Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Samsung "την λέει" στους fans του iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:49

ναι αλλα στραβό fanboy είναι αυτός ο οποίος δεν αναγνωρίζει ΚΑΝΕΝΑ καλό σε άλλη συσκευή εκτός της Apple.

Kαι γώ είμαι fangirl και δεν θα άλλαζα το μηλοφωνό μου με τίποτα, αλλα δεν κάθομαι να την λέω σε χρήστες άλλων κινητών και να μετράμε τα ..........(αυτά που δεν έχω επειδή είμαι γένους θηλυκού) για να δούμε ποιος θα βγεί απο πάνω.

Ο αδερφός μου έχει Galaxy και είναι υπερ ευχαριστημένος, οταν το πήρε κατσαμε και παίζαμε και με τα δυο κινητά, του πα καλορίζικο, ωραίο ειναι κλπ αλλα εγω προτιμώ αυτό, μου πε την άποψή του και αυτό ήταν.

Τώρα να το κουράζουμε με μπλα μπλα μπλα φαν μποι ο ένας, άσχετος ο άλλος ετσι κι αλλιώς, αυτά ειναι βλακείες. Τα σημερινά smart phoneς ειναι γενικά τρομερά και σαν συσκευές και σαν δυνατότητες (αλλα περισσότερο απο κάποια), αλλα και πάλι δεν παύει να είναι γούστο του καθενός.

Αν κάποιον δεν τον καλύπτει το μηλόφωνο επειδή θέλει ενσωματωμένο ραδιόφωνο (και γιατί να μη θέλει δηλαδή, αν ακούει συχνά), ή αν θέλει να μπορεί να κάνει κάποια πράγματα χωρίς να κρέμεται πάνω απο ενα jailbreak (και καλά κάνει), ή μεγαλύτερη χωρητικότητα με microSD ή να πετάει μέσα στο κινητό αλα USB φακέλους κλπ κλπ χωρίς τις σάχλες του itunes (που το σιχαίνομαι και είναι απο τους μεγαλύτερους λόγους που θέλω το jailbreak), μεγια του με χαρά του και ας πάρει κάποιο άλλο. Δεν σημαίνει ομως οτι ειναι άσχετος και έχει λάθος, απλα επειδή το θέλει για άλλη χρήση.

+1000 ετσι ακριβως ειναι...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:50

Τώρα σε 2 μήνες θα τα ξαναπούμε αν άξιζε η αναβάθμιση...Όταν θα βγαίνουν optimized εφαρμογές και όταν θα αρχίσουν να παραβλέπονται οι ικανότητες του 4ριου...
Μήπως ξεχασες να δεις στις αγγελίες πόσοι πάνε από 4 σε 4s?

Επιπλέον δεν κατάλαβα; Ποιά αναβάθμιση δεν αξίζει όταν σου βγαίνει 100-150 Ευρώ; Λες και θα πας να αγοράσεις από το 0. Πουλάς το 4άρι και βάζεις λίγα παραπάνω για το 4s.

Και που 'στε...

Το 4s θα έχει υψηλότερη μεταπωλητική αξία από ότι το 4άρι. Το 4άρι δε θα πωλείται όταν βγει το 5 παρά μόνο στα 200-250 όπως το 3GS τώρα...

Πουλήστε τα 4άρια όσο είναι καιρός...θα ζορίζονται σε μισό χρόνο...

Ελεος με τις optimized εφαρμογές, έχετε κολλήσει με το ίδιο και το ίδιο. Ο μέσος χρήστης iphone της καθημερινότητας στο δρόμο τη μισή μέρα τα ίδια και τα ίδια θα κάνει που έκανε και με το 3gs και με το 4άρι κλπ.

Η μεταπωλητική αξία ναι, συμφωνοι, αλλα αν δεν χρησιμοποιείς το κινητό για όλα αυτά τα "κολπα' και "εφαρμογές" που ΘΑ βγούν κάποτε για να παίζεις και να χαζολογάς, μια χαρά ειναι και το 4άρι.

Κατα κύριο λόγο η καθημερινότητα θα πρεπε να μας απασχολεί και η ευκολία του να έχεις τα εμαιλ σου, το ιντερνετ σου και τις εφαρμογές σου στο δρόμο παρέα.

Και δεν το λέω για να αρχίσετε να φωνάζετε. Είναι γεγονός οτι μας αρέσει και μας τραβάει το καινούριο, αλλα απο καινούριο σε καινούριο έχει και διαφορά (και στην τσέπη και στο αν πραγματικά αξίζει τον κόπο και αν πραγματικά το χρειαζόμαστε κάτι).

Αυτός ο υπερκαταναλωτισμός έφαγε και την Αμερική και μας τρώει και μας.
Whatsapp doc?

#93   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:53

Τώρα σε 2 μήνες θα τα ξαναπούμε αν άξιζε η αναβάθμιση...Όταν θα βγαίνουν optimized εφαρμογές και όταν θα αρχίσουν να παραβλέπονται οι ικανότητες του 4ριου...
Μήπως ξεχασες να δεις στις αγγελίες πόσοι πάνε από 4 σε 4s?

Επιπλέον δεν κατάλαβα; Ποιά αναβάθμιση δεν αξίζει όταν σου βγαίνει 100-150 Ευρώ; Λες και θα πας να αγοράσεις από το 0. Πουλάς το 4άρι και βάζεις λίγα παραπάνω για το 4s.

Και που 'στε...

Το 4s θα έχει υψηλότερη μεταπωλητική αξία από ότι το 4άρι. Το 4άρι δε θα πωλείται όταν βγει το 5 παρά μόνο στα 200-250 όπως το 3GS τώρα...

Πουλήστε τα 4άρια όσο είναι καιρός...θα ζορίζονται σε μισό χρόνο...

το δίνεις στην σύζυγο και ανταλλάσσετε μηνύματα τσάμπα :)

#94   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:55

χαχαχαχαα ασε να δεις τη μανα μου τώρα με το 3gs του πατέρα, και την έχει καταβρεί με τα imessage που στέλνουμε μεταξύ μας.

Εντωμεταξύ την Κυριακή το πρωί της είπα να απαντήσει στο 4άρι του πατέρα που έπαιρνα facetime και ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ!

παρα λίγο να του το κλέψει μιλάμε χαχα! Της έμαθα πως να χρησιμοποιεί και το εμαιλ του κινητού και έχει καταχαρεί! Τρελλο γελιο
Whatsapp doc?

#95   argyDis

argyDis

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:55

πολύ πριν την samsung η apple έβγαζε smart phones ποιοτικά... οπότε κάτι σου είπαν λάθος!

πολύ πριν τη samsung υπήρχαν άλλοι, όπως και βγαίνουν κ άλλοι στην πορεία. Μάλλον άλλα λέω άλλα καταλαβαίνεις... Η apple πρωτοπόρησε στον τομέα των smartphones. έχει κάτσει στην πρωτοπορία και βγάζει κινητά του στυλ του 4s-3gs με ένα σκασμό προβλήματα.. Καλά κάνει η samsung και η κάθε samsung και διακωμωδεί το γεγονός ότι κάθε φορά που η μαμά εταιρία βγάζει καινουριο προιον καθόμαστε σαν τα ζώα 5 μέρες σε ουρα για να το αποκτήσουμε.

#96   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:58

πολύ πριν τη samsung υπήρχαν άλλοι, όπως και βγαίνουν κ άλλοι στην πορεία. Μάλλον άλλα λέω άλλα καταλαβαίνεις... Η apple πρωτοπόρησε στον τομέα των smartphones. έχει κάτσει στην πρωτοπορία και βγάζει κινητά του στυλ του 4s-3gs με ένα σκασμό προβλήματα.. Καλά κάνει η samsung και η κάθε samsung και διακωμωδεί το γεγονός ότι κάθε φορά που η μαμά εταιρία βγάζει καινουριο προιον καθόμαστε σαν τα ζώα 5 μέρες σε ουρα για να το αποκτήσουμε.

ξέχασε να βάλει και την Αραμεξ στην διαφήμιση χαχαχαχα!
Whatsapp doc?

#97   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:59

ναι αλλα στραβό fanboy είναι αυτός ο οποίος δεν αναγνωρίζει ΚΑΝΕΝΑ καλό σε άλλη συσκευή εκτός της Apple.

Kαι γώ είμαι fangirl και δεν θα άλλαζα το μηλοφωνό μου με τίποτα, αλλα δεν κάθομαι να την λέω σε χρήστες άλλων κινητών και να μετράμε τα ..........(αυτά που δεν έχω επειδή είμαι γένους θηλυκού) για να δούμε ποιος θα βγεί απο πάνω.

Ο αδερφός μου έχει Galaxy και είναι υπερ ευχαριστημένος, οταν το πήρε κατσαμε και παίζαμε και με τα δυο κινητά, του πα καλορίζικο, ωραίο ειναι κλπ αλλα εγω προτιμώ αυτό, μου πε την άποψή του και αυτό ήταν.

Τώρα να το κουράζουμε με μπλα μπλα μπλα φαν μποι ο ένας, άσχετος ο άλλος ετσι κι αλλιώς, αυτά ειναι βλακείες. Τα σημερινά smart phoneς ειναι γενικά τρομερά και σαν συσκευές και σαν δυνατότητες (αλλα περισσότερο απο κάποια), αλλα και πάλι δεν παύει να είναι γούστο του καθενός.

Αν κάποιον δεν τον καλύπτει το μηλόφωνο επειδή θέλει ενσωματωμένο ραδιόφωνο (και γιατί να μη θέλει δηλαδή, αν ακούει συχνά), ή αν θέλει να μπορεί να κάνει κάποια πράγματα χωρίς να κρέμεται πάνω απο ενα jailbreak (και καλά κάνει), ή μεγαλύτερη χωρητικότητα με microSD ή να πετάει μέσα στο κινητό αλα USB φακέλους κλπ κλπ χωρίς τις σάχλες του itunes (που το σιχαίνομαι και είναι απο τους μεγαλύτερους λόγους που θέλω το jailbreak), μεγια του με χαρά του και ας πάρει κάποιο άλλο. Δεν σημαίνει ομως οτι ειναι άσχετος και έχει λάθος, απλα επειδή το θέλει για άλλη χρήση.

Δεν διαφωνεί κανένας! Καλό κινητό το Galaxy αλλά μέχρι εκεί!

#98   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:00

εγώ δεν καταλαβαίνω; χαχαχα αδερφέ... η apple βγάζει ποιοτικές συσκευές user friendly!!! όχι βλακberry ούτε android! αυτό διακωμωδεί η samsung ότι εμείς... περιμένουμε σε μια ουρά για μια ποιοτική συσκευή... οι samsung funs, 1. δεν έχουν καταστήματα για να περιμένουν 2. δεν έχουν λειτουργικό και παίρνουν τα freeware της πλάκας! 3. σε τι τσιγκλάει την apple να βελτιώσει τα κινητά της κανείς δεν το έχει καταλάβει!! όπως καταλαβαίνεις... απέχεις από την πραγματικότητα... η apple και σκουπίδια να βγάλει θα είναι userfriendly και ποιοτικότερα από τις συσκευές των άλλων εταιριών!

Τελευταία επεξεργασία από: GodfatherGR, 23/11/2011 - 17:01

#99   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:00

Έτσι έκανα κι εγώ! :lol:

#100   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:01

Δεν διαφωνεί κανένας! Καλό κινητό το Galaxy αλλά μέχρι εκεί!

Βλέπεις που σου λέω?

Απο τη μια λες δε διαφωνεί κανεις, αλλα απο την άλλη λες "μεχρι εκει".

Και αντίστοιχα κάποιος άλλος μπορεί να σου πεί "καλο το τηλέφωνο της Apple αλλα μέχρι εκει (με τα restrictions κλπ)".

Ουτε ο ένας ουτε ο άλλος δεν έχει άδικο στην προκειμένη.

Οποτε ειναι Mute point. (ΜΟΥΤ οχι ΜΙΟΥΤ).
Whatsapp doc?

#101   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:02

Βλέπεις που σου λέω?

Απο τη μια λες δε διαφωνεί κανεις, αλλα απο την άλλη λες "μεχρι εκει".

Και αντίστοιχα κάποιος άλλος μπορεί να σου πεί "καλο το τηλέφωνο της Apple αλλα μέχρι εκει (με τα restrictions κλπ)".

Ουτε ο ένας ουτε ο άλλος δεν έχει άδικο στην προκειμένη.

Οποτε ειναι Mute point. (ΜΟΥΤ οχι ΜΙΟΥΤ).

Ναι ρε 'συ, ο καθένας όπως την βρίσκει! 8)

#102   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Έτσι έκανα κι εγώ! :lol:

είδες... ενώ αν είχες samsung θα το έβγαζες σε αγγελία και θα ήταν απούλητο ακόμα! :)

#103   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Όταν θα βγάλεις τις παρωπίδες τότε θα είσαι έτοιμος για συζήτηση. Δηλαδή κάθε καινούριο κινητό("αναβάθμιση") απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους της προηγούμενης συσκευής?

Η επιχειρηματολογία μου πού ακριβώς δε σου άρεσε παλίκαρε;

Εσύ βγάλε τις παρωπίδες γιατί δε διαβάζεις καλά μάλλον. Η μαριλίνα είπε δεν άξιζε η αναβάθμιση από 4, πολλές φορές μέσα στο φόρουμ. Άρα τί πας και μου λες με υφάκι:

"Δηλαδή κάθε καινούριο κινητό("αναβάθμιση") απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους της προηγούμενης;"

αφού μιλάνε για αναβάθμιση από 4άρι...έλα χριστέ και Παναγιά...εκτός αν το προηγούμενο μοντέλο είναι το 3G...

#104   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:03

είδες... ενώ αν είχες samsung θα το έβγαζες σε αγγελία και θα ήταν απούλητο ακόμα! :)

Συν κάτι άλλο ... δεν πουλάμε κανένα από τα "μήλα" μας! :P

#105   argyDis

argyDis

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:04

εγώ δεν καταλαβαίνω; χαχαχα αδερφέ... η apple βγάζει ποιοτικές συσκευές user friendly!!! όχι βλακberry ούτε android! αυτό διακωμωδεί η samsung ότι εμείς... περιμένουμε σε μια ουρά για μια ποιοτική συσκευή... οι samsung funs, 1. δεν έχουν καταστήματα για να περιμένουν 2. δεν έχουν λειτουργικό και παίρνουν τα freeware της πλάκας! 3. σε τι τσιγκλάει την apple να βελτιώσει τα κινητά της κανείς δεν το έχει καταλάβει!! όπως καταλαβαίνεις... απέχεις από την πραγματικότητα... η apple και σκουπίδια να βγάλει θα είναι userfriendly και ποιοτικότερα από τις συσκευές των άλλων εταιριών!

Ναι η apple σκουπίδια αν βγάλει(4s κατά τη γνώμη μου)θα στηθούν στην ουρά να το πάρουν τα funboys όχι ο σκεπτόμενος χρήστης που κοιτάει αν ένα κινητό καλύπτει τις ανάγκες του. Η διαφήμιση της samsung θέλει ν χτυπήσει αυτά τα funboys που ΠΑΛΙ Κατά την γνώμη μου σε αυτούς οφείλει η apple ένα σεβαστό ποσό των πωλήσεων της. Δεν μπορώ να υπερασπιστώ κινητό της samsung γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Συμφωνώ με τη διαφημιστική της καμπάνια και πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Τελευταία επεξεργασία από: argyDis, 23/11/2011 - 17:09

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3