Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κλειδωμα Με Κωδικο

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:05

Παιδιά εχω ενα iphone που ξέχασε ο κατοχος του τον κωδικό κλειδώματος! ΟΧΙ της SIM !!
Του iPhone !! Τι κάνουμε ?

Τελευταία επεξεργασία από: Mate, 20/01/2012 - 12:05

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:07

το γυρίζει στον πραγματικο κατοχο
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#3   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:09

το γυρίζει στον πραγματικο κατοχο

Πφφφ σοβαρεψου !! Τελος παντων βρηκα τη λύση ! Για οποιον ηθελε να μαθει παντως απλα κανεις restore ;) !!!

#4   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:11

δεν ισχυει αυτο που αναφερεις... οταν η συσκευη εχει κωδικο ασφαλειας .. δεν γινεται οπως ειναι restore θελει διαδικασια...

#5   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1643 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:13

συνεχιζεις βλεπω...
πως ειναι δυνατόν ενας χρηστης τηλ το οποιο κλειδωνει ανα 1 λεπτο κ το χρησιμοποιεί καθημερινά να εχει ξεχάσει τον κωδικό;

Επισης, αυτός ο "φιλος" σου, όταν του έκανες restore, δεν σου γκρίνιαξε που του έχασες όλα του αρχεια, εφαρμογές, επαφες κλπ;

#6   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:18

δεν ισχυει αυτο που αναφερεις... οταν η συσκευη εχει κωδικο ασφαλειας .. δεν γινεται οπως ειναι restore θελει διαδικασια...

Γιατι δε γινεται; Κατευθειαν την βαζεις DFU και restore... Εκτος κι αναφέρεσαι οτι δε μπορεις να κρατήσεις backup δεδομένων πρώτα.

#7   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:21

συνεχιζεις βλεπω...
πως ειναι δυνατόν ενας χρηστης τηλ το οποιο κλειδωνει ανα 1 λεπτο κ το χρησιμοποιεί καθημερινά να εχει ξεχάσει τον κωδικό;

Επισης, αυτός ο "φιλος" σου, όταν του έκανες restore, δεν σου γκρίνιαξε που του έχασες όλα του αρχεια, εφαρμογές, επαφες κλπ;

Πρωτον οταν κανεις restore μετα περνας το back up και ολα παλι μεσα ! και δευτερον η διαδικασία δεν ειναι τπτ !!
ΑΑ και οσο για τον κωδικο καταλαθος εβαλε κατι για μια φορα ! Τελος παντων το θεμα ειναι οτι αν πιστευει καποιος οτι ειναι κλεμμενο κλπ κλπ
ας μην σχολιαζει ! Εγω ρωταω κατι και οποιος ξερει απανταει δεν ρωταω αν πιστευει οτι ειναι κλεμμενο !! :) αυταα !! Ευχαριστώ πάραυτα !!

#8   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1643 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:26

Πρωτον οταν κανεις restore μετα περνας το back up και ολα παλι μεσα ! και δευτερον η διαδικασία δεν ειναι τπτ !!
ΑΑ και οσο για τον κωδικο καταλαθος εβαλε κατι για μια φορα ! Τελος παντων το θεμα ειναι οτι αν πιστευει καποιος οτι ειναι κλεμμενο κλπ κλπ
ας μην σχολιαζει ! Εγω ρωταω κατι και οποιος ξερει απανταει δεν ρωταω αν πιστευει οτι ειναι κλεμμενο !! :) αυταα !! Ευχαριστώ πάραυτα !!

Εσυ στο αρχικό σ ποστ εγραψες ξεχασε τον κωδικο τ κ οχι εβαλε μια φορα κατι λαθος. απο εκει εβγαλα το συμπερασμα οτι μαλλον ειναι κλεμενο.
Δευτερον, πως πηρατε back up απο κλειδωμένο κινητο, αφου δεν ξερετε τον κωδικο;
κ τριτον, φορουμ ειναι, ο καθενας σχολιαζει οτι θελει. γιαυτο κ λεγεται φορουμ

#9   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:31

Εσυ στο αρχικό σ ποστ εγραψες ξεχασε τον κωδικο τ κ οχι εβαλε μια φορα κατι λαθος. απο εκει εβγαλα το συμπερασμα οτι μαλλον ειναι κλεμενο.
Δευτερον, πως πηρατε back up απο κλειδωμένο κινητο, αφου δεν ξερετε τον κωδικο;
κ τριτον, φορουμ ειναι, ο καθενας σχολιαζει οτι θελει. γιαυτο κ λεγεται φορουμ

πωωωωωω ΕΛΕΟΣ ! Πρωτον δεν εβαλε μια φορα λαθος τον κωδικο απλα τον εβαλε καταλαθος και τωρα δεν θυμαται τι ειχε βαλει! Δευτερον backup κανει καθε φορα που κανεις sync το iphone δεν χρειαζεται να του παιρναμε backup αφου κλειδωθηκε και τελος οκ σχολιαστε οτι θελετε αλλα αν δεν βοηθαει απλα trollαρετε και δεν βοηθατε!

---->Τέλος, αν ξερει κανεις γιατι κατι διαβασα οτι πρεπει να ειναι απο το δικο του pc και οχι απο αλλο pc το restore
να με ενημερωσει! Δεν το εχω κανει ακομα αν εδωσα τετοια εντυπωση ! απλα περιμενω να μου το φερουν να το κανω και ρωταω μηπως χρειαζεται να φερει και το PC του που ειχε με τα iTunes που χρησιμοποιούσε, ωστε να μην το κανω απο το δικό μου ! <---

#10   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:38

λοιπον διαβαζοντας προσεκτικα θελω να σου πω πως με επεισες κι οτι οντως η συσκευη δεν ειναι κλεμμενη.

1) για να ξεκλειδωσει θα πρεπει να μπει σε DFU MODE , δεν ξεκλειδωνει με restore απ ευθειας.
2) εαν βαλεις παλι το backup.. θα σου ζητησει παλι κωδικο (τον οποιο δεν γνωριζει) .. μονο setup as new μπορεις να το κανεις.

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 20/01/2012 - 12:38

#11   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:40

Εκτός και το back up έγινε πριν βάλει καταλάθος τον κωδικό..Αρκετά πιθανό μου φαίνεται.

Αναρτημένη εικόνα

#12   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:41

μα πως θα επαναφερεις το backup αφου δεν υπαρχει στο δικο σου υπολογιστη;

#13   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1643 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:43

πωωωωωω ΕΛΕΟΣ ! Πρωτον δεν εβαλε μια φορα λαθος τον κωδικο απλα τον εβαλε καταλαθος και τωρα δεν θυμαται τι ειχε βαλει! Δευτερον backup κανει καθε φορα που κανεις sync το iphone δεν χρειαζεται να του παιρναμε backup αφου κλειδωθηκε και τελος οκ σχολιαστε οτι θελετε αλλα αν δεν βοηθαει απλα trollαρετε και δεν βοηθατε!

---->Τέλος, αν ξερει κανεις γιατι κατι διαβασα οτι πρεπει να ειναι απο το δικο του pc και οχι απο αλλο pc το restore
να με ενημερωσει! Δεν το εχω κανει ακομα αν εδωσα τετοια εντυπωση ! απλα περιμενω να μου το φερουν να το κανω και ρωταω μηπως χρειαζεται να φερει και το PC του που ειχε με τα iTunes που χρησιμοποιούσε, ωστε να μην το κανω απο το δικό μου ! <---

οκ πασο....απλα φιλε μου, επειδη εχει ξαναγίνει στο παρελθον να υπάρχει ανθρωπος ο οποιος δεν φτανει που εχει κλεψει συσκευη, μπαινει κ στο φορουμ για οδηγιες απο πανω!
Δεν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια προφανως, αλλα ειναι λιγο εξοργιστικό, δεν νομίζεις;

#14   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:43

μα πως θα επαναφερεις το backup αφου δεν υπαρχει στο δικο σου υπολογιστη;

Βασιλη υποτιθεται.. πως θα το βαλει απο το δικο του pc.. λεπτομερια...

ναι μονο εαν ειναι παλιοτερο το backup.. θα μπορει να σωσει τα αρχεια του..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 20/01/2012 - 12:44

#15   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:48

Βασιλη υποτιθεται.. πως θα το βαλει απο το δικο του pc.. λεπτομερια...

ναι μονο εαν ειναι παλιοτερο το backup.. θα μπορει να σωσει τα αρχεια του..

ρε παιδια το back up το περναει και αλλη μερα! δεν χρειαζεται να το περασει εκεινη τη στιγμη ! Εγω ρωταω το Restore πρεπει να γινει απτο δικο του pc ή γινεται και απτο δικο μου?? ασχετως του back up !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες