ναι αλλα στραβό fanboy είναι αυτός ο οποίος δεν αναγνωρίζει ΚΑΝΕΝΑ καλό σε άλλη συσκευή εκτός της Apple.
Kαι γώ είμαι fangirl και δεν θα άλλαζα το μηλοφωνό μου με τίποτα, αλλα δεν κάθομαι να την λέω σε χρήστες άλλων κινητών και να μετράμε τα ..........(αυτά που δεν έχω επειδή είμαι γένους θηλυκού) για να δούμε ποιος θα βγεί απο πάνω.
Ο αδερφός μου έχει Galaxy και είναι υπερ ευχαριστημένος, οταν το πήρε κατσαμε και παίζαμε και με τα δυο κινητά, του πα καλορίζικο, ωραίο ειναι κλπ αλλα εγω προτιμώ αυτό, μου πε την άποψή του και αυτό ήταν.
Τώρα να το κουράζουμε με μπλα μπλα μπλα φαν μποι ο ένας, άσχετος ο άλλος ετσι κι αλλιώς, αυτά ειναι βλακείες. Τα σημερινά smart phoneς ειναι γενικά τρομερά και σαν συσκευές και σαν δυνατότητες (αλλα περισσότερο απο κάποια), αλλα και πάλι δεν παύει να είναι γούστο του καθενός.
Αν κάποιον δεν τον καλύπτει το μηλόφωνο επειδή θέλει ενσωματωμένο ραδιόφωνο (και γιατί να μη θέλει δηλαδή, αν ακούει συχνά), ή αν θέλει να μπορεί να κάνει κάποια πράγματα χωρίς να κρέμεται πάνω απο ενα jailbreak (και καλά κάνει), ή μεγαλύτερη χωρητικότητα με microSD ή να πετάει μέσα στο κινητό αλα USB φακέλους κλπ κλπ χωρίς τις σάχλες του itunes (που το σιχαίνομαι και είναι απο τους μεγαλύτερους λόγους που θέλω το jailbreak), μεγια του με χαρά του και ας πάρει κάποιο άλλο. Δεν σημαίνει ομως οτι ειναι άσχετος και έχει λάθος, απλα επειδή το θέλει για άλλη χρήση.
+1000 ετσι ακριβως ειναι...