Τελικά το έκανα και στα 2 mac
58gb έκαναν 13 λεπτά
Κάτι τελευταίο πως μπορώ να μην φαίνεται στην επιφάνεια εργασίας η microsd αλλά μόνο στον finder στα πλάγια?
Δημοσίευση 26/02/2015 - 20:10
Τελικά το έκανα και στα 2 mac
58gb έκαναν 13 λεπτά
Κάτι τελευταίο πως μπορώ να μην φαίνεται στην επιφάνεια εργασίας η microsd αλλά μόνο στον finder στα πλάγια?
Δημοσίευση 26/02/2015 - 20:16
Για να μην εμφανίζεται στο Desktop: Finder --> Preferences --> General και uncheck το CDs, DVDs και iPods
Μετά από το Sidebar tab, τσεκάρεις το Εxternal disks
Δημοσίευση 26/02/2015 - 23:28
Στον iMac κατά την ελαχιστοποίηση κάποιου παραθύρου που καλύπτει όλη την οθόνη,μου εμφανίζει μια οριζόντια γραμμή όπως φαίνεται παρακάτω.
Τι μπορεί να είναι;Υπάρχει περίπτωση να είναι κάρτα γραφικών;
Nα το συνδέσω σε εξωτερική οθόνη να δω εαν συνεχίζει να το κάνει;
Τελευταία επεξεργασία από: dennis97, 26/02/2015 - 23:29
Δημοσίευση 27/02/2015 - 10:25
Στον iMac κατά την ελαχιστοποίηση κάποιου παραθύρου που καλύπτει όλη την οθόνη,μου εμφανίζει μια οριζόντια γραμμή όπως φαίνεται παρακάτω.
Τι μπορεί να είναι;Υπάρχει περίπτωση να είναι κάρτα γραφικών;
Nα το συνδέσω σε εξωτερική οθόνη να δω εαν συνεχίζει να το κάνει;
Δημοσίευση 27/02/2015 - 11:23
γεια σας και απο μενα, μολις δυο μερων ευτυχής κάτοχος ενος macbook pro.
όλα καλά εκτός απο κάτι που μου έχει κολλήσει στο μυαλό, το mac το πήρα φυσικά σφραγισμένο και κατά την ενεργοποιηση πέρασα τον λογαριασμό μου icloud που χρησιμοποιώ στις άλλες ios συσκευές μου. έτσι στο safari μου πέρασε τα bookmarks και την λίστα ανάγνωσης... αυτό που παρατήρησα χτες βραδυ ειναι οτι στο ιστορικο μου έβγαζε τις 2 ημερομηνιες που το έχω στα χέρια με τις σελιδες που έχω μπει (25-26/2) και μια ημερομηνια το δεκέμβριο σε μια σελιδα του spotify για ανάκτηση κωδικου. Η απορία μου είναι αν πέρναγε το ιστορικο μου απο τις άλλες συσκευες δεν θα επρεπε να έχει περισσότερα? πως υπάρχει αυτη η ημερομηνία μονο?
να το έχει δουλεψει καποιος άλλος μου φαινεται απίθανο αφου και σφραγισμένο ηταν και οταν το άνοιξα ξεκίνησε το setup του κανονικα.
είμαι πολύ περίεργος?
και κατι τελευταιο το file vault το ενεργοποιούμε? βασικά κατα το setup ξεκινησε να ενεργοποιειται αλλά τώρα λέει paused και μου ζητάει να συνδεθει με το ρευμα για να ολοκληρωθεί
σας ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από: panosg7, 27/02/2015 - 11:29
Δημοσίευση 07/03/2015 - 14:19
Παιδια μου φουσκωσε η μπαταρια στο μακμπουκ. Γνησιο ανταλλακτικό πέρα απο document υπάρχει; Στο ifixit να φανταστω δεν ειναι γνησια.
Δημοσίευση 11/03/2015 - 05:01
@mab8os, μια χαρά σε βλέπω όμως θα πρέπει να κάνουμε κάποιες ήσσονος σημασίας παρεμβάσεις και να τρέξουμε δύο ρουτίνες ώστε το σύστημα να έρθει στα ίσια του.1. Top Processes by CPU:
α. com.apple.WebKit.Plugin.64. Κλείσε τον Safari. Άνοιξε το Activity Monitor, επίλεξε το process, click το μπουτόν με το Χ επάνω αριστερά στην μπάρα και “Force Quit”. Άνοιξε το Safari και ελέγχεις στην πορεία την συμπεριφορά του process.β. ts3client_mac. Το χρειάζεσαι οπωσδήποτε ;. Θα σου συνιστούσα να το απεγκαταστήσεις.
2. Επισκευή των Disk PermissionsΣτο Disk Utility τρέξε την ρουτίνα “Repair Disk Permissions”.3. Επισκευή των Home Folder Permissionsα. Restart με πατημένα τα πλήκτρα cmd-R μέχρις ότου εμφανισθεί η μπάρα, για boot στο Recovery Partition.β. Στη menu bar πήγαινε Utilities > Terminal, πληκτρολόγησε resetpassword και Enter.γ. Στο παράθυρο που θα προκύψει·- Επιλέγεις τον Macintosh HD- Στην drop-down λίστα του “Select the user account” επιλέγεις το account σου.- Click το μπουτόν “Reset” κάτω δεξιά, περίμενε λίγο και κλείσε το παράθυρο.- Quit τα OS X Utilities και restart το μηχάνημα.
καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ τη σχετική βοήθεια!!
έκανα τα βήματα εκτος από το ts3client_mac το οποιο είναι το teamspeak το οποιο το χρειάζομαι για ένα ομαδικό παιχνίδι που παίζω!!
βασικα το πρόβλημα δεν διορθώθηκε κ ακόμα έχω κολλήματα στο παιχνίδι κ lag τα οποια δεν τα είχα ....
στην επισκευή δίσκων μου βγάζει το εξης μήνυμα Επισκευή δικαιωμάτων για «Macintosh HD»Η ομάδα διαφέρει στο «Library/Printers/InstalledPrinters.plist», πρέπει να είναι 80, η ομάδα είναι 0.Τα δικαιώματα διαφέρουν στο «Library/Printers/InstalledPrinters.plist», πρέπει να είναι -rw-rw-rw- , αλλά είναι -rw-r--r-- .Επισκευάστηκε «Library/Printers/InstalledPrinters.plist»Προειδοποίηση: Το αρχείο SUID «System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent» έχει τροποποιηθεί και δεν θα επισκευαστεί.Ο χρήστης διαφέρει στο «private/var/db/displaypolicyd», έπρεπε να είναι 0, ο χρήστης είναι 244.Η ομάδα διαφέρει στο «private/var/db/displaypolicyd», πρέπει να είναι 0, η ομάδα είναι 244.Επισκευάστηκε «private/var/db/displaypolicyd»
Η επισκευή δικαιωμάτων ολοκληρώθηκε
μήπως σχετικά με αυτό οφείλεται το lag? εάν όχι τι άλλο να κοιτάξω ώστε να μην έχω lag?
Τελευταία επεξεργασία από: man8os, 11/03/2015 - 05:05
Δημοσίευση 11/03/2015 - 07:15
καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ τη σχετική βοήθεια!!
έκανα τα βήματα εκτος από το ts3client_mac το οποιο είναι το teamspeak το οποιο το χρειάζομαι για ένα ομαδικό παιχνίδι που παίζω!!
βασικα το πρόβλημα δεν διορθώθηκε κ ακόμα έχω κολλήματα στο παιχνίδι κ lag τα οποια δεν τα είχα ....
στην επισκευή δίσκων μου βγάζει το εξης μήνυμα Επισκευή δικαιωμάτων για «Macintosh HD»Η ομάδα διαφέρει στο «Library/Printers/InstalledPrinters.plist», πρέπει να είναι 80, η ομάδα είναι 0.Τα δικαιώματα διαφέρουν στο «Library/Printers/InstalledPrinters.plist», πρέπει να είναι -rw-rw-rw- , αλλά είναι -rw-r--r-- .Επισκευάστηκε «Library/Printers/InstalledPrinters.plist»Προειδοποίηση: Το αρχείο SUID «System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent» έχει τροποποιηθεί και δεν θα επισκευαστεί.Ο χρήστης διαφέρει στο «private/var/db/displaypolicyd», έπρεπε να είναι 0, ο χρήστης είναι 244.Η ομάδα διαφέρει στο «private/var/db/displaypolicyd», πρέπει να είναι 0, η ομάδα είναι 244.Επισκευάστηκε «private/var/db/displaypolicyd»
Η επισκευή δικαιωμάτων ολοκληρώθηκε
μήπως σχετικά με αυτό οφείλεται το lag? εάν όχι τι άλλο να κοιτάξω ώστε να μην έχω lag?
Τα permissions είναι εν τάξει.
Δεν φαίνεται να φταίει το σύστημα για τα όποια lags παρουσιάζονται σε χρήση του παιγνιδιού.
Το πιο πιθανό, οι απαιτήσεις του υπερβαίνουν τις δυνατότητες του μηχανήματος.
Για τρέξε την ρουτίνα "Verify Disk" μηπως κι ο δίσκος έχει κάποιο θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από: giodis, 11/03/2015 - 07:16
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 12/03/2015 - 11:54
Σε macbook pro 15 early 2011 πως γίνεται η ρύθμιση του ήχου?
Προσπαθω απο τα κουμπια,f10,f11,f12 αλλα τιποτα..
Τελευταία επεξεργασία από: giannik, 12/03/2015 - 11:55
Δημοσίευση 12/03/2015 - 12:02
Σε macbook pro 15 early 2011 πως γίνεται η ρύθμιση του ήχου?
Προσπαθω απο τα κουμπια,f10,f11,f12 αλλα τιποτα..
Για αυξομείωση του ήχου λες? Αν ναι, από εκεί γίνεται.
Δημοσίευση 12/03/2015 - 12:11
Για αυξομείωση του ήχου λες? Αν ναι, από εκεί γίνεται.
Δηλαδή?
Προσπαθώ αλλά τίποτα
Τελευταία επεξεργασία από: giannik, 12/03/2015 - 12:12
Δημοσίευση 12/03/2015 - 12:13
πήρα έναν imac ΜΕ087GR/A και λέει τέλος 2013.. από το πλαίσιο. ενώ στο σάιτ έλεγε ότι έχει muntain lion . ήταν κλειστός και με ταίνια ασφαλείς , όταν τον άνοιξα φορούσε yosemite πως γίνεται αυτό
Δημοσίευση 12/03/2015 - 12:18
κανένα καλό οπτικό μέσο για το imac τι μου πρωτείνετε αξίζει ο super driver τις apple στα 89 ευρώ?
Δημοσίευση 12/03/2015 - 12:24
κανένα καλό οπτικό μέσο για το imac τι μου πρωτείνετε αξίζει ο super driver τις apple στα 89 ευρώ?
Και βέβαια όχι. Εγώ έχω ένα της Samsung που το είχα πάρει στα 35 ευρω και παίζει κομπλέ.
Δημοσίευση 12/03/2015 - 12:27
Δηλαδή?
Προσπαθώ αλλά τίποτα
Κανονικά θα έπρεπε να σου δουλεύει. Δοκίμασε όταν ανοίγεις τον υπολογιστή, να έχεις πατημένα το alt+cmd+p+r , θα σου ξανά κάνει reboot για να καταλάβεις ότι πέτυχε. Άστα πατημένα μέχρι να σου κάνει 2 reboot και δοκίμασε πάλι να δεις αν δουλεύουν τα κουμπια.
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες