Εσένα ειναι λογικό με όλα αυτά να ανεβάζει θερμοκρασία..
Αχα οκ
Δημοσίευση 03/09/2013 - 15:45
Εσένα ειναι λογικό με όλα αυτά να ανεβάζει θερμοκρασία..
Δημοσίευση 03/09/2013 - 15:56
Τελευταία επεξεργασία από: kalotina, 03/09/2013 - 15:57
Δημοσίευση 05/09/2013 - 17:07
Έχω ένα εξωτερικό δίσκο φορμαρισμένο για μακ. Δεν μου δείχνει όμως τους φακέλους με ελληνική ονομασία.
Πώς το διορθώνουμε αυτό?
Δημοσίευση 06/09/2013 - 19:18
Παιδια καλησπερα την Παρασκευη αποκτησα και εγω το δικο μου MacBook Air και επειδη το προσεχω σαν τα ματια για να μην μου παθει κατι , εψαξα και βρηκα στο αγγλικο amazon την αγαπημενη μου θηκη ''http://www.amazon.co...south book book '' σε προσφορα και θελω να σας ρωτησω αν αξιζει η προσφορα ή οχι και ποσα περιπου θα κοστισουν τα μεταφορικα . Ευχαριστω πολυ παιδια προκαταβοληκα .
ΥΓ. sorry για τις χαζες ερωτησεις αλλα στο θεμα amazon ειμαι τελιος ασχετος !!
Δημοσίευση 15/09/2013 - 14:52
Παιδια να κανω μια ερωτηση?
μολις πηρα το πρωτο μου mac και ειμαι λιγο χαμενος.
για αρχη ξερετε πως μπορω να βαλω ορθογραφικο ελληνικο ελενχγο στα office?
Δημοσίευση 18/09/2013 - 19:22
Παιδια να κανω μια ερωτηση?
μολις πηρα το πρωτο μου mac και ειμαι λιγο χαμενος.
για αρχη ξερετε πως μπορω να βαλω ορθογραφικο ελληνικο ελενχγο στα office?
http://www.isquare.gr/blog/content/δωρεαν-ελληνικός-ορθογράφος-και-θησαυρός-από-την-isquare
με γεια σου φιλε μου
Δημοσίευση 28/09/2013 - 17:51
κατι αλλο εκτος απο apple super drive υπαρχει?να ειναι ειναι συμβατο με imac 27 ,2012?
μου φαινεται ακριβο
Δημοσίευση 01/10/2013 - 23:18
Το μήνυμα ομως λεει αλλα!
Αν εχεις κάποιον άλλον/λους λογαριασμούς (US π.χ) μπες και σε αυτόν καλου κακου.
Δεν εχεις να χασεις τιποτα. Και κοιτα μην υπάρχει καμια εφαρμογη που να θελει αναβάθμιση!
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 02/10/2013 - 21:40
τι γίνετε όταν δεν μπορώ να κάνω authorized το itunes (-50)
και όταν δεν μπορώ να κάνω log in στο app store (πατάω enter αλλά δείχνει μόνο τον κύκλο που φορτίζει όσο και αν περιμένω)?
Δημοσίευση 06/10/2013 - 15:39
Παιδια καλησπερα εχω εδω κι ενα μηνα το πρωτο μου macbook air και την τελευταια εβδομαδα παρατηρισα την αποδοση της μπαταριας και μου φαινεται σαν να εχει μειωθει αρκετα. Για παραδειγμα κλινω το μηχανιμα στο 35% και οταν το ανοιγω ειναι στο 31% μετα απο ενα εικοσαλεπτο σερφαρισματος και ανοιγμα pdf μπαταρια ειναι στο 19% πως σας φαινεται ειναι φυσιολογικο και χωρις να εχω τερμα την οθονη ουτε το πληκτρολογιο και χωρις να τρεχει καμια εφαρμογη επιπλεον εκτος του σαφαρι
Το mac εχει 8gb ram και τον i7(στα 1.7ghz),κυκλοι φορτισης 21 και αγορα 30/8/13 λετε να υπαρχει προβλημα
Δημοσίευση 06/10/2013 - 15:49
Παιδια καλησπερα εχω εδω κι ενα μηνα το πρωτο μου macbook air και την τελευταια εβδομαδα παρατηρισα την αποδοση της μπαταριας και μου φαινεται σαν να εχει μειωθει αρκετα. Για παραδειγμα κλινω το μηχανιμα στο 35% και οταν το ανοιγω ειναι στο 31% μετα απο ενα εικοσαλεπτο σερφαρισματος και ανοιγμα pdf μπαταρια ειναι στο 19% πως σας φαινεται ειναι φυσιολογικο και χωρις να εχω τερμα την οθονη ουτε το πληκτρολογιο και χωρις να τρεχει καμια εφαρμογη επιπλεον εκτος του σαφαρι
Το mac εχει 8gb ram και τον i7(στα 1.7ghz),κυκλοι φορτισης 21 και αγορα 30/8/13 λετε να υπαρχει προβλημα
Δημοσίευση 06/10/2013 - 15:58
Έχεις το istat να μας πεις τα στατιστικά της μπαταρίας σου.
οχι σε παρακαλω δωσε μου ενα λινκ για να το κατεβασω!!
Δημοσίευση 07/10/2013 - 15:49
Το μήνυμα ομως λεει αλλα!
Αν εχεις κάποιον άλλον/λους λογαριασμούς (US π.χ) μπες και σε αυτόν καλου κακου.
Δεν εχεις να χασεις τιποτα. Και κοιτα μην υπάρχει καμια εφαρμογη που να θελει αναβάθμιση!
εννοεις να αλλαξω το region/country?
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες