Για τα βάλω με USB δεν πρεπει να το φτιάξω σε Mac το στικακι ? δεν εχω άλλο Υ/Π με Mac μόνο windons
Υπάρχει και τρόπος και σε win να το κάνεις, κάποτε σε ένα νήμα είχα γράψει τις οδηγίες αλλά για να είμαι ειλικρινής τώρα δεν τις θυμάμαι :/
Δημοσίευση 05/03/2014 - 22:37
Για τα βάλω με USB δεν πρεπει να το φτιάξω σε Mac το στικακι ? δεν εχω άλλο Υ/Π με Mac μόνο windons
Υπάρχει και τρόπος και σε win να το κάνεις, κάποτε σε ένα νήμα είχα γράψει τις οδηγίες αλλά για να είμαι ειλικρινής τώρα δεν τις θυμάμαι :/
Δημοσίευση 06/03/2014 - 16:36
Καλησπέρα, έχω ένα macbook pro retina και έχω την εξής απορία. Όταν χρησιμοποιώ το trackpad μου αρέσει να έχω το natural scroll. Πολλές φορές όμως συνδέω ποντίκι και αυτόματα είναι ενεργοποιημένο το natural scroll που δεν με βολεύει. Αν το αλλάξω, τότε αλλάζει και το trackpad. Γίνεται κάπως να είναι ανεξάρτητα; Θέλω natural scroll στο trackpad ενώ στο ποντίκι, όχι.
Δημοσίευση 06/03/2014 - 16:49
Καλησπέρα, έχω ένα macbook pro retina και έχω την εξής απορία. Όταν χρησιμοποιώ το trackpad μου αρέσει να έχω το natural scroll. Πολλές φορές όμως συνδέω ποντίκι και αυτόματα είναι ενεργοποιημένο το natural scroll που δεν με βολεύει. Αν το αλλάξω, τότε αλλάζει και το trackpad. Γίνεται κάπως να είναι ανεξάρτητα; Θέλω natural scroll στο trackpad ενώ στο ποντίκι, όχι.
Τωρα που το λες παρατηρησα οτι τα δυο checkboxes που εχει (ενα στο mouse preferences pane και ενα στο trackpad preference pane) δεν δουλευουν ανεξαρτητα !!! Ενδεχομενως να ειναι bug.... Αλλιως ειναι fail !
Δημοσίευση 06/03/2014 - 17:19
Τωρα που το λες παρατηρησα οτι τα δυο checkboxes που εχει (ενα στο mouse preferences pane και ενα στο trackpad preference pane) δεν δουλευουν ανεξαρτητα !!! Ενδεχομενως να ειναι bug.... Αλλιως ειναι fail !
Το ξέρω, δεν είναι ανεξάρτητα. Έψαξα πριν λίγο στο ίντερνετ και μάλλον δεν είναι bug. Το ζητάνε εδώ και χρόνια σε διάφορα forums. Βρήκα ένα προγραμματάκι που λέγεται scroll reverser και κάνει τη δουλειά αυτή, αλλά πρέπει να τρέχει συνέχεια για να δουλεύει.
Δημοσίευση 06/03/2014 - 20:16
Μπορει καποιος να μου πει πωσ θα φτιαξω το στικακι .
Δημοσίευση 07/03/2014 - 09:08
Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια εκανα μια μαμακια και πρεπει να εβαλα σε ενα macbook air to 10.8 και αυτο επειδη ειναι παλιο δεν περνει πανω απο 10.7 πως θα το σβεισω απο το σκληρο γιατι δεν ανοιγη καθολου παει μεχρι το μηλο και μετα μου λεει να κανω restart.
Δημοσίευση 07/03/2014 - 10:23
Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια εκανα μια μαμακια και πρεπει να εβαλα σε ενα macbook air to 10.8 και αυτο επειδη ειναι παλιο δεν περνει πανω απο 10.7 πως θα το σβεισω απο το σκληρο γιατι δεν ανοιγη καθολου παει μεχρι το μηλο και μετα μου λεει να κανω restart.
Για πάτα το alt κατά την εκκίνηση να δεις αν σου έχει δημιουργήσει recovery partition και απο εκεί να μπεις και να τον κάνεις διαγραφή.
Δημοσίευση 07/03/2014 - 17:23
Μου δειχνει το δισκο το παταω να ανοιξη και κολαει δεν με αφινει να μπο στις ρυθμησεις να των σβησω το δισκο , κατι αλλο που μπορω να κανω?
Δημοσίευση 07/03/2014 - 18:20
Μου δειχνει το δισκο το παταω να ανοιξη και κολαει δεν με αφινει να μπο στις ρυθμησεις να των σβησω το δισκο , κατι αλλο που μπορω να κανω?
Να bootareis πάλι από το usb flash που έφτιαξες και να τον σβήσεις.
Δημοσίευση 07/03/2014 - 19:29
Δημοσίευση 07/03/2014 - 20:00
Υπάρχει κάποιο Time Machine backup πριν πριν προκύψει το θέμα ;.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 07/03/2014 - 20:10
Δημοσίευση 07/03/2014 - 20:17
Για ξεκίνησε το μηχάνημα με πατημένα τα πλήκτρα cmd-alt-R, μήπως και μπορέσεις να μπεις στους servers της Apple και κατ' επέκταση στα Mac OS X Utilities ώστε να διαχειριστείς από εκεί τον δίσκο.
Τα CDs που έχεις, ποια είναι ;.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 07/03/2014 - 20:21
Τα cd που εχω ειναι τα mac OS X install disk 1 και 2 για το macbook air 2008 αυτα γραφουν πανω και τα τρεχω απο ενα εξωτερικο dvd . Θα κανω αυτο που μου λεσ και θα σου πω αν γινει κατι .
Δημοσίευση 07/03/2014 - 20:26
Να συμπληρώσω ότι για να μπεις θα πάρει κάποιο χρόνο και κάποια στιγμή θα πρέπει να εμφανισθεί μια υδρόγειος.
vires acquirit eundo
0 μέλη, 39 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες