φυσικα το διαβαζουν και ανηλικοι και δεσπονιδες και κυριες.υπαρχουν και καποιοι αλλοι, που αντι για το κινητο σφιγγουν κατι αλλο, για να δουν αν τους επεσε και αυτο..
#426
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:28
Δε θέλω να στεναχώρησω, θες δε θες ανακατασκευασμενο θα πάρεις.. Και αφού θες εξοδικα κτλ ελπίζω να έχεις στην άκρη κανά 1.500 για δικηγόρους κτλ. Και όταν με το καλό τελείωσεις σε 6-7-8 χρόνια πες μας και τι έγινε.. Εύχομαι πάντως αν είχες πραγματικό πρόβλημα να στο αλλάξουν!
δεν θα χρειαστει εξωδικα αφου γνωριζουν το προβλημα με τις οθονες, και κατα πασα πιθανοτητα θα παρει και μη ανακατασκευασμενο αφου ειναι καινουργιο μοντελο. τουλαχιστον ετσι μου ειχε απαντησει υπαλληλος της αρβατο σε ιδια ερωτηση που του ειχα κανει.
(ενας απο τους γραφικους)

#427
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:29
Επιτέλους και μια χρήσιμη πληροφορία .., ευχαριστούμε φίλε fastmac και κουράγιο!!
Καλά έκανες και το έψαξες μόνος σου , γιατί αν κοίταζες από το φόρουμ μάλλον θα σ' έβγαζαν περίεργο και αλλήθωρο με τικ αχρωματοψίας!!Να κάνεις ότι μπορείς για να διεκδηκήσεις τα αυτονόητα που είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να σου δώσουν καινούργιο κινητό που ν' αντιστοιχεί στα λεφτά που έδωσες, δηλαδή εννωώ να είναι τέλειο από κάθε άποψη!! (Και ΑΝ δεν έχουν τέτοιο, να σου επιστρέψουν τα λεφτά!!)
Πρέπει να καταλάβει η Apple και η κάθε Apple πως δεν είμαστε μ@λάκες και ότι χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε καν!
Κράτα μας ενήμερους φίλε!
ετσι....
#428
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:32
μην μπερδευεις τα φορουμ...εδω γραφουν τις αποψεις τους οσοι εχουν η προκειται να αποκτησουν iphone η καποιο αλλο προιον της apple.Kαι φυσικα το διαβαζουν και ανηλικοι και δεσπονιδες και κυριες.
πλακα εκανα... εαν δεν το καταλαβες. και οσο για τις δεσποινιδες που λες, δεν ειπα τιποτα κακο. και εγω μερικες φορες , ξερεις ποσο σφιχτα κραταω τα κλειδια μου, να μην μου πεσουν?

#429
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:32
Αν δεν είναι πιτσιρικάς είναι τουλάχιστον αγένεις η αξεστος... Δεν έχω κάτι άλλο να πω απλα ντροπή σου κ ντροπή που επιτρέπουν σε τέτοια άτομα να συνεχίζουν να αναπαράγουν τέτοια πρότυπα. .. Αν μη τι άλλο όπως σωστά είπες ας σεβαστεί το γεγονός ότι υπάρχουν και ανήλικοι..μην μπερδευεις τα φορουμ...εδω γραφουν τις αποψεις τους οσοι εχουν η προκειται να αποκτησουν iphone η καποιο αλλο προιον της apple.Kαι φυσικα το διαβαζουν και ανηλικοι και δεσπονιδες και κυριες.
Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 21/11/2011 - 23:34
#430
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:33
#431
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:40

#432
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:42
Καμία οθόνη δεν έχει πρόβλημα. Η άποψη από πάνω είναι λανθασμένη: η Apple με το να δέχεται πίσω το τηλέφωνο δεν ισχυρίζεται κανένα πρόβλημα. Απλώς βασίζεται πολύ στην εξυπηρέτηση και την ευχαρίστηση των πελατών της. Εμένα στο Apple Store στη Ρώμη, άργησαν να μου το επισκευάσουν μου αντικαταστήσουν το iPad 2 το αρχικό λόγω του ότι έπεσε και έσπασε και μου έδωσαν έναν αντάπτορα hdmi δώρο και μία smart cover.
Η Apple πάντα φροντίζει τους πελάτες της και θέλει να είναι ευχαριστημένοι. Θα πρότεινα στον φίλο πιο πάνω να πάει και σε άλλα καταστήματα και θα δει πως δεν έχουν όλα τη ψυχρή απόχρωση γιατί με ψίλιασες και πήρα τηλέφωνο σε διευθυντή καταστήματος Γερμανός στην Αλεξανδρούπολη (φίλος) να ρωτήσω ακριβώς το ίδιο και μου είπε πως στη βιτρίνα έχουν θερμό.
Και τα 2 είναι νορμάλ γιατί πολύ απλά οι Apple προμηθεύετε από 2 διαφορετικές εταιρείες οι οποίες χρησιμοποίησαν διαφορετικό καλιμπράρισμα. (Ευτυχως γιατί το γαλαζωπό με ταλαιπωρεί στο διάβασμα στο iBooks.).
Eπειδή κάποιοι βαριούνται να ψάξουν...
"Basically the first batch of iPhone 4 released last July had a cooler bluish screen. Apple then added a second screen manufacturer in Oct 2010. So many iphone 4 bought then had a warmer yellowish screen. After numerous talks with Apple engineers it was concluded that screens from manufacturer A had a college bluish tinge. Screens from manufacturer B had a warmer yellowish tint.
I bought 2 iPhone 4S (both black). One of the has a cooler bluish tint and the other one has a warmer yellowish tint. Therefore the screens on the two phones must have come from two different screen manufactures. I personally prefer the cooler bluish tint. But a lot of users in in various forums have pointed out that the warmer yellowish screen is more suited for exhibiting true color. Shadows and shades of grey are more visible on the warmer screen.
I wish Apple had instructed both suppliers to have the same calibration on the screen instead of having this cooler and warmer variations. This yellow warmer screen will not go away in 2 weeks."
https://discussions....art=45&tstart=0
https://discussions....art=15&tstart=0
https://discussions....art=15&tstart=0
http://forums.macrum...=1251205&page=3
Πέστε μας τώρα πως και αυτοί στην Anandtech είναι noobs...
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 21/11/2011 - 23:44
#433
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:43
#434
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:44
#435
Δημοσίευση 21/11/2011 - 23:51
Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε (και πολύ ωραία και αναλυτικά τα έγραψες) γιατί δεν μας δίνει την δυνατότητα να διαλέξουμε από πριν?
Να κάνει για παράδειγμα μια συσκευασία κίτρινη και μια άσπρη!!

Τέλος πάντως, δεν βγάζουμε άκρη!!!
Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 21/11/2011 - 23:52
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)