Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Samsung "την λέει" στους fans του iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:38

δεν χρειαζετε να διαβασω κατι για να πιστεψω... 4 φιλοι μου κανανε ομαδικη παραγγελια 4 iphone 4s και τωρα οι 3 τα βαλανε αγγελια για πωληση η ανταλλαγη...
και σου μιλαω για funboys μεχρι το κοκκαλο....πρωτη φορα απογοητευτικαν με προιον της apple...

Βάλε λινκ από τις αγγελίες εδώ, μπορεί να ενδιαφέρουν πολλούς!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:39

ειπα εγω πριν 3 μηνες κατι παρομοιο??

αν το βρεις και το ποσταρεις θα παραδεχτω εδω μεσα οτι ειμαι μακακας...αν ομως δεν το βρεις να βγεις να πεις οτι εισαι μεθυσμενος...

το θυμάμαι σαν τώρα... το ίδιο είχες πει και για το 4 ότι είχες 4 φίλους που με το που είδαν το galaxy έδωσα τα 4αρια τους και πήραν galaxy! δεν χρειάζεται να το βρω εγώ... γιατί αν θυμάσαι δικα μου και δικά σου post έχουν διαγραφεί επανειλημμένος λόγο "όμορφης" αντιπαράθεσης... οπότε με αυτό τον τρόπο... καλύπτεσαι ότι δεν το είπες... ενώ εγώ το θυμάμαι 100%

#78   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:40

Έχεις δίκιο! Ειδικά στήν τελευταία παράγραφο συμφωνούμε απόλυτα και το θεωρώ πολύ σημαντικό!

(P.S.: αναφέρομαι στό πρώτο post τού researcher!)

Στίς διαφημίσεις τής Apple, ο "χαζούλης" ήταν το PC, τα Windows, όχι οι χρήστες. Επίσης, ο "χαζός" (PC) παρουσιαζόταν συμπαθητικός, που προσπαθεί αλλά δέν τα καταφέρνει.
Αντίθετα, η διαφήμιση τής Samsung "επιτίθεται" στούς χρήστες (κακό marketing για 'μένα), και μάλιστα με προσβλητικό τρόπο (στήν ουσία τούς χαεακτηρίζει αλαζόνες και κοιμισμένους).

Τέλος, να θυμίσω ότι οι διαφημίσεις τής Apple ήταν επιθετικές και έκαναν συγκρίσεις με τά PC, γιατί ήθελαν να κάνουν τόν κόσμο ίσα-ίσα να δοκιμάσει τά Mac. Δέν προσπαθούσαν να αλλάξουν γνώμη σε κάποιον συνειδητοποιημένο χρήστη, απλά ζητούσαν από τόν κόσμο να τούς δώσει μία ευκαιρία (έστω να τα δοκιμάσει), τήν στιγμή που πολλοί δέν ήξεραν τι θα πεί Mac καί το Marketshare ήταν κάτω από 7%!
(Γι'αυτό και τώρα που το iPhone έχει ισχυρό marketshare, δέν βλέπεις η Apple να το συγκρίνει σέ διαφημίσεις τής π.χ. με τό Android.)

Όμως η Samsung δέν βρίσκεται στήν ίδια θέση με τήν Apple τότε. Το Android έχει marketshare >50%, επομένως οι περισσότεροι τό έχουν δοκιμάσει. Ακόμη, η Samsung βγάζει κινητά και smartphone πολύ πρίν τήν Apple, άρα και αυτήν ο κόσμος τήν έχει δοκιμάσει.
Επομένως αυτό που προσπαθεί σάν εταιρεία είναι να αλλάξει πρόσωπο και να πείσει ένα κομμάτι τής αγοράς (αυτούς που έχουν iPhone) να το αλλάξουν και να πάρουν Samsung (που πιθανώς να είχαν και παλιότερα), γιατί τώρα η εταιρεία έχει αλλάξει και βγάζει καλύτερα κινητά!
Καμία σχέση με τήν Apple που απευθυνόταν σχεδόν στό σύνολο τής αγοράς, που δέν είχε ξαναδοκιμάσει Mac.

Και επειδή είναι πολύ πιό δύσκολο να αλλάξεις τήν γνώμη του κόσμου για κάτι που παλιότερα ήξερε παρά να τόν κάνεις να δοκιμάσει κάτι και καινούριο που δέν έχει ξαναδεί, δέν βλέπω η πολιτική αυτή τής Samsung να έχει αποτέλεσμα!

Τελευταία επεξεργασία από: giannisg2004, 23/11/2011 - 16:42

#79   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

και θα το ξανα πω... αν ορισμένοι και ενω σας είπα ότι το 4s δεν ήταν αναβάθμιση απλά marketing trick για να καλύψουν το κενό της αγοράς, τρέξατε και το πήρατε, δεν σας φταίει η apple! η κανονική αναβάθμιση είπαμε... σε λίγους μήνες θα είναι εδώ!

Δε μιλάω μονο για το 4s , γιαυτό ειπα ΓΕΝΙΚΑ. Να λέμε τα καλά της Apple, αλλα να λέμε και τα στραβά της. (πχ restrictions κλπ κλπ).
Whatsapp doc?

#80   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

για πιο λογο να το κανω αυτο εφοσον δεν ειναι δικες μου οι συσκευες?

#81   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Ψιτ.

Αλλο fanboy και αλλο brainwashed/braindead boy. Το 4S δεν άξιζε σαν αναβάθμιση απο το 4άρι οσο ας πουμε η αναβάθμιση σε 4 απο 3gs.

Nαι, αγαπάμε apple και δεν την αλλάζουμε, αλλα γενικά (ασχέτως 4S) να λέμε και τα στραβά της, οχι να είμαστε στραβοί.

Δεν είμαστε ούτε στραβοί, ούτε τίποτα! Όταν βγαίνει κάτι καινούργιο και για σένα (μιλώ σε προσωπικό επίπεδο) αξίζουν τα 3 extra σε σχέση με το 4αρι (το οποίο είχα κι έχω) τότε το αγοράζεις. Είναι απλό το θέμα! Έτσι κι έκανα!

#82   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:41

πουλήθηκαν αμέσως(σίγουρα)... οπότε δεν θα πρόλαβε να σηκώσει αγγελία... iPhone πούλαγαν... όχι samsung να μείνουν για πάντα απούλητα!

#83   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:43

το θυμάμαι σαν τώρα... το ίδιο είχες πει και για το 4 ότι είχες 4 φίλους που με το που είδαν το galaxy έδωσα τα 4αρια τους και πήραν galaxy! δεν χρειάζεται να το βρω εγώ... γιατί αν θυμάσαι δικα μου και δικά σου post έχουν διαγραφεί επανειλημμένος λόγο "όμορφης" αντιπαράθεσης... οπότε με αυτό τον τρόπο... καλύπτεσαι ότι δεν το είπες... ενώ εγώ το θυμάμαι 100%

ενταξει....καλα μου ειπανε πολλοι εδω μεσα οτι εισαι οτι ναναι...
οταν δεν μπορεις να αποδειξεις κατι να μη κατηγορεις τον αλλον...ακουσες?
γιατι με την ιδια λογικη κ εγω θυμαμαι να βγηκες να ειπες οτι σου αρεσουν οι αντρες αλλα επειδη ηταν ακυρο το σχολιο στο σβησανε....

#84   argyDis

argyDis

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:43

Κάθισα προσεχτικά και διάβασα σχόλια τεσσάρων σελίδων...Μάλλον πολλούς από σας έπρεπε να σας φωνάξουν απο τη samsung γι το διαφημιστικό.Από τη στιγμή που μπαίνετε στη διαδικασία να υπερασπιστείτε την apple λες και σας πρόσβαλε κανείς προσωπικά είστε funboys. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι συμβαίνει.. Τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο ανταγωνισμός.. Η πολυαγαπημένη εταιρία θα έβγαζε μια συσκευή το χρόνο 4s1,4s2,4s3 που με ένα σκασμό λεφτά δεν θα έκανε τίποτα παραπάνω απο το προηγούμενο μοντέλο.

#85   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:45

ενταξει....καλα μου ειπανε πολλοι εδω μεσα οτι εισαι οτι ναναι...
οταν δεν μπορεις να αποδειξεις κατι να μη κατηγορεις τον αλλον...ακουσες?
γιατι με την ιδια λογικη κ εγω θυμαμαι να βγηκες να ειπες οτι σου αρεσουν οι αντρες αλλα επειδη ηταν ακυρο το σχολιο στο σβησανε....

αφού στο είπαν πολλοί κάτι θα ξέρουν τα παιδιά... τώρα για τους άντρες... δεν ξέρω... πολύ θα το ήθελες, αλλά δεν θα σε ευχαριστήσω!

#86   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:45

Τώρα σε 2 μήνες θα τα ξαναπούμε αν άξιζε η αναβάθμιση...Όταν θα βγαίνουν optimized εφαρμογές και όταν θα αρχίσουν να παραβλέπονται οι ικανότητες του 4ριου...
Μήπως ξεχασες να δεις στις αγγελίες πόσοι πάνε από 4 σε 4s?

Επιπλέον δεν κατάλαβα; Ποιά αναβάθμιση δεν αξίζει όταν σου βγαίνει 100-150 Ευρώ; Λες και θα πας να αγοράσεις από το 0. Πουλάς το 4άρι και βάζεις λίγα παραπάνω για το 4s.

Και που 'στε...

Το 4s θα έχει υψηλότερη μεταπωλητική αξία από ότι το 4άρι. Το 4άρι δε θα πωλείται όταν βγει το 5 παρά μόνο στα 200-250 όπως το 3GS τώρα...

Πουλήστε τα 4άρια όσο είναι καιρός...θα ζορίζονται σε μισό χρόνο...

#87   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:46

Κάθισα προσεχτικά και διάβασα σχόλια τεσσάρων σελίδων...Μάλλον πολλούς από σας έπρεπε να σας φωνάξουν απο τη samsung γι το διαφημιστικό.Από τη στιγμή που μπαίνετε στη διαδικασία να υπερασπιστείτε την apple λες και σας πρόσβαλε κανείς προσωπικά είστε funboys. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι συμβαίνει.. Τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο ανταγωνισμός.. Η πολυαγαπημένη εταιρία θα έβγαζε μια συσκευή το χρόνο 4s1,4s2,4s3 που με ένα σκασμό λεφτά δεν θα έκανε τίποτα παραπάνω απο το προηγούμενο μοντέλο.

πολύ πριν την samsung η apple έβγαζε smart phones ποιοτικά... οπότε κάτι σου είπαν λάθος!

#88   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:47

Δεν είμαστε ούτε στραβοί, ούτε τίποτα! Όταν βγαίνει κάτι καινούργιο και για σένα (μιλώ σε προσωπικό επίπεδο) αξίζουν τα 3 extra σε σχέση με το 4αρι (το οποίο είχα κι έχω) τότε το αγοράζεις. Είναι απλό το θέμα! Έτσι κι έκανα!

ναι αλλα στραβό fanboy είναι αυτός ο οποίος δεν αναγνωρίζει ΚΑΝΕΝΑ καλό σε άλλη συσκευή εκτός της Apple.

Kαι γώ είμαι fangirl και δεν θα άλλαζα το μηλοφωνό μου με τίποτα, αλλα δεν κάθομαι να την λέω σε χρήστες άλλων κινητών και να μετράμε τα ..........(αυτά που δεν έχω επειδή είμαι γένους θηλυκού) για να δούμε ποιος θα βγεί απο πάνω.

Ο αδερφός μου έχει Galaxy και είναι υπερ ευχαριστημένος, οταν το πήρε κατσαμε και παίζαμε και με τα δυο κινητά, του πα καλορίζικο, ωραίο ειναι κλπ αλλα εγω προτιμώ αυτό, μου πε την άποψή του και αυτό ήταν.

Τώρα να το κουράζουμε με μπλα μπλα μπλα φαν μποι ο ένας, άσχετος ο άλλος ετσι κι αλλιώς, αυτά ειναι βλακείες. Τα σημερινά smart phoneς ειναι γενικά τρομερά και σαν συσκευές και σαν δυνατότητες (αλλα περισσότερο απο κάποια), αλλα και πάλι δεν παύει να είναι γούστο του καθενός.

Αν κάποιον δεν τον καλύπτει το μηλόφωνο επειδή θέλει ενσωματωμένο ραδιόφωνο (και γιατί να μη θέλει δηλαδή, αν ακούει συχνά), ή αν θέλει να μπορεί να κάνει κάποια πράγματα χωρίς να κρέμεται πάνω απο ενα jailbreak (και καλά κάνει), ή μεγαλύτερη χωρητικότητα με microSD ή να πετάει μέσα στο κινητό αλα USB φακέλους κλπ κλπ χωρίς τις σάχλες του itunes (που το σιχαίνομαι και είναι απο τους μεγαλύτερους λόγους που θέλω το jailbreak), μεγια του με χαρά του και ας πάρει κάποιο άλλο. Δεν σημαίνει ομως οτι ειναι άσχετος και έχει λάθος, απλα επειδή το θέλει για άλλη χρήση.
Whatsapp doc?

#89   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:48

για πιο λογο να το κανω αυτο εφοσον δεν ειναι δικες μου οι συσκευες?

Για να βοηθήσεις τους φίλους σου να τα πουλήσουν! Έλα βάλε ενδιαφέρομαι εγώ!

Θέλω να τις δώ από όποιο site και αν είναι...

#90   argyDis

argyDis

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:48

Τώρα σε 2 μήνες θα τα ξαναπούμε αν άξιζε η αναβάθμιση...Όταν θα βγαίνουν optimized εφαρμογές και όταν θα αρχίσουν να παραβλέπονται οι ικανότητες του 4ριου...
Μήπως ξεχασες να δεις στις αγγελίες πόσοι πάνε από 4 σε 4s?

Επιπλέον δεν κατάλαβα; Ποιά αναβάθμιση δεν αξίζει όταν σου βγαίνει 100-150 Ευρώ; Λες και θα πας να αγοράσεις από το 0. Πουλάς το 4άρι και βάζεις λίγα παραπάνω για το 4s.

Και που 'στε...

Το 4s θα έχει υψηλότερη μεταπωλητική αξία από ότι το 4άρι. Το 4άρι δε θα πωλείται όταν βγει το 5 παρά μόνο στα 200-250 όπως το 3GS τώρα...

Πουλήστε τα 4άρια όσο είναι καιρός...θα ζορίζονται σε μισό χρόνο...

Όταν θα βγάλεις τις παρωπίδες τότε θα είσαι έτοιμος για συζήτηση. Δηλαδή κάθε καινούριο κινητό("αναβάθμιση") απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους της προηγούμενης συσκευής?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες