Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/11/2011 - 17:03

και εμενα ο αδερφος μου το ιδιο λεει, για το δικο του. οτι το γουσταρει κιτρινο οπως ειναι. :) η ψυχουλα του το ξερει. και ειδικα οταν το συγκρινει με το δικο μου τεσσαρι, καταλαβαινω τον πονο του, οσο και να μην το παραδεχεται. οπως και πολλοι πιστευω.

Προσωπικά είμαι απο τους λίγους που φωνάζω απο την αρχή απολαύσετε το κινητό σας. Επίσης απο τους λίγο που το πήρα απο πλαίσιο κ έχω doa αλλά δεν θα μπω κάν στη διαδικασία αλλαγής. Αν δεν υπήρχε το τοπικ που καλώς υπάρχει για κάποιους που όντως έχουν τεράστιο πρόβλημα, οι περισσότεροι δεν θα το είχαν προσέξει ποτέ και θα ήταν υπέρ χαρούμενοι απολαμβάνοντας την συσκευή τους κ όχι να τρέχουν για συγκρίσεις. Επίσης κάτι βασικό. Το πρόβλημα φαίνεται όταν έχεις την φωτεινοτητα στο full και απενεργοποιημενο το auto. Που πιστεύω κανένας δεν το έχει για λόγους εξοικονόμησης μπαταρίας. Και επειδή αναφέρεις ότι προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας απλά σου αναφέρω ότι ούτε το δικό σου είναι λευκό όσο κ αν προσπαθείς να πείσεις εμάς. Μπλεδιζει πολυ γιατί είναι πιο ψυχρά τα χρώματα... Και πίστεψε με σας χομπιστας φωτογράφος αν δεν μου άρεσε θα το είχα ήδη αλλάξει. Και σκοπός μου δεν είναι να υπερασπιστώ την apple που εμφανώς έχει κάποιο πρόβλημα , αλλά να πω στα παιδιά να απολαύσουν αυτο που κατέχουν. Και φυσικά οποίος έχει τεράστιο πρόβλημα κ δεν του αρέσει το κίτρινο η το μπλε να προσπάθησει να το αλλάξει αν κ στις περισσότερες περιπτωσεις μάταια η προσπάθεια. Νομίζω ότι το θέμα έχει αναλυθεί αρκετά.. Αν η apple το αναγνωρίσει και προχωρήσει σε αντικατάστασεις έχει καλώς. Αν και πάλι θα σου έχει σε πεδίο να διαλέξεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου το iPhone με το πιο θερμό η πιο ψυχρό τόνο. Καλή συνέχεια σε όλους.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   Chaos3X

Chaos3X

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/11/2011 - 17:04

Το f.lux θα διορθώσει τα ξεβαμμένα χρώματα???
Δεν νομίζω Τάκη.

#288   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 18:17

Προσωπικά είμαι απο τους λίγους που φωνάζω απο την αρχή απολαύσετε το κινητό σας. Επίσης απο τους λίγο που το πήρα απο πλαίσιο κ έχω doa αλλά δεν θα μπω κάν στη διαδικασία αλλαγής. Αν δεν υπήρχε το τοπικ που καλώς υπάρχει για κάποιους που όντως έχουν τεράστιο πρόβλημα, οι περισσότεροι δεν θα το είχαν προσέξει ποτέ και θα ήταν υπέρ χαρούμενοι απολαμβάνοντας την συσκευή τους κ όχι να τρέχουν για συγκρίσεις. Επίσης κάτι βασικό. Το πρόβλημα φαίνεται όταν έχεις την φωτεινοτητα στο full και απενεργοποιημενο το auto. Που πιστεύω κανένας δεν το έχει για λόγους εξοικονόμησης μπαταρίας. Και επειδή αναφέρεις ότι προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας απλά σου αναφέρω ότι ούτε το δικό σου είναι λευκό όσο κ αν προσπαθείς να πείσεις εμάς. Μπλεδιζει πολυ γιατί είναι πιο ψυχρά τα χρώματα... Και πίστεψε με σας χομπιστας φωτογράφος αν δεν μου άρεσε θα το είχα ήδη αλλάξει. Και σκοπός μου δεν είναι να υπερασπιστώ την apple που εμφανώς έχει κάποιο πρόβλημα , αλλά να πω στα παιδιά να απολαύσουν αυτο που κατέχουν. Και φυσικά οποίος έχει τεράστιο πρόβλημα κ δεν του αρέσει το κίτρινο η το μπλε να προσπάθησει να το αλλάξει αν κ στις περισσότερες περιπτωσεις μάταια η προσπάθεια. Νομίζω ότι το θέμα έχει αναλυθεί αρκετά.. Αν η apple το αναγνωρίσει και προχωρήσει σε αντικατάστασεις έχει καλώς. Αν και πάλι θα σου έχει σε πεδίο να διαλέξεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου το iPhone με το πιο θερμό η πιο ψυχρό τόνο. Καλή συνέχεια σε όλους.

σε παρακαλω απαντησε μου, γιατι η αρβατο αλλαζει τις συσκευες με την κιτρινη αποχρωση, και οχι σαν τις δικες μου που μπλεδιζουν οπως λες, εαν δεν υπαρχει προβλημα.! εγω λεω οτι συσκευες με κιτρινη αποχρωση εστω και λιγο, εχουν αστοχια υλικου. ειτε σας αρεσει ειτε οχι.! σε ξενα sites και forums γινεται χαμος για το θεμα.! τωρα εαν σας αρεσει ετσι, τοτε καλα κανετε και δεν το αλλαζετε.! και ως χομπιστας φωτογραφος που εισαι, θα επρεπε να ξερεις οτι ειτε ειναι φουλ η φωτεινοτητα ειτε στο auto , ειτε οχι, δεν αλλαζει η αποχρωση αλλα η ενταση της φωτεινοτητας. και οσον αφορα τις φωτογραφιες που ποσταρες και ηταν τεραστια η διαφορα κιτρινου , ενω το τηλεφωνο ηταν το ιδιο, επετρεψε μου να ειμαι λιγο καχυποπτος, αφου ως χομπιστας φωτογραφος που εισαι, κατι μου λεει οτι ψιλοξερεις και το photoshop. ! ;)

#289   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 18:41

Αν βρεις έστω κ μια φωτογραφία που έχω ποσταρει ίσως κ σου απαντήσω περί photoshop... Καλό είναι να είμαστε ενήμεροι όταν θελουμε να έρθουμε σε μια αντιπαράθεση. Ωστόσο όπως ανέφερα δικαιολογώ την οποία αντικατάσταση μιας κ υπάρχουν συσκευές που όντως ξεφεύγει το πρόβλημα. Όμως στις περισσότερες περιπτωσεις είναι ανεπαίσθητο το πρόβλημα. Επίσης να σου αναφέρω ότι όσο κατεβάζεις την φωτεινοτητα φυσικά κ αλλάζει κ η απόχρωση μιας κ αλλάζει κ το κοντραστ. Ακόμα κ το άσπρο αρχίζει να γκριζαρει μιας κ σκοτεινιάζει. Επαγγελματίες φωτογράφοι ο καθένας τους ρυθμίζει την κάμερα του σε άλλη φωτεινοτητα άλλο κοντραστ και άλλο κορεσμο χρωμάτων γιατί τα γούστα αλλάζουν. Οπότε εσύ που βγάζεις το κάθε συμπέρασμα τουλάχιστον άφησε παιδιά να έχουν το δικό τους προσωπικό γούστο. Όπως ανέφεραν παιδιά που ήδη έχουν πιο "άσπρη οθόνη " όπως η δικιά σου θα προτιμούσαν να είχαν την πιο κίτρινη γιατί τους αρέσει πιο πολυ οπτικά. Φυσικά κ κάποια αστοχία υπάρχει γτ κ μόνο θα έπρεπε όλες να είναι ίδιες. Απο εκει κ πέρα τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά.. Ο καθένας έχει την άποψη του κ αυτή είναι η προσωπική μου.. Θέλω να απόλαυσω αυτο που έχω και όχι να κάνω 30 αλλαγές μέχρι να βρω το οποίο υποτιθέμενο σωστό η να τρέχω σαν παλαβος στους δρόμους να κάνω συγκρίσεις μιας κ δεν έχω καταλάβει κάν αν έχω την καλή οθόνη η την ελαττωματικη.

#290   christossniper

christossniper

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 18:48

εμενα το μαυρο που πηρα ειναι λες και μεσα ειχε μπανανα.. κατακιτρινο. Ευτυχως τα multirama προς τιμην τους το πηραν πισω και θα μου το αλλαξουν...

#291   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 18:57

Το καινούργιο είναι εντάξει φίλε μου; Πήρες πάλι μαύρο; Όντως είναι κάποια κομμάτια με πολυ μεγάλο πρόβλημα. Μάλλον έπεσες σε τέτοιο... Ήταν τόσο πολυ κιτρινισμενο η λιγάκι κ απλά σε ενοχλούσε σε σχέση με τα αλλά;

#292   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 19:17

εμενα το μαυρο που πηρα ειναι λες και μεσα ειχε μπανανα.. κατακιτρινο. Ευτυχως τα multirama προς τιμην τους το πηραν πισω και θα μου το αλλαξουν...

μπα φιλε μου,,,,, η ιδεα σου θα ηταν. επρεπε να το κρατησεις οπως λενε πολυ εδω μεσα. οτι δηλαδη δεν ειναι προβλημα η λιγο διαφορετικη αποχρωση, απλα καποιοι δημιουργουμε απο το πουθενα προβλημα, και ειμαστε υπερβολικοι. δεν επρεπε να το γυρισεις, επρεπε να το φας στην μαπα, και ας εδωσες πανω απο 650 ευρω για να το παρεις. νομιζω οτι και καποιοι εδω μεσα εχουν προνλημα, απλα δεν θελουν να το πιστεψουν, και απλα συμβιβαζονται. μπραβο που δεν το εκανες.

αληθεια το αλλο που πηρες? ολα οκ?

Τελευταία επεξεργασία από: thelonapouliso, 18/11/2011 - 19:17

#293   christossniper

christossniper

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 20:05

μπα φιλε μου,,,,, η ιδεα σου θα ηταν. επρεπε να το κρατησεις οπως λενε πολυ εδω μεσα. οτι δηλαδη δεν ειναι προβλημα η λιγο διαφορετικη αποχρωση, απλα καποιοι δημιουργουμε απο το πουθενα προβλημα, και ειμαστε υπερβολικοι. δεν επρεπε να το γυρισεις, επρεπε να το φας στην μαπα, και ας εδωσες πανω απο 650 ευρω για να το παρεις. νομιζω οτι και καποιοι εδω μεσα εχουν προνλημα, απλα δεν θελουν να το πιστεψουν, και απλα συμβιβαζονται. μπραβο που δεν το εκανες.

αληθεια το αλλο που πηρες? ολα οκ?

Δυστυχως το άλλο θα ερθει απο εβδομαδα. Αλλα δεν πειραζει θα περιμενω. Αυτη την φορα το πηρα σε ασπρο μπας και την γλιτωσω. Κριμα εταιρια σαν την apple να μας κανει τετοια πατατα. Τοσα λεφτα και καμια συσκευη που κοιταξα δεν ειχε ιδια οθονη. Στην τυχη αν θα πεσεις σε καλο..

#294   christossniper

christossniper

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 20:07

Το καινούργιο είναι εντάξει φίλε μου; Πήρες πάλι μαύρο; Όντως είναι κάποια κομμάτια με πολυ μεγάλο πρόβλημα. Μάλλον έπεσες σε τέτοιο... Ήταν τόσο πολυ κιτρινισμενο η λιγάκι κ απλά σε ενοχλούσε σε σχέση με τα αλλά;

Να σου πω...αν δεν το κοιτουσα με της γυναικας μου το 4αρι που ηταν κατασπρο δεν θα εδινα σημασια. Εμενα μεσα ειχε αρκετη κιτρινιλα. Ολοκαινουριο τηλ ρε παιδια και το λυπηθηκα να μην το αλλαξω. κοντα 7 κατοσταρικα δωσαμε..απογοητευση..

#295   md29

md29

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 18/11/2011 - 23:33

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με την οθόνη του iphone! Διαβάζω τον τελευταίο καιρό το forum γιατί έλεγα να αποκτούσα το πρώτο μου iphone και πλέον το σκέφτομαι με όλα αυτά που διαβάζω! Δεν έχω και κανέναν γνωστό μου με iphone για να συγκρίνω και την οθόνη άμα τελικά το πάρω.

#296   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 23:36

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με την οθόνη του iphone! Διαβάζω τον τελευταίο καιρό το forum γιατί έλεγα να αποκτούσα το πρώτο μου iphone και πλέον το σκέφτομαι με όλα αυτά που διαβάζω! Δεν έχω και κανέναν γνωστό μου με iphone για να συγκρίνω και την οθόνη άμα τελικά το πάρω.

απο οτι φενεται καλυτερα που δεν εχεις γνωστο. δεν θα καταλαβεις την διαφορα. :)

#297   md29

md29

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 23:40

απο οτι φενεται καλυτερα που δεν εχεις γνωστο. δεν θα καταλαβεις την διαφορα. :)

Αν δεν είναι πολύ κίτρινο πιστεύω κανένας δεν καταλαβαίνει την διαφορά μέχρι να το συγκρίνει με κάποιο άλλο!

#298   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 23:45

Όπως το λέει ο md29. Και σκέψου να το αλλάζεις κ να σου έρχεται πάλι ίδιο... Πάρε το και δεν θα το μετανιωσεις...

#299   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 18/11/2011 - 23:49

Αν δεν είναι πολύ κίτρινο πιστεύω κανένας δεν καταλαβαίνει την διαφορά μέχρι να το συγκρίνει με κάποιο άλλο!

Σαχλαμαρες μωρε παρτο να το ευχαριστηθεις.

Σταλμένο με iΤσίου, το νεο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελίες στο www.ikoutsoulame.gr)

και πριν ρωτήσετε κάτι, κάντε κι εναΑναρτημένη εικόνα
Whatsapp doc?

#300   md29

md29

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 00:01

Σαχλαμαρες μωρε παρτο να το ευχαριστηθεις.

Σταλμένο με iΤσίου, το νεο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελίες στο www.ikoutsoulame.gr)

και πριν ρωτήσετε κάτι, κάντε κι εναΑναρτημένη εικόνα

Αυτό λέω να κάνω! Αύριο πάω να το πάρω να το έχω το Σαββατοκύριακο να το φορτίσω και να ασχοληθώ και λίγο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες