Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Samsung "την λέει" στους fans του iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:04

Η επιχειρηματολογία μου πού ακριβώς δε σου άρεσε παλίκαρε;

Εσύ βγάλε τις παρωπίδες γιατί δε διαβάζεις καλά μάλλον. Η μαριλίνα είπε δεν άξιζε η αναβάθμιση από 4, πολλές φορές μέσα στο φόρουμ. Άρα τί πας και μου λες με υφάκι:

"Δηλαδή κάθε καινούριο κινητό("αναβάθμιση") απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους της προηγούμενης;"

αφού μιλάνε για αναβάθμιση από 4άρι...έλα χριστέ και Παναγιά...εκτός αν το προηγούμενο μοντέλο είναι το 3G...

χαχα καλός!

Ε ναι, η αναβάθμιση απο 2G αξίζει ειναι η αλήθεια λολ!
Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:05

Συν κάτι άλλο ... δεν πουλάμε κανένα από τα "μήλα" μας! :P

ούτε τα φιρίκια!!!

#108   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:08

Ελεος με τις optimized εφαρμογές, έχετε κολλήσει με το ίδιο και το ίδιο. Ο μέσος χρήστης iphone της καθημερινότητας στο δρόμο τη μισή μέρα τα ίδια και τα ίδια θα κάνει που έκανε και με το 3gs και με το 4άρι κλπ.

Η μεταπωλητική αξία ναι, συμφωνοι, αλλα αν δεν χρησιμοποιείς το κινητό για όλα αυτά τα "κολπα' και "εφαρμογές" που ΘΑ βγούν κάποτε για να παίζεις και να χαζολογάς, μια χαρά ειναι και το 4άρι.

Κατα κύριο λόγο η καθημερινότητα θα πρεπε να μας απασχολεί και η ευκολία του να έχεις τα εμαιλ σου, το ιντερνετ σου και τις εφαρμογές σου στο δρόμο παρέα.

Και δεν το λέω για να αρχίσετε να φωνάζετε. Είναι γεγονός οτι μας αρέσει και μας τραβάει το καινούριο, αλλα απο καινούριο σε καινούριο έχει και διαφορά (και στην τσέπη και στο αν πραγματικά αξίζει τον κόπο και αν πραγματικά το χρειαζόμαστε κάτι).

Αυτός ο υπερκαταναλωτισμός έφαγε και την Αμερική και μας τρώει και μας.

Μαριλίνα σε είχα να ασχολείσαι αλλά μάλλον επιδερμικά. Θέλεις να σου αραδιάσω εφαρμογές optimized για iPad 2;;; Η μήπως προτιμάς να πας στο ανάλογο section στο app store? και που σαι...έχω και τα 2 iPad, έχουν τρελή διαφορά...

Οπότε μην εθελοτυφλείς.

Συμφωνώ πως στα απλά καθημερινά το 4άρι αποδίδει εξίσου, όπως επίσης και το 3G...

#109   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:09

Περιμένω τις αγγελίες των 3 iPhone 4s των φίλων του φίλου που τα πουλάνε.............

#110   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:12

Περιμένω τις αγγελίες των 3 iPhone 4s των φίλων του φίλου που τα πουλάνε.............

και θα περιμένεις μερικές χιλιετίες ακόμα!!! χαχαχα

#111   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:15

εαν η apple .. δεν αλλαζε.. τιποτα σε hrdware πλην .. μια οθονη 4'' και λιγο πιο λεπτο.. θα γινοταν χαμος.. να το αντικαταστησουν.. αυτο σημαινει πως πολλοι απο εμας αγοραζουν το iphone.. για το design και μονο... και μην μου πειτε οχι...

#112   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:17

εαν η apple .. δεν αλλαζε.. τιποτα σε hrdware πλην .. μια οθονη 4'' και λιγο πιο λεπτο.. θα γινοταν χαμος.. να το αντικαταστησουν.. αυτο σημαινει πως πολλοι απο εμας αγοραζουν το iphone.. για το design και μονο... και μην μου πειτε οχι...

αφού φιλέ μου το ξέρεις ότι το 5 είχε πρόβλημα θερμοκρασίας λόγο μεγαλύτερης οθόνης + λεπτότερης συσκευής... εννοείτε ότι έχεις δίκιο... υπομονή λίγους μήνες!!!

#113   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:22

για να συντονιστουμε λιγο στις ορολογιες.. η apple μισες συσκευες δεν εχει κυκλοφορησει.. αρα.. εχουμε και λεμε iphone 4s = πεμπτο μοντελο.. και το επομενο που θα βγει θα ειναι το iphone 6.. :)

#114   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:25

για να συντονιστουμε λιγο στις ορολογιες.. η apple μισες συσκευες δεν εχει κυκλοφορησει.. αρα.. εχουμε και λεμε iphone 4s = πεμπτο μοντελο.. και το επομενο που θα βγει θα ειναι το iphone 6.. :)

το με το ίδιο σκεπτικό θα είναι το 7... μετά το 3 ήταν το 3gs μετά το 4 μετά το 4s και τώρα το 5 μετά το 5s κλπ κλπ! το όνομα θα μας ενοχλήσει όμως; δεν νομίζω!!! :P

Τελευταία επεξεργασία από: GodfatherGR, 23/11/2011 - 17:26

#115   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:26

Νομίζω difun ότι τα είπες όλα. Εμένα προσωπικά απο 3gs σε 4ς είναι αρκετα καλή η αναβάθμιση.. Και που να δεις τη γυναίκα μου που απο Samsung πήγε στο παλιό 3gs μου.. Κωλοτουμπες έκανε... Όμως απο εμένα μια διευκρίνηση.. Σε ανθρώπους που ξέρουν απο τεχνολογία και ασχολούνται προτείνω με κλειστά ματιά iPhone. Σε ανθρώπους που βαριουντε να ασχοληθούν και θέλουν ένα απλό τηλ για Ίντερνετ κ να μπορούν εύκολα να το βάλουν στο pc να περάσουν τις φωτός τους κ τα τραγουδακια προτείνω android. Για εμένα εκει κ μόνο χωρίζονται οι 2 κόσμοι γιατι περαιτέρω σύγκριση δεν παίρνει. Και προσωπικά ντρέπομαι που υπάρχουν άνθρωποι που σκάνε 700 ευρακια για φιγούρα. Και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του iPhone: η μεταπωληση.. Μπορείς πολυ εύκολα κάθε χρόνο κ μόνο με την επιδότηση να το αλλάζεις με το ΝΕΟ μοντέλο τσάμπα.

#116   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

αν οντος ηθελες να δεις τις αγγελιες γιατι σενδιαφερουν πραγματικα θα μου εστελνες pm...

#117   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

το με το ίδιο σκεπτικό θα είναι το 7... μετά το 3 ήταν το 3gs μετά το 4 μετά το 4s και τώρα το 5 μετά το 5s κλπ κλπ! το όνομα θα μας ενοχλήσει όμως; δεν νομίζω!!! :P

nooop το τριτο μοντελο ηταν το 3gs... :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 23/11/2011 - 17:27

#118   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δεν ενδιαφέρουν μόνο εμένα.

#119   luigi

luigi

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

μολισ ειδα το σποτακι.... καλο αλλααα ..... παρατήρησα οτι στα 40" το backround του samsung εχει φωτο παρομοια με του mac οσ X . η ειναι ιδεα μου???

#120   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:28

Δεν ενδιαφέρουν μόνο εμένα.

δεν ειδα κανεναν αλλο να ρωταει δημοσια...και να εισαι σιγουρος πως αν ενδιαφερθηκε καποιος μου εχει στειλει ηδη...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες