Tsak να σε ρωτήσω μιας και εχεις σταθερό Μακ - iMac...το κλείνεις το μηχανάκι το βράδυ ή το εχεισ συνέχεια ανοιχτό...τα Μίνι ξέρω ότι τα αφήνουν χύμα...αλλά τα σταθερά και αυτά το ίδιο...?? Δηλαδη π.χ. το αγοράζεις και το εχεισ συνέχεια ανοιχτό...το βράδυ ΟΚ σε Goodnight Mode ...υπάρχει θέμα έτσι..εσύ πως το λειτουργείς..?? Εγώ το ΠΙΣΙ που εχω τώρα το κλείνω το βράδυ...στο σταθερό Μακ - iMac , ποια είναι φιλοσοφία στο θέμα αυτό ??
Επίσης το καλωδιο τροφοδοσίας - ρεύματος - πόσο μήκος έχει στο περίπου , είναι πολύ μακρύ...??
Καταλήγει το καλωδιο για εδώ Ελλάδα σε Σουκου πρίζα ή στην πλακέ όπως του iPhone ??
Δεν τον κλείνω ποτέ τον iMac ούτε σε sleep και restart τον κάνω μονό αν χρειάζεται από κανένα update. Την οθόνη μονό βάζω να κλείνει μετά από κάποια ώρα.. 5 χρόνια τώρα δεν έχει πάθει τίποτα και ο μεγαλύτερος καιρός που έμεινε ανοιχτός συνεχόμενα ήταν γύρω στις 73 μέρες ( όταν είχα μπει φαντάρος ) και έκλεισε τότε λόγω διακοπής ρεύματος.. Ότι θέλεις κάνεις άπλα η φιλοσοφία σε όλα τα mac νομίζω είναι να μπαίνουν πιο πολύ σε sleep παρά να κλείνουν, αλλά είναι στο χέρι σου, αν θες το βράδυ να τον κλείνεις τον κλείνεις.
Το καλώδιο είναι αυτό και έχει μήκος 1.8 μέτρα..
Φιλε δουλεψε!!Σε ευχαριστω παρααααα πολυ!!!Εχω ομως ακομα ενα θεματακι ασχετο με αυτο...Ενω στις ρυθμισεις ηχου μου εχει πλεον την επιλογη να αναπαραγω μουσικη απο οσες πηγες ηχου θελω και μπορω να το επιλεξω,δεν μπορω να επιλεξω αναμεσα στις δυο επιλογες που μου δινει!Δηλαδη δεν μπορω να επιλεξω αναμεσα στην οθονη και την πηγη ηχου!Εαν εχω συνδεδεμενη την πηγη ηχου μονο αυτο με αφηνει να επιλεξω αν και στις επιλογες μου δινει την δυνατοτητα να επιλεξω και την οθονη...Μολις ξεσυνδεω την πηγη ηχου μπορω να επιλεξω την οθονη!Οταν το ειχα δοκιμασει πιο παλια μπορουσα να κανω επιλογη αναμεσα στις 2 αυτες επιλογες και να γινει αναπαραγωγη του ηχου συμφωνα με αυτα που θελω...Τωρα δεν με εαφηνει να επιλεξω!
Δηλαδή δεν σ' αφήνει να διαλέξεις ανάμεσα σε line out και HDMI ;; ( αα και πηγή ήχου είναι η συσκευή που αναπαράγει τον ήχο στην προκειμένη περίπτωση το mac mini )