Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κλειδωμα Με Κωδικο

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:29

Ερχεται απο Θεσσαλονικη θα μας πει τωρα... ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ! :lol: (Χιουμορ)

Τελευταία επεξεργασία από: EddieX, 20/01/2012 - 13:30

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:30

Δεν υπονοώ τίποτα μέχρι αποδείξεως τουναντίον...Δεν είμαι υπέρμαχος του Αμερικανικού συστήματος.
Και το λέω αυτό γιατί ο φίλος, μπορεί και εκ παραδρομής βέβαια, έχει πέσει σε κάποιες αντιφάσεις.
Μπορεί επίσης να το έκλεψε κι ο φίλος του κι όχι ο Mate.

Ποιοοοοος ειπε ρε παιδια οτι ειναι ΦΙΛΟΣ ΜΟΥΥΥΥ ???? το ξανακοιταξα και ανεφερα ΚΑΤΟΧΟ iphone !! oχι φιλο μου !!!

#33   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:30

#popcorn and cola#

#34   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:32

Ποιοοοοος ειπε ρε παιδια οτι ειναι ΦΙΛΟΣ ΜΟΥΥΥΥ ???? το ξανακοιταξα και ανεφερα ΚΑΤΟΧΟ iphone !! oχι φιλο μου !!!

Δλδ εσύ συνηθίζεις σε κάθε κάτοχο iphone με ξεχασμένο κωδικό να κάνεις ένα restore;
Και πριν έλεγα για "φίλο" αλλά δεν είπες τίποτα.Πάλι αντίφαση.

Αναρτημένη εικόνα

#35   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:33

Το "έβαλα κωδικό και τον ξέχασα" ισοδυναμεί με το "είχα κάνει την εργασία αλλά την έφαγε ο σκύλος μου". Επειδή δεν είμαστε ούτε 12 χρονών, ούτε βλάκες, καταλαβαίνουμε πώς "ξεχάστηκε" ο κωδικός.

Ο καθένας πράττει όπως νομίζει και είναι υπεύθυνος των πράξεών του.
Αλλά το να υποτιμά την νοημοσύνη τόσων ανθρώπων και να μην δείχνει στοιχειώδη ντροπή είναι τουλάχιστον προσβλητικό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

οοοοο εχεις σοβαρο προβλημα φιλος!! Ρωταω κατι στο forum αν ξερει καποιος να μου απαντησει! Ελεος! Idia ερωτηση εγινε κ στο MacRumors και ενας του ειπε "μηπως ειναι κλεμμενο" και ολοι απο κατω του απαντησαν οτι "και να ειναι τι σε νοιαζει μην του απαντας αν δεν θες" !!

Εγω δεν τον ξερω τον κατοχο απλα μου ειπαν επειδη ειμαι γνωστος στον κυκλο μου να του το φτιαξω επειδη για καποιο λογο ξεχασε τον κωδικο του και γιαυτο εκανα την ερωτηση ! Παντως μου ειπε ο "συνδετικος κρικος" οτι ζητα του και οσα λεφτα θες δεν εχει προβλημα ! αρα δεν νομιζω να ειναι κλεμμενο! Τελος παντων !!!

#36   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:33

προσεχε διοτι ενω ειχες "αποκατασταθει" στο μυαλο μου, τωρα λες πραγματα π δεν ειναι υπερ σου
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#37   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:34

#popcorn and cola#

ανταγωνιζεσαι τη marilina ή η ιδεα μου ειναι... :mad:

#38   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:35

οοοοο εχεις σοβαρο προβλημα φιλος!! Ρωταω κατι στο forum αν ξερει καποιος να μου απαντησει! Ελεος! Idia ερωτηση εγινε κ στο MacRumors και ενας του ειπε "μηπως ειναι κλεμμενο" και ολοι απο κατω του απαντησαν οτι "και να ειναι τι σε νοιαζει μην του απαντας αν δεν θες" !!

Εγω δεν τον ξερω τον κατοχο απλα μου ειπαν επειδη ειμαι γνωστος στον κυκλο μου να του το φτιαξω επειδη για καποιο λογο ξεχασε τον κωδικο του και γιαυτο εκανα την ερωτηση ! Παντως μου ειπε ο "συνδετικος κρικος" οτι ζητα του και οσα λεφτα θες δεν εχει προβλημα ! αρα δεν νομιζω να ειναι κλεμμενο! Τελος παντων !!!

Εγω ενα θα σου πω: προσεξε διότι οταν διαπιστωθεί παράβαση, μεσα δεν μπαινει μονο ο αυτουργός, αλλά κ οι συνεργοί....
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#39   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:35

Ενταξει μετα απο αυτο που εγραψες κιολας φιλε Mate (στο ποστ #35) εχω ξεκινησει και εχω και εγω αμφιβολιες. Συνδετικος κρικος, γνωστος, ζητα λεφτα... Χμ... Κατι βρωμαει εδω.
Μαλλον καλα κανουν τα παιδια και ειναι ετσι απεναντι σε τετοιες περιπτωσεις!

Τελευταία επεξεργασία από: EddieX, 20/01/2012 - 13:37

#40   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:36

προσεχε διοτι ενω ειχες "αποκατασταθει" στο μυαλο μου, τωρα λες πραγματα π δεν ειναι υπερ σου

ομποοοοο !! προβληματικοι ολοι εδω μεσα??? Ρε παιδια δεν με νοιαζει αν πιστευετε αν ειναι κλεμμενο! Σας ξερω κιαπο χθες? Μια ερωτηση εκανα και οποιος θελει απανταει!Σιγα μην κατσω να απολογηθω για κατι που δεν ισχυει !!!

#41   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:37

πολλές αντιφάσεις δυστυχώς.μακάρι να γίνονται επειδή γράφει βιαστικά και μόνο..

Αναρτημένη εικόνα

#42   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:37

ανταγωνιζεσαι τη marilina ή η ιδεα μου ειναι... :mad:

Χαχαχα! Σε τι; Απλα αποκτα ενδιαφέρον, και ειπα να απολαυσω τον (χωρις λογο) καυγα!

#43   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:38

σε ο,τι εχεις ρωτησει εχεις παρει απαντηση,... ολα τα αλλα σχολια ειναι καφενειου... :mad:

#44   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:40

Χαχαχα! Σε τι; Απλα αποκτα ενδιαφέρον, και ειπα να απολαυσω τον (χωρις λογο) καυγα!

κιεγω πραγματικα εχω βρει τη λυση στο ερωτημα μου αλλα καθομαι ετσι να δω τη παπαρια θα γραψει ο καθενας να γελασω λιγο γιατι δεν περναει κ η ωρα στην δουλεια!!!

#45   alexphys

alexphys

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα
  • Twitter:@Alex_phys
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:42

ομποοοοο !! προβληματικοι ολοι εδω μεσα Ρε παιδια δεν με νοιαζει αν πιστευετε αν ειναι κλεμμενο! Σας ξερω κιαπο χθες? Μια ερωτηση εκανα και οποιος θελει απανταει!Σιγα μην κατσω να απολογηθω για κατι που δεν ισχυει !!!

χαλαρωσε και μην μιλας ετσι σε ανθρωπους που σε βοηθανε και ασχολουνται με το προβλημα σου τοοοση ωρα.

Τωρα οσον αφορα το "κλεμμενο ή οχι" μηλο, εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολους. εμεις εδω απλα θελουμε να ξερουμ ποιον βοηθαμε...
αυτα που γραφεις δεν στεκουν λογικα και το αν εισαι κατοχος/φιλος/γνωστος/μεσολαβητης ειναι δικο σου θεμα. οταν παρει ομως το μηλοστα χερια σου στειλε να ελεγξουν το ΙΜΕΙ σου, μιας και ειναι ολα comple

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες