Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η Samsung "την λέει" στους fans του iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:28

μολισ ειδα το σποτακι.... καλο αλλααα ..... παρατήρησα οτι στα 40" το backround του samsung εχει φωτο παρομοια με του mac οσ X . η ειναι ιδεα μου???

εχει αναφερθει στην πρωτη σελιδα του topic... :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 23/11/2011 - 17:29

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:29

Σήμερα, εδώ υπάρχει οργασμός λογικής. Ευχαριστώ DINFUN, puzzle και το στρουμφ.

#123   Soter

Soter

iPH Enthousiast

• 394 μηνύματα
  • Twitter:@Soter13
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:30

Εγω εχω και τα δυο αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις...

Πως να καταλάβεις τι εννοεί, αφού προχθες έγινες κάτοχος iPhone...

#124   Deavon

Deavon

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:40

Δε θα με χάλαγε Samsung Galaxy SII με IOS.

Μεγαλη αληθεια , εχω δοκιμασει Galaxy S2 ,το Android το κραταει πισω οσο και καλο σχεδιασμο και hardware εχει .

#125   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:45

Εγώ πάντως που χρησημοποιώ smartphone από εποχή Qtek μετέπειτα έγινε HTC και έλεγα οτι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω ποτέ iPhone,
έτυχε να πάρω ένα 3gs πρίν 3 χρόνια περίπου και απο τότε δεν το αλλάζω με τίποτα. Ιδίως τα Android δε ξέρω αλλά μου φένονται πολύ δύσκολα στο χειρισμό. Το iPhone έχει πανεύκολο χειρισμό και πολύ καλό store.

#126   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:49

Μαριλίνα σε είχα να ασχολείσαι αλλά μάλλον επιδερμικά. Θέλεις να σου αραδιάσω εφαρμογές optimized για iPad 2;;; Η μήπως προτιμάς να πας στο ανάλογο section στο app store? και που σαι...έχω και τα 2 iPad, έχουν τρελή διαφορά...

Οπότε μην εθελοτυφλείς.

Συμφωνώ πως στα απλά καθημερινά το 4άρι αποδίδει εξίσου, όπως επίσης και το 3G...

Δεν εθελοτυφλω, μιλαω και παλι για την καθημερινοτητα , η οποια δεν περιλαμβανει ατελειωτες ωρες χρησης optimized apps που τις λες και τις ξαναλες λες και θα βγουν αχρηστα τα 4αρια της καθημερινοτητας ξαφνικα και θα θελουν οπωσδηποτε αντικατασταση.

Σταλμένο απο το iΤσίου, το νέο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελία στο www.i-koutsoulame.gr)
Whatsapp doc?

#127   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:53

nooop το τριτο μοντελο ηταν το 3gs... :)

ήταν θέμα μάρκετινγ... όλα τα κινητά τότε αν θυμάσαι είχαν ένα 3g.. εμείς βάλαμε και ένα s έτσι για Sπάσιμο! lol...

#128   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:56

Ξερεις τι θελω που δεν εχει το μηλο ( τουλαχιστον unjailbroken) και με χαλαει τρελλα;

SWYPE.

Σταλμένο απο το iΤσίου, το νέο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελία στο www.i-koutsoulame.gr)
Whatsapp doc?

#129   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:59

Ξερεις τι θελω που δεν εχει το μηλο ( τουλαχιστον unjailbroken) και με χαλαει τρελλα;

SWYPE.

χτες μόλις το είδα για πρώτη φορά. Ο φίλος μου είναι τρελλαμενος με αυτό, εμένα μου φαίνεται χρονοβόρο

#130   JamesR21

JamesR21

iPH Addict

• 784 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:02

Άμα δεν αλλάξει πολιτική η apple και συνεχίζει να εθελοτυφλεί και να απευθύνεται σε πρόβατα, θα παραμείνει μόνο με τα πρόβατα. Aν δεν υπήρχε το jb ούτε λόγος. Το μόνο που σώζει την apple είναι η μεγάλη μερίδα των developers που έχει με το μέρος της, αλλά αν κάνουν την στροφή, άντε να τους ξανακερδίσεις. Η samsung πρωταγωνιστεί παντού, είναι ανερχόμενη δύναμη στα κινητά, τηλεοράσεις και ότι μπορείς να φανταστείς.

#131   mamakossa

mamakossa

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:02

think different...
"είμαι και εγώ εδώ" αυτό βροντοφωνάζει η samsung!!!!!!
το iphone είναι πλέον κατεστημένο και έτσι θα αντιμετωπίζεται πλέον από τους αντιπάλους...
η διαφήμιση είναι τέλεια...
νομίζω ότι αν μη τι άλλο είναι μια αρκετά καλή επιλογή και το SII...
Όχι για όλους αλλά σίγουρα για κάποιους...

#132   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:10

Εγώ χαίρομαι να βλέπω πραγματικά τα Android να μεγαλώνουν για το καλό το δικό μας για να μην νοιώθει ασφάλεια η Apple και να βγούμε κερδισμένοι όλοι εμείς.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#133   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:16

Άμα δεν αλλάξει πολιτική η apple και συνεχίζει να εθελοτυφλεί και να απευθύνεται σε πρόβατα, θα παραμείνει μόνο με τα πρόβατα. Aν δεν υπήρχε το jb ούτε λόγος. Το μόνο που σώζει την apple είναι η μεγάλη μερίδα των developers που έχει με το μέρος της, αλλά αν κάνουν την στροφή, άντε να τους ξανακερδίσεις. Η samsung πρωταγωνιστεί παντού, είναι ανερχόμενη δύναμη στα κινητά, τηλεοράσεις και ότι μπορείς να φανταστείς.

αν κάνουν την στροφή;;; και να απευθυνθούν στο 7% της αγοράς; προγραμματιστές είναι οι άνθρωποι και βγάζουν λεφτά δεν τους λείπει νοημοσύνη!

#134   apostolo

apostolo

iPH Addict

• 747 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:25

Εγω δεν ειμαι ουτε με την Apple ουτε με τη Samsung,εταιριες ειναι με σκοπο το (υπερ)κερδος.Η διαφημιση αν και εχει στην ουσια της δικιο (ποτε δεν καταλαβα γιατι να περιμενεις μερες στην ουρα για ενα τηλεφωνο), δεν μου αρεσε γιατι χαρακτηριζει έμμεσα ανθρωπους και οχι ανταγωνιστικες εταιριες.
Για το τελος μια απορια. Πως ειδατε τη διαφημιση, απο Pc? Γιατι σε iPhone και iPad δεν παιζει...

Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 23/11/2011 - 18:26

#135   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:26

Εγω δεν ειμαι ουτε με την Apple ουτε με τη Samsung,εταιριες ειναι με σκοπο το (υπερ)κερδος.Η διαφημιση αν και εχει στην ουσια της δικιο (ποτε δεν καταλαβα γιατι να περιμενεις μερες στην ουρα για ενα τηλεφωνο), δεν μου αρεσε γιατι χαρακτηριζει ανθρωπους οχι ανταγωνιστικες εταιριες.
Για το τελος μια απορια. Πως ειδατε τη διαφημιση, απο Pc? Γιατι σε iPhone και iPad δεν παιζει...

Σε μένα παίζει από iPad.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2