Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αγορά iMac και Macbook, 123 ευρώ φθηνότερα σε MediaMarkt και Κωτσόβολο

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
107 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:10

Καλορίζικο σε'σενα και σε όλα τα παιδιά!
Θα βλαστημάτε τα χαμένα χρόνια που χάσατε με τα windows όπως έκανα και εγώ!

Εγώ κάποια στιγμή αν δεήσω να πληρωθω τα πάρα πολλά που μου χρωστάνε (είδωμεν), θα την κάνω για Macbook μονο και μονο επειδή θέλω να το δοκιμάσω.

Ειμαι πολύ ευχαριστημένη με τα τελευταία 3 λαπτοπ που είχα/εχω (πάνε 3-4 χρόνια το καθένα για πλάκα) και δεν κάνω πια πάρα πολλά πράγματα ώστε να θέλω αναβάθμιση hardware κάθε 6μηνο. Τα 7 τρέχουν σφαίρα.

Αλλα να δούμε, όταν έρθει η ώρα......

ΥΓ. Αστείο γεγονός: Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα Μac ήταν το 1999 στο computer lab του πανεπιστημίου που έκανα bachelor στην Αμερική, και είχαν τους πολύχρωμους mac (μπλε, πορτοκαλί κλπ) και 1) δεν τον βολεύτηκα καθόλου καθότι συνηθισμένη windows, 2) έλεγα καλά τί ρόμπα χρώματα είναι αυτα χαχα
Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   mike1111

mike1111

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:15

Αποκλείεται να μην είχε διαθέσιμα πουθενά.. Πήρες τηλέφωνο σε golden i, iStorm, systemgraph, document, isquare και δεν είχε σε κανένα από αυτά??

Μα δεν λέμε το τι προσφέρει το mac mini και αν θες και πληκτρολογιο και ποντικι και οθονη μετά.. Εμείς μιλάμε γενικά.. Η τιμή του μακ μινι στην Ελλάδα είναι αυτή.. 650 ευρώ το φθηνότερο μοντέλο.. Και με την έκπτωση 123 ευρώ πετυχαίνει μια καλή σχετικά έκπτωση αναλογιακα και με την τιμή του.. (γύρω στο 22% είναι η έκπτωση) αλλά αν πάρεις έναν iMac ή ένα Μac Book pro με 1500 ευρώ ... σιγά την έκπτωση.. Αν δεν είχες σκοπό να δώσεις τόσα λεφτά για μακ πχ δεν νομίζω ότι θα σε παρακινούσαι να πάρεις.. Αν από την άλλη ήθελες έτσι κι αλλιώς να πάρεις ένα mac αυτόν τον καιρό.. Οκ κάτι κάνει κι έκπτωση.. Ειδικότερα αν τη συνδιάσεις και με την φοιτητική έκπτωση

Σε ένα μαγαζί πήγα μόνο δεν έψαξα σε όλα. Συμφωνώ ότι αν θες mac θα το πληρώσεις και όταν θα κάνω κίνηση για να το πάρω ξέρω ότι θα τα σκάσω, απλά λέω ότι η προσφορά δεν είναι και τόσο δελεαστική για τα πιο ακριβά μηχανήματα ώστε να σε κάνει να τρέξεις να αγοράσεις (όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω κάντε το 123 σε 321) και να μην ξεχνάμε και τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Η φοιτητική προσφορά που λες ισχύει σε όλα τα καταστήματα?

#63   mike1111

mike1111

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:17

Καλορίζικος πάντως σε όλους όσους πήρατε...
και υπομονή σε όσους περιμένετε να παραλάβετε!

#64   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:31

Σε ένα μαγαζί πήγα μόνο δεν έψαξα σε όλα. Συμφωνώ ότι αν θες mac θα το πληρώσεις και όταν θα κάνω κίνηση για να το πάρω ξέρω ότι θα τα σκάσω, απλά λέω ότι η προσφορά δεν είναι και τόσο δελεαστική για τα πιο ακριβά μηχανήματα ώστε να σε κάνει να τρέξεις να αγοράσεις (όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω κάντε το 123 σε 321) και να μην ξεχνάμε και τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Η φοιτητική προσφορά που λες ισχύει σε όλα τα καταστήματα?

Σχεδον.. Και ποικιλουν.. Πχ στα golden i έχουν 6% εκπτωση και 6 άτοκες σε φοιτητες.. Στα isquare ειναι 3% (ελεος).. Εχω δει μεχρι και 10% .. Παραπανω οχι.. Στομεξωτερικο αν δεν κανω λαθος ειναι 20% στα apple store

#65   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:34

Εγώ κάποια στιγμή αν δεήσω να πληρωθω τα πάρα πολλά που μου χρωστάνε (είδωμεν), θα την κάνω για Macbook μονο και μονο επειδή θέλω να το δοκιμάσω.

Ειμαι πολύ ευχαριστημένη με τα τελευταία 3 λαπτοπ που είχα/εχω (πάνε 3-4 χρόνια το καθένα για πλάκα) και δεν κάνω πια πάρα πολλά πράγματα ώστε να θέλω αναβάθμιση hardware κάθε 6μηνο. Τα 7 τρέχουν σφαίρα.

Αλλα να δούμε, όταν έρθει η ώρα......

ΥΓ. Αστείο γεγονός: Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα Μac ήταν το 1999 στο computer lab του πανεπιστημίου που έκανα bachelor στην Αμερική, και είχαν τους πολύχρωμους mac (μπλε, πορτοκαλί κλπ) και 1) δεν τον βολεύτηκα καθόλου καθότι συνηθισμένη windows, 2) έλεγα καλά τί ρόμπα χρώματα είναι αυτα χαχα

οι καινουριοι ομως τα σπανε :P .. Ολα εχουν απιστευτο design... Τι να πρωτοπεις... Για το macbook air? Macbook pro απο αλουμινιο που ειναι και τα 2 και το δευτερο απιστευτα λεπτο και ελαφρυ; imac που τα εχει ολα σε ενα χωρις να εχεις κουτια και βλακειες αλλα όλα μεσα στην οθονη; Το λειτουργικο ειναι πανευκολο και θεμα συνηθειας.. Άσε που θα δεις απιστευτο συγχρονισμο με iphone και ipad..

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 22/01/2012 - 11:35

#66   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:37

οι καινουριοι ομως τα σπανε :P .. Ολα εχουν απιστευτο design... Τι να πρωτοπεις... Για το macbook air? Macbook pro απο αλουμινιο που ειναι και τα 2 και το δευτερο απιστευτα λεπτο και ελαφρυ; imac που τα εχει ολα σε ενα χωρις να εχεις κουτια και βλακειες αλλα όλα μεσα στην οθονη; Το λειτουργικο ειναι πανευκολο και θεμα συνηθειας.. Άσε που θα δεις απιστευτο συγχρονισμο με iphone και ipad..

Το ξέρω.

Είπαμε. Δήμος Αθηναίων κι Άγιος ο Θεός.

Και θα πάω για ψώνια όταν με το καλό.

Διάβαζα το θέμα σχετικά με το Macbook air ή Macbook pro, και τελικά δεν έβγαλα και πολύ άκρη.........Αν και δε θα κάτσω να σκάσω.
Whatsapp doc?

#67   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:38

Βλεπω κατι πλαστικουρες στον acer του αδερφου μου και γελαω .. :P.. Τον σηκωνεις και τρεμει ολο το πλαστικο.. Ειναι ετοιμη να βγει η οθόνη.. .. Να μην πω για το θορυβο που κανουνε.. Πιο αθορυβο απο το macbook pro εγω δεν εχω ξαναπαρει

#68   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:39

Βλεπω κατι πλαστικουρες στον acer του αδερφου μου και γελαω .. :P.. Τον σηκωνεις και τρεμει ολο το πλαστικο.. Ειναι ετοιμη να βγει η οθόνη.. .. Να μην πω για το θορυβο που κανουνε.. Πιο αθορυβο απο το macbook pro εγω δεν εχω ξαναπαρει

Μην αρχίζουμε πάλι.

Το Toshiba Satellite που έχω είναι μια χαρούλα (κατευχαριστημένη). Θόρυβο δεν κάνει καθόλου (ακόμη και μετά απο 3 χρόνια)

Το Acer ναι είχα απο 2005-2008 και ήταν πλαστικούρα, αν και σκυλί λαπτοπ.
Whatsapp doc?

#69   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:40

Το ξέρω.

Είπαμε. Δήμος Αθηναίων κι Άγιος ο Θεός.

Και θα πάω για ψώνια όταν με το καλό.

Διάβαζα το θέμα σχετικά με το Macbook air ή Macbook pro, και τελικά δεν έβγαλα και πολύ άκρη.........Αν και δε θα κάτσω να σκάσω.

Τωρα θα βγουν και τα καινουρια ετσι κι αλλιως τον Μαρτιο λογικα ή και τον Φεβρουάριο.. 11αρι air παντως δεν αξιζει .. Μονο απο 13 και πανω..

#70   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:42

Τωρα θα βγουν και τα καινουρια ετσι κι αλλιως τον Μαρτιο λογικα ή και τον Φεβρουάριο.. 11αρι air παντως δεν αξιζει .. Μονο απο 13 και πανω..

13άρι θα πάρω όταν κι αν. Γιατί 13άρι είναι και το λαπτοπ που έχω (πήγα σε 13άρι απο 15άρι γιατί το προτιμούσα και όντως είναι ιδανικό πιστεύω σε λαπτοπ).

Αμα πληρωθώ μέχρι τον μάρτιο θα κάνω i-PARTY χαχαχαχα
Whatsapp doc?

#71   mike1111

mike1111

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:48

Macbook air & Macbook pro νομίζω είχαν βγει πρόσφατα
τώρα νομίζω θα έρθει ipad και μετά μέχρι Μάϊο λογικά κανά imac.

#72   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:51

Macbook air & Macbook pro νομίζω είχαν βγει πρόσφατα
τώρα νομίζω θα έρθει ipad και μετά μέχρι Μάϊο λογικά κανά imac.

Kαλα δε με βλέπω για imac, εδώ και 12 χρόνια χρησιμοποιώ λαπτοπ και δεν ξαναπήρα desktop.
Whatsapp doc?

#73   mike1111

mike1111

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 11:56

Kαλα δε με βλέπω για imac, εδώ και 12 χρόνια χρησιμοποιώ λαπτοπ και δεν ξαναπήρα desktop.

Εξαρτάται από την χρήση που του κάνεις
εγώ όταν μπαίνω στο δίλλημα laptop ή desktop πάντα κλείνω στο desktop λόγω του ότι το δουλεύω συνέχεια στο γραφείο (δεν με ενδιαφέρει η φορητότητα) και αυτή η οθόνη του imac είναι όλα τα λεφτά.

#74   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 12:00

Εξαρτάται από την χρήση που του κάνεις
εγώ όταν μπαίνω στο δίλλημα laptop ή desktop πάντα κλείνω στο desktop λόγω του ότι το δουλεύω συνέχεια στο γραφείο (δεν με ενδιαφέρει η φορητότητα) και αυτή η οθόνη του imac είναι όλα τα λεφτά.

Ναι δεν έχεις άδικο σε αυτό. Γενικά απο τότε που πήρα το ipad είναι αλήθεια οτι δεν μετακινείται πολύ το laptop (το είχα στον καναπέ στο κρεβάτι κλπ κλπ). Το μόνο είναι που το παίρνουμε μαζί στις διακοπες....για να δούμε.
Whatsapp doc?

#75   tangoipad2

tangoipad2

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/01/2012 - 16:56

http://www.macuser.gr/mac-sales-rise-8895/

Kοίτα έχεις ένα δίκιο σε αυτό.. Αν όμως πάρει κάποιος ένα mac mini με 670 ευρώ.. τα 123 ευρώ οκ δεν είναι και λίγα.. Φυσικά αν πάρεις κανένα macbook pro με 1500+ ευρώ οκ... Μπορείς να το συνδιάσεις και με την φοιτητική έκπτωση πάντως.. που είναι 6-10% ακόμα

ωραία θα ήταν να είμουνα φοιτητής και πάλι...χεχεχε...αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε....!!! Αλλά οποιός μπορεί να συνδιάσει μερικές εκπτώσεις τότε ένα mini μπορεί να βγει λίγο φθηνότερα αλλά νομίζω πως και πάλι κοροιδία είναι!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες